Домът на Илюминати и НСР е бил внезапно изоставен!

Домът на Илюминати и Новият Световен Ред, бе една от най-четените и споделяните статии на 2015-та година.
В статията засегнахме една конспиративна идея, че остров Буве, за който се смята, че е необитаем, всъщност е Домът на Илюминати или поне на част от този "Елит". Защо съмненията водеха в тази посока? Припомняме с кратки откъси от статията:

С  необитаем остров в южната част на Атлантическия океан са свързани много тайни и загадъчни събития.

Независимо от факта, че това е едно от най-отдалечените места на планетата Земя,  напълно необитаемо, в съответствие с данните от CIA World Factbook, субантарктическият вулканичен остров, наречен „Остров Буве“,  е източник на Интернет домейн от първо ниво с код .bv. В допълнение, островът е свързан с няколко скорошни неразкрити мистерии...

Долу, в средата на снимката, се виждат и хакерските атаки идващи от координати, отговарящи на тези, на о. Буве
Долу, в средата на снимката, се виждат и хакерските атаки идващи от координати, отговарящи на тези, на о. Буве

Установените от нас факти ни карат да вярваме, че тайният остров е седалището на Новия световен ред, тъй като територията на един от най-отдалечените региони на планетата е дом на текуща поредица от онлайн атаки в рамките на световната кибервойна, както и контролна  точка на инсталацията HAARP.

Далеч от човечеството в южната част на Атлантическия океан между Южна Америка, Южна Африка и Антарктида, можете да начертаете кръг с радиус от хиляда мили около Буве, където няма да попадне друга земя...

Дали това е свързано или не, но остров Буве  е в същите предели, както и кодът на държавата «Mil / Gov», собственост на скандинавски IP на  уебсайта Viking, който проследява в реално време интернет атаки, когато те се случват по целия свят. Скандинавците дори са дали на  тази страна «Mil / Gov», специален символ, шестоъгълник. И по време на  мониторинг на Интернет атаки, които се разгръщат в мрежата, ние открихме, че  това място е  доста по- активно, често  много по-активно от Русия и Китай, взети заедно...

nwo4
Мистериозния ХААРП сигнал, засечен от частни изследователи, заснет и на видео, което по-късно бе свалено от Интернет

...мистериозен сигнал на HAARP, който идва от  същото това място в Южния Атлантик, както е показано на горната снимка... Странното е, че изследователите,  посетили дистанционно остров Буве наскоро, са били в състояние да  регистрират на видео флаш HAARP-емисия,  разпространена териториално, както е показано на снимката на екран и което можеше да се види в един клип, който мистериозно изчезна...

...В околностите на остров Буве има и  нерешена загадка от  1979 г. Тази информация  силно се подтиска и цензурира, и се нарича „Инцидентът Вела» (Vela Incident), за който се смята, че е бил  ядрен взрив. Инцидентът  паникьосва в  голяма степен администрацията на Джими Картър и е регистриран от  сателити на САЩ във Вела 6911...

nwo2И така. Достатъчно материал за размисъл, който съответно доведе и до частни разследвания на редица изследователи на конспиративни теории.

Нашият екип попадна на нови и интересни данни, относно остров Буве и Домът на Илюминати.
Служители на частна корпорация, притежаваща търговски плавателни съдове, са заявили в свое интервю за радио предаване на частен радио канал в Мексико, че кораби на същата фирма са доставяли всякакви провизии на мистериозния остров, в последните 15 години! Също така, в интервюто си те споделили, че винаги са били предупреждавани от началниците си да не коментират с никого, тези доставки, освен с висшестоящите си. Според данните, изнесени в радио предаването и цитирани в Интернет, тези доставки са се правили само веднъж годишно, като провизиите, включващи храна, вода, месо и всякакви консумативи и техника, са надхвърляли 1млрд. долара.

През април, 1964г. Северно Африканското правителство, с разрешението на Норвегия, изследва о. Буве, когато се натъкват на плавателен съд на острова, без каквито и да е маркировки
През април, 1964г. Северно Африканското правителство, с разрешението на Норвегия, изследва о. Буве, когато се натъкват на плавателен съд на острова, без каквито и да е маркировки

Ние не можем да се ангажираме, дали тези изказвания са истина, но факта, че 5 човека дръзват да кажат едно и също нещо и то на живо в радио предаване, говори достатъчно.

Екипа ни реши да преразгледа предната статия, в която сме публикували и линк към сайта, на който могат в реално време да се следят хакерски атаки по цялото земно кълбо. Един от най-активните домейни тогава, бе домейна от първо ниво с окончание .bv , който в края на 2015-та, мистериозно замлъкна и изчезна. Също така, свързаната с него "страна" "Mil / Gov", спря да поддържа други IP адреси... В различни форуми в Интернет, попаднахме на профилите на петтимата участници в радио предаването излъчено в Мексико, които са били доста активни през месец март 2015-та, когато пък внезапно са преустановени хакерските атаки от координатите на Буве, а периода е съвпадал с времето, когато е трябвало да бъдат направени поредните доставки за следващ период от една година. Такива е нямало. Корпорацията, стояща зад корабните доставки, прехвърля без много шум собствеността си на корпорация, свързана директно с Ротшилдови! На служителите е било заявено, че няма да се правят повече доставки за о. Буве, и че доставката от март-април 2014-та е била последна. Без повече обяснения.

Друга новост е, че приблизително от същия период, ХААРП емисиите, излъчвани от същите координати, свъпадащи с тези на домейна .bv и о. Буве, изведнъж намаляха, а към края на 2015-та спряха напълно.
Но, нека си припомним, какво според конспиративните теории е ХААРП:

Haarp-Gakuna-2
Съоражение на ХААРП (HAARP)

Оръжието на новия световен ред
Официално Проектът HAARP не е секретна програма и в американските медии от време на време се появяват репортажи, в които се разказва за “научните постижения“ на екипа от Гокома. В същото време в специализирани издания като Military Space се прокрадват намеци за “използване на йоносферата за целите на Министерството на отбраната“. Във вече споменатия доклад AF 2025 Final Report на Военновъздушната академия на САЩ се съдържа и друг любопитен пасаж: “Възможно е използване на предизвикани йоносферни изменения като средство за създаване на климатични аномалии и за разстройване работата на противниковите комуникации и радарни съоръжения.“
Д-р Розали Бертел посочва, че учените от Гокома разполагат с 50-годишен опит от изследване и разработка на програми за контрол върху най-горните слоеве на атмосферата. Част от тази програма е и проектът за космическа лаборатория, който в съчетание с HAARP ще позволява върху всяка точка от  земната  повърхност да се въздейства с огромни количества енергия, съпоставима с  мощта на атомна бомба, но постигана в конкретния случай чрез лазер и насочени снопове от елементарни частици. “Този проект се намира в заключителна фаза на разработка и ще бъде представен на обществеността като “космически щит за ракетна защита“, или дори още по-цинично - като средство за  възстановяване на повредения озонов слой в атмосферата“ - твърди д-р Бертел.

Проектът HAARP е част от американския арсенал за постигане на Новия световен ред, който включва и създаването на космическия щит за противоракетна отбрана. Чрез него ще бъде възможно да се манипулират икономиките на цели държави чрез предизвикване на изкуствени климатични аномалии.
Списание Military Space в специален материал преди две години писа, че в момента НАСА и Националната картографска агенция към Министерството на отбраната работят съвместно върху “изследване на последствията от наводнения, ерозии, свличания на земни маси, земетресения, климатични прогнози и климатични промени в различните екологични зони“ на основата на изпращани редовно от разузнавателните спътници снимки.
Физикът Даниел Уинтър от Уейнсвил, щата Северна Каролина, твърди, че високочестотните емисии на проекта HAARP могат да се комбинират с дълговълновите импулси, които земната мрежа използва за разпространяване на информация под формата на вибрации, които синхронизират “танца на живота“ в планетарната биосфера. Уинтър нарича това геомагнетично явление “кръвоносната система на земната информация“  и твърди, че ако се съчетаят високите честоти (HF) от HAARP с естествената Изключително ниска честота (ELF) на Земята, могат да се получат непредсказуеми последици.
Руски учени, участвали в разработката на подобни програми в епохата на СССР, твърдят образно, че създаването на “нови интегрални геофизически оръжия за въздействие върху йоносферата около Земята е качествен скок в човешката цивилизация и може да се сравни с прехода от хладното оръжие към огнестрелното или от конвенционалните към ядрените оръжия.
През 1976 г. САЩ и СССР сключиха споразумение, което забраняваше използването на геофизични научни постижения за военни цели. Едновременно с този документ и двете страни обявиха всички изследвания в тази област за “строго секретни“. И работата и в двете велики сили продължи, като пред обществеността се твърдеше, че се правят експерименти с нови технологии с двойна употреба.  В същото време в годините на студената война има цяла поредица от необясними събития, които и до днес нямат подробно обяснение.

Хронология на мистериите

SA-2 SAM-system
SA-2 SAM-system

През 1969 г. екип от съветски експерти изпробва във Виетнам нова технология, базирана върху мобилни скаларинтерферометри и т. нар. радарни инсталации SA-2 Fan Song. Само в продължение на 46 дни американските ВВС губят 8 самолета F-111 Starfighter и нито един от тях не е свален с директен обстрел от виетнамските ракетни части. Те просто катастрофират след загуба на връзка.  
На 8 април 1984 г. по северното японско крайбрежие е регистрирана мощна експлозия, в резултат на която огромни водни маси са буквално изстреляни в атмосферата. Японски научни екипи отначало предполагат, че се касае за ядрена експлозия, но техните уреди не регистрират нито повишена радиация, нито ядрени отпадъци наоколо. Те стигат до заключението, че това е т. нар. “студена експлозия“, която очевидно е предизвикана от изпитания на съветски скаларни оръжия. Американски сателитни снимки откриват на съветските острови Бенет и Нова земя в Северния ледовит океан странни сгради с дължина 200 км (!), които били свързани със скаларни гаубици, разположени на секретната база Саришаган в Узбекистан. Според учените тези електромагнитни оръжия били в състояние в радиус от 1000 км да предизвикват “студена експлозия“.  

През 1984 г. ЦРУ разкри, че КГБ е използвало електромагнитни средства за психично въздействие в американското посолство в Москва и се наложи сградата да бъде разрушена и посолството да бъде построено наново. Тогава обществеността бе уведомена, че там са били разкрити “подслушвателни устройства“, и много хора се питаха защо те просто не бъдат обезвредени, без да се налагат подобни крайни мерки.
През 1986 г. почти по едно и също време в СССР и САЩ стават инциденти с ядрени централи. Най-напред руското разузнаване докладва, че САЩ са извършили неуспешен водороден опит на полигона Майти Оукс в Невада. Експериментът имал за цел да се взриви водородна бомба в специално укрепено помещение, снабдено с  оловна врата с дебелина 2 м. Целта е вратата да се затвори за една хилядна от секундата след експлозията, което ще даде възможност първият радиоактивен лъч да бъде насочен към “контролната зала“, оборудвана с уникална апаратура. Целта била радиацията да бъде уловена и да бъде използвана като оръжие с насочен лъч. Вратата обаче не се затворила както било планирано и в контролното помещение проникнали радиация и отломки от експлозията, които разрушили цялата апаратура за над $90 млн. Радиацията се разнесла над полигона и станала причина за рязко увеличаване на радиационния фон, макар че за това по-късно била обвинена Чернобилската централа. Според американски учени подобен експеримент е бил проведен и в Чернобил, което е довело до аварията.
По време на първата война в Залива на 13 април 1992 г. камерите на Си Ен Ен предават на живо от бойното поле. В един момент се стига до гаф, който остава скрит за масовия зрител, но изправя на нокти експертите. Фиксирана тв камера улавя репортера Питър Арнет пред иракски специален ядрен бункер. В един момент на заден план камерата уловила американски хеликоптер със странни странични приспособления. Хеликоптерът започнал да кръжи над бункера в продължение на около 30 секунди, като звукът от микрофона изчезва и се чува само шумът от двигателите. В следващия момент внезапно вратите на бункера се отварят широко и отвътре започват да излизат един по един иракските войници, с вдигнати ръце и... широко усмихнати.
Две години по-късно този инцидент е цитиран в секретен доклад на Пентагона, в който се казва, че по време на войната е било използвано ново електромагнитно оръжие PBFA (Particle Beam Fusion Accelerator), базирано върху електронния лъчев генератор Hermes II, разработен от Националната лаборатория Сандия. Повече подробности обаче няма и досега докладите по този случай са засекретени.
Точно в 16:11:09 ч на 14 август, четвъртък, спря електроснабдяването в Ню Йорк и значителни територии от източната част на САЩ и Канада. В един момент 7 петролни компании, 9 ядрени електроцентрали и 13 други електростанции са принудени да спрат работа. Причините за аварията все още не са изяснени, а първоначалната версия на американското правителство за “последица от светкавичен удар“ бе опровергана от канадското правителство, което обяви, че в радиус от 200 км около електроцентралата край Ниагарския водопад няма нито едно облаче.
Един друг любопитен факт и досега остава извън вниманието на обществеността: защо нито една медия в района на Ню Йорк и Ню Джързи не използва поне един от над 100-те репортерски хеликоптера, които са регистрирани за действия в този район? Краткото обяснение е, че новото Министерство за вътрешна сигурност им е препоръчало да останат на земята. В същото време в небето между Ню Йорк и Вашингтон почти през цялата нощ патрулират два прехващача F-15C Eagle. Едва ли ще стане ясно какво точно са регистрирали двата самолета и защо е било необходимо да им бъде гарантирана абсолютна свобода на маневрите и действията в небето над Ню Йорк и Вашингтон?

Най-големите природни катаклизми 1983-2003 г.

Събитие/място/година    Загуби в USD

Ураганът “Алиша“ (САЩ, 1983)    1.65 млрд.
Зимната буря “Херта“ (Европа, 1990)    1.90 млрд.
Горският пожар (САЩ, 1991)    2 млрд.
Зимната буря “Уийбке“ (Европа, 1990)    2.25 млрд.
Ураганът “Иники“ (Хавай, 1992)    3 млрд.
Зимната буря “Вивиан“ (Европа, 1990)    3.25 млрд.
Зимната вихрушка (Западна Европа, 1987)    3.7 млрд.
Снежната фъртуна (САЩ, 1993)    5 млрд.
Тайфунът “Мирел“ (Япония, 1991)    6 млрд.
Зимната буря “Дария“ (Европа, 1990)    6.8 млрд.
Ураганът “Хуго“ (Карибите, САЩ, 1989)    9 млрд.
Наводненията (САЩ, 1994)    12 млрд.
Земетресението  (САЩ, 1994)    30 млрд.
Ураганът “Андрю“ (САЩ, 1991)    30 млрд.
Наводнения в Европа (2002)     47 млрд.
Пожари и суша (Канада-Европа)    43 млрд.

new_world_orderОт всичко до тук, става ясно, че НСР и Илюминати, стоят зад стотиците хиляди, дори милион жертви на т.нар. "природни катаклизми". Също така, става ясно, че те са причинили, чрез тези катаклизми, разходи за милиарди долари. Внезапно по една или друга причина, напускайки о. Буве, по този начин заличават всички следи за своето присъствие, включително прекратявайки до тогава честите ХААРП излъчвания, както и домейна от първо ниво .bv , чиято собственост остава неизвестна и до днес. Колкото до страната, наречена MIL/GOV (вероятно от Military/Government - Военни/Правителство), внезапно с опустошаването на щаб квартирата на Илюминати и НСР, тя също престана да съществува, заличена от Интернет пространството. Последното странно съвпадение е, че сайтът map.ipviking.com вече пренасочва към друг сайт, а именно: map.norsecorp.com... Случайности ли са всички тези "съвпадения"?
Последни новини от света на пътешествениците: През 2015-та година (по непотвърдена информация), внезапно Норвегия решава да издаде разрешения за посещаването на туристически групи на о. Буве, който до тогава не е посещаван официално от туристи, въпреки намерената и изоставена лодка, на която липсват каквито и да е маркировки.
Разбира се, първите групи се заформят бързо и първите официални туристически посещения на о. Буве, са осъществени.
Ако приемем оттеглянето на Илюминати от о. Буве, като опит да скрият своето присъствие там и като затишие пред буря, какво предстои? Но, най-важния въпрос е, къде са сега ТЕ - наследниците на Елита от НСР? И какво кроят?
Трябва да бъдем изключително внимателни, през тази и следващата година и да следим отблизо, (не по медиите), какво се случва в обществото (бежанци, религия, хуманитарни дейности, правителствени решени), банките (икономика, финанси, ценни книжа, борси, сделки) и не на последно място, климата - времето, какво ни очаква? Предстои да видим!

Автор и редактор: Orion

В статията са използвани изображения от Интернет с илюстративна цел.
Статията е по материали от Интернет.
Частично е ползван материал за ХААРП от: nepoznato.energetika-bg.com
Мултивселена не носи отговорност за достоверността, на изнесените в статията данни!

(Visited 1 times, 1 visits today)

Свързани статии