Emma и картите: Седмична подредба – 20.08.2018 – 26.08.2018

Мили приятели, новата седмица е по-вълнуваща в своя край, когато е пълнолунието по оста Дева/Риби. Много магичен момент, в който вълшебства и карма се преплитат и създават резултатите от нашите действия. За предстоящото пълнолуние очаквайте отделна публикация.

Нека сърце и душа ви водят в избора на седмична подредба. За новата седмица избрах съветите на три таро колоди. Може да избирате между изливащото се като фонтан таро, колодата на Златната зора и Шадоускейпс таро.

 

Вариант 1

Този вариант на седмична подредба е в малко минорно настроение.

Изтеглените карти са:

  1. Луната
  2. Крал жезли
  3. Тройка мечове

Една седмица, в която заблудите и тяхното осъзнаване ще носят малко разбити надежди.

Луната е много специфична карта, приятели. Тя ни среща с нашите илюзии, страхове, какво крием отвъд осветеното. В началото на седмицата не е най-удачното време за идеалните новости. Истините се крият зад воал от неясноти. Не е удачен период да се отдадем и на всичко онова, което замъглява наш разсъдък. Луната е свързана и с интуицията. Не се страхувайте да погледнете отвъд светлината, да се срещнете със заблудите. И нека вътрешен глас е водещ в сенките.

В средата на седмицата ще имаме нужда да излезем от света на скритото и да се задействаме, поставяйки си големи цели, които ще преследваме с много хъс и огън. Бих посъветвала да не проявяваме неразбиране към всичко онова,което ни спира. И прекалена упоритост. Действията ни може да са продиктувани от илюзиите, които сме създали в началото на седмицата. Импулсивността не е най-удачен съветник през тази седмица. Както и желанието ни да преминем през другите, без да се съобразим с тях.

Неясните подбуди и смелите действия могат да ни избавят от объркани ситуации, в които сме се примирявали. Но е много вероятно в последните дни от седмицата да изпитаме малко повече болка. Всичко скрито ще излезе наяве. И тази нова информация може да е по-режеща за сърцето. Нека скандалите бъдат избягвани. Няма да доведат до нищо полезно.

Последната карта е Тройка пентакли. Макар седмицата да е буреносна, тя е отрезвяваща, приятели. За добрата ни съвместна дейност с другите, първо трябва да пресечем заблудите, колкото и да е болезнено. Да преминем през емоционалната буря. Едва тогава ще можем да се насладим на по-сигурни резултати от действията си. И ще се чувстваме възнаградени за своите умения. В личен план седмицата може да ни насочи към разкриване на тайните на любовни многоъгълници. Бъдете намерени.

 

Вариант 2

Ритуалното таро на Златната зора е като продължение на първи вариант на седмичните подредби. Много интересно послание.

Изтеглените карти са:

  1. Тройка пентакли
  2. Деветка жезли
  3. Кралица мечове

В началото на седмицата е добре да се стремим към екипност в работата си с другите хора. Тройка пентакли е много симпатична карта, защото ни носи определени резултати, които може да пипнем и видим. Тези резултати са следствие на нашите умения, които реализираме. Ние самите сме плодотворни за себе си. И това ще ни донесе стабилност. Но нека не забравяме, че действията ни ще бъдат оценявани и от другите.

В средата на седмицата ще имаме своята нужда от покой. И отдръпване. Работата с другите и усилията, които сме вложили за своите успехи, може да са причина да имаме нужда от почивка, справяне с нашите болки. Дълбоко в себе си имаме достатъчно запас от енергия, за да се справим с всяка ситуация. Би било по-удачно да проявяваме повече предпазливост за своите планове. И да не позволяваме интересите ни да бъдат опорочени от другите. Деветките са особени карти, приятели. В тях ние сме сами със себе си. Сътрудничеството от началото на седмицата може да не е най-идеалното за нас през тези дни. И да изникне препятствие, в което ще трябва да мобилизираме всичките си сили, за да защитим себе си.

В последните дни от седмицата логиката ни ще ни води. Ще трябва да търсим справедливост. Възможно е да предпочетем да се разделим с неискрените хора. Или сами да се справим с някоя трудност пред нас. Нашата самостоятелност ще ни е приоритет. Изображението на картата е много интересно – обезглави враговете… Използвайки логиката, когато открием скритите подбуди на другите. Темата за отрезвяването е много силна и в тази седмична подредба. Понякога е по-добре сами да вървим към успехите си.

Последната карта е Десетка жезли. Това отстраняване на ненужното може да е причина да усетим повече натоварване. Да се нагърбваме с чужди отговорности. Което ще е причина и за желанието ни официално да пожелаем да се справяме сами със ситуацията. Нека преумората и многото амбиции не ни отклоняват от щастието ни.

 

Вариант 3

Шадоускейпс таро има по-мекичко, благичко и женско послание.

Изтеглените карти са:

  1. Двойка пентакли
  2. Кралица чаши
  3. Императрицата

Много женска енергия, приятели. Дори в началото на седмицата да ни се налага да жонглираме с повече занимания, да се налага да търсим дипломатичните решения. Ще имаме своите моменти, в които ще сме на кръстопът. Което ще ни принуждава да сме доста по-гъвкави през първите дни от седмицата. Двойка пентакли е търсене на баланс. Възможно е да имаме своите изменения през първите дни от седмицата. Бих посъветвала да не пилеем енергия на много места. Началото на седмицата ще е динамично. И в тази динамика ще търсим своя баланс и ще се опитваме да пазим равновесие.

В средата на седмицата ще е по-удачно да се доверяваме на своята интуиция. Кралица чаши е толкова чувствена, интуитивна. Може да имаме нужда от съвет, който да ни помогне да осъзнаем как да се справим с динамичните промени от първата част на седмицата. Добре е да помислим дали не сме прекалено раздаващи се за другите, чуждите каузи. Кралица чаши не е най-активната карта. По-скоро е насочена към нашия емоционален свят, приятели. И нужда да разберем какво ни прави щастливи. Доверявайте се повече на вътрешния си глас и интуиция. Те могат да бъдат засилени.

В край на седмицата ще сме под влиянието на още една женска карта – Императрицата. Плодородието и радостта зависят и от нашите действия и какво сме вложили в предходните дни, за да имаме своите добри резултати. Императрицата също е по-пасивна карта. В последните дни от седмицата ще ни е важно да имаме своите моменти на удоволствия. В които ние и другите се чувстваме добре. Добро време за връзка с природата, повече занимания сред природата. Да се порадваме на своите постижения. Императрицата е под влиянието на Венера. Удобство, комфорт и дипломация – това е важно да търсим в последните дни от седмицата.

Последната карта е Четворка чаши. Наш емоционален комфорт зависи и от фокус, който имаме. Ако сравняваме постигнатото с постиженията на околните, твърде е вероятно да не усещаме в себе си задоволство от постигнатото. Отдръпването от другите може да ни донесе нужното успокоение.

Пожелавам прекрасна нова седмица, приятели. Бъдете намерени и в хармония със своите нужди и емоции.

Автор: Emma

За контакти:

emma-tarot.com

facebook/KartiteNaEmma

 

Digiprove sealCopyright protected by Digiprove © 2018
(Visited 1 times, 1 visits today)

Свързани статии