Emma и картите: Седмична подредба – 26.02.2018 – 04.03.2018

 

Мили приятели, през новата снежна седмица може да се допитате до съветите на две таро колоди и една ленорман. Нека сърце и душа ви водят в избора на седмична подредба.

 

Вариант 1

По случай заскрежените дни, които предстоят, избрах „захаросаната“ колода на Николета Чеколи. Бонбоненото таро има много симпатични изображения, които се вписват в обстановката в момента.

Изтеглените карти са:

  1. Петица чаши
  2. Рицар мечове
  3. Деветка жезли

Петица чаши е много особена карта. Да, не е най-симпатичната карта в колодата, но тя е като необходимост. Да стигнем точката на пречупване по отношение на емоционалната неудовлетвореност. За да направим промяна. В първите дни от седмицата може да има натрупана обида и разочарование в нас. Да сме позагубили вяра и чувството за радост. Да е дошло онова време, в което трябва да се „преместим“, по-скоро емоционално. От събития, хора и емоции, които не носят позитиви за нас. Когато е дошло осъзнаването, че наличното не стига, че сме опитали прекалено много, а не се чувстваме удовлетворени.

Това вътрешно осъзнаване и емоционално боледуване ще ни подтикне да проявим дързост, смелост. И да направим лична революция. Да пожелаем да се преборим за своите идеали. Да изясним ситуацията, в която се намираме. Рицар мечове е малко по-спонтанна карта и аз съветвам към внимание към детайлите. За да не се окаже, че пропускаме нещо важно в своя устрем към подобряване на положението, в което се намираме. Нашето недоволство ще прерасне в желание да защитим правотата си. Когато разум и идеите ни са взели надмощие над трудните емоции от първите дни през седмицата.

В край на седмицата ще намерим малко повече покой. И нужда от усамотение. Деветките винаги са били малко самотни карти. Те отразяват нашата необходимост да останем насаме, за да се съберем. В последните дни от седмицата ще имаме необходимост да излекуваме своите рани. Ще сме с една идея по-предпазливи и ще се стремим да оценим правилно рисковете пред себе си. След ненадейната динамика, дошло е време да забавим темпото, да съставим план на действие. Да си дадем време, за да съберем сили за последната битка, която ще защити нашите идеи.

Последната карта е Магьосник. Нашата воля за успех е водеща през седмицата. Нека не забравяме, че имаме всички ресурси. И от нас зависи по кой път ще поемем към личното ни щастие. Бъдете предпазливи и вярвайте в свой успех, приятели. Вълшебството е в наши ръце.

 

Вариант 2

Картите на Emma са ми на сърце. И понякога изненадват дори мен. Със своите послания. Интересно е каква приказка разказват.

Изтеглените карти са:

  1. Асо пентакли(Всеки момент е едно ново начало. Погледни през него.)
  2. Осмица мечове(Вие не можете да пътувате по пътя, докато не се превърнете самите вие в пътека.)
  3. Тройка чаши(Щастието явно е направено, за да бъде споделяно.)

За избралите този вариант предстои ново начало. Нека новата седмица е благодатна на предложения и възможности, които ще носят повече стабилност, просперитет, растеж. Асо пентакли е много симпатична карта, която има голям потенциал. Материален и духовен растеж, когато пътищата за успех се разгръщат пред нас. През първите дни от седмицата нека помислим за дългосрочни проекти, които ще ни носят дълго време спокойствие и чувство за сигурност.

В средата на седмицата може за миг да загубим посока и увереност. Да се почувстваме блокирани, изплашени. Сякаш нашите големи цели са недостижими. Но осмица мечове показва по-скоро нашите вътрешни блокади. Когато мислите ограничават действията ни. Когато трябва да надскочим своите бариери, за да имаме успех. Под номер 8 в големите аркани се намира Силата. Да повярваме, че притежаваме достатъчно мощ, за да преминем през трудностите. И да не забравяме, че понякога оковите ни са бутафорни, въпрос на желание е да ги смъкнем от себе си. Бъдете по-уверени в своите възможности, приятели. Нека страховете и подценяването не спират наш устрем.

В край на седмицата ще имаме поводи за радост. Когато с помощ от другите, с работа в екип сме преодолели своите изпитания. И усещаме радост от получените резултати. Достигнали сме до момент, в който усещаме обогатяване, плодородието на нашите начинания. И е време да се порадваме. В компанията на близки, приятели. Ще се чувстваме „оздравели“, надмогнали своите страхове.

Последната карта е Кралица чаши. Не забравяйте да използвате своята интуиция и грижа към новите начинания, които осъществявате.

 

Вариант 3

Ленорман има много посичащо послание. Понякога има и такива моменти, които изискват по-крути мерки.

Изтеглените карти са:

  1. Облаци
  2. Гроб/ковчег
  3. Градина

За избралите този вариант, седмицата може да не е най-позитивна и да има своите изпитания.

Още в първите дни от седмицата може по-често мислите да са обвити в тъмни облаци, да са малко по-негативни, трудни. Не всичко да ни е ясно. Ще усещаме раздвоение, което ще ни обърква. Може по-често да имаме чувството, че нашите важни моменти през новата седмица няма да се развиват според очакваното. Ще срещаме изпитания, неяснота. Ще сме склонни бързо да се агресираме. Буреносен период, който няма да ни носи позитиви.

В средата на седмицата не съветвам към важни решения. Няма да носят радост. А загуби. Ковчег е много трудна карта, приятели. В комбинация с Облаци е предвестник на мъчни събития, които могат да са много негативни или да усещаме като тежка загуба. Пазете си здравето. Единственото положително е, че картата символизира повратен момент. В който трябва да прекъснем, погребем нещо, което явно е болестно за нас. Ковчег неминуемо носи идеята за смъртта. Но понякога се нуждаем от символично прочистване, за да освободим място за новости. Тези промени са особено трудни, защото не винаги сме готови за тях и приемаме с по-голяма болка. Бъдете силни, приятели.

В последните дни от седмицата ситуацията може да придобие малко по-приятни краски. И след трудностите да имаме отново възможност да се порадваме на живота. Сред приятна компания, сред хора, които усещаме близки. Да навлезем отново в света на живите – след като сме били в света на мъртвите. Интересна е градацията – Градина символизира и прераждането. След смъртта идва ново начало. Нека имаме своята яснота за трудното време, в което се намираме. И не градим въздушни кули.

Аз бих посъветвала да не се доверяваме на хора, които усещаме като близки. Цялата комбинация не е най-положителната. Дори да имаме хубави моменти в последните дни от седмицата, да не забравяме, че понякога трябва с повече яснота да определяме кръга от хора, с които дружим.

Седмица, в която трябва да проявим гъвкавост и да сме адаптивни към промените. Сбор от картите е 34. А в Ленорман под този номер се намира карта Риба. В синхрон с многото планети в зодиакалния знак Риби в момента. Бъдете адаптивни. И не забравяйте да потърсите корените на своите проблеми. Като във физически, така и психически аспект.

 

Пожелавам прекрасна и спокойна седмица, приятели. Наслаждавайте се на истинската зима. Дори да е малко неприятно и студено, вечерите снежинките са като падащи звездички. А това е красиво.

Автор: Emma

За контакти:

emma-tarot.com

facebook/KartiteNaEmma

 

(Visited 1 times, 1 visits today)

Свързани статии