Emma и картите: Ноември 2017 – месечна подредба

Здравейте, мили приятели. Съвсем скоро имах много симпатичен разговор с една дама, която прелива от вълшебство и магичност. И ако случайно някой е забравил да повярва в добрата случка, ако е загубил себе си, пожелавам му да открие своята светлинка в лицето на човек, който носи вълшебството в себе си. И който може да събуди и вашето, което си е дало малко почивка. Предавам нататък – вълшебствата трябва да съществуват. Пожелавам ви цветен, усмихнат, весел ноември. И ви орисвам на вълшебства.

За месец ноември избрах отново съветите на Доброто таро. И много ме изненада, че и в предходен месец на дъното на колодата е карта, която и сега пожела да се изяви.

Изтеглените карти са:

  1. Осмица на Въздуха
  2. Асо на Земята
  3. Десетка на Земята

Една много позитивна подредба, макар да има своите малки трудности.

В началото на месеца може по-често да сме затворени в капана на своята неувереност. Да се оглеждаме в отраженията, които другите са наслоили за нас. Да не вярваме в своите способности. Когато прекалено много мисли саботират нашата посока към Силата ни. И не позволяваме на себе си да повярваме, че ще се справим с всички изпитания, които се изпречат пред нас. Бъдете уверени. И не забравяйте, че много често страховете ни пречат да излезем от блокираната ситуация, в която се намираме. Ще имаме всички ресурси, които могат да ни изведат от задъненото положение. Трябва само малка искрица вяра, за да полетим. Безсилието ни навярно е следствие на лична неувереност, не толкова на обстоятелства.

След този по-пасивен период на търсене на собствената сила, ще пожелаем да поставим началото на нови начинания. Които да ни носят повече просперитет. И успехи. Асо на Земята е чудесна карта за новости, за нова работа, нови проекти. Когато имаме достатъчно хъс, за да поставим основите на нещо по-дълготрайно и стабилно в живота си. Ще успеем да излезем от собствените си окови, за да градим успехи.

В край на месеца ще имаме и своите приятни плодове. Когато Асото е еволюирало до Десетка. И сме извървели този път между опитите да се справим с повече занимания, получили сме признание за нашите таланти, страхували сме се да не загубим своята сигурност, имали сме своите малки загуби, научили сме се да даваме и получаваме, видели сме плодовете на своите усилия, впрегнали сме всичките си сили, за да усвоим нови умения, зарадвали сме се от усещането, че имаме достатъчно спокойствие, стабилност и време, за да се поглезим. За да стигнем до онзи спокоен момент, в който благополучието е навлязло в живота ни. И имаме поводи за радост, време за срещи със своите близки. На Десетка на Земята има изображение на вълк. Когато сме достигнали момент на самостоятелност и безстрашно сме се справили с всички предизвикателства.

Последната карта е Паж на Водата. Явно тенденцията от предходния месец да сме задвижвани от скритата сила на креативността, любовта, емоционалните разговори – ще е все така налична.

Бъдете озарени. Орисвам ви на благополучие и самоувереност!

 

Автор: Emma

За контакти:

emma-tarot.com

facebook/KartiteNaEmma

(Visited 1 times, 1 visits today)

Свързани статии