Emma и картите: Седмична подредба – 05.03.2018 – 11.03.2018

Здравейте, мили приятели. Новата седмица започва лечителски – със съвпад на Венера, Меркурий и Хирон в 28 градус в зодиакалния знак Риби. Позволете си да стигнете до разбиране, да погледнете малко по-философски на своите болезнени изживявания. И да ги преработите, за да се освободите от тях. Един силен момент за самолечение, приятели. Особено на тема партньорства, любов, връзки, кое ни е ценно.

За новата седмица избрах две таро колоди, които да ни насочват със съветите си. И една оракулска колода. Може да избираме между Шадоускейпс таро, Завещанието на Божественото и Руми оракул.

Нека сърце и душа ви водят, когато избирате своята седмична подредба.

 

Вариант 1

Шадоускейпс таро навява настроения, които са в синхрон с астро обстановката.

Изтеглените карти са:

  1. Крал чаши
  2. Шестица мечове
  3. Кулата

Интересна е появата на Крал чаши в първа позиция. Защото този крал може да е чудесен лечител. В началото на седмицата може да сме подвластни на желанието си да разбираме емоциите на другите. И точно това разбиране на чуждите потребности, болки и настроения, то може да ни направи много добри съветници. Ще имаме възможност да оглеждаме ситуациите около себе си и другите с повече безпристрастност, с повече усетност. Период на мъдрост, която ще ни помага в отношенията с околните. Ще имаме възможност да видим същината на своите проблеми.

Което ще ни помогне да поемем в посока отдалечаване от тях в средата на седмицата. Когато по-скоро ще сме притеглени от възможността да загърбим тежките моменти, трудните разговори, неразбирателството. И да потърсим нов хоризонт, на който да се чувстваме уютно и сигурно, поне за известно време.

В последните дни от седмицата нашите планове не биха се развивали според очакванията ни. Ако се плануват пътувания, време за отдих, може да има неочаквани изменения, които идват от външни фактори. Трудното на Кулата е, че оставя усещане за раняване, защото промените около нас са прекалено неочаквани. Сякаш изпускаме контрол над ситуацията. Бих посъветвала да изживяваме измененията с по-малко драматизъм. И с идеята, че разклащането не е с цел да се провалим в своите начинания. А да преработим онези неработещи устои, на които градим важни за нас проекти.

Последната карта в колодата е Двойка жезли. Явно е дошло време за избор, когато се чувстваме на кръстопът. И е необходимо да забавим своя ход. Да съвместяваме повече начинания. Нека не стискаме миналото с плам, а да проявим повече смелост и дързост да вървим напред. Някои руини може да не си струва да изграждаме отново.

 

Вариант 2

Завещанието на Божественото звучи доста по-оптимистично.

Изтеглените карти са:

  1. Дявол
  2. Рицар чаши
  3. Десетка чаши

В първите дни от седмицата може да усещаме повечко проблеми. Ще трябва да се изправяме срещу своите страхове и обсесии. Да се преборваме със своите зависимости. Възможно е да имаме по-засилено желание да контролираме какво се случва около нас. Навярно от страх да не загубим своята сигурност. Това би било и причината да се вкопчваме в материалното в началото на седмицата. Дяволът ни напомня, че от дълго време сме в застой. И е време да направим промяна, но след справяне със собствените демони.

В средата на седмицата ще имаме възможност да продължим напред. Да получим предложение или сами да пожелаем да се отдадем на занимания, които ни носят повече радост. Възможно е и изкушенията ни да са малко повече. Ще ни се иска да се наслаждаваме на красотата под всяка една форма. И романтичността в нас ще взема превес. Аз бих посъветвала към повече смелост в чувствените моменти. Да не позволяваме страховете ни от отхвърлени да оказват влияние на посоката, в която се движим.

В край на седмицата ще сме достигнали до емоционален пик. В който усещаме задоволство от живота. Когато всичко около нас носи радост. В отношенията с близките ни ще намираме лесно компромис. Ще се радваме на любовта и прекрасните емоции. Време за почивка след определени изпитания.

Нека си позволим повече радост у дома, повече споделеност със семейството.

Последната карта в колодата е Паж пентакли. През цялата седмица ще ни води желанието да виждаме своите планове осъществени. Реализъм и ясен поглед върху събитията ще са причина за техен успех. Сега е момент да научим нещо ново, дори и само от собствения ни опит. Особено в първите дни на седмицата, които ще бъдат малко по-драматични. Нека извлечем максимум от ситуацията и добиваме знание.

 

Вариант 3

Руми оракул е грейнал със своето послание. Много красиви карти.

Изтеглените карти са:

  1. Страстта на дивата червена майка
  2. Сияен от благодат
  3. Смелостта на твоята любов

Майчинските карти в Руми оракул често са свързани с благословия. Когато висша сила или Вселената ни подават ръка. В първите дни от седмицата е време да преоткрием огъня в своето сърце. Да си припомним своите таланти, с които да се впуснем в ново пътуване. Дошло е време да обърнем гръб на своята неувереност, тъга, страхове. И да приемем предизвикателството на Вселената. Да се изпълним с живот, страст към живота. И този наш вътрешен огън да помогне на околните да ни последват. Сега е времето да бъдем творци, поети, духовни водачи – без значение под каква форма, но да пренесем своето вътрешно огънче до сърцата на другите. Единствено страстта към живота може да е мост, който да свързва нашата малка истина, която сме изстрадали, с онези свещени цикли на живота.

Бъдете по-смели, активни и вдъхновени в началото на седмицата. Това е време за решения, за действия. Време да напуснем своето страдание. Вселената ще ни подкрепя в нашите начинания.

В средата на седмицата може да сме позагубили вяра в своите умения. Да не виждаме светлината, с която сме обгърнати. Да ни се иска да имаме повече подкрепа. Ще трябва да преминем на следващ етап от своето развитие. Или от развитието на нашите начинания. Страстта, с която сме започнали своите проекти, тя неминуемо води до растеж. И тук е времето да преминем своите граници. Без страх. Имаме всички налични ресурси, за да продължим към успехите си.

В край на седмицата може да се появяват предизвикателства, които ни се струват по-непреодолими. Но е време да защитим онова, което обичаме. Да бъдем по-настоятелни, дори да не получаваме нужното уважение за постигнатото. Околните може да омаловажават труда ни. Време да се заявим.

Последната карта в колодата е След смъртта – живот. Често изпитваме тъга в край на начинание, любов, нещото, което сме обичали. Тази карта ни напомня, че символичната смърт не е наказание. А е начин да се освободим за нов живот. Естествените цикли на Вселената – всяко нещо има начало, има край. И новото няма как да дойде, ако нямаме пространство за него.

 

Пожелавам прекрасна и изпълнена с любов седмица, приятели.

Автор: Emma

За контакти:

emma-tarot.com

facebook/KartiteNaEmma

(Visited 1 times, 1 visits today)

Свързани статии