Чернобил отвътре (видео) – една жена влиза в Чернобил всеки ден…

Ако имате нужда от ново хоби, предлагаме да започнете да живеете в Чернобил. С това поне се занимава жената, която се е кръстила „Bionerd23″ в YouTube. Нейното основно занимание е да качва странни клипове в забранената и замърсена зона около Чернобил. За нея няма нищо толкова радиоактивно или рисковано, след като може да консумира радиоактивни ябълки от дърво в зоната, да бъде преследвана от странни животни и да взима радиоактивни предмети от зоната с голи ръце.

В някои кратки клипове можете да видите и водния свят в езерото до атомната централа, където живеят доста големи риби. Версията на жената е, че тези риби нямат врагове и могат спокойно да достигнат максималния си размер. Практически е права, защото реакторът не изпуска радиоактивно гориво във водата, но никой не знае какво е замърсяването във въздуха, за да сме сигурни, че бихме могли да отидем с въдицата там. 

Жената е качила над 60 клипа в YouTube и смело се бори с всички спекулации относно радиацията и човека. Повечето от клиповете й не са се превърнали в сензация, но също така не са игнорирани и тя успява да натрупа около 100 000 гледания на клип. Нейните пътешествия могат да се смятат за изключително точно, защото дамата предлага серия от експерименти и разполага с необходимата технология, за да покаже какво точно се случва в изоставената и забранена зона. Страховете изобщо не я притесняват, както и всички останали спекулации за лъчевата болест.

В статията са използвани изображения от Интернет с илюстративна цел.
Инфо: men.hotnews.bg