Emma и картите: Седмична подредба – 25.12 – 31.12

Мили приятели, през празничната седмица ръката ми беше лека. Явно вашите надежди, очаквания и моите пожелания са се слели в симпатични подредби, които имат хубави и орисващи послания.

Пожелавам ви светли празници, усмихващи подаръци и уют в душа и сърце.

За новата седмица избрах съветите на три таро колоди. Златното таро, Шадоускейпс таро и Доброто таро ще бъдат пътеводители в решенията ни.

 

Вариант 1

Koгато си на кръстопът и не знаеш какво да избереш, хвърли “ ЕЗИ или ТУРА „. Винаги върши работа! И не защото монетата има отговор на всички вселенски въпроси. А заради онзи кратък момент, за части от секундата, когато монетата е във въздуха, в който разбираш кое се надяваш да се падне… Защото дълбоко в сърцето си отдавна си направил своя избор.

Златното таро има много последователно послание. Дори мен изненада.

Изтеглените карти са:

  1. Влюбените
  2. Шестица пентакли
  3. Четворка мечове

Изборите, дипломацията и компромисите ще са водещи за избралите този вариант на седмична подредба.

В началото на седмицата отношенията с другите ще са водещи. И необходимостта да създаваме съюзи, в които има повече разбирателство също. Влюбените не са типична любовна карта, макар да има такова излъчване. Тя е карта свързана със зодиакалния знак Близнаци. Когато за миг трябва да пречупим любовта през рационалното. И съзнателно да изберем по какъв начин ще създаваме съюз с другите. Един чудесен момент да се концентрираме и да вземем решение относно новото и старото в живота ни. Предпразнично и новогодишно да анализираме кои са новите ни посоки и струва ли си да поддържаме стари връзки, идеи и през новата година. И да, нека позволим да осъществяваме своите начинания с подкрепата на друг човек.

В средата на седмицата енергията на 6 голям аркан – Влюбените, все още ще ни навестява. Под формата на обмен на енергия с другите хора. Ще получаваме и даваме подаръци. Ще изплащаме своите дългове. Може да обмислим в коя посока да проявим щедрост. И ако по пътя си срещнем хора, които са в много по-неизгодна позиция от нас, които са загубили всичко, можем да им споделим нашите ресурси, любов, парички.

В край на седмицата е време за почивка. И в последен ден от годината можем да си позволим малко време в пълен покой и тишина. Да се завърнем към семплостта. Да медитираме. За да чуем по-добре шепотите на сърце и душа. Време за самолечение. Новата година ще изисква от нас да съберем своите сили, за да реализираме потенциала си. А в последните дни от старата година може да съзерцаваме и достигаме до лични откровения, да излекуваме старите рани. Не започвайте годината със стари болки, приятели. Изчистете се за новото начало.

Последната карта е Двойка жезли. Много интересна асоциация – какви са нашите решения, когато сме на кръстопът, с един крак в миналото, с друг крак в бъдещето. Нека сърцето ви води, когато вземате решения за своето бъдеще.

 

Вариант 2

Вкъщи е навсякъде, където семейството ни е заедно.

Шадоускейпс таро е окриляващо. И с пожелания за ново начало.

Изтеглените карти са:

  1. Двойка мечове
  2. Осмица пентакли
  3. Глупакът

Тази седмица може да е малко разнопосочна, на моменти объркана, но в своя по-дълбок смисъл, може да е зануляваща. С идеята за новото и свежо начало.

В първите дни от седмицата може по-често да имаме въпроси, чиито отговори сякаш идват трудно, защото имаме усещането, че не всичко ни е напълно известно. И нашите решения не биха били идеално информирани. Но това е онзи момент, в който ще ни напътства интуицията, а не логиката. Време е да намерим баланс, дори и въпреки объркването. Да намерим път към помирението със себе си и с хора, с които сме имали различия. И колкото и да ни е трудно, да не оставяме себе си в позиция на нерешителни бездействия.

Нашите действия могат да ни насочат в посока лично усъвършенстване. И след този миг на безвремие, да отделим от своята енергия, за да допълним своите знания, да проявим усърдие в последните дни от старата година, за да завършим своите проекти. С идеята за повече успехи и добиване на лични качества, които ще ни носят дивиденти през новата година.

В край на седмицата ще сме настроени предпразнично, ще ни се иска да бъдем необременени. И в душата ни ще се заражда онова вълнение от непознатото ново, което предстои да изживеем. Глупакът е една от любимите ми карти. Пожелавам ви оптимизъм и онзи светъл хоризонт, усещането, че всички пътища са отворени за новости. Ще ни се иска да изживеем предстоящата година по един нов начин. И може в свой оптимизъм да забравяме за възможните рискове. Но смелостта ще ни води по пътя пред нас.

Последната карта е Десетка чаши. Въпреки необузданото желание за ново и дръзко начало, ще се чувстваме у дома, изпълнени с хармония, емоции, радост. Десетка чаши е карта, която е свързана със семейните празници. Подарете радост на своите домашни.

 

Вариант 3

Престани да действаш толкова на дребно. Ти си Вселената във възторжено движение.

Доброто таро изгря с най-сериозното послание. За разлика от предходните подредби, то носи идеята за цел и ясна посока.

Изтеглените карти са:

  1. Седмица на Водата
  2. Деветка на Земята
  3. Пратеник на Земята

Може би очаквах по-отнесена комбинация от карти от тази колода. И съм приятно изненадана от позитивното послание.

Дори и в началото на седмицата да имаме своите моменти на объркване. Ще бъдем по-емоционални, замечтани, неясни и за себе си в първите дни от седмицата. Сега е момент да прогледнем в колко много начинания влагаме от своите ресурси, енергия и надежди. И да вземем решение кое е най-съкровено за нас. Многообразието в дейностите, които ни занимават, то често води до буксуване, разпиляване на нашата енергия. В последните дни от годината помислете кое е истински важно.

Дори да се налага да проявим малко здравословен егоизъм. Деветка на Земята е малко самотна карта, в която изпитваме усещането, че сме се справили с определени трудности, преживели сме емоционални катаклизми, но сме изцелили своите страхове. И сега е времето да се порадваме заслужено на това усещане за успех. Когато сме удовлетворени и отделяме време за собствените удоволствия. Направете си подарък.

В край на седмицата ще сме заобиколени от верни приятели и близки. И в този преломен момент ще очертаем своите планове за новата година. Ще бъдем достатъчно последователни, за да усетим, че сме по пътя към успеха. Дори нашето пътуване към поставените цели да е по-бавно, ще ни носи идеята за сигурност и стабилност.

Последната карта е Десетка на Огъня. Много ми харесва значението на тази карта в колодата, което е описано в прилежащата книжка. Да изгорим старото, да пуснем всичко излишно от живота си. Да се подготвим за едно ново начало. Не се натоварвайте с излишна тежест, приятели. И носете само своята отговорност.

 

Пожелавам ви споделени моменти в празничните дни, приятели. Бъдете целенасочени, намерени, изцелени. И сбъдвайте себе си.

Автор: Emma

За контакти:

emma-tarot.com

facebook/KartiteNaEmma

 

(Visited 1 times, 1 visits today)

Свързани статии