Emma и картите: Февруари 2018 – месечна подредба

Мили приятели, месец Февруари се очертава много чувствен, изпълнен с надежди, преломен. В месец на любовта ще посрещнем слънчево затъмнение във Водолей. Предстои ни голямо ново начало, но с поглед към отминали теми, които трябва да преиграем отново. Този път в по-добра форма и с по-добър резултат.

За месец февруари избрах съветите на моите нови карти. Бъдете вдъхновени и посрещайте промените със сърце и вяра, че най-хубавото от годината предстои и очаква да се зароди в деня на влюбените.

Изтеглените карти за месец февруари са:

  1. Императрицата
  2. Десетка жезли
  3. Асо чаши
  4. Десетка чаши

 

Тази подредба е много фертилна. Февруари месец ще е облечен в емоции, надежди, внимание, грижи за другите. Но и с една идея за ново начало, което да донесе резултатите, които сме пожелали. С толкова много чаши, емоциите може да са малко повече през месеца. Да сме настроени творчески, да сме замечтани, малко по-отнесени. Да изживяваме живота на вътрешно ниво. И задълженията ни, особено чуждите, да ни дотежават.

В първата седмица от месеца ще ни се иска да прекарваме повече време сред природата, да се наслаждаваме на живота. Императрицата е карта свързана с Венера. И темите за любовта ще ни вълнуват. Това не е най-бързата карта като действие. По-скоро трябва да се стремим към обединение с другите, да намираме компромиси. Когато всеки се чувства щастлив. Ще бъдем настроени грижовно към околните. Нека грижите не надхвърлят нашите възможности за внимание.

Защото колкото повече поемаме чужд товар, толкова повече ще се чувстваме сякаш сме загубили посока под тежестта на този товар. През втората седмица от месеца може да сме силно амбицирани да завършим всичките си задължения в срок. И да прекаляваме с ангажиментите до степен пълна преумора – физически, емоционална. Нека бъдем малко по-обрани и не позволяваме на себе си да се нагърбваме с тежестите на околните. За да не загубим съвсем своята посока.

След тази преумора ще ни се иска да се рестартираме, особено в емоционален план. Ако сме имали заболявания – на тяло и душа, това ще е времето, в което може да усетим изцеление. През третата седмица от месеца ще сме обхванати от нови надежди. От нужда да изпитваме нови емоции. Вдъхновението ни да творим радости и любов ще се завърне. Асо чаши е много плодовита карта. Малка препратка към празника на Влюбените и слънчевото затъмнение. Ако не планувате деца, нека Любовта е по-разумна. Възможно е нови трепети да се зародят. Дори и малко платонично в този период от време.

В край на месеца ще сме достигнали свой емоционален пик. Нашите проекти ще видят реализация. Любовта ще носи радост. Ще усещаме себе си много по-хармонизирани. Любовта ще е около нас и ще ни носи усмивки и чувство за пълнота. Ако е имало недоразумения в любовните отношения, в край на месеца ще сме готови да открием баланс, хармония и да преобърнем ситуацията в посока към щастието.

Последната карта в колодата е Четворка мечове. Февруари месец е изцелителен, приятели. Дори и на емоционално ниво, да не сме силно активни, да търсим повече връзка с другите хора. Но това ще е време, в което ще си отдъхнем за миг от трудностите. Ще се съберем и ще ни се иска в тишината на семплостта да намерим покой. Стремете се към опростяване – на връзки, проекти.

Пожелавам прекрасни творчески моменти, приятели. Обичайте, творете, наслаждавайте се на живота.

Автор: Emma

За контакти:

emma-tarot.com

facebook/KartiteNaEmma

(Visited 1 times, 1 visits today)

Свързани статии