България е от времето на Енох (видео)

hqdefaultУникални нови разкрития бяха представени пред българите. България е от времето на Енох, а има реални доказателства за това

В първата част на видеото писателят и изследовател Христо Маджаров извади на светло документи, които са свързани с Руско-турската война и както каза водещият Стойчо Керев направи на пух и на прах налаганото отношение към нея за освобождението на България.

След това писателят Христо Маджаров говори за Енох и за българите, които  са чеда апостолски, защото по нашите земи са дошли и са проповядвали първите Христови апостоли, които са били най-близо до Иисус Христос.

Става дума за 1 век след разпъването на Христос на кръста.  Свети Андрей Първозвани проповядвал по западния бряг на Черно море.

Ивайло свинарят, който разбил голямата и силна армия, всъщност съвсем не е бил обикновен свинар, а човек с потекло и солидна военна подготовка, но има историци, на които им е по-изгодно да крият този факт.

Ивайло бил богомил и вегетарианец. Той победил византийците, а те започнали да го подиграват, че името му в превод означава „марула“.

Българите го наричат Курдокувас – в превод – курд – първото му име; док – в годината на свинята (фиксирана по българския календар) и увас – хубав.

Водещият Стойчо Керев постави въпроса, защо умишлено от учебниците по история, изчезва присъствието на траките.

hristo-majarovПисателят Христо Маджаров представи стара карта, на която Бяло море всъщност се е казвало Тракийско море. Там имало и остров Самотраки.

Тук се явява конфликт на интереси. Гърците победили траките и завзели техните земи, но не могат да признаят, че всъщност цивилизацията на траките е по-древна от тази на гърците.

Гърците пристигнали по тези земи като пирати. Те нямали своя държава, но кръстосвали по моретата за плячка.

Троянската война се води между тракийски племена. Когато троянците вече са изтощени, се намесват пристигналите гърци и си преписват военните заслуги.

После новопристигналите гърци започват да се женят за тракийките и в продължение на 4 века усвояват тракийската култура, която ги превъзхождала. Накрая направили своя митология, на която Волтер се е смял.

Цялото видео е наситено с неподозирани и любопитни факти за славното минало на българските земи и на България. Който проявява интерес, може да прочете и книгите на писателя Христо Маджаров.

Видео по темата

В статията са използвани изображения от Интернет с илюстративна цел.
Инфо: topaktualno.com

(Visited 1 times, 1 visits today)