Emma и картите: Седмична подредба – 07.05.2018 – 13.05.2018

Мили приятели, за новата седмица избрах да имаме малко повече разнообразие. Малко предизвикателство, за да ни е интересно. Получиха се любопитни подредби, което ме радва. Защото аз имам нужда от време на време да ми е изпълнено със страст, новости, предизвикателства. Рутината малко ме убива. И това беше чуден вариант да раздвижа енергията.

За новата седмица избрах съветите на една таро колода, една оракулска колода и новата колода, която се появи при мен с помощ на Маша, за което благодаря. Тя ми отвори очите за картите с послания.

Вариант 1

Златното таро е една от най-употребяваните от мен колоди. И този път много ме изненада с посланието си. Знаете, че много рядко се редят карти само от големите аркани. Е, Златното таро прояви своята воля да говори чрез големите аркани предимно за тази седмична подредба.

Изтеглените карти са:

  1. Висшата жрица
  2. Император
  3. Двойка чаши

За мен подредбата е повече от интересна, защото сблъсква мъжкото и женското. Но по много особен начин. Явно седмицата ще е значима за междуличностни отношения. И то такива, в които по-трудно се намира баланс, има една идея за самостоятелност, неумение да се създаде партньорство.

В началото на седмицата може да не сме в идеално движение и да имаме повече нужда от време да премисляме и осъзнаваме в какво положение се намираме. Висшата жрица е малко пасивна карта. Така и ние ще търсим усамотението, за да чуем вътрешния си глас. Не всичко ще ни е известно, това ще налага това търсене, усещане за мистичност. Може да попадаме в ситуации, в които трябва да правим избор, да има раздвоение, което се засилва от неяснотите. Ще ни помогне, ако анализираме и се върнем към корените на зародените ситуации. Там се крият отговорите.

В средата на седмицата ще сме много по-категорични и ще имаме нужда да проявим своята воля, сила, за да получим признание. Нашето бъдеще ще зависи от решенията, които вземем. И това може малко да ни напряга, отговорността, че е време да сложим ред в живота си. За да имаме необходимата стабилност. Трябва да отстоим себе си, приятели. Дори с риск на някои малки жертви. Но в името на голямата победа.

В междуличностните отношения ще е малко по-сложно сякаш. Свободата и нежеланието да се ангажираме са към свой край. И се налага да поемем контрол над връзките, в които се намираме. И малко повече да помислим за тяхното състояние, да станат по-уредени.

В край на седмицата партньорствата ще са ни особено важни. Дори да сме били поставени пред избори, които касаят нашата свобода, ще намерим решение и нужните компромиси, за да се обединим с друг човек. Това ще носи повече радост. Компромиси, обединение, партньорство, нужда от обмен на енергия между нас и другите – това ще ни носи успех.

В личните отношения може да е много по-сърдечно и уютно, ако се справим със силните си характери.

Последната карта е Обесен, дори той напомня, че е време да променим свой поглед върху ситуацията. Дори да се почувстваме като жертва за миг, но е нужно да направим това обръщане, за да видим и какво се крие под повърхността.

 

Вариант 2

Шамански оракул ми е все по-любим и малко ме изненада с посланието си. При нужда може да е доста откровен с посланията си.

Изтеглените карти са:

  1. Ловец
  2. Очевидец
  3. Призрачен танц

Седмицата на самостоятелното оцеляване. И осъзнаване на собствените умения.

В началото на седмицата ще сме предизвикани да се справяме сами, да използваме своите умения за оцеляване. Да следваме необичайни пътеки, използвайки своя усет, за да постигнем успех. Ловците в миналото са били важни за племето, защото са осигурявали прехраната. Така и ние ще сме си важни за цялата седмица. И нашите успехи зависят от умението ни да проследяваме причините и следствията на всяко нещо, което ни се случва. Не бъдете алчни и вземайте от предоставеното ви в началото на седмицата, но само толкова, колкото е необходимо. Чуждите напътствия няма да са полезни, нито чуждите пътеки за успех. Това е време, в което е важно да се въоръжим с търпение и смирение.

В средата на седмицата ще ни е по-лесно, ако за миг си позволяваме тишина и спокойствие. Време да погледнем на ситуацията отгоре, като свидетел. Да не преживяваме всичко лично и дълбоко. Силното желание за успех може да ни направи контролиращи. По тази причина в средата на седмицата ще имаме своите мигове на застой, за да можем да се отърсим от този модел на поведение и в тишината да открием какво наистина ни е важно. Време, в което ще осъзнаваме, че всичко върви според своя си път и посока, а ние трябва да намерим радост от своите цели. Нужно е премисляне, не е удачен период за бързи решения.

В край на седмицата ще се срещнем с призраците от нашето минало. Време е да приключим с повтарянето на трагични модели от своето минало. От миналото на нашите предци. Да отдадем почест на това минало и да извлечем поуката, която ще е лечебна за нас. Възможно е да изпитваме повече носталгия, да сме меланхолични. Да ни е трудно да пуснем миналото. Но е време за ново начало. След като се освободим от миналото.

Последната карта е толкова показателна. Това Острие може да е оръжие, но и изцелително. От нас зависи как ще го използваме. Това Острие може да е освобождаващо, но нека го използваме разумно и мъдро. Бих посъветвала да не реагираме бурно и следствие на вътрешния ни огън. Да не посягаме към Острието с желание за отплата. Ако нещо има нужда от прекъсване, сега е времето да го отстраним от живота си – с лекота, разбиране и чувството, че се освобождаваме от ненужното.

 

Вариант 3

Картите за добруване са много симпатични и за първи път използвам „готови“ послания, но имах нужда да проверя какво ще се случи. Допада ми, че са интересни и за вас.

Изтеглените карти са:

  1. Търсеното одобрението на другите отнема радостта ми.
  2. Всяка емоция, която изпитвам, е напътствие от Вътрешния ми Аз, който ме обожава.
  3. Искам да се чувствам добре.

Ето и посланията на картите:

Ако начинът, по който се чувстваш, зависи от нещо извън теб самия, значи си в беда – но ако зависиш само то връзката си със собствения си Вътрешен аз, тогава всичко в твоя живот се подрежда.

Тъй като Вътрешният ми Аз излъчва силен и постоянен вибрационен сигнал, винаги мога да усетя дали допускам или се съпротивлявам срещу него.

Колкото по-добре се чувствам, толкова повече съм присъединен към него.

Колкото по-зле се чувствам, толкова по-малко съм присъединен.

Когато търся приятни емоции, съм присъединен към сигнала на своя Първоизточник.

Днес, независимо къде отивам, независимо какво правя, без значение с кого го правя – основният ми стремеж е да виждам само това, което искам да видя.

***

Мили приятели, а моето тълкуване на тези карти е към търсенето на свободата. Явно в началото на седмицата по-честичко ще се чувстваме затворени в клетка и без полезен ход. Когато ще жадуваме да имаме повече свобода на действие. Но ние сами трябва да изберем тази посока на освобождаване от всичко, което ни държи в неизгодна позиция.

В средата на седмицата може да ни се случват новости, да разцъфтим, изгреем. Дори да има мигове, в които мислим повече за себе си. този здравословен егоизъм е необходим, за да се освободим от задръжките си.

В край на седмицата ще се чувстваме по-свободни да полетим към всичко, което ни харесва.

Позволете си свобода и промяна. Явно има нещо в живота, което е спирачка и е време да угодим на своите желания, не само на чуждите.

Последната карта има следното послание: Когато съм благодарен, се чувствам толкова добре. Благодарността е тайната на живота. Превърни се в благодарен човек и ще процъфтяваш; ще изпълниш целта на съществуването си.

Да се скъса с оковите на връзка, приятелство, емоция не е признак на неуважение. Винаги можем да благодарим за отделеното ни време и енергия и да продължим напред, без лоши чувства.

 

Бъдете окрилени, приятели.

Автор: Emma

За контакти:

emma-tarot.com

facebook/KartiteNaEmma

(Visited 1 times, 1 visits today)

Свързани статии