Експедиция Луна – „Тъмните мисии“ (видео)

Нима сте повярвали в това, че НАСА и правителствата на САЩ, са пръснали милиарди долари в космическите си програми до Луната, само за да изследват и съберат някакви си лунни скали?! Помислете пак!
Нима винаги и безрезервно сте вярвали на думите на официални лица, само защото са такива, без да си зададете въпроса: "А, възможно ли е, това да е лъжа?!"??? Разбира се, че е възможно! Нещо повече... Ако не търсите истината, вие никога няма да достигнете до нея. Но, ако пък я търсите, може да си навлечете неприятности или най-малкото да се разочаровате от откритията, които ще направите! Защото, може да се окаже, че неща, в които сте вярвали и в които сте учени от училищните си преподаватели да вярвате, всъщност са една дълбока и огромна бездна на НЕЗНАНИЕ и ЛЪЖА!

54ede_nasa_accidentally_confirms_moon_structures_photo
На това изображение е важна снимката, под ръката на изследователя на НАСА, с черната тениска
В близък план, тази снимка показва структура, подобна на сграда или кула, която се намира на Луната
В близък план, тази снимка показва структура, подобна на сграда или кула, която се намира на Луната

Но, не обвинявайте учените, не обвинявайте преподавателите! Те нямат вина, че също като вас, са повярвали в една матрица на добре обмислени, предварително режисирани и дори предварително разиграни сюжети...
Ако не ви е страх, ако искате да научите нещо повече, отвъд онова, което са ви поднасяли, съмнявайте се във всичко!
Включително в тази статия! Не приемайте на доверие нищо, което ви се казва и показва, преди самите вие да имате личен досег до него...

Всички изключително тежки, сурови и трудни тренировки, през които всеки астронавт минава, са толкова интензивни и толкова дълго те трябва да се подготвят, че наистина би трябвало да си заслужава за нещо повече от това, да се задоволиш с факта, че си поскачал и си се позабавлявал на лунната повърхност, събирайки лунен прах и камъни!

Естествено образувание ли е това, край което астронавта се движи или на Луната някога е имало сгради?
Естествено образувание ли е това, край което астронавта се движи или на Луната някога е имало сгради?

Но я си представете, че всички т.нар. теории на конспирациите за Луната, или поне част от тях са верни? Тогава изведнъж, наливането на милиарди, планирането на толкова рискови за екипажите мисии, цялата тази подготовка и всички тези усилия, изведнъж започват да си струват... Заслужават си и придобиват един друг облик... Облик разумен и оправдаващ средствата, рисковете и евентуалните жертви.... Мисиите до луната не са просто една научна експедиция... Мисии се правят със стратегия, с цел, посока и предмети на изследване, по-значителни от някакви си лунни камъни и прах... Не, не че те не са важни, но някак не оправдават вложени в тях ресурси!

От първия, (официално обявен), пилотиран космически полет до Луната, чийто екипаж (официално) за пъври път каца на луната през 1969г., до последния (официално обявен) космически полет през 1972г., всички тези мисии са имали цел и посока, но и стратегия. Всички до една, са имали видео оборудване за снимки и видео кадри. И всички те, някак странно заснемат "неочаквани" неща, които не би трябвало да са там на лентата, ако действително Луната е едно пусто място, както твърдят учените. Но ето, че през годините, до обществеността достигнаха достатъчно видео и снимкови доказателства за противното, на твърдението, че луната е пустош. Но ако не сте повярвали в тези доказателства, какво сте си помислили, когато няколко от астронавтите и още дозина учени участвали в мисии на НАСА, извъднъж публично заговориха, че не сме сами? Защо да го правят?! Какво печелят те от това? Или просто, когато си научил една такава истина, която знаеш, че дължиш на своите събратя земляни, дори с риск за живота си, ти би я споделил... Но само, ако наистина знаеш, че няма какво да губиш! Когато осъзнаеш, че за да същестуват тези истини там, значи има нещо по-велико от живота ти дори!

Права, дълбока линия, дълга километри и то на Луната? Какво е способно да създаде такава дълбока и то абсолютно права линия, освен машина?
Права, дълбока линия, дълга километри и то на Луната? Какво е способно да създаде такава дълбока и то абсолютно права линия, освен машина?

И ако действително, там горе на Бледоликата съществуват неща, за които знаят малцина, тогава тяхната стойност е неоценима и заслужават всички ресурси на света, щом само малцина ще се домогнат до тях... И чрез тях, ще могат да постигнат иначе непостижими за расата ни открития, научен опит, изобретения и дори световно господство....

Дали е фотошоп или реална снимка, тази конкретно разбуни духовете в Интернет
Дали е фотошоп или реална снимка, тази конкретно разбуни духовете в Интернет

Някой ще каже, че това е конспирация... Може би... Именно това исках да постигна, да ви накарам да се усъмните, поне за малко в онова, което знаете и в онова, което ви казват... Да искате сами, да научит нещо повече... Но, стига до тук... Гледайте видео клиповете по-долу и сами преценете, заслужава ли си вниманието ви... И ако, то е действително и истинско, а не режисиран сценарии, тогава следва да се попитате: "Какво по дяволите става тук?"... и да тръгнете да търсите сами истината... Защото "истината е някъде там"!

Видео клипове по темата, след рекламните карета по-долу:

Автор: Orion

Видео по темата

Видео 1

Видео 2

В статията са използвани изображения от Интернет с илюстративна цел.