Emma и картите: Седмична подредба – 01.01.2018 – 07.01.2018

 

Мили приятели, нека новата година е вдъхновена за вас. Пожелавам ви да имате кураж да следвате своите идеи. Бъдете здрави и удовлетворени.

За първата седмица на новата година избрах да бъдем посъветвани от две таро колоди, които са били сред най-избираните от вас. И картите Ленорман също носят своите послания.

Вариант 1

Завещанието на Божественото е с много заземено и целеустремено послание. Аз наистина се изненадвам от картите, които тегля. Предполагам, че моето вълнение, когато разкривам подредбите е също като вашето, когато сте в очакване на значенията.

Изтеглените карти са:

  1. Осмица пентакли
  2. Тройка пентакли
  3. Четворка чаши

За мен тази подредба отразява една цялостна настройка за предстоящата година. Осмица пентакли е много трудолюбива карта. Когато влагаме усилия, за да постигнем просперитет. И сме готови да добием повече знания. Избралите тази подредба явно са вложили много усърдие в предходната година, за да разгърнат своя потенциал. И в първата седмица на новата година ги държи тази треска за знания, добиване на опит, постигане на дългосрочни цели.

През първите дни от седмицата може се заемаме с дейности, които изискват пълната ни концентрация, за да се сдобием с ползотворни резултати. Ако има проекти, които не сме завършили през изминалата година, ще трябва да поработим по-усилено, за да приключим с тях.

И от нашите действия, таланти и целеустременост зависи каква награда ще получим. Дали ще бъдем припознати като успели. В някои начинания е по-удачно да потърсим възможности в екипната дейност. В компания на други хора ще можем да заявим своето участие, за да се издигаме в йерархията.

Навярно очакванията от нас самите към себе си ще са много големи. И в край на седмицата може да не изпитваме пълно удовлетворение. Да сравняваме своите постижения с тези на другите хора. Мой съвет е да се фокусираме върху постигнатото и да се стремим да усетим радост. Положителното е, че ще имаме достатъчно опит, за да различим кои предложения са наистина удачни за нас и развитието ни. Четворка чаши не е традиционно най-добрата карта. Но в тази позиция е възможността да си позволим този лукс да избираме – какви емоции да ни владеят, кои оферти са наистина стойностни и струва ли си да отделяме от енергията си за тях.

Нека цялото усърдие, което сме вложили през седмицата, да не пропиляваме или неглижираме. Да си позволим да изпитаме радост от постигнатото.

Последната карта е Тройка жезли. Предстоят ни нови начинания, нови хоризонти за откриване, нови проекти. С поглед напред – да изчистим всичко, което не сме довършили и влагаме усърдие, за да се освободим за новостите, които искат да влизат в живота ни.

 

Вариант 2

Доброто таро е много разнопосочно в посланията си. Но винаги обнадеждаващо, въпреки трудностите.

Изтеглените карти са:

  1. Петица на Водата
  2. Пратеник на Въздуха
  3. Десетка на Земята

Обичам тази колода, защото ми дава нов поглед върху значенията на картите. Традиционно Петица чаши/Петица на водата, не е най-приветливата карта. Има усещане за тъга, много емоции, да загубиш вкуса за живота. Но в тази колода значението е малко моделирано. Понякога се налага да позволим на емоциите да ни погълнат. Както преливаме от емоция, така и да пуснем този отлив, да изживеем чувствата, тъгата. За да се освободим от това натрупване. И в процеса на отливане, там някъде да открием и прошката.

В началото на седмицата може да сме прекалено емоционални. Петица чаши традиционно е свързана и с човек, който е отпил от много чаши. Съветвам към повече умереност с питиетата. За да не сме разочаровани и прекалено опиянени. Сега е момент да изживеем натрупаните емоции, за да оставим местенце за новости.

В средата на седмицата няма да сме толкова люшкащи се и разводнени. И ще сме склонни да вземаме решения, които са следствие на добития ни опит. Догматичността няма да ни привлича, нито определените от другите правила. Може да реагираме малко по-припряно и революционно, но следствие на опит от миналото, който ни подтиква към такива реакции. Събитията ще се развиват с повече бързина и ще се налага да се адаптираме към промените.

Тази бързина от средата на седмицата ще ни донесе успехи и сигурност в последните дни от периода. Дори да сме имали мигове на слабост и тъга, в последните дни ще се чувстваме отрезвени, оздравели, доволни от постигнатото следствие на упорита работа. Нашите действия ще генерират късмет и благополучие.

Последната карта е Кралица на Земята. Ще се чувстваме заземени, успокоени. Ще имаме ясен поглед за желанието от нас цели. Една чудесна трансформация.

Вариант 3

Арабски ленорман изненада със своята пикантност. В тази колода има допълнителна нулева карта, на която има изобразени много подправки – пазар с подправки. За мен картата е интересна и държа на нея, колкото и да не се вписва в общоприетите правила в Ленорман. Изненада ме в подредбата и изтеглих допълнителна карта, която да ми даде повече насоки.

Изтеглените карти са:

  1. Пазар с подправки/Къща
  2. Сърце
  3. Коса

Много пикантна подредба е това. Малко щекотлива и откровена.

В началото на седмицата може да усещаме, че в дома или на мястото, което усещаме като свое сигурно и уютно, може да са се зародили повече пикантности. Да има разнообразие от цветове, аромати, настроения. Да сме допуснали повече и различни, нестандартни, екзотични хора, емоции да оставят отпечатък за добро или лошо. Мой съвет е да не позволяваме да превръщаме своите уютни, светли, спокойни места в пазар. Аз обичам нулевата карта в тази колода. Но в тази комбинация сякаш внася прекалено много вкус и нестандартност.

Подправките понякога да ключ към изчистване от токсините. В средата на седмицата може да усещаме себе си по-емоционални. И особено в дома, в домашната среда това разместване на пластовете да е зародило желанието ни отново да влезе в релсите на своя комфорт. Да потърсим отново спокойствието, да се завърнем към сладостите на своя живот. Явно ароматните подправки ще разбутат това усещане за приятни емоции, ще разбутат „у дома – в сърце, дом, душа“.

И в край на седмицата ще се наложи по най-обективен начин да премахнем, да отрежем категорично всичко онова, което не носи необходимите приятни емоции. Сега е времето да прекъснем навици, отношения, които не са здравословни за нас. Които са токсични за емоциите ни. Навярно събитията, които ще предизвикат такава реакция, те ще дойдат много ненадейно, неочаквано.

Желанието да се освободим от ненужното за нас може да причини по-разпалени дискусии.

За да почувстваме отново благоденствие в живота си, първо трябва да изпием пикантната отвара, която да ни освободи от токсините, които ни тровят.

Бъдете смели, приятели.

 

Пожелавам ви новости, хубавини, здраве, усмивки, любов.

Автор: Emma

За контакти:

emma-tarot.com

facebook/KartiteNaEmma

 

(Visited 1 times, 1 visits today)

Свързани статии