Emma и картите: Седмична подредба – 27.08.2018 – 02.09.2018

Мили приятели, за новата седмица подредбите, които изтеглих са с много интересни послания. Направи ми пвечатление участието на много големи аркани в тях. Ще е значима седмица. Избрах съветите на две таро колоди и една оракулска. Нека сърце и душа ви водят в избора на седмична подредба.

Вариант 1

Тарото на Уейт споделя своите тайни с големи аркани. Наистина много значима седмица за избралите този вариант. Дори да има своята пасивност.

Изтеглените карти са:

  1. Луната
  2. Силата
  3. Глупакът

Седмица на илюзиите, нашите ограничения и жаждата да сме свободни отново. В първите дни от седмицата може да сме малко по-меланхолични и затворени в своите заблуди, идеали, мечти. Съвсем в синхрон с пълнолунието в Риби. Луната е карта, която астрологично е свързана със знак Риби. Бих посъветвала да обръщате повече внимание на своите сънища. Но и на своята интуиция. Да, Луната е малко объркваща карта, която лесно може да ни потопи в нереален свят на страхове и пасивност. Но и само тя може да ни свърже със себе си, да освети онези скрити местенца в Душата, за да достигнем до себе си. луната е циклична карта и може да ни изправи пред изпитания, които сме изживявали до момента.

В средата на седмицата ще трябва да открием своето Слънце, мили приятели. силата е свързана със зодиакалния знак Лъв, който се управлява от Слънцето. Силата ни показва, че трябва да устоим на неяснотите, да потънем в себе си, в мътното, за да разберем къде са нашите граници, бариери и страхове. Да осъзнаем личната си Сила. И колкото и да ни е трудно, да повярваме в своя потенциал. Да намерим баланс между инстинктите и разума. Силата ще ни предизвиква към дипломация и овладяване на ситуациите, в които попадаме. Не забравяйте за своя кураж и благородство. Проявявайте търпение, самоконтрол. Грубата сила не е решение на проблемите ни през средата на седмицата.

В край на седмицата ще се почувстваме изключително освободени да поемем по нов и вълнуващ път. Ще сме се преборили с тайните, със заблудите, със собствената нерешителност. И спонтанността ни ще ни събуди за нов живот, приятели. Ще имаме необходимост да загърбим трудностите и да се отдадем на пътешествие – метафорично и буквално. Ще сме готови да поемаме рискове, за които събирахме смелост толкова време. Ще опознаваме света около себе си по нов и вълнуващ начин. Не е ли прекрасно това, приятели? Един оптимистичен край на седмицата.

Последната карта е Осмица жезли. Отново намек за Силата, която трябва да намерим в себе си, за да излезем от своите ограничения през тази седмица. Осмица жезли е онзи порив, който ни провокира да се справим с тези ограничения. Възможно е да получим предложение за ненадейно пътуване, спонтанни вести, които да ни събудят за живот. Не е ли това прекрасно, приятели?

 

Вариант 2

Санта Муерте също е изтъкана от посланията на големите аркани. Много вълнуваща подредба.

Изтеглените карти са:

  1. Санта Муерте/Смъртта
  2. Колелото на Съдбата
  3. Десетка жезли

И тук посланието е свързано с ново начало. Но и голямото разчистване и равносметка, които трябва да реализираме преди това. Санта Муерте е толкова красива карта. Да, ще ни се наложи да преживеем своя катарзис. И да се разделим с всичко, което не работи добре за нас вече. Да позволим нещата, които са загубили своята Душа да си тръгнат от нашия живот. Санта Муерте е под влияние на Скорпион и Плутон. това не е карта, която предполага много голям избор. Мой съвет е по-леко да преминаваме през тези загуби и раздели. Санта Муерте е свързана и с новото начало, което ясно се вижда от бременността на Смъртта на изображението. На път е да се появи нещо ново в живота ни след тази катарзисна промяна.

Колелото на Съдбата ни напомня, че колелото се върти, отново циклична карта, която ни дава възможност да сме отново на върха. Навярно поради причини, които са от външна страна ще усетим нов прилив на енергия и живот. Ще се сдобием с нова опитност. Ще имаме своите възможности да тръгнем след нова цел в своя живот. Има събития, които са извън наш контрол, но ние трябва да поемем тази нова посока, ако може без бясно съпротивление. Колелото на Съдбата ще ни донесе неочакван късмет в начинанията.

В край на седмицата ще сме поставили големи амбиции пред себе си и ще сме много целеустремени в тяхното осъществяване. Възможно е да се претоварим, ако поемем много отговорности и особено чужди такива. Бих посъветвала да се ограничим до своите отговорности, за да не се загубим по пътя към личния ни успех. Не се страхувайте да поискате помощ, ако ангажиментите са в повече и не можете да се справите сами с тях. И нека не бъдем обсебени от идеята за успех на всяка цена.

Последната карта е Петица пентакли. Нашите страхове да не загубим своята сигурност и материален комфорт може да са причина за не особено успешни решения. Не позволявайте страховете да са причина за застой. И не е чак толкова недопустимо да поискаме помощ, когато сме в трудна позиция.

 

Вариант 3

Гая оракул е насочена към вътрешните преживявания и промени, които ще изживеем през тази седмица. Много интересно послание. И тук искам да изпратя малко любов и сърчица на прекрасната ми приятелка, която си избра тази седмична подредба. Обичам те! Сърца, любов, еднорози ти изпращам! И няколко красиви корони! За да не забравяш колко си специална!

Изтеглените карти са:

  1. Интуитивна комуникация
  2. Покой
  3. Спомен

Много „психично“ послание. В началото на седмицата ще имаме своите моменти, в които да се свържем със своята интуиция и знанията, които носим дълбоко в себе си. Това разбиране за света около нас ще дойде с помощ на малките вселенски знаци. Позволявайте си повече време, в което да се свързвате със себе си. Сега е време да започнем да разговаряме със себе си, да се вслушваме в своя вътрешен глас. Важно е да се доверяваме на своите усети, да следваме своите вибрации, естествени инстинкти. Тази среща със себе си ще ни позволи да открием нов и вълнуващ свят, в който ще имаме своите моменти да се срещнем с новата си самоличност.

В средата на седмицата ще имаме своите предизвикателства, които ще ни провокират да събуждаме тревожността си. Които ще са изпитание за постигнатото до момента. Мили приятели(и моя прекраснице), винаги ще има причини, които да събуждат нашата тревожност. Но тук и сега е крайно време да се сложи точка на този затъващ кръговрат от негативност. И решението е да се фокусираме върху красивите събития, които ни се случват. Да пренасочим мислите си към хубавините около нас. Да се упражняваме да достигаме до вътрешен покой, да сме в мир със себе си. Вселената ще ни изпрати своята благодат, ако пренаредим приоритетите си и си позволим да достигнем хармония със себе си.

В край на седмицата може да се завърнат стари емоции и спомени, които дълго сме крили от себе си. И нека този емоционален момент е свързан с разбиране на нашето минало. И отдаване нужната му почит. Разбиране, че е част от нашия път и промените, които са ни сътворили като личност. И не е нужно да водим вътрешна борба с тази чувственост. А да проявим разбиране към себе си. Това е част от нашето духовно пътуване.

Последната карта е Магичната гора. Не е ли прекрасно? Без значение дали знаем къде отиваме, дори да има омайна мъгла около нас, ще срещаме в потайностите на гората своите магични моменти, романтични преживявания, ще усещаме пулса на живота! Насладете се на своето пътуване, колкото и да е „мъгляво“. И не е нужно да се бърза, да се търсят ясни образи. Затвори очи, прекраснице, наслади се на момента!

 

Пожелавам ви намерена седмица. Красиви мигове, любов, усмивки и много радост, приятели.

Автор: Emma

За контакти:

emma-tarot.com

facebook/KartiteNaEmma

Digiprove sealCopyright protected by Digiprove © 2018
(Visited 1 times, 1 visits today)

Свързани статии