Емма и картите: Седмична подредба – 01.10.2018 – 07.10.2018

Мили приятели, за новата седмица и месец избрах съветите на две таро колоди и прекрасните карти с послания за нашето добруване. Тази седмица е интересна с преминаването на Плутон в Козирог в директен ход. Той е велик чистител, приятели. И ако има стари и остарели структури в живота ни, които се нуждаят от прочистване, след това ретроградие ще имаме своето време за пренареждане и освобождаване от старото. Седмицата е вълнуваща и с преминаването на Венера в ретрограден ход. Ще имаме своите „ретро“ периоди в любовта.

За новата седмица избрах съветите на Доброто таро, Паулина таро и колодата Карти за Добруване. Нека сърце и душа ви водят в избора на седмична подредба.

 

Вариант 1

Доброто таро ни води към промени и нови начала.

Изтеглените карти са:

  1. Тройка на Огъня/жезли
  2. Осмица на Огъня/жезли
  3. Трансформация/Смъртта

В първите дни от седмицата ще насочим поглед към нашето бъдеще и нови проекти, които искаме да осъществяваме. Дошло е време да стъпим върху малките си успехи и да направим по-големи планове за бъдещето си. Да се отворим за възможни съвместни начинания с други хора, които биха ни подкрепили. И заедно да изследваме непознати територии. Бъдете информирани за своите избори.

В средата на седмицата нашето желание за промяна може много бързо да се реализира в действие. Осмица жезли е една от любимите ми карти. Тя ни дава шанс да преминем отвъд своите лични бариери и страхове. Под влияние на бързи новини, комуникация с другите, да прескочим своите задръжки. Дори да сме имали своите мигове на съмнения или нужда да огледаме от всеки ъгъл положението, в което се намираме, то в средата на седмицата активността ни ще е засилена. И този застой ще остане зад гърба ни. Осмица жезли води до бързи резултати и вълнуващи пътувания.

И явно ще се насочим към промени, пътешествия в буквален или преносен смисъл, който ще преобръщат живота ни. На нашата врата почуква силна трансформация. Аз харесвам 13 голям аркан, приятели. Смъртта е освобождаваща и не е нужно да е в буквален смисъл. Понякога е метафоричен момент на прераждане, в който загърбваме миналото си, миналото Аз, стари цикли в живота ни. Само така бихме имали възможност да започнем нещо ново, свежо и значимо.

Последната карта е Десетка на Земята. Нашето благоденствие и сигурност зависят от решенията какво ще оставим зад себе си. И в каква нова посока ще се насочим. Не се страхувайте от изменения, приятели.

 

Вариант 2

Паулина таро ни разказва приказки за кураж и светлината в нас.

Изтеглените карти са:

  1. Деветка мечове
  2. Слънцето
  3. Седмица жезли

В началото на седмицата не е идеално активен период. Деветките в таро са по-самостоятелни карти. И за мен са символ на преход към нашето самоизцеление. И първи етап от този лечебен момент е осъзнаването на онези болки, които носим в себе си – Деветка мечове. Да, дори да имаме своите безсилни мигове, ще можем да се изправим срещу онази истина за болките, които имаме. Пазете здравето си, приятели. Началото на седмицата не е особено леко. По-скоро период на усамотение. И нека не позволяваме мислите ни да бъдат крайно негативни. Не всичко е толкова страшно, колкото ни се струва.

В средата на седмицата ще успеем да се събудим за живот. Слънцето е толкова позитивна карта. Да усетиш лято в сърцето си отново е дар. Да се справиш с болките – също. Слънцето е изцелителна карта. Ако сме имали своите съмнения в себе си, в средата на седмицата ще закърпим пробойните в самочувствието. Всичко ще е на показ, дори и нашите белези. Но нека това не носи притеснение, приятели.

В край на седмицата ще имаме кураж да се преборим за своите успехи. За своето място под Слънцето. Дори и въпреки всички останали, които са ни препъвали по нашия път към постиженията ни. Ще е време да отстояваме себе си.

Последната карта е Страшен съд. И двете подредби държат на силните плутонови карти – Смъртта и Страшен съд. В чест на директното движение на Плутон. нека сме откровени пред себе си, приятели. Явно се нуждаем от промени и раздели с ненужното, което носи трудности и нерадост. Успехите ни зависят от готовността ни да отсъждаме правилно какво си струва да остане с нас. И кои хора, ситуации и емоции ще трябва да изтекат между пръстите ни. Не боли, обещавам. Прочистващо е.

 

Вариант 3

Картите за Добруване са разцъфтели с красиви цветове.

Изтеглените карти са:

  1. Всички ние работим насочени към една и съща цел: радост.
  2. Към каквото и да насоча вниманието си – желано или нежелано – аз го сътворявам.
  3. Аз съм физическо продължение на Творческа, Нефизична енергия.

Посланията на картите са:

Независимо дали го усещате така или не – всички вие се стремите към една и съща крайна цел – радостта. Просто подхождате по различни начини, и всички те действат.

Ти си роден с великолепна(емоционална) система за напътствие, която ти казва във всеки момент точно какво е съдържанието на вибрацията ти, на която откликва Законът за привличането. Тъй като твоето желание е да се чувстваш добре, избирайки приятни мисли, при теб ще идват само хубави неща.

Ти си много повече от физическото тяло, с което си свикнал да се идентифицираш. Ти си Изначална енергия! И си фокусиран на гребена на мисловната вълна. В могъщия настоящ момент ти държиш ключа към това да допуснеш протичането на Първоизточника, който е твоя същност. Колкото по-добре се чувстваш, толкова повече допускаш тази връзка.

***

Толкова цветя и цветопади има на тези карти. Позволете си да разцъфтите, да се събудите за живот. Дошло е време за пролет и ново начало, въпреки есенните краски. Луна, цветя, почти Сакура – да обърнем внимание на женската енергия в себе си и своите емоционални нужди.

Пожелавам прекрасна нова седмица, приятели.

Автор: Emma

За контакти:

emma-tarot.com

facebook/KartiteNaEmma

Digiprove sealCopyright protected by Digiprove © 2018
(Visited 1 times, 1 visits today)

Свързани статии