Emma и картите: Седмична подредба – 05.06 – 11.06

Мили приятели, през новата седмица има доста интересни астрологични събития, които ще носят отражение върху нас. Най-важно ще бъде пълнолунието на 9 юни в зодиакалния знак Стрелец. Което ще донесе яснота на хората с важни планети в мутаблените знаци – Стрелец, Близнаци, Дева и Риби. Изясняването може да дойде след определени малки кризисни ситуации, които сякаш са се върнали от миналото, за да ги надскочим отново. И броени часове след пълнолунието в Стрелец, управител на този знак ще премине в директен ход – Юпитер. По този повод избрах да бъда и аз щедра – в стила на Юпитер. И подготвих за седмицата допълнителен вариант на седмична подредба.

Вариант 1
От много време не се бях допитвала до Тарото на Уейт. Нека има и малко класика във вариантите. То е изненадващо със своите послания.

Таро на Уейт

Изтеглените карти са:
1. Страшният съд
2. Обесеният
3. Осмица пентакли
Страшният съд ще ни призовава в началото на седмицата да се посъбудим от унеса си. И да направим по-дълбочка ревизия на всичко онова, което сме постигнали или искаме да постигнем. Това е карта, която изисква от нас силна трансформация – на моделите, които имаме до момента. Когато сме стигнали почти до финала на някое начинание и е необходимо да погледнем обективно какво сме натрупали по пътя като товар. И да се освободим от своята стара обвивка. От всичко затормозяващо развитието ни. И няма да е идеално лесно и безболезнено. Но преди да достигнем своите върхове, трябва да сме наясно какво се крие и на дъното. Едно обещаващо начало на седмицата.
По всичко личи, че този процес на промени ще се нуждае от време за размисъл. Дори отдръпване от обществото или ситуациите, в които се намираме. За да погледнем на същите по един различен начин, от друг ъгъл. В процес на отдръпване от другите, ще можем да се доближим до себе си. Да чуем и видим в тишината на усамотението какво е стойностно. Или да открием стойност в онова, което сме отхвърляли.
Много трансформираща седмица. Но цялата промяна на онова, което е вътре в нас, тя трябва да се претвори в нещо реално, да се пипне, усети. Да има ефективност от това. Осмица пентакли ще ни помогне с повече осъзнатост и заземеност да гоним резултати. Да приложим в нещо градивно всичко, до което сме достигнали като знание и умение в тишината на отдръпването. Тази седмица звучи обещаващо, ако искаме да поработим върху своите несъвършенства. И ще даде възможност да премислим и вложим усилия в творенето на една нова самоличност.
Последната карта е Колесницата. Желанието да тръгнем по свой път, в своята посока – то ще е движещо за нашите промени. Явно ще имаме достатъчно хъс, за да се справим с предизвикателствата вътре в нас.

Вариант 2
Паулина Таро също има послание, което е свързано с новото начало.

Паулина Таро

Изтеглените карти са:
1. Асо пентакли
2. Десетка жезли
3. Деветка пентакли
Подредбата е много пентаклеста – материалното и сигурността ще са от повече значение за избралите този вариант. В подредбата има известна градация, което намирам за приятно.
С Асо пентакли като първа карта – нова седмица, нов проект. Асо пентакли ще ни приветства, ако пожелаем да поставим основите на занимания, което след време може да донесе просперитет. Асо пентакли може да донесе и неочакван късмет на избралите този вариант. Когато пред нас се отварят врати. Явно сигурността и стабилността ще са водещи в начинанията в началото на седмицата. Но нека същите не са причина за преумора.
С Десетка жезли в подредбата, може да има пренатоварване с ангажименти и отговорности. Апелирам към повече разумност, когато си поставяме нови цели. За да не се окаже, че тежестта от тях и осъществяването и се превръщат в бреме. Може да загубим посоката към основната и главната цел, към основното желание, ако поемаме прекомерно товари, особено чужди такива.
В край на седмицата ще се усеща удовлетворение от постигнатото. Когато начинанията са донесли просперитет и това спокойствие относно сигурността, то ще ни даде възможност да отделяме време за личните нужди и удоволствия. Деветка пентакли е много симпатична карта. Чудесен завършек на седмицата. А защо не и с разходка сред природата, връзка с земята по един много директен начин.
Последната карта е Двойка жезли. Цялото това напрежение и нужда от сигурност, то явно ще е свързано с кръстопътното положение, в което може да се намираме. И необходимост да се помисли за бъдещето. Седмица на решенията.

Вариант 3
Винаги ми е било приятно да видя някои карти, които по-рядко са ми се появявали в подредби. А тази звучи обещаващо.

Гая Оракул

Изтеглените карти са:
1. Night Wind
2. Intuitive Communication
3. Winter’s End

За избралите този вариант на седмични карти – началото на седмицата изисква самолечение. Но това е процес, в  който трябва да се спрем и погледнем по-сериозно на всичко, което ни кара да се страхуваме. Едно предизвикателство на картите – за да преминем успешно към следващото стъпало, нужно е преди това да се изправим срещу своите страхове. Дори да потръпваме от нощния хлад, той ще ни донесе нужното отрезвяване и среща с онези минали събития, които с натрупването и неразрешаването си, са пречили на развитието ни. Една много приятна карта – нека в нощта се срещаме осъзнато със своите страхове. Това е ключ към следващото стъпало.
Когато в тишината на нощта успяваме да чуем вътрешния си глас. Нека комуникацията със себе си на едно интуитивно ниво, носи яснотата, която ни е необходима. Нашият вътрешен глас ще вибрира на честотите на Земята, на Гая. И това ще ни донесе уверение, ще ни накара да се доверяваме повече на невидимата подкрепа, която Гая ни дарява. Много ми харесва вибриращото сърце в ствола на дървото. Понякога дълбоко в себе си знаем отговорите – сякаш с корените си черпим информация директно то Земята.
Последната карта е безкрайно симпатична. Нека не забравяме, че всяко нещо има своето време и цикъл. И след зимата идва пролет. Когато се пропукваме за нов и вълнуващ живот. В край на седмицата ще се чувстваме преродени. Изпълнени с живец, готови за нови и вълнуващи приключения. Може да усетим подкрепа от външна страна. Или такава да е причина за вярата, че лошите дни са преминали.
И нека Изкусителката, която дебне скрита в нощта не ни провокира да вземаме решения, които са продиктувани от съблазнителния блясък на привидно блещукащи нещица.

Вариант 4
Десте се настани трайно в сърцето ми. И винаги ми е приятно да се „навърта“ в седмичните подредби.

Десте

Изтеглените карти са:
1. Планина
2. Облаци
3. Таграл – Султан на Рубина

Десте съветва в началото на седмицата да изградим около себе си защита. За да се предпазим от негативни ситуации. Това е карта, която ни напътства да бъдем силни, за да издържим на изпитанията. Защитата ни може да дойде и под формата на близък, приятел, който ще ни подкрепи в трудностите на новата седмица. Понякога събитията са извън наш контрол и най-важно е да запазим силата и увереността в себе си, че ще дойдат по-добри дни.
А Облаците на втора позиция обещават да усетим галещите лъчи на Слънцето, да се разсеят, за да се порадваме на доброто стечение на обстоятелствата. Ще имаме възможност да се изясним. Каквито и да са били причините за страховете в началото на седмицата, те ще бъдат преодолени. Облаците в Десте са много позитивна карта, която носи надежда за едно по-оптимистично и щастливо бъдеще. Когато всичко надвиснало над нас започне да изчезва и това носи чувство на освобождаване.
А тази положителна промяна ще събуди желанието за повече внимание към личните удоволствия. Към срещи с повече хора, които да носят щастие и веселие. С ентусиазъм и нетърпение ще се включваме в начинания в край на седмицата.
Таграл може да ни срещне и с мъж, който е закачлив, с освободени от предразсъдъци мисли. Нека дамите бъдат внимателни в своите флиртове с чаровни мъже. Те не биха донесли сериозни взаимоотношения. Но ще бъдат повод за щастие. Като награда след всички изпитания и трудности.
Съвет на Исфахан – Дух на Елмаза:
Стихия: Въздух
Определение: Подменените поправки ще ти донесат триумф

Трябва да преминеш през цялостна промяна в начина на мислене. Спри всички начинания. И започни да бъдеш онзи човек, който искаш да бъдеш и искаш да обичаш. Без значение колко силно се опитваш да промиеш мозъка си, този човек, който искаш да бъдеш, има своите желания за път и посока. Целият разговор се загубва в безкрайна теория. Слушай внимателно и предпазливо променяй своето мнение. Не прави същите неща, не прави същите грешки отново и отново. Ако направиш всичко това – Аз, Духа на Елмаза, ти обещавам триумф.

Желая ви приятна, вдъхновена и експанзивна седмица.

Автор: Emma

За контакти:

emma-tarot.com

facebook/KartiteNaEmma

(Visited 1 times, 1 visits today)

Свързани статии