Emma и картите: Април 2018 – месечна подредба

Мили приятели, за месец април избрах да наредя карти от новата ми колода Мистичните шамански оракул карти, които очаквах с голямо нетърпение. Тази колода оракулски карти е толкова увличаща, но по-красивото е, че в предоставените тълкувания на картите, има и съвсем практически съвети как да си помогнеш. За мен е лечителска, мистична, красива, много интересна колода. Реших да бъда смела и да ви представя картите в месечна подредба. На фона на толкова многото планети в Козирог, на предстоящите срещи на тези планети с Плутон, никак не се изненадвам от изтеглените карти.

Пожелавам вдъхновен април, приятели.

Изтеглените карти са:

 

  1. Подарявам
  2. Възстановяване на Душата
  3. Долен свят
  4. Колибри

Една много интересна подредба се оказва това. В която темата за даването, получаването, освобождаването е много акцентирана.

В началото на месец април е време да почетем всички онези хора, на които сме благодарни. Да се отворим и дадем нещо от себе си. Но нека е изцяло наше, да е напълно искрено. Този акт на даряване е свързан с почитта, която трябва да отдадем на живота. Без да очакваме нищо в замяна, без да се стремим към обвързване. Дарявайте по-често другите с мили думи, ласка, внимание. И не забравяйте да поставите под въпрос каква е причината за вашите дарове. Дали са следствие на нужда да бъдете приети, или са истински и от сърце? Първите дни от месеца е време да поставим и баланс, да бъдем здравословни в отношенията с околните. Да почитаме онези, които са били безкористни към нас. Да дарим и на себе си. Да се излекуваме от старите болки и допуснем да потече енергията между нас и околните.

Този акт на даряване ще ни помогне да се завърнем към своята природа. Да възстановим част от себе си. Много ми харесва изображението на пеперудата от втората карта. Тя е плутоново създание, свързана с прераждането и трансформацията. Така и ние през втората седмица на месеца трябва да си позволим трансформация. Да се завърнем към миналото и преразгледаме онези компромиси, които сме направили, а не са част от нашата същност. Да преработим неработещите модели. Дори да се наложи да поемем по нов път, за да преодолеем изпитания, болка и трудности.

И преди да сме се отправили към новите посоки, ще трябва да се обърнем към себе си, миналото, към скрития ни свят. Третата карта много напомня царството на Плутон. В тъмнината и сенките има съкровища, които трябва да открием. Да си позволим да се срещнем със страховете, с демоните си. И да ги преработим в чиста енергия. В тъмнината на Долния свят може да открием изоставени от нас аспекти от живота ни, от нашата природа. В тъмнината на Долния свят са и уроците на нашите предци. Едно богато на съкровища място е миналото, от което може да извлечем поука. Да си позволим да открием и в себе си нещо ценно, за което не сме подозирали. Явно този месец ще е свързан с равносметките, преработването на миналото, отдаване на почит на онези, които са ни помагали безрезервно.

Нашето ново и авантюристично пътешествие ще започне в последните дни на месец април. И нека не се подлъгваме, че големите и дръзки начинания започват гръмко. Понякога големите промени идват от една много малка крачка. Колибрито ни напомня, че и в малките неща може да открием радост. Време е да напуснем своето сигурно убежище и да повярваме, че може да постигнем големите си мечти.

Много симпатична подредба. Този Красив път, който е пред нас, изисква трансформация и целеустременост. И нека по пътя към радостите не забравяме за тях самите.

 

Пожелавам лесни трансформации през април, мили приятели.

Автор: Emma

За контакти:

emma-tarot.com

facebook/KartiteNaEmma

(Visited 1 times, 1 visits today)

Свързани статии