Българските Илюминати – откровения и отговори на въпроси!

След тази статия е поместено видео, в което можете да видите история за Рептили Шейпшифтъри, които имат способността да придобиват различни форми и образи! Ние представяме клипа и разговорите с двама от българските Илюминати, единствено за да дадем гласност! Онова, което следва да прочетете и видите в клипа, може да не съвпада с вашия личен мироглед. Това не прави статията и клипа "фалшиви"!

Интервю 1: Произход и генетика на Българските Илюминати. Българска и световна история.

Въпрос: Да започнем с това има ли в България илюминати или само техни наместници- слуги?

masonlibraryИлюминат 1:
Първо искам да направим разграничение за понятието Илюминати. То е много по-широко от това, което Ню-Ейдж движението на Запад и любителите на теориите за конспирации в България влагат. Това определено не са група същества с болно съзнание, които пият бебешка кръв и тайно направляват съдбата на света. Разбира
се това не означава, че такива неща не се случват…но това не е същността.
Илюминати се определят по кръвта и по-точно по генетичния код, който са приели от предците си. Това са кръвни линии с висока издържливост към външно влияние и контрол над съзнанието. За това предпочитам вместо Илюминати да използвам понятието Кръвни линии.За да ме разберете, ще използвам една метафора – гените на хората от масите функционират като радио - точка – предават зададена им честота, докато човек от кръвните линии е като широко обхватно радио – насочва съзнанието и дейността към честота, която желае.

Въпрос: Искате да кажете, че вие сте робовладелци по силата на кръвта, а останалите хора са просто роби, които не са имали шанса да получат по наследство определен генетичен код? Не е ли това обикновена расистка теория?

Илюминат 1:
Не, това не е расизъм. Истинските просветени не вярват в расизма, защото знаят,че имам много по-силни връзки от кръвта и външните родови белези. Тези новородените със сребърните лъжици, снежнобялата кожа и синя кръв са просто част от системата, която добре експлоатира расизма. Те обаче много добре знаят, че в тях няма нищо чистокръвно и че де - факто те са едни от най-големите мелези. При това с много лош процент на интегритет в ДНК. Всъщност те са на ръба на оцеляването, а не на върха на пирамидата. Така, че не е допустимо да говорим за расизъм в случая. Ако искате да постигнете нещо в този си живот или най-малко да го разберете до известна степен, трябва да се научите да гледате и осъзнавате по-широко от сегашните си лимити за понятията.

Въпрос: Добре тогава кажете накратко какви и кои са българските илюминати или Кръвни линии, като Вие предпочитате да ги наричате?

Илюминат 1:
Трудно ще ме разберете, ако Ви го кажа с две думи. Първо: не е задължително българските илюминати да са в България. Някои предпочетоха друго време-пространство. Не ги обвиняваме. Както казахме има по-силни връзки дори и от време-пространството. Съвременната квантова физика донякъде ги обяснява. И все пак с две думи истинската Българска кръвна линия е много силна и жизнена тройна спойка от три основни ДНК кода :
1. този на расата, която в Стария завет, на езика на народа на Яхве, се нарича „Елохим”.
2. този на расата на Сириус 3
3. този на съществата, които са определени от съвременната теория на конспирацията като обществен враг номер – расата на рептилоидите. Съотношението е 33 процента или 1/3 – това примерен вариант – възможни са известни отклонения, но това отключва нестабилност и регресивни мутации.

Въпрос: Казахте рептилоидите – да не би да имате пред вид рептилите – шейпшифтъри?/възможност за трансмутация на физическата обвивка. (В края на статията, можете да видите на видео какво значи това.)

hqdefaultааа

Илюминат 1:
Има разлика. „Рептил” е латинското име за влечуго, т.е. нещо, което се влачи по земята с тялото си, за да се придвижва. Рептилоидите са високо еволюирала форма, а рептилите-шепшифтъри, които вие имате предвид, са една издънка с преувеличени и преекспонирани функции и възможности.
Знайте, който е силен и могъщ няма нужда да променя формата си. Силата не идва от форма, а обратното – силата определя формата.
Тяхното е болест – липса на контрол върху ДНК структурата и мутации. Силният няма да промени себе си, а вашето съзнание и възприемането за него. Не го ли разберете винаги ще бъдете в позицията на жертви.

Въпрос: Т.е да разбираме, че рептили-шейпшифтъри не са част от Илюминати?

Илюминат 1:
Да, така е, те са използвани от Илюминати. Просто са част от плана. Защо освен овце да не можеш да развъждаш и гущери?...

Въпрос: Да, но това не е ли жестоко – според разкази на очевидци тези същности се хранят с човешки бебета и млади девици? Не е ли висока цената на развъждането им?

Илюминат 1:
За да говорите за цена, трябва да сте наясно с истинската стойност на нещо. Нима не е жестоко българите да се хранят с бебета-прасета, особено в един специфичен период, Коледа - отъждествяван като един от най-светлите християнски празници?

Въпрос: Да, но все пак те са животни?

Илюминат 1:
А, животни? – Те са вид и вие сте вид и ние сме вид – кой е този, който определя кой е по-добрия – този, който държи ножа ли? Добре дошли сте, но не се оплаквайте от съдбата си.
Освободете се от предразсъдъците си. Осъзнайте, че според Кръвните линии и ДНК сходството, когато за Елизабет-гущера (има се пред вид член на британското кралство семейство) заколят новородено, за да изпие кръвта му, тогава се върши по-малък грях от това, което всеки от вас прави на празника „Коледа”.
Задава ли ли сте си въпроса за учените, които имат все по-големи опити в трансплантации върху хора на тъкани и органи на прасета?... А къде в природата сте виждали такова голямо цветово подобие на човешката кожа в друго животно?...
В много отношения домашните прасета са по-сходни в ДНК кода и по-близки до човека от маймуните. Така че: „Не съди, за да не бъдеш съден”…

Въпрос: Да се върнем към Българските Илюминати. Кои сте вие и кои институции и организации стоят зад вас?

photo_verybig_116579
Димитър Недков - български масон

Илюминат 1:
Ние сме Илюминати, но нямаме пълна власт над държавата. Впрочем такава няма. Третата Българска държава е мит. Впрочем Български държави не е имало. Имало е много Български империи. Българите са раса, която завладява, покорява и обединява и то не винаги със сила. Тази географска територия е послужила за основа на две Български империи известни като царства или ханства. Така, че е трудно да се говори за структури, които са изцяло под наш контрол или поне през последните няколко века. Силата ни е на многонационално ниво, особено в териториите на бившия СССР и САЩ, макар, че това не е толкова голямо постижение, тъй като към момента това са просто две производствени корпорации с офшорно ръководство и елит.

Въпрос: Счита се, че Илюминати са всемогъщи. Какво ви пречи да придобиете абсолютната власт в собствената ви страна?

Илюминат 1:
Пак напомням: няма страна или държава България. Ние също живеем на територията на тази прозводствена корпорация. Името България към момента е географско, а не държавническо понятие.
Все пак сме успели да проникнем в някои производствени сфери и властови структури, но като цяло така наречения български елит няма почти нищо общо с българите или по-специално с Българските кръвни линии.Това са мениджъри –франчайзери (Франчайзингът е вид стратегически съюз, който обикновено се прилага от компании с престижна търговска марка и утвърден имидж).
Те са привнесени отвън или изкуствено издигнати от смесени и нисши Кръвни линии. Засега ни се налага да ги търпим и да правим бизнес с тях, а понякога и някои наши да служат в контролирани от тях властови структури. Това не ни притеснява – тяхната арогантност и невежество са широко отворена дупка в бронята им, която винаги може да използваме. Не бива обаче да се отрича, че някои от тях имат много гъвкави и приспособими поведенчески инстинкти, както и сериозни международни протекции.
Както и да е – когато му дойде времето и те ще бъдат употребени. Ще научат, че истинската сила е кръвта и нейният код, а не мръсните хартийки и железобетоните хамбари.

Въпрос: Това звучи като закана или заплаха за идващ Апокалипсис?

Илюминат 1:
Апокалипсисът вече е в ход – тези, които имат очи и уши за видят и чуят вече го знаят. Другият превод е „Откровение”. Кой ще оцелее в това, което идва, ще се определи от защитите, вплетени в ДНК, а не от подземни бази и антигравитационни технологии.

Въпрос: Искате да кажете, че всички българи ще бъдат унищожени, освен вас и тези които имат вашата ДНК защита?

imagesdnaИлюминат 1:
Не е задължително. Така или иначе българите умират. До 15-20г. тази територия ще представлява най-големият старчески дом на земята – нещо като концлагер за стари и недъгави хора на открито.
Това е тенденция, ако се запазят досегашните темпове, а те съвсем скоро ще бъдат засилени и катализирани. Това не бива да ви тревожи – това е част от плана. За нас това е нормален оздравителен процес. Еволюция. То е свързано с ДНК защитата.
Добрата вест за вас е, че българското ДНК е уникално. Заключените кодове в него съдържат невероятна сила и потенциал. Тези защити са особено силни на квантово,светлинно ниво. Действат като енергийни свръх функции в ДНК.Интересното е кои ще успеят да достигнат до там, че да успеят да се свържат с тези високо енергизиращи фактори.
Другият ключов въпрос е: дали съвкупността от тези фактори, ще достигне критичната си маса. Какъвто и да е изходът със сигурност ще останат семплите хора ,с опростен начин на мислене и на живот.Но не простите, а само най-добрите. Няма да се стигне до пълна анихилация и изчезване на българите.

Интервю 2 : Историята, която я няма в учебниците…

Въпрос: Наскоро празнувахме националния празник на България – 3 март – каква е оценката на българските илюминати за тази дата и значението за най-новата българска история?

557318_1Илюминат 2:
Може да Ви прозвучи цинично и дори богохулно, но тази дата за българските илюминати няма това значение, което вие и отдавате. В това обаче няма нищо конспиративно и мистично. Първо тази война, която патетично наричате „освободителна” е търговска война за достъп до проливите на петролни танкери и война за контрол и подсигуряване на петролни залежи.

Въпрос: Петролни танкери и залежи? Не звучи ли това пресилено за тогавашното ниво на развитие на техниката и петролната промишленост?

Илюминат 2:
Вижте, за Илюминати философията, която определя живота е като игра на шах. Колкото повече ходове по-напред от противника си предвидил и анализирал, толкова по-добре.
Петролът като основен ресурс за развитие на съвременната цивилизация не се е появи случайно. Той бе избран от илюминатските фамилии, макар и не единодушно, за да бъде основа за енергийното контролиране на човечеството, дори на ниво тяло и съзнание. Преди да бъде промоциран масово двигателя с вътрешно горене се раздадоха картите, т.е. разпределен бе контрола върху находищата. Като цяло играта с белязани карти е любим способ на Илюминати.

Въпрос: Казахте „на ниво тяло”. Какво имахте предвид?

MASONI89898Илюминат 2:
Дрехите съдържащи изкуствени влакна – все деривати на петрола – променят електромагнитното излъчване и дори метаболизма на човека, който ги носи. Да не говорим, че увреждат жестоко психическите способности на човека. Същото важи за pvc-дограмите, стиропорните изолации, пластмасовите бутилки, прибори за хранене и други.
Замисляли ли сте се някога, защото всички банки отпускаха нисколихвени кредити за енергийна ефективност, докато постоянно се покачват цените на енергоизточниците?...

Защото лихварите са загрижени за топлината и семейния ви уют?...
Няма безплатен обяд. Правилният термин тук е енергийна НЕефектиност. Тялото ви е затруднено в обмяната на енергия с Вселената, когато в непосредствена близост до него има такова насищане с изкуствена въглеводородна тъкан.
Например кой според вас въведе стиропора? Това e световно известната корпорация „BSF”. В публичното пространство често името е предхождана от „германска”, но правилния израз е Илюминатска. Ще се изненадате ли, ако разберете, че тя има дял от близо една четвърт от съществуващия и до днес концерн „IG Farben”. Същият този, който произвеждаше газ за камерите на смъртта на евреите, заедно със задатлантическите си дружки „Standart oil”…Надявам се да сте ме разбрали…
Между другото близо век и половина по-късно дъщерната на „Standart oil” – „Корпорация Шеврон” отново има желание да се намеси в региона този път за добив на шистов газ. Както виждате няма вечни приятели, а вечни интереси.

Въпрос: Да се върнем на руско-турската война. Казахте, че картите са били предварително раздадени и все пак е имало война?

masonic-pyramidsИлюминат 2:
Правилно за Кръвните линии не беше война, а театър – в някои книги директно го пише – „театър на военните действия”.
Това е част от играта – на преговорите чрез дипломация се определят параметрите. Военните забавления са способ за тяхното доуточняване, както и способ за контрол на популацията от хора и усилване на вътрешната власт. Нека разгледаме какво се случва по време на войната и ще разберете.
В учебниците по история или се пропуска, или се отбелязва с едно изречение, че войната е имала два фронта – европейски и азиатскo-кавказки. Този вторият далеч не е бил с по-малко значение.
Много преди средата на 19 век се знае, че в Кавказ и Каспийско море има големи залежи на петрол. Руснаците или по-скоро набиращите сила международни петролни компания, сред които и споменатата „Standart oil” на Рокфелерови и „Mazut Trading Co” на Ротшийлдови, финансиращи руското кралско семейство, са хвърлили основния си ресурс в това направления.
На този фон, Руско-Турската война на Балканите може да определи като заблуждаваща маневра. На едно по-високо ниво войната е между Ешкенази и Сефаради/еврейски родови линии/ за контрол над кавказките петролни полета. Битката на полумесеца и кръста е само за пред очите на простолюдието. В основата е звездата на Давид. Но да не забравяме, че и под тази основа има друга – още по-дълбока…
Впрочем трите религии фактически са една и съща и преследват една обща цел. Това обаче е друга тема на разговор.
Да се върнем към истинските причини за войната. Знаете ли, че през 1877г. от известните братя Нобел е построен първият петролен танкер, наречен „Зороастър”. Целта е да се създаде модел за построяване на флота, която трябва да превозва каспийски петрол през Босфора, което става в годините след войната. През 1877г. е построен и първият в света петролопровод, водещ до рафинерията в Баку. Трябваше само подстъпите към града да бъдат гарантирани и да бъде осигурен свободен достъп през проливите. Оттам нататък може да си обясните направлението на настъпване по двата фронта на руската армия. Тези две ключови събития в зората на петролната промишленост предопределят и финансирането и подготовката на Априлското въстание, както и българското Освобождение.
Друг важен факт, който не се споменава никъде, освен от някои отделни руски автори, е целите, които си поставя руското генерално командване по отношение на Балканския театър на бойните действия. Тяхната програма максимум е била да достигнат до Стара планина и да се създаде едно хилаво марионетно княжество по подобие на Влашко или Молдова, което евентуално в бъдеще да се превърне в плацдарм за наказателни акции към Цариград, в случай че Османската империя не осигурява свободен достъп през проливите. Обаче боевете на Шипка объркват сериозно не само турските, но и руските планове. Руснаците са държели да завоюват Плевен и София. Това направление е било ключово за тях, за да има новата територия обща граница със Сърбия и да стане буферен източен фланг на бъдещата балканска славянска федерация под патронажа на Руската империя.
Кавказкият петрол е бил и основна цел на Хитлер по време на Втората световна война, както и сега е цел на фракцията на Буш. Стартиращата с арабските революции Трета световна война също ще бъде насочена към него. Това е на едно ниво. Трета световна война ще е театър, също както предишните две. Има и нещо друго, но за това в някоя следваща наша среща…

Редактор: Orion

Видео

В статията са използвани изображения от Интернет с илюстративна цел.
Мултивселена не носи отговорност за достоверността на статията!
Инфо: silnibg.blogspot.com

(Visited 1 times, 13 visits today)

Свързани статии

11 Коментари

 1. Пик** на враговете на човешката раса. Пик** на „ракът“ на човечеството – всички неуки хора, които живеят на гърба на умните. За умна човешка раса. За бъдеще на човешката раса.

 2. Да, хубав материал!
  Отразява нещата свързани с технологиите и събитията до момента. Очевидно е, че има групи начело, които са монополизирали знанието, контролиращи събитията и манипулиращи света. Но, няма да е задълго- още 20-30 години.. Сега сме на прехода между ИНТЕЛЕКТУАЛНО-> ДУХОВНО. Енергийният монопол отива по дяволите с многобройните технологии за свободна енергия. Водата и пречистването и са достижими с общодостъпни средства. Само обработваемата земя на България е достатъчна да нахрани света, ако спре да плюска… Има технологии за 20 пъти по-високи добиви. Но, на хората принципно не им е необходима твърда храна и само осъзнатите могат да живеят в режим ‘соларен панел’. Домове могат да се строят от евтини и масови рециклируеми материали. Монополът върху информацията и знанието се заличава със секунди… Творецът в нас- ЧОВЕШКИЯТ ДУХ- никога не може да бъде поробен. Да, ще загинат хора, да ще има йерархия независимо под каква форма, но ако илюминатите и рани масони си въобразяват, че ще поставят света в модела господар- роб с честоти, чипове и електронни пари, могат да ходят да си правят селфи-та… Отсега им е прецакана ‘върховата’ технология. Творецът не позволява ОБСЕБВАНЕ на това, което е създал независимо какви ‘зидари’ ще се появят и какво имат в глупавите си глави… Факт е, че НЕзАВИСИМО ОТ КРЪВНАТА ЛИНИЯ- мозъка и на най-добрите изполва не повече от 2-5% от капацитета си. А, креативността на останалите 95 процента? Ако използваха илюминатите повече от тях, щеше ли човешкото общество да изглежда толкова зле организирано и в дисхармония с природата. Нямаше да стигаме до 7.4млрд, а сега да се търсят всевъможни глупави начини и ‘терористични’ войни да почистват земята от създадения човешки боклук… ИСТИНСКИТЕ посветени НЕ ПРАВЯТ такива глупости.
  Ако някой се е обидилна горното, значи ЕГО-то му пречи да види живота такъв какъвто е извън съдадената фалшива реалност. Или както казваме по нашенски- МНОГО СИ Е ПОВЯРВАЛ…

  • Какъв Бог за каква свобода говорите?Защо мислите че сте се родили на земята?Ние в момента сме роби.Как не го осъзнавате?Толкова ми е познато това мислене ,защото и аз до скоро бях на това мнение.Няма спасители тук сме за наказание и уроци.Творецът не позволявал ОБСЕБВАНЕ …Да бе …Ние сме под пълен контрол във всякакъв смисъл.А казват че истината освобождавала Какво точно?Отчаянието? .Съжалявам че съм толкова черногледа и се извинявам ако някого съм засегнала неуместно.А колкото до интервюто-най-накрая .Омръзна ми от американски подробности …Благодаря за хубавото интервю.Искрено се надявам да има продължение.Не ми стана ясно само за бъдещето на България
   **.He e зaдължитeлнo. Taĸa или инaчe бългapитe yмиpaт. Дo 15-20г. тaзи тepитopия щe пpeдcтaвлявa нaй-гoлeмият cтapчecĸи дoм нa зeмятa – нeщo ĸaтo ĸoнцлaгep зa cтapи и нeдъгaви xopa нa oтĸpитo.Toвa e тeндeнция, aĸo ce зaпaзят дoceгaшнитe тeмпoвe, a тe cъвceм cĸopo щe бъдaт зacилeни и ĸaтaлизиpaни. Toвa нe бивa дa ви тpeвoжи – тoвa e чacт oт плaнa. Зa нac тoвa e нopмaлeн oздpaвитeлeн пpoцec. Eвoлюция. To e cвъpзaнo c ДHK зaщитaтa.Дoбpaтa вecт зa вac e, чe бългapcĸoтo ДHK e yниĸaлнo. Зaĸлючeнитe ĸoдoвe в нeгo cъдъpжaт нeвepoятнa cилa и пoтeнциaл. Teзи зaщити ca ocoбeнo cилни нa ĸвaнтoвo,cвeтлиннo нивo. Дeйcтвaт ĸaтo eнepгийни cвpъx фyнĸции в ДHK.Интepecнoтo e ĸoи щe ycпeят дa дocтигнaт дo тaм, чe дa ycпeят дa ce cвъpжaт c тeзи виcoĸo eнepгизиpaщи фaĸтopи.Дpyгият ĸлючoв въпpoc e: дaли cъвĸyпнocттa oт тeзи фaĸтopи, щe дocтигнe ĸpитичнaтa cи мaca. Kaĸъвтo и дa e изxoдът cъc cигypнocт щe ocтaнaт ceмплитe xopa ,c oпpocтeн нaчин нa миcлeнe и нa живoт.Ho нe пpocтитe, a caмo нaй-дoбpитe. Hямa дa ce cтигнe дo пълнa aниxилaция и изчeзвaнe нa бългapитe.**
   Незнам дали въпроса ми е глупав ,но това има ли общо с българите които умират все повече преждевременно от различни болести?А може би греша и винаги е било така,аз сега забелязвам.
   *Темпове** на какво ,ще бъдат катализирани? Какво е това нещо дето ще се случи?И по чий план?

 3. Браво гн.Недков,мн.добра статия,но тя е за малцина ,които ще я разберат,наистина каквото и да казвате,винаги има препратки към др.материя и тема-това е въпрос за много дълък и няколко месечен разговор,за да може да се обхване и времето от където тръгва всичко,мн.мн.назад преди Фараоните и Египет.
  Само трябва да се разбере,че именно тези посветени са дали толко мн. от науките в света,но и също така през времето ЗЛОТО се е инфилтрирало в тези ложи и сега то си върши работата много добре и завоалирано!!!

  • Г-н Недков няма общо с настоящата публикация. Снимката е илюстративна.

 4. Ехх че яко 🙂
  Ще ни се някой да ни е виновен, да има глобален план за това или онова. Да има човекоподобни влечуги, за да можем да ги обвиним после, че те са ни виновни, за глада, за войната, за мизерията в която сме, за икономическата криза и т.н. 😀 Да ама не 🙂 Иначе интересно четиво, за фантастика става, ама за сериозни теми не 🙂 🙂 🙂
  А пък филмчето е много добре скалъпено, това са актьори и историята абсолютно не е истинска 🙂
  Както казах, ще ни се много да има някакви си там същества с които да оправдаваме световната конспирация и войните. Но ако сте извънземен, дали наистина ще изберете Земята за да дойдете тук 🙂 : ) 🙂 И все богатите се оказват извънземни, как пък един бедняк няма, а да те са роби, които работят за богатите извънземни 🙂 И извънземните се интересуват от нашия петрол и т.н. И ни завладяват бавно от има няма 10 000 години примерно, та нали за тях времето е друго 🙂

  • Ела в реалността и преди да отричаш дадена истина, ПЪРВО се убеди, че сам, без ничия помощ, си разучил всичко относно нея и ВСЕКИ ЕДИН ДЕТАЙЛ, тогава отричай неща, които вътрешно в себе си знаеш, че НИКОГА не разбираш. Дори начина, по който говориш за това показва, че не знаеш НИЩО по темата.

  • умно говориш,правилно,но не истинно,нещата не са така,както мислиш,всичко е един план……………,почти всичко написано е абсолютна истина,а филма също-ТАКА Е,
   има хора,които се грижат,именно за това всичко да изглежда лъжа или конспирация,та хората да си кажат -егати глупостите,но не са глупости,а ФАКТ НЕОСПОРИМ,МАНИПУЛАЦИЯТА Е ГОЛЯМО И СИЛНО НЕЩО,ЗАПОМНИ!!!

 5. Илюминати са егоисти мислещи се за център на вселената! Много закостеняла им е идеологията и пречи на човешкото развитие а и по някакъв начин е безперспективно!!!

Вашият коментар