Emma и картите: Март 2018 – месечна подредба

Мили приятели, месец март дава заявка за силен месец. Със своите две пълнолуния в началото и край на месеца, ще е време за равносметка и изясняване.

За месечната подредба за март избрах съветите на Гая оракул. Налегнало ме е очакване на пролетта и тази красива оракулска колода навява идеи за живот. Никак не ме изненадва и наплива от карти с женски образи през този женски месец. Посланието на картите е много симпатично.

Изтеглените карти са:

  1. Възприемане
  2. Свещено пътуване
  3. Свещено сърце
  4. Изкусителка

В началото на март ще имаме смелостта да погледнем отвъд илюзиите. Съвсем в синхрон с пълнолунието в зодиакалния знак Дева и многото планети в Риби. Време е да стъпим върху своята истина, да отгърнем воалите на заблудите. И да не позволяваме през първата седмица от месеца чуждото мнение да оказва натиск върху решенията ни. Ползотворно начало. Аз бих посъветвала да не сдържаме своето мнение, а да позволим да изясним всички неточности. Нека нашата мъдрост бъде трансформираща за другите, ако съумяваме на светлината в себе си да ни насочва. Много ми харесват светлинните лъчи и пеперудата на шията на жената – нека променим начин на комуникация.

През втората седмица от месеца трансформиращата сила ще ни завърти в идеята за циклите в нашия живот. Пожелавам ни искрено да е предвестник на пролетта тази карта. Нека не забравяме, че семейството е в основата на нашето пътуване, място за отдих. Нека отделим време за своите близки. Навярно през тази седмица ще се налага да влизаме в различни роли, за да осъществяваме своите намерения и да вървим към целите си. Дори да има известен драматизъм, нека не страдаме за промените, които се осъществяват. Ще имаме възможност да започваме нещо ново, да достигаме до финала му. Седмица на движение, което е в синхрон с вселенските закони – раждане, растеж, реколта, край.

През третата седмица ще имаме време да помислим за всички онези неща, които имат значение за нас. Да потърсим кое е стойностно. Да направим изменения в приоритетите си. И да бъдем водени единствено от любовта в сърцето си – към работа, хора, занимания. Когато се водим от светлината в сърцето си, ще имаме възможност да вдъхновяваме, лекуваме, преливаме от емоции. Което ще се отрази благотворно на отношенията ни с околните, на отношението към самите себе си. Моментите, в които ще се чувстваме благословени, ще са повече.

В край на месеца е много вероятно да бъдем съблазнявани от различни обещания, бляскавини и изкушаващи предложения. Бих посъветвала да не се подвеждаме по измамен блясък, за да избегнем разочарованията. Нека всички новости, които ни изкушават, оставим за миг да престоят като идея. Да се отдръпнем малко от ситуацията. За да виждаме по-ясно каква е истината зад този блясък.

Мили дами, бъдете изкусителки в последните дни от месеца.

Нашите преживявания не са плод само на настоящето, приятели. Те са плод на нашите действия от миналото. Минало, настояще и бъдеще са взаимно свързани. Възможно е през месец март да преминем през различни емоции, да припомним такива от миналото. Време е да извлечем есенцията от всичко преживяно. Да натрупаме мъдрост. Да уважим миналото си. но да потърсим правилната посока към бъдещето, което желаем.

Пожелавам красив и намерен март, приятели.

Автор: Emma

За контакти:

emma-tarot.com

facebook/KartiteNaEmma

(Visited 1 times, 1 visits today)

Свързани статии