Ако чувстваш, че си скитник

Ако мислиш, че се скитник

Какво е скитник? Някои скитници са извънземни, които са дошли от другаде на планетата Земя, за това прераждане или в този момент. Много други скитници са земни местни жители, които са узрели духовно до точката на пробуждане на тяхната метафизична идентичност, правейки по този начин светската идентичност по-малко реална, и създавайки чувството, че е чужденец в чужда земя. И двата вида са скитници в еднакво положение тук на Земята сега, в това че често не се вписват добре тук, защото тяхната вътрешна вселена е променена и „истинският“ свят за тях е изместен от земния свят към естетическата и етична вглъбеност на метафизичния свят.

Странниците са всички уникални и идват в различни форми и размери, но вероятните им общи характеристики са чувство на отчуждение и изолация, в правенето на избор за това как да живеят и съществуват, и да се справят със силно и увеличаващо се вътрешно знание, че те са тук, за да служат. Урокът и мисията, които най-често всички скитници имат, е да дават и получават любов. Общата им служба е да бъдат себе си, по колкото е възможно по-истински и дълбок начин във всеки един момент, докато работят по този житейски урок. Основната мисия е служба на битието, на живеенето с открито сърце, което е най-дълбокото Аз на всички същества в рамките на превъплъщението тук. Те са котви от светлина, носещи светлина през земните равнини, само като вдишват и издишват с открито и любящо сърце.

Л/Л Рисърч работи, за да се намерят начини за консолидиране и подсилване на работата на скитници, в подпомагането да се формира решетката на настъпващата плътност на светлината, която е тази на плътността на любов и разбиране, кръстена от Източници на Конфедерацията, четвъртата плътност. Ние правим медитация за мир и за безопасна работа на Майката Земя или Гая, в 9:00 AM, Източно Стандартно Време (+ 7 часа или 4 АМ и 4 РМ, за България ), всеки ден. Ние работим за по-нататъшни планове за служене заедно като сътрудници в намагнетизиране на Земната четвърта плътност с нашите обединени сърца. Моля, присъединете се към нас, както можете в тези времена на медитация, визуализация и молитва.

За всички скитници

Ако смяташ, че си скитник, чуждоземец, аутсайдер на планетата Земя или ако смяташ, че Земята вече не е твоята родна земя, просто защото си се събудил от планетарния сън, Л/Л Рисърч има три неща да ти каже (кликни на всеки линк за повече информация):

  1. Ти си обичан.
  2. Ти не си сам.
  3. Имаш да изпълниш служба за планетата Земя.

Благодаря, че се вслушваш! Дръж се и не позволявай тъгата на скитника да те повали за дълго! Службата на работник на светлината понякога е трудна служба за предлагане, тъй като изисква да бъдеш въплътен на планетата Земя, но си струва жертвата. Върни се назад и си възвърни това усещане, което си имал преди въплъщението, когато всичко е било толкова по-ясно. Всички от нас, скитниците, са били жадни да дойдат и да служат. Това е моментът да го направим, това кратко време, в което живеем и сме част от Земята. Нека служим заедно с красота, стил, изящество и радост.

Превод от английски език: Кирилина Минчева

За контакти:

astroshine7.com

facebook/Astroscine7