Дарения за хостинг на Мултивселена за 2019-та година

Приятели, от м. ноемрви т.г. в Мултивселена вече няма да бъдат разполагани рекламни карета.
Приходите от тях досега бяха ползвани за ежегодното подновяване на хостинг услугите за сайта - плащане за подновяване на валидността на домейна (името), плащане за подновяване на годишната хостинг услуга, плащане за подновяване на ежегоден SSL сертификат за сигурност.
Миналата година, мнозина от Вас се включиха чрез дарения и ни помогнаха да платим разноските за сайта за една година.
Нашият хостинг доставчик, също се включи с отстъпка, за да ни помогне от своя страна да спасим сайта от закриване.
Дойде време, да Ви помолим и тази година да помогнете за разходите по сайта, чрез това виртуално събитие, за да можем да го поддържаме и занапред, без да се налага да разчитаме на реклами. Предимствата са няколко. Премахвайки рекламите от сайта, напълно изолираме възможността да бъдете "проследявани" от рекламните компании и техните партньори. Рекламите няма да пречат на видимостта на статиите. Без да се разсейвате, ще можете да четете на спокойствие публикациите. Мултивселена става напълно независима от проследяващи бот-ове (рекламни паяци, които следят поведението на читателите). Ние искаме да постигнем това, заедно с Вас.
Без Вашата помощ, съществуването на сайта за съжаление ще е невъзможно.
За повече информация, относно как да дарите сума за разходите по сайта, пишете ни лично съобщение в профила ни във Фейсбук!
Сумите ще можете да превеждате директно към нашият хостинг доставчик, чрез услугата Изипей или по банков път.
От своя страна, ние ще продължим да развиваме безвъзмездно сайта, като ще продължим да публикуваме за Вас интересни статии.
Ще продължим да даваме трибуна на външни автори да изразят творческия си дух! Всички сте добре дошли!