Emma и картите: Седмична подредба – 16.07.2018 – 22.07.2018

Седмична подредба – 16.07.2018 – 22.07.2018

 

Мили приятели, през новата седмица може да си отдъхнем за миг от темата за затъмненията, но не е време да забравяме за своите по-големи промени, които трябва да осъществим. Тепърва ще видим и усетим резултатите от частичното слънчево затъмнение в Рак, но това ще се случи през следващата седмица, когато е лунното затъмнение във Водолей.

Избирайте своите послания със сърце и вниквайте в насоките, които картите таро носят.

За новата седмица избрах съветите на две таро колоди и една оракулска.

Вариант 1

Картите на Emma имат емоционално послание, което се люшка във всички посоки на емоциите.

Изтеглените карти са:

  1. Асо чаши(Believe, Love, Dream, Inspire)
  2. Луната(Да, аз съм мечтател. Мечтател е онзи, който намира пътя си само на лунна светлина. А наказанието му е, че съзира зората преди останалите хора.)
  3. Петица чаши(Какво прави тъгата ти, докато спиш? Бди и чака. А когато изгуби търпение, ме буди.)

Много „вода“, много чувства ще има през тази седмица за всички, които са избрали този вариант на седмична подредба.

През първите дни от седмицата ще сме обхванати от желание да почувстваме повече нови за нас емоции. Да се отдадем на вярата си в доброто бъдеще. Всичките ни сетива ще са насочени към сътворяване на нова емоционална действителност за нас. Възможно е да имаме своите предпоставки за започване на нови емоционални отношения. Или да имаме желание в близките и сърдечни връзки да започнем от самото начало – с повече вяра, вдъхновение, надежда и любов. Ще имаме нужда от изцеление във взаимоотношенията с околните. Но и изцеление на собствената душа и сърце.

В средата на седмицата ще заплуваме в света на своите илюзии, измами. Може да потънем в своите тайни. Или да се завъртим в своя кръг от омагьосване. Луната е циклична карта. Тя ни носи заблуди, не всичко е ясно около нас. Но и ни дава възможност да се спуснем до своите корени. Някъде по пътя към новото сме объркали своята посока, но това объркване ще ни донесе по-голямо разбиране за състоянието, в което се намираме. Пазете се от измама и самоизмама. Време е да се срещнем със своите страхове.

В край на седмицата може да сме по-наранени от тази среща със себе си. Но това е ползотворна седмица, в която ще осъзнаем нуждата от промяна в емоционален план. Необходимостта да загърбим онова, което е ненужно. Срещата със заблудите и скъсването с тях е мъчен процес, приятели. Но в дългосрочен план ще тръгнем към своето израстване, достигане до емоционална интелигентност. Дори с цената на някои раздели. Не е време да съжаляваме за отминали грешки и заблуди. А за справяне и отдалечаване от тях. Някои от нашите мечти могат да избледнеят в последните дни от седмицата. Да осъзнаем, че е дошло време да се разделим с тях. Но по причина заблудите, които сме имали.

Последната карта е Паж мечове(Беше внезапно вдъхновение. Но то никога не идва без причина.) Ще имаме своето време на откровение, а може и разговор с другите. Ще получим своите вести и разговори, а защо не и разбиране за чуждо лукавство, което ще ни освободи от ненужните илюзии. Една седмица на осъзнаване, приятели.

 

Вариант 2

„Изливащото се таро“ има много по-заземено послание. И двата варианта говорят за ново начало, силен импулс за промени.

Изтеглените карти са:

  1. Асо пентакли
  2. Рицар чаши
  3. Четворка пентакли

Тук таро напомня да се замислим за своята сигурност, стабилност и новите проекти, които да носят повече успехи на материално ниво. Време е да помислим за онзи портал, през който да преминем, за да усетим плодородни резултати в живота си. Да се заземим и градим стабилното си бъдеще. Темата за бъдещето ни в дългосрочен план ще е най-важна. И нека се порадваме на възможностите, които ни се предоставят.

В средата на седмицата ще имаме своите изкушения или предложения, които изглеждат апетитни за нас. Възможно е да сме много по-замечтани, да бленуваме големите успехи, но да нямаме смелост да се впуснем в тези начинания, които биха ни отвели до тях. Тук е много тънка границата, приятели. Трябва да имаме по-голямо внимание кое е все още в рамките на разумното и би ни донесло успех и сигурност. И кое изкушение би разклатило сигурността ни. Нека не проявяваме негативните качества на този рицар и не бягаме от отговорност за своята сигурност.

В последните дни от седмицата ще е важно да задържим постигнат успех от началото на седмицата. Бих посъветвала за голямо внимание в какво влагаме своите средства и какви новости градим. След замечтаните дни е време да се върнем към реалността и да проявим повече практичност в начинанията си. На фона на мечтите, които имаме от предходните дни, може да ни се струва, че постигнатото не ни е достатъчно и не е онова, което сърцето ни желае. Но тук и сега е време да имаме солидни основи на своето бъдеще. Основи, на които може да се облегнем в дългосрочен план. Пък дори да ни е една идея по-скучно.

Последната карта е Шестица мечове. На моменти може да имаме желание да избягаме от мъчните за нас неща. Да изоставим зад гърба си онова, което ни ранява. И да поемем по нов път, с нова надежда, далече от болките ни. Нека си позволим пътуване, което да ни донесе спокойствие.

Вариант 3

Картите за Добруване на Естер и Джери Хикс имат своите послания, които са напътстващи. Но това не е пречка и картинките да носят информация за нас.

Изтеглените карти са:

  1. Нищо не е по-важно от това да се чувствам добре.
  2. Когато се чувствам добре, допускам доброто при себе си.
  3. Законът за привличането, най-мощният Закон на Вселената, е мой приятел.

Не прави нищо, което не искаш истински. Прави така, че да се чувстваш добре. Потърси мисълта, която те кара да се чувстваш по-добре… и наблюдавай какво се случва.

Начинът, по който е чувстваш, показва каква е вибрационната ти връзка с твоя Първоизточник. Колкото по-добре се чувстваш, толкова по-добра е връзката си; колкото по-зле се чувстваш, толкова по-малко допускаш тази връзка.

Нищо не е по-важно от това да се чувстваш добре – защото нищо не е по-важно от това да си свързан с твоя Първоизточник.

Ти твориш с всяка своя мисъл. Според универсалния Закон на привличането(подобните неща се привличат), ти привличаш към себе си същината на това, към което насочваш вниманието си – желано или нежелано.

***

Мили приятели, през тази нова седмица може да се върнем към събития, които вече сме изживявали. Особено в междуличностните отношения. Да има моменти, в които ще ни се иска отново да усетим радостта от връзките си с другите, да се почувстваме по детски наивни. Един процес на съзряване, но с повече любов към себе си и нещата, които ни правят доволни от живота.

В край на седмицата ще сме преживели сезоните на своите промени. С една идея повече мъдри в каква посока трябва да насочим своя поглед. С възможност да опазим себе си от трудните преживявания, които сме имали. Време за самопознание и налагане на малки граници, които ще ни опазят от загуба на собствените желания и самоличност.

Нека обърнем гръб на онова, което носи есен в душата ни, което ни прави меланхолични, тъжни. И открием своя изгрев и лято, които да стоплят душата. Да помислим за по-големите мечти, които имаме и как да ги осъществим.

Пожелавам спокойна и уверена нова седмица, приятели.

Автор: Emma

За контакти:

emma-tarot.com

facebook/KartiteNaEmma

Digiprove sealCopyright protected by Digiprove © 2018
(Visited 1 times, 1 visits today)

Свързани статии