Древни нанотехнологии на напреднали цивилизации преди Потопа

Има някои открития на планетата Земя, които не могат да бъдат обяснени чрез конвенционални методи на мислене, а сигурната мейнстрийм история има проблем с много находки, които остават загадка за експертите. Има някои "необясними-извънземни артефакти", за които скептиците и някои изследователи смятат, че не са нищо повече от умело разработени измами, но истината зад тях може да разбие нашите възгледи за историята и обществото.
Един от тези артефакти, е бил открит през 1991 г. в Русия, докато изследователите са извършвали геоложки проучвания в района на планината Урал. Те се натъкнали на стотици миниатюрни спираловидни обекти. Повечето от тези обекти са по-малки, 1 / 10,000- от инча. Загадъчните миниатюрни предмети са били открити на дълбочина от около 12 метра и се смята, че датират на 300,000 години.

Древният код

pernos provenientes de la prehistoria (1)
Според учените, формата на мистериозните артефакти предполага, че те не са естествени обекти, което означава, че трябва да са произведени ... но чий знания и технологии, могат да създадат нещо подобно преди 300,000 години? Руската академия на науките извършва няколко теста на тези мистериозни обекти и резултатите са доста интересни. Изследователите установили, че най-големите парчета, които са били открити, са направени изцяло от мед и по-малките от волфрам и молибден.
Според докладите, най-голямата от тези части е с 2,87 см дължина, а най-малките са едва 2,5 микрона дължина, за да ви дам един пример за техния размер, средната човешка коса е с ширина около 100 микрона.

images

Невероятната находка от Урал повдига множество въпроси, които досега са останали без отговор. Кой е създал тези елементи в далечното минало? Възможно ли е, това да е най-вероятното доказателство, за древните и най-напреднали цивилизации на Земята? Такива, които са имали технологията и знанията, за създаването на сложни елементи-артефакти. Каква е тяхната цел и възможно ли е, да са били част от много по-голям обект, който някога се е намирал в района?
Какво ще означава за нас, ако преди написаната история, изключително напреднали цивилизации са живели на планетата Земя?

images (1)Цивилизациите, които са имали технология, която е далеч по-добра от тази с която разполагаме днес, технология, която е щяла да им позволи да постигнат невероятни неща като енигматичните наноструктури от Урал... Или пък човечеството е дееволюирало през историята...?!?
Възможно ли е, човешкият вид да страда от някакъв вид амнезия?
Какво ще мислим за нашата съвременна цивилизация, ако се окаже, че човешките същества са съществували на планетата Земя преди милиони години? Много по-рано, отколкото сме смятали до сега...? И какво, ако тези древни хора са били много по-напреднали, отколкото сме ние днес? Възможно ли е, ние да сме "телепортирани" като вид през времето и пространството, физически и технологично? И ако е така ... дали няма да открием доказателства за това, един ден?

All Time Top Post
Вечна Топ Публикация

Автор: Ива Черногорска

В статията са използвани изображения от Интернет с илюстративна цел.