13-годишно момче изобрети устройство за свободна енергия

13-годишно момче изобрети устройство за свободна енергия, което струва 15 долара

Tesla-like-genius-Free-Energy-device
13-годишният гений Макс Лоугън

13-годишният гений Макс Лоугън (Max Loughan) е изобретил устройство за свободна енергия, с което иска да промени света. Макс твърди, че винаги е знаел, че неговата мисия е да изобретява неща, за да направи света едно по-добро място за живеене.

Той изобретил устройството в помещението за бойлера в тяхната къща, което превърнал в лаборатория.

Устройството работи на същите принципи, които са описани от Никола Тесла. То събира електромагнитна енергия от земната атмосфера и я превръща в електричество. Макс е използвал материали, които струват по-малко от 15 долара. Използва метална кутия от кафе, малко жици, две бобини и лъжица.

В телевизионно интервю за KTVN Channel 2, в Ren and Tahoe Nevada, младият изобретател демонстрира и обяснява как работи неговото устройство за свободна енергия. Той показва как устройството захранва с ток комплект от LED крушки. Устройството може да поглъща радио вълни, топлинна и статична енергия и да ги превръща в използваемо електричество.

”Тази жица улавя енергия от въздуха. И вътре в кенчето от кафе я превръщаме от AC в DC (от променлив в прав ток)” – обяснява Макс.

”Моята истинска цел е да помагам, да изобретя бъдеще, в което хората да са щастливи" - допълва Макс.

Вижте видеото, по-долу, след рекламния блок.

Превод: Мая Тодорова
Инфо: lucecita.blog.bg

Видео по темата