Стани автор в Мултивселена

Мултивселена е отворена партньорска платформа. Ако имате желание да публикувате интересни авторски статии и преводи, или се стремите да популяризирате статиите, които публикувате в собствен блог/сайт, станете автор в Мултивселена! Администраторския ни екип се ангажира с редактирането, публикуването и популяризирането на Вашите статии, без да дължи хонорари - на принципа на реципрочност. В замяна на доброволно предоставените материали, ние посочваме източниците на информация - Вас като автор, а ако статията е преведена - линк към източника, който сте ни предоставили. При Ваше желание, екипа ни ще изработи като подарък банер, с Вашите контактни данни и ще постави активен линк към Вашия блог/сайт, в края на публикацията, за да могат нашите читатели да се свързват лесно с Вас.
Мултивселена е отворена за предложения, различни от това. Всеки наш читател, който би желал да ни изпрати свой материал, може да го направи без притеснение. Не държим материалите да бъдат от професионалисти, но държим на езиковата култура и правилна граматика 😉

Важно: Всички настоящи и бъдещи автори, трябва да са наясно и да са съгласни със следното:

  • Авторите предоставят доброволно и безвъзмездно статиите си, за популяризиране и разпространение в Мултивселена, запазвайки авторските права върху публикациите си.
  • Авторите не могат да претендират свалянето на статии от сайта в случай, че двустранните взаимоотношения бъдат прекратени, от която и да е от страните!
  • Екип Мултивселена влага достатъчно средства и време за развитието на сайта, също както и в разпространението, и популяризирането на статиите.
  • След като статиите са били одобрени от администратор и публикувани в Мултивселена, същите остават на разположение на читателите на сайта за неопределено време, в случай на прекратени взаимоотношения на администраторите с авторите.

Администраторите на Мултивселена си запазват правото:

  • Да свалят от сайта статии на автори, които са нарушили авторските права на друга медия или друг автор.
  • Да търсят отговорност по съдебен път, ако по какъвто и да било начин, външните автори на сайта петнят репутацията и името на Мултивселена, и администраторите й публично!
  • За всички останали случаи се прилагат действащите закони на Република България!

Всички, които желаят да бъдат част от нашият екип, сте добре дошли! За да заявите участие в нашия сайт, можете да ни пишете лично съобщение в официалната страница на Мултивселена във Фейсбук, или да изпратите съобщение на e-mail: