Чародейства: Послания от Ангелите-Хранители за периода 22-28 януари 2017 година

Вгизлоскрънчета пъстри,

Малко се позабавихме с посланията днес, но пак сме си уверени, че сме точно навреме! 🙂

По-долу може да прочетете текста, който сладко ви изприказвам във видеото, а след него може да се насладите и на записа, публикуван в края на тази статия. Намираме го за наистина интересен и увлекателен, както и много добре илюстриращ израстването ни и вдъхновението, с което работим за вас! <3

Ето историята, която пожелаха да ви предам:

"Здравейте, приятели,

Аз съм МартА д’Еко, а вие отново сте на гости във Фин-Дол, за да получим послания от светлите същности за предстоящата седмица. Ще работим с таро колода на Ангелите-Хранители и се обръщаме към тях, Създателя, всички други ангели, архангели и светли същности, моят Висш Аз, вашите Висши Азове, и всеки друг със светли и чисти намерения, който желае да ни помогне в този момент с послания и насоки за следващата седмица: от днес неделя, до 28-ми в събота, когато е НовоЛуние. Напътствия и насоки, които да ни помогнат да се проявим по максимално ползотворен начин за себе си и за другите. Любов, светлина и благослов. Неделя, понеделник, вторник – правим раздаването Семето на Живота – петък и събота.

Раздаването Семето на Живота за тази седмица.

Неделя 22 януари
За днес в неделя посланията са с Четворка Мисъл. За нас е хубаво да се отдадем на малко повече уединение, тишина. Да прекараме малко повече време в природата или със своята съкровена същност, повече насаме, за да се успокоим и да се освободим от тази необходимост да анализираме твърде много ситуациите, събитията и това което ни е развълнувало последната седмица толкова силно. Въпросите, които, на които търсим отговор, могат да достигнат до нас само в момент, в който ние се отдадем на тишината, за да можем да ги чуем. Понеже сериозното ни объркване и тази мъгливост, каквато е и навънка, ни обсебва и самите нас и, макар че отговорите са точна на... под носа ни – щях да кажа на една ръка, но те са още по-близо, те са под носа ни – ние не можем да ги разпознаем, защото наистина е голяма мъгла в съзнанието ни. Затова ни казват да се отдадем повече на тишина, на спокойствие, да дишаме дълбоко, да се опитаме да спрем тази дива маймуна, както наричат будистките монаси наш’то, нашия мозък – тази дива маймуна, която постоянно иска с нещо да се закача, да играе и да анализира, и да се движи, и да краде от вниманието и от времето ни... И да! Просто малко почивка. Retreat. Да. Медитация. Много добре ще ни се отрази всяка една форма на медитация, в която ума просто го изключваме и се отпускаме да съществуваме тук и сега, без да анализираме, без да търсим отговори, без да се безпокоим и без да се чувстваме сякаш е необходимо да носим отговорност за нещо, което дори още не се е случило или няма потенциал изобщо някога да се случи.

Понеделник 23 януари
За понеделник отиваме в друга четворка: Четворка Емоции, която ни съветва да се доверим на тези, които искат да ни помогнат. Има такива около нас, които много ни обичат и с голямо удовлетворение и желание биха се включили в нашето, в нашите дейности – с помощ, с идеи. И на първо място такива са нашите ангели-хранители, между другото. Те с голяма радост чакат всеки миг, в който ние ще се обърнем към тях и ще ги поканим да се намесят в наш’то ежедневие, и да ни помогнат за тези неща, които ние намираме за трудни или все още не знаем как да, как да се справим с тях, нямаме решение за тях, понеже нямаме достатъчно опит. Хубаво е да се оглеждаме около себе си точно за тези хора, на които можем да разчитаме и са готови да ни предложат своите услуги с отзивчивост и желание. Също, в понеделник може да продължим тази серия на вглъбяване, която започваме днеска в неделя. Това отдаване на вътрешния глас, на вътрешната тишина и, докато го правим, казват също да не забравим да действаме по посока реализиране на тези отговори, които получаваме, защото отговорите, всъщност, ще имат смисъл и ще са ефективни когато ние изберем да ги приложим в реалността. Това ще са решения, когато ние действаме, за да ги приложим, да ги реализираме наистина. Иначе те просто ще си остават възможности, а не практични решения.

Вторник 24 януари
Във вторник... хм! Във вторник картата ни е от Големите Аркани и в тази колода се нарича Креативност и Изобилие. В традиционното таро това е картата 3 Императрицата и тя символизира именно тази наша творческа мощ, този творчески потенциал, която енергия бушува и се вихри във всеки от нас. Това е женската ни сила, която е изключително хаотична, но и очарователна заради своя хаотичен характер. Изключително привлекателна и магнетична. Тя, Императрицата във всеки от нас, е тази, която полага грижи за добруването на всичко, доколкото й е възможно. Влага и се разлива в... разлива своята мощ и енергия във всички посоки и затова е малко и разпиляна. Но това не бива да ни притеснява. В момента, в който в понеделник сме получили чрез своите медитации или мечтания и отвличания някакви отговори, за които говорихме, че са решения, които е време да приложим на практика - това, всъщност, ще са творчески решения и творчески предложения, които във вторник имаме изключително добрата възможност наистина да изразим и да приложим в своите дейности, в своето ежедневие по един очарователен и харизматичен начин така, че, всъщност, да можем да се справим със своите предизвикателства и да постигнем нови върхове в своето проявление.

Сряда 25 януари
За сряда картата е Петица Изобилие. Изобилието, за което самата Императрица във вторник вече е подложила, е отворила път, създала възможност. Отново ни съветват да се обръщаме за помощ към тези около нас. Не е по никакъв начин срамно или неудобно, или не! Всъщност, ние сме тук, за да си помагаме взаимно да растем и всеки е уникален с това, че... уникален и изключително... изключителен и ценен с това, че е способен в определена област, в определена сфера от реализацията в реалността и когато ние, всъщност, се научим тези наши умения да ги съчетаваме, да ги скачваме като колелца, като зъбци, всъщност, можем да създадем една машина, която може да работи и да произвежда изключително, изключително невероятни блага, от които всеки да може да се възползва. И, всъщност, ние наистина... хората, човешките същества... един от основните ни уроци е да се научим да си помагаме взаимно и да разчитаме един на друг. И затова в сряда ни съветват чрез общуване и чрез свързване с другите да потърсим помощта, която ще ни донесе, ще ни донесе ресурсите, за да реализираме всъщност, творческия си проект, който сме започнали във вторник. Не с всички ресурси разполагаме от само-себе-си, но когато се обърнем към други, които разполагат с тях, и им обясним наш’та необходимост и нужда, те с радост биха ни ги предложили и биха ни ги предоставили.

 

Четвъртък 26 януари

В четвъртък отново имаме карта от Големите Аркани. Големите Аркани съм разказвала и преди са тези, които обръщат внимание на нашия духовен път и духовното ни развитие, и са тези, които до момента, в който... които ние проявяваме определените чрез картата, чрез посланието качества и умения така, че да се доближим до духовния, спиритуалния характер и същност, и есенция на наш’то съществуване, да се извисим по този начин, и да разгърнем своята вътрешна светлина. За четвъртък картата е номер 5, Да Прегърнем Тези Около Нас. Изглежда тази седмица ще е изключително ориентирана както към наш’то собствено вглъбяване и доверяването на вътрешния ни глас и насоките, които получаваме чрез... чрез него, така и на доверяването на другите и разчитането на това, че те също разполагат с вътрешен глас и с проницателност, и със знание, и мъдрост, които можем ние да ползваме, и на които можем наистина да се доверим. Именно седмица на доверието е и в четвъртък ключовата дума е не само доверие, но и разбиране, и приемане на другия такъв, какъвто е – с неговите изключителни качества и тези качества, които на този етап може би се нуждаят от допълнително усъвършенстване. Ние сме тук, за да работим все още върху себе си. Ако не бяхме несъвърше... Добре, не е това думата. Ако нямаше нужда да работим върху себе си, ние нямаше да сме в това измерение. Тук сме, за да развием определени качества и умения. И всеки ден работим! Всеки от нас всеки ден работи! И когато приемаме и разглеждаме другите с мисълта, че те дават всичко от себе си, дават най-доброто от себе си във всеки момент, и са готови да бъдат нещо още по-добро във всеки момент, тогава ние можем наистина да ги приемем такива, каквито са в точно този момент макар, че те не са това, което ние бихме искали да бъдат, очакваме да бъдат, очакваме самите, за самите себе си да бъдем, оглеждайки се в тях. Това е един... картата Приемай и Прегръщай Тези Около Теб, номер 5 от Големите Аркани, е един много ценен и един от трудните уроци, защото, всъщност, това е урок на смирение. Това е урок на наистина приемане, че нещата са такива, каквито трябва да са точно в този момент и, че нещата вървят към нещо по-добро. Това е наистина карта на приемане и вяра. Една такава много дълбока и хм... изключителна вяра. Юпитер в четвъртък ни насочва към вярата. В себе си и в другите.

 

Петък 27 януари

В петък отново имаме карта от Големите Аркани! Това вероятно се дължи на НовоЛунието, което наближава в събота. Възможно е да има и други небесни, космични движения и траектории, които в момента не мога да ви възпроизведа. Така или иначе аз не съм астролог така, че за подобни насоки и ориентири може да се... може да разчитате на други, които са по-развити в тази сфера от реализацията в реалността. Та, със сигурност знам, че покрай НовоЛуние и ПълноЛуние има едно енергийно завихряне, което определено е възможност за разгръщане на... разгръщане и приемане, и придобиване, и усвояване, реализиране на повече знания, умения, и опит в нашата действителност. И именно в петък знанието, уменито и опитът с Освобождаването и отхвърлянето на егоцентричните и страхливи перспективи, разбирането, че ние не сме хм... нещо, което може да търпи ограничения. Разбирането ни, че ние, всъщност, сме необятни същества и наш’та реалност е необятна, наш’те възможности са неограничени, и единствените ограничения, които могат някога да важат, са тези, които ние сами избираме да приемем. Затова всяка пречка, всяка спънка ограда, която срещнем пред себе си, е... в петък имаме възможност да осъзнаем, че това е спънка, пречка, преграда, която ние сами избираме да си сложим! И можем спокойно да я прескочим, заобиколим или просто подминем, разбием – всеки както избере, както намира за по-подходящо. Зависи и от какъв материал сме си изградили тази ограда... Но сентенцията, основното е Да Изберем Свободата. Свободата се съдържа в избора наистина. Свободна воля – затова така се нарича. И свободата много често, всъщност, е промяната. Изборът да се променим. Да променим гледната си точка в определена ситуация, да променим разбирането си за определена ситуация, да променим поведението си в определената ситуация, за да може, всъщност, тази ситуация вече да не е предизвикателство за нас, а да е една... един невероятен контекст за наш’то лъчезарно проявление.

 

Събота 28 януари

И в събота, да, разбира се – НовоЛуние. И сме с карта от Големите Аркани. Картата се казва 1 Прояви Своите Мечти – това, което още днеска, в неделя, започваме да правим така лека-полекичка с последователни стъпки. Първо вслушвайки се в собствения глас; в понеделник продължавайки да се вслушваме, вече и да помечтаваме, и да разчитаме и на другите за помощ; вторник проявявайки някакви творчески стремежи; в сряда обръщайки се вече за конкретна помощ и желание за свързване и за добиване на ресурси, разменяне на ресурси, всъщност, не само добиване, ами разменяне с другите, защото те също се нуждаят от това, с което ние разполагаме; в петък ни... толера... хм, не, прощавайте – четвъртък... толерантното и доверчиво отношение към другите; в петък избирането на свободата; и в събота вече, когато сме high level, високо ниво магьосници. Да картата ни в събота е... в традиционното таро се нарича Магьосник, номер 1 е и е точно тази карта, която с лекота, без никакво съмнение, без никакви пречки и блокажи е посредник на... магьосникът е посредник на енергията свише, която, всъщност, проявява в реалността това, от което се нуждае. Това е изключително невероятна, прекрасна карта за НовоЛуние, защото, както знаете, в НовоЛунието, с НовоЛунието се полага начало и старт на нови инициативи, на нови проекти, нови стремежи и е... започва този цикъл от 14 дни грубо казано, в който ние, всъщност, влагаме и действаме упорито и целенасочено, за да (?) с постоянство в реализирането на тези мечти, за които ни насочват още днес в неделя да, да действаме. Много е важно за Магьосника наистина да се освободи от пречките си, защото, представете си го – има една друга колода, на която е много добре илюстриран този Магьосник – представете си го как с едната ръка той приема от висшите селения енергия, тя потича през, по ръката му, през тялото му и през другата ръка тя се проявява в реалността и той може с тази друга ръка да променя и да преобразува действителността по такъв начин, по който неговата същност... по такъв начин, по който му се дава свише, но минавайки през неговата същност, се реализира и неговото желание. Тоест трябва да има едно съчетаване между неговата същност и това какво той иска, тези мечти и желания, които се съдържат в него самия, и висшите намерения, което, всъщност, ние ни насочват да реализираме това съчетаване още днес и в понеделник също, отчасти и във вторник с това творческо проявление. Освобождаването от, от блокажите също е малко задължително – пречките и преградите – защото, ако някъде в този път, който минава през сърцето, той минава и през цялото тяло, но основно, нали, през ръцете и през торса, през трупа ни , през сър... през ръцете... ако някъде по този път... също и в главата ни, ако има някъде огради, пречки, то тази енергия ще се отблъсне, ще почне да се разпилява и няма да може да бъде достатъчно концентрирана, за да прояви чрез излизането от ръката в реалността това, от което ние имаме нужда, желаем или работим за него. Също вярата е изключително необходима, защото съмнението е една много фундаментална пречка и ограда, която много хора не съзнават. Всъщност съмнението веднага, при неговото пораждане, може да разпилее тази енергия, която се опитва по един много концентриран насочен лъч наистина като насочен лъч да се прояви в реалността. За да бъдем магьосници трябва да сме свободни, да проявяваме свободната си воля, изборът си по един много искрен и сърдечен начин. Напълно осъзнати за мечтите, които желаем да проявим, за да можем да насочим именно в тази посока енергията си. Да проявяваме творчески, вдъхновяващи и грижовни решения. Да се доверяваме – както на себе си, така и на другите, че това, към което сме се насочили, към което сме се ориентирали е най-доброто за нас и за тях точно в този момент.

 

Да. Това е приятели: вяра, свобода, творчество... и под всичко това, във всичко това седи и се разполага, и танцува, и пее любовта. Бъдете чисти.

 

С-Бог-Ом"

Коментирайте, споделяйте и прилагайте предложените насоки и така ще допринесете за благодатната проява на духа в материята.

Семето на Живота за периода 22-28 януари 2017г.

За консултации с таро и гадателски карти по всякакви въпроси и на всякакви теми, както и по друг повод, на сайта ми от менюто-сърчице може да си изберете сред предложените варианти за връзка с мен този, който най- ви приляга. Консултациите също приемат разнообразни форми в съответствие с вашите възможности, нужди, усещане за комфорт и удовлетворение, а сред основните са лична среща, разговор по скайп или телефон, или по електронен път.

Автор: MartA d'Eco

martadeco11

(Visited 1 times, 1 visits today)

Свързани статии