Артефакти на Маите – доказателство за извънземен контакт?

Древни артефакти на Маите "доказателство" за контакта им с извънземни, са били открити преди десетилетия, според публикация на сайта Dailymysteries от вчера.
Археологическите екипи открили във вътрешността на един от храмовете на маите артефакти, които според публикацията били изключително запазени, скрити от строителите на храмове на маите, по време на едно от преустройствата на храмовете във времето.

Разположени във вътрешните хранилища и помещения на конкретен храм в Мексико, колекцията от статуи, маски и плаки се сочи като поредното убедително доказателство за контакт на Маите с извънземни в древността. Затова била скрита от обществеността от реставраторите на храмовете на маите, за да не се панира обществеността, преди да бъдат щателно проучени загадъчните артефакти.

Снимка на древен майански мегеполис разкрива хиляди загубени пирамиди и паметници. Някъде там между руините, археолози достигнали до фрапиращата находка.

Изследователите са направили изумително откритие в района Петен, дълбоко в джунглите на Гватемала. Използвайки технологията "Лидар", изследователите са открили повече от 60 000 досега неизвестни структури, които някога са били дом на масивна пред-колумбийска цивилизация.

С помощта на революционната технология "Лидар", съвременните археолози творят нова история. Неотдавна експертите откриха десетки хиляди древни структури, принадлежащи на древната цивилизация на Маите.
До колко откритите артефакти са оригинални, може само да се предполага.

[PVGM id=9048]

Редактор: Orion
Инфо: dailymysteries.com