Емма и картите: Седмична подредба – 03.12.2018 – 09.12.2018

Седмична подредба – 03.12.2018 – 09.12.2018

Мили приятели, за новата седмица избрах съветите на три таро колоди, които да ни напътстват със своите интересни послания. И не забравяйте в тази новолунна седмица да изживеете живота си с кураж и много Вяра!

Вариант 1

Златното таро има много гръмко послание. Но аз вярвам, че е за добро.

Изтеглените карти са:

  1. Страшният съд
  2. Четворка мечове
  3. Петица мечове

Мили приятели, явно тази седмица ще е на откровенията. По-скоро със себе си. И в трудното общуване с другите. В първите дни от седмицата може да е време, в което да се изправим пред истината. Ще се налага да вземаме важни решения, които са свързани с нашата еволюция, преход, преминаване на по-висок етап. Почти на финала на този цикъл, в който трябва да видим резултатите, ще трябва първо да се освободим. От всичко онова, което не работи вече за нас. Дори това да са догматични разбирания, които са спънка за напредък. Дошло е време за пробуждане. Малко катарзисно.

В средата на седмицата ще имаме своята необходимост да останем насаме със себе си. Самолечение в тишината. Когато трябва да изключим излишен шум, за да се върнем към по-простичкото, към семплостта. Някои раздели са били болезнени. Но са създавали излишен шум в мислите. Това е време за уединение. Преди битката, която предстои в край на седмицата.

Когато ще сме подвластни на Петица мечове. Тази карта е малко по-особена и трудна. В нея може да сме невъздържани словесно. Някои от нас няма да се справят със спирането на вътрешен диалог в предходните дни. Което ще създаде излишен стрес. Възможно е да имаме по-остри сблъсъци с другите, да има конфликтни ситуации. Но нека не забравяме, че трудността идва от нашето и чуждото неумение да приемем различна гледна точка. И този страх от промяна е причина да не напускаме своите идеи. Конфликтите са на вътрешно ниво. Дошло е време да се освободим от определени мисловни модели. И това ще се случи в общуването с другите, макар и по-затруднено.

Последната карта е Седмица жезли. Кураж, приятели. Дори да имаме чувството, че всички са против нас и се опитват да ни спънат. Това е нашата битка за нас самите и добиване на собствената увереност.

Вариант 2

Тарото на Уейт също има много предизвикателно послание.

Изтеглените карти са:

  1. Осмица пентакли
  2. Седмица мечове
  3. Дяволът

Това е седмица, в която темата за материалното ще ни вълнува повече. Като в първите дни ще сме целеустремени към добиване на ново познание, което да ни донесе повече сигурност и материален успех. Ще имаме своите планове, които ще следваме по-упорито. С поглед към бъдещите успехи. Това е времето, в което трябва да изявим свой талант, ако искаме да се подсигурим. Силно начало на седмицата с много възможности за работа.

В средата на седмицата може да имаме своите разочарования. Особено ако сме споделили своите идеи пред другите. Които са се възползвали от тях. Пазете плановете си за себе си. За да няма изкушени от тях, които ще откраднат и ще се възползват. Седмица мечове не е най-лесната карта. Ще трябва да проявяваме ловкост. Дори да сме загубили доверие към някой. Причината е, че трябва сами да следваме посоката си.

В край на седмицата ще сме в особено състояние, в което материалните постижения и успех ще ни владеят силно. Не позволявайте страховете, обсесиите да ви обземат. И нека се насочим към сътворяването със страст, а не в ниските прояви на тази карта. Тайните, задкулисието, негативността и потъването в същите не води до прогрес.

Последната карта е Глупак. Ще ни се иска да отворим нова страница в живота си. Ще сме дръзки и опиянени от новите възможности пред нас. Но нека не подценяваме рисковете, които са около нас. Задъхани в желанието да изследваме света необременено.

Вариант 3

Изливащото се като фонтан таро много ме изненада с посланието си от големи аркани. Ще е важна седмица за избралите го.

Изтеглените карти са:

  1. Вселената
  2. Страшният съд
  3. Отшелник

Тук сякаш ще има отдръпване, връщане назад. В началото на седмицата може да сме достигнали до триумф, почти на прага на своите успехи след упорита и целеустремена работа. Възможно е да имаме своите моменти, в които трябва да представим постиженията пред останалите. Ако има около нас нещо незавършено, ще се наложи да обмислим как да впрегнем цялата си мъдрост, за да го довършим. И преди заключителен етап и преход, който предстои, може да се наложи да се освободим.

Страшният съд е предпоследна карта в големите аркани. Явно трябва да отстъпим една крачка назад през седмицата. За да изчистим, което е ненужно в нашите планове. Има тежест, която ни е пречка към онзи полет към прехода, другото състояние, завършването на един цикъл. Отново темата за откровението пред себе си ще е много актуална. Явно не всичко започнато ще можем да доведем до финализиране. По-добре да се насочим към по-важните неща. Или да се върнем към възраждането на модели, идеи от по-предходен етап.

В край на седмицата ще имаме нужда от усамотение. Някъде по пътя сме загубили връзката с нишката към Душата си. Отшелникът е изцелителна и мъдра карта. Ще имаме нужда от време със себе си, за да се отдадем на своите проекти. Твърде дългото излагане пред публика може да ни е изтощило. И преди да хванем отново живота си в ръце, нека изцелим с мъдрост натрупаните болки.

Последната карта е Колесницата. Въпреки препятствията, ще имаме необходим заряд, за да последваме амбициите си.

Пожелавам много красива и уютна седмица, приятели.

За повече информация или лична консултация с мен, може да ме откриете чрез контактната форма. Или в моята фейсбук страничка Emma и картите. За мен ще е радост да бъда ваш консултант и да преведа на достъпен език магичните шепоти на Вселената. В последен месец от годината може да зарадвате себе си или своите близки с подарък консултация – годишна подредба с картите таро, която ще даде насоки какви ще са новите предизвикателства и радости през 2019 година.

(Visited 1 times, 1 visits today)

Свързани статии