Emma и картите: Седмична подредба – 23.10 – 29.10

За новата седмица изтупах от прахта и една оракулска колода, която ми е много симпатична и в сърцето. Останалите варианти на седмични подредби са с карти таро. Нека душата ви избира своите напътствия през новата седмица.

Вариант 1

Паулина таро ни носи по-сериозни послания. Но тази колода е толкова специфична и шарена по детски, че дори трудните послания изглеждат като приказка.

Изтеглените карти са:

  1. Паж пентакли
  2. Страшният съд
  3. Четворка чаши

За избралите този вариант на седмична подредба, предстоящите дни може да предоставят важни решения.

В първите дни от седмицата е време за проучване, за изследване. Ще имаме нужда да сме добре информирани, особено по темите, които касаят нови проекти, които замисляме. Или нуждата да отидем на ново място, което да ни носи повече финансова стабилност. Сигурността и просперитета ще са водеща тема. Това е добро време за научаване на нова информация. Възможно е да получим новини, които да отворят пред нас нови възможности.

Страшният съд е необходимост да вземем важно решение. Да преосмислим какво сме постигнали до момента и с кое може да се разделим, от кое да се освободим. За да продължим напред пречистени, обновени. Да възкръснем от своите досегашни изживявания.

Новините за новости и възможности може да ни поставят в ситуация на избор. Когато дългосрочно ще обмисляме своите бъдещи проекти.

Четворка чаши говори за неудовлетвореност. В край на седмицата ще ни се струва, че е можело да получим повече за нашите действия. Тук е важно да се вгледаме в наличното, което притежаваме. А не да правим сравнения с постиженията на околните. Това сравнение ще ни носи чувството, че нямаме достатъчно, ще ни кара да губим своята мотивация. В последните дни от седмицата е по-подходящо да се отдадем на съзерцание, а не на действия. В мигове на покой може по-лесно да се справим с несигурността.

Последната карта е Крал чаши. Трябва да бъдем малко по-адаптивни през тази седмица.

 

Вариант 2

Завещанието на Божественото е удавено от емоционални карти.

Изтеглените карти са:

  1. Седмица чаши
  2. Колесницата
  3. Двойка чаши

Тази подредба говори за много емоционална седмица. Когато водещи ще са нашите чувства, връзката ни с другите.

В началото на седмицата може да има известно разпиляване на енергията, но то ще е по причина многото интереси, които отнемат от вниманието ни. Важно е да се концентрираме само в най-същественото. Защото многото занимания ще ни носят объркване. Ще загубим идея какви са най-съкровените ни желания, ако не се фокусираме в начинанията, които сърцето ни желае. Многото избори могат да ни поведат към изкушенията. Навярно повече хора ще се опитват да предлагат варианти, които ще ни объркват допълнително.

В средата на седмицата ще сме по-уверени. И склонни да поемем една посока, която усещаме, че ще ни отведе до успеха. Ще ни се иска да имам цел, която да осмисли живота ни. Много е интересно как ще се сменят настроенията, вътрешната настройка. От състояние на нерешителност, към състояние на силна целеустременост.

Ще сме амбицирани да преодолеем препятствията, които ни разделят от другите, които ни отдалечават от тях.

В последните дни от седмицата обединението с околните ще ни носи радост. Ще успеем да намерим баланс в себе си и в отношенията с другите. Ще имаме нужда да създаваме връзки, да се кооперираме с другите.

За хората, които имат колебания в любовта, партньорствата – тази седмица може да бъде наместваща. И дори да е имало мигове, в които сме се разпилявали и не сме отдавали всичко в любовта, сега ще дойде решителността да поемем в посока една страстна и чувствена връзка.

Последната карта е Кралица чаши. Грижовността, емоционалността и фантазията ще ни водят през цялата седмица.

 

Вариант 3

Гая оракул е моята любов от пръв поглед. Много обичам посланията на тези карти. В тях има много мъдрост.

Изтеглените карти са:

  1. Sacred earth mother
  2. The message
  3. Night wind

Тази подредба също има отношение към любовта. Още в първите дни на седмицата може да усетим с цялото си сърце, че всичко важно за нас няма начало и край. Дори да сме вървели в посока, която е начертана предимно от разума, ще узреем за идеята, че е важно да последваме онова, което душата и сърцето желаят, което кара душата да е трепетна и вдъхновена.

Непреходните резултати от нашите действия са такива, ако успеем да вложим сърцето и мъдростта си в тях. Това е време да открием прошка за себе си, да помислим за своите нужди, да протегнем ръка към любовта и помирението.

Дори да е имало безлични моменти, чувство на тъга, повече депресивни настроения и неверие, това скоро ще бъде зад гърба ни. Предстои да пристигнат приятни новини. Които ще ни раздвижат. Ще ни събудят. Ще събудят вярата в чудеса отново. Важните съобщения, които получаваме през средата на седмицата, ще ни дават възможност да се отдадем на почивка – да отдъхнем, да се порадваме на момента.

Но и новините, които пристигат, те ще са причина да се изправим срещу своите страхове. В последните дни от седмицата може да се завърнат кошмарите ни. Но с идеята да разберем в дълбочина какво е трудно за преодоляване, да фиксираме и опознаем онова, което ни носи тъга. За да можем да се излекуваме от тези кошмари. Любовта и подкрепата от околните, приятните събития ще ни носят вяра в тези трудни мигове. Но изцелението е важно и понякога изисква да признаем своите слабости.

Тази седмица е като благословия за избралите посланието на Гая оракул. Дори да има трудности, събитията ще се развиват в посока разрешаването им. Сякаш невидима сила ще закриля избралите Гая. Път към успеха ще се разчисти. И дори да е имало забавяне, е било с причина. За да се случат събитията в по-подходящо време.

По отношение на любовта, тази седмица може да е преломна в отношенията с околните. Да има изясняване, добри новини, размяна на приятни разговори, съобщения.

 

Бъдете благословени, приятели. И търсете своята истина.

Автор: Emma

За контакти:

emma-tarot.com

facebook/KartiteNaEmma

(Visited 1 times, 1 visits today)

Свързани статии