Емма и картите: Седмична подредба – 19.11.2018 – 25.11.218

Мили приятели, ретрограден Меркурий може да набележим плахо за малкото забавяне на седмичните подредби. За новата седмица избрах съветите на две таро колоди и една оракулска. Нека сърце и душа ви носят новите послания за седмицата.

Вариант 1

Остара таро има много динамично послание. Харесва ми!

Изтеглените карти са:

Паж чаши
Рицар жезли
Колесницата
Много ми допада играта със сенките от изображението на Паж чаши. В началото на седмицата ще имаме своите емоционални разговори и вести, които ще събудят творчески подход в нас. Сега е време да се отпуснем и да се наслаждаваме на малките неща в живота. Комуникацията с околните може да е чувствена. Паж чаши е очарован от живота, приятели. Така и ние трябва да поемем посока, в която сърцето е наш пътеводител.

Това ще ни направи изпълнени със страст и жажда за приключение. Ще проявяваме повече импулсивност, особено в средата на седмицата. Ще имаме повече динамика в ежедневието. Една добра възможност да пожелаем да напуснем трудни за нас емоции. 😉 Наивността на Паж чаши е зад гърба ни. Бих препоръчала да не проявяваме нетърпение, за да не претърпим загуби от недоглеждане или прекомерен ентусиазъм.

В край на седмицата ще усещаме, че триумфираме. И сме постигнали важна за нас победа. Когато сме хванали здраво юздите на живота. И сме изиграли по-успешно тази заплетена „игра на шах“. Дори да има конфликти, ще продължаваме своя път. И ще намерим баланс между изкушенията. Добър период за определяне на ясна стратегия. И нейното следване.

Последната карта е Звездата. Или новото раждане след разпадането на нашия ред, което носи усещането за надежда. Когато се чувстваме закриляни. И вървим към духовното просветление. Много ми харесва тази подредба! Добра седмица за изясняване и „отключване“ на застоели ситуации. Както и поемане на контрол на собствения живот.

Вариант 2

Завещанието на Божественото има малко трудно послание. И нека интуицията ни води по пътя.

Изтеглените карти са:

Рицар жезли
Кулата
Висшата жрица
С толкова големи аркани, тази седмица ще е важна. И нека в началото на седмицата не проявяваме безконтролна дързост, ексцентричност. Дори да имаме пориви за същото. Рицар жезли е изпълнен с енергия и страст към живота, особено необременен от отговорности. Ще ни се иска да действаме според импулсите си.

И това би довело да промяна на реда, в който живеем. Явно е дошло време, в което старото трябва да се разруши. Дори да сме тръгнали с идеални цели в началото на седмицата към своите проекти, то в средата плановете ни могат да се разминат с действителността. И да се налага бързо да се адаптираме към ситуации, които не са особено приятни. Не всичко зависи от нас и нашата страст.

В край на седмицата ще имаме своите моменти на раздвоение. И този първоначален тласък за движение може да изчезне. Ще сме по-пасивни. Заради нуждата да се информираме по-добре. Заради неяснотите, които сме пропуснали. Единствено интуицията би ни била от полза. Защото дълбоко в себе си знаем отговорите и причините за случващото се. Не всичко е на показ, не всичко е ясно. В тишината ще открием своите отговори.

Последната карта е Осмица чаши. Може би е време да потърсим онова, което радва сърцето ни. И да намерим път към себе си отново.

Вариант 3

Мистичен шамански оракул предвещава седмица в движение.

Изтеглените карти са:

Колибри
Стрела
Носителка на дъжда
В първите дни от седмицата ще е време за много движение, приятели. Дошло е време да кажем „Да“ на новостите, авантюрите. Без страх от провал. Без притеснение, дори нашите крачки да са по-малки. Всичко важно е в тази малка първа крачка, която ще ни разкрие нова посока, нови идеи. Ако има територии, които са неизследвани от нас, а имаме желание да ги опознаем – сега е момент да се доверим на поривите си.

В средата на седмицата ще сме много по-концентрирани върху нещо конкретно. Ако преди това сме опитвали различни неща, то в средата на седмицата ще сме фокусирани. И поставили ясна цел. Ще успеем да разчистим излишните за нас действия, които похабяват енергията ни. И когато открием какво е най-съкровеното ни желание, ще можем да отпуснем своята креативност, за да го осъществим целенасочено.

В край на седмицата ще имаме своите магични моменти, в които ще усетим как посаденото от нас ново начало ще ни донесе важна реколта. И тук е време да помислим не само за себе си. А и за връзките си с околните. Кооперирането с другите може да донесе блага за повече хора, не само за нас. Навярно ще бъдем по-емоционални, но и съчувствието ни ще е повече в последните дни от седмицата. Някои нови начала изискват своите катарзисни моменти, сълзи на прочистване, да изтекат емоциите.

През тази седмица може да имаме своята нужда от мъдър съвет. Но между чуждите съвети, нека успяваме да чуем и шепотите на нашата мъдрост, която носим в себе си.

Бъдете намерени и щастливи, приятели.

За повече информация или лична консултация с мен, може да ме откриете чрез контактната форма. Или в моята фейсбук страничка Emma и картите. За мен ще е радост да бъда ваш консултант и да преведа на достъпен език магичните шепоти на Вселената.

(Visited 1 times, 1 visits today)

Свързани статии