Emma и картите: Юни 2017 – месечна подредба

Юни 2017 – месечна подредба

Ако носиш детството със себе си, никога няма да остарееш.        

Том Стопард

Здравейте, приятели. Честит празник на детето! Хубаво е да пазим искрица детски огън в себе си. По повод празника на детето съм избрала да наредя месечната подредба с бонбонената колода – Чеколи таро

Чеколи таро

Изтеглените карти са:

  1. Десетка мечове

  2. Рицар мечове

  3. Императорът

  4. Деветка пентакли

Избрах подредба с четири карти, които да съответстват на седмиците в месеца. И останах малко изненадана от толкова многото мечове и мъжка енергия в подредбата. Но има и такива месеци.

Явно през юни месец ще се въртим около идеята да отстояваме себе си, позициите си, мнението си и достигане до удовлетворение.

Началото на месец юни може да не започне с фойерверки и идея за щастие. А да носим малко болка и усещане за загуба. Да сме ранени и да се чувстваме безсилни. Положителното е, че каквото е имало да изстрадаме, то вече е достигнало до свой предел. И в това положение на крайност, ще можем да се изтласкаме и предприемем действия, които да ни защитят.

Рицар мечове е малко скандалджийска карта. И се надявам през втората седмица от месеца да защитаваме идеите си интелигентно, но с внимание към думичките, които използваме. Нека добрите ни намерения и идеалите ни не са повод за разпри с околните.

Харесва ми градацията в подредбата – от рицар към Император. Явно с бързината и желанието да да вървим напред, ще постигнем лична градация. Или издигане, ще успеем да с докажем, да покажем своите възможности. Ще постигнем стабилност и ще управляваме ситуацията, в която се намираме с повече лекота. Нека не забравяме, че колкото повече власт добиваме, колкото по-високо се изкачваме към своите успехи, толкова повече отговорности имаме. И Императорът може да ни постави пред ситуации, в които трябва да направим избор. В името на успеха.

В край на месеца тази мъжка енергия ще бъде позатихнала. И ще имаме възможност за почивка. За уединение от другите и отговорностите. За да се порадваме на всичко, което сме постигнали. Ще имаме време да отделим внимание за личните си нужди. Деветка пентакли говори за спокоен, приятен и удовлетворен завършек на юни. Може да е симпатичен период за пътувания сред природата, посещение на концерт, пикник в провинцията.

Последната карта в колодата е Десетка пентакли. А защо не и да посетим семейно празненство?!

Автор: Emma

За контакти:

emma-tarot.com

facebook/KartiteNaEmma

(Visited 1 times, 1 visits today)

Свързани статии