Емма и картите: Седмична подредба – 12.11.2018 – 18.11.2018

Мили приятели, за новата седмица избрах съветите на две таро колоди и една от любимите ми оракулски колоди. През тази седмица имаме и две интересни астро събития. Венера ще премине в своя директен ход на 16 ноември. И само ден след това Меркурий се обръща ретрограден. В край на седмицата комуникацията може да не е в най-идеалната си форма. Пожелавам интересни прозрения.

Вариант 1

Шадоуйскейпс таро е с амбициозно послание.

Изтеглените карти са:

  1. Колесницата
  2. Асо пентакли
  3. Крал пентакли

В първите дни от седмицата ще трябва да поемем контрол върху важните за нас проекти. Колесницата изисква да управляваме себе си с нужната доза самоконтрол и амбиция. Сега е момент да изясним какви са целите ни и как можем да ги постигнем. Предизвикателствата пред нас ще преодоляваме с увереност. Да хванеш юздите на живота си е много красива възможност, приятели. Колесницата е теглена от чифт коне/сфинксове/лебеди. Между изкушенията и крайностите е нашата посока. Може да триумфираме, ако следваме своята посока.

В средата на седмицата тази наша амбиция ще даде плод или идея. Ще бъдем възнаградени с възможност, която ще ни предостави шанс за развитие. Предходните ни действия ще позволят да усетим по-пълнокръвно, че сме в началото на нов проект, от който ще се чувстваме материално и духовно задоволени.

Много ми харесва този скок от Асо към Крал пентакли. Това е прекрасна седмица за постижения, приятели. За постигане на по-големи цели. Бидейки дисциплинирани, целеустремени, постоянни в своите намерения. В край на седмицата ще сме показали лидерските си умения и това ще ни носи почест, признание, благополучие. Тази подредба е повече насочена към работен процес, дейностите, които ще ни носят материални придобивки, когато сме работили усилено и уверено за същите.

Последната карта е Вселената. Ще имаме щастието да се справяме с поетите от нас ангажименти и да бъдат завършвани по начин, който дава възможност за еволюция и растеж. И нека постигнатото е начало на по-големи и амбициозни проекти. Седмица на задоволството.

Вариант 2

Изливащото се като фонтан таро има специфично и изкусително послание.

Изтеглените карти са:

  1. Седмица пентакли
  2. Колесницата
  3. Дявол

Седмица пентакли е карта, която ни напомня да бъдем по-търпеливи в началото на новата седмица. Това е времето, в което очакваме резултати от много упорита и целенасочена работа. В която сме полагали много грижи. Възможно е отношенията с приятелите да бъдат засилени през седмицата и причините да са свързани със взаимна помощ. Ще има моменти, в които ще се налага да си даваме малко повече време, да изчакваме, да проявяваме търпеливост.

Предвкусването на успех ще ни мотивира и ще пожелаем повече успехи. И повече контрол над собствения живот. След това очакване в първите дни от седмицата, в средата може да ни е по-разчупено, да имаме повече движение, пътувания. Но и тук трябва да сме амбицирани и уверени в собствените възможности за успех. Колесницата е теглена от бял и черен кон. Съвместяването с другите може да не е най-лесно, да гледаме в различни посоки. Но в някои ситуации, в които сме лидерска позиция, ще трябва да се борим за повече екипност.

В край на седмицата нека страховете и застой не са причина за спад в темпото ни на реализиране на личните проекти, които имаме. Ще трябва да се сблъскаме със замитани дълго време страхове. И да преодоляваме същите. Възможно е да сме привлечени от нещо изкусително. Или да поемем посока към добре познати обвързаности, към които изпитваме определена слабост, те владеят нас.

Последната карта е Двойка чаши. Намирането на баланс между нас и околните е от голямо значение. И нека в любовта се стремим към компромис и взаимен обмен на енергия.

Вариант 3

Руми оракул ни напомня да не се страхуваме да следваме сърцето си.

Изтеглените карти са:

  1. The angel Razbar
  2. Commitment
  3. The right choice

В началото на седмицата ще трябва да позволим на себе си повече тишина – да се отдръпнем от другите, за да чуем своите мисли. Предстои ни ново начало, но това прераждане изисква да изключим вътрешен диалог, да се отстраним от страничните шумове, за да чуем отново сърцето си. В древните арабски корени агнел Разбар е свързан с тайната на сътворението. С изгряването. С божествената женска енергия. След дълъг цикъл на активност, дошло е време да се отдръпнем, пречистим и в тишината. В отношенията с другите търпението ще е в по-голяма помощ. Да позволим на отсрещната страна да изрази себе си. Да позволим на себе си да приемем със спокойствие реакциите на другите.

В средата на седмицата и след този процес на тишина, ще имаме възможност да достигнем до скритите и дълбоки желания на сърцето. И нека не изпитваме страх да се обвържем с това желание, дори да не е манифестирано в света. Нашата интуиция и вътрешен глас няма да ни подведат. В средата на седмицата ще достигнем до повече яснота за събитията около нас и личните ни отношения с околните.

След тези интуитивни прозрения, ще имаме възможност да направим свой избор. Бих посъветвала да следваме изборите на сърцето си. И нека не изпитваме страх, че ще е грешна посока. Обръщайте повече внимание и на чуждите избори и решения. Това може да намали вътрешен конфликт и да улесни битката, която ще водим със себе си. И дори да не получим онова конкретно нещо, в което сме се фиксирали, нека не забравяме, че явно Вселената ни е подготвила по-голяма и приятна изненада, която би донесла повече щастие.

Пожелавам повече щастие през новата седмица.

За повече информация или лична консултация с мен, може да ме откриете чрез контактната форма. Или в моята фейсбук страничка Emma и картите. За мен ще е радост да бъда ваш консултант и да преведа на достъпен език магичните шепоти на Вселената.

(Visited 1 times, 1 visits today)

Свързани статии