Десет легенди за Анунаките

Анунаките, са вероятно една от първите теми, когато става въпрос за Извънземен произход и древна история, но какви са фактите?

Enlil0915121. В много картини и изображения на анунаките, можем да видим странни предмети, носени от "онези, които идват от звездите", един от най-интересните примери са "часовници", които се появяват в почти всяко едно изображение на анунаките.

2. Шумерите са били първите хора, които започват да строят градове, които са оградени, както виждаме в съвременните градове по света, според теорията за древността и извънземните, анунаките предали тези знания на древния човек.

3. През 19 век археолози проучват руините на древна Ниневия - (намираща се в Ирак (град Мосул), на левия бряг на река Тигър на хълмовете Куюнджик), откривайки 22,000 глинени плочи, които са пряко свързани с анунаките.

4. През 1976 г. писателят Сичин публикува личните си преводи на шумерските текстове в поредица от книги, наречена "Хрониките на Земята". Според Сичин глинените плочи описват една извънземна раса, позната като анунаките, които са дошли на Земята - за златната мина.

Zecharia_Sitchin_Nibiru_Planet_X

5. Златото отразява инфрачервената светлина, която е толкова лека, че не я виждам, но ние си взаимодействаме с нея под формата на топлинна радиация, която от своя страна взаимодейства с нашите молекули и това ги кара да вибрират по-бързо, а ние усещаме този процес под формата на топлина, златото също прави добър топлинен щит , отчасти защото е ковък метал. Златото може да се направи изключително тънко; обработва се лесно; Сичин предполага, че златния ресурс е важен не само за нас, но и за извънземните, тъй като има отразяваща и термична защита.

6. Сичин теоретизира, че "анунаките" идват от друга планета в нашата слънчева система, която има 3600-годишна елиптична орбита.

shdfhthsfjy7. Анунаките променят генетично примитивния човек и създават работна сила, която им позволява да извличат тези златни залежи.

8. Според Зекария Сичин, "Адаму" са били първите съвременни хора, които са създадени от Анунаките преди 450,000 години, когато те генетично смесват тяхната ДНК с това на праисторическия човек и по този начин, получават работници, които да вършат това, което анунаките са искали.

ehahwrhw9. "Адам" на иврит означава "човек". "Адаму" е това, което шумерите наричат ​​"първият човек", робите Ануннаки.

10. Легендите за Зулу говорят за времето, когато "посетители от звездите" са дошли да разкопаят злато и други природни ресурси. Тези мини са били разработвани от роби, създадени от "Първите Хора".

sdfgdfhdВ книгата си " Хрониките на земята" Сичин развива теория за съществуването на биологично-нумерологично-азбучен код, който е използван от анунаките за шифроване на тайни знания. А тези знания са предавани на отделни избраници като Енох с цел създаване на хранилища на научни данни, които трябвало да бъдат разкрити на човечеството в определен момент. Те също образували основата за предсказването на бъдещето, - защото в тези откровения Сичин посочва преломната точка в небесните и земни дела, в деликатното равновесие между предопределената съдба и капризите на съдбата, зависеща от свободната воля.

Съществуват изключително много теории за нашият произход, в които някъде там е истината. Според мен, ние не сме това, което сме, а сме част от вселената, ние сме космически създание сами по себе си. Ако се научим да използваме мозъка си, който е необятен, ще се уверим, че сме извънземна раса. Но ще трябва да извървим дълъг път към това наше осъзнаване на духа.

Автор: Ива Черногорска

В статията са използвани изображения от Интернет с илюстративна цел.

(Visited 1 times, 1 visits today)

Свързани статии