Emma и картите: Седмична подредба – 28.05.2018 – 03.06.2018

Мили приятели, новата седмица за мен е важна и интересна. Предстои пълнолуние в Стрелец, за което може да очаквате малка публикация. Пълнолунието участва в конфигурация с лунните възли – обичам тези моменти и лунации, които са по-динамични.
За новата седмица избрах съветите на две таро колоди и една оракулска с пожелания. Нека сърце и душа ви водят в избора на седмична подредба.

Вариант 1
Завещанието на Божественото е една от любимите ви колоди. На мен също. И посланието е малко различно от очакваното от мен. Явно за избралите този вариант е преломно време.


Изтеглените карти са:
Рицар мечове – обърнат
Тройка мечове
Слънцето
Обърнатите карти винаги са сериозна подсказка. Сам по себе си Рицар мечове е доста импулсивна карта. Която ни подтиква да вземаме бързи решения. В името на своите идеи. С желание да защитим идеалите си. В обърната позиция тази карта може да е дори много пагубна. В началото на седмицата може да сме прекомерно припряни. Да разпиляваме своята енергия в желание бързо да постигнем целите си. По-често ще сме неориентирани и нетърпеливи. Действията ни, ако следваме тези импулси, няма да водят до най-идеалните резултати. Бих посъветвала да не вземаме важни за нас решения през първите дни от седмицата. Може да сме водени от гняв, нетърпеливост – все лоши съветници.

В средата на седмицата може да изпитваме усещането за загуба и раняване. Продължението вижте тук...

Вариант 2
Тарото на Уейт също има много силно послание. Но с такова интересно пълнолуние през седмицата, естествено е и картите таро да отразяват сложната обстановка.


Изтеглените карти са:
Седмица чаши
Страшният съд
Кралица мечове
В първите дни от седмицата ще сме по-объркани, неясни. Време, в което мечтите ще ни замъгляват. Ще сме склонни да пилеем енергията си в много начинания. И не е гаранция, че ще успяваме всичко да завършим. Седмица чаши е карта, която носи много емоции. Така и ние трудно ще бъдем категорични, защото ще ни водят емоциите през тези дни. През този период решенията няма да идват с идеална лекота.

В средата на седмицата ще ни се наложи да сме до болка откровени пред себе си, ако желаем напредък и успех, ако искаме да достигнем до еволюция в живота си, ще трябва да се изправим открито пред себе си и да заявим какво в живота ни не работи. Продължението вижте тук...

Вариант 3
Тази колода е със свои послания. Но това не пречи да използвам и своя усет за тълкуване на картите.


Изтеглените карти са:
Вибрациите на моето Същество въздействат на Вселената.
Не преча на никого.(Всеки от нас твори собствената си действителност.)
Не е моя отговорността да убеждавам никого в нищо.
Посланията на картите са:
Всичко вибрира и общува, реагира, откликва и взаимодейства с други вибриращи неща. Едва когато започнеш да излъчваш вибрациите си съзнателно – тогава вече имаш абсолютен контрол над своите преживявания.
Когато намираш вибрационна хармония със своите желания, ти не пречиш на никой друг да живее това, което сътворява – но пък ти контролираш и сътворяваш собствената си действителност.
Вземи решение за това какво искаш ти, и започни да сътворяваш преживяванията, които сам избираш – и позволи на всички останали да направят същото.
***
Интересно е, че и трите карти имат сходни послания. За всички избрали тази подредба е време да направят онова, което силно желаят. Без да се съобразяват с околните и желанията им. Но и с ясната идея, че всички сме различни и уникални. И нашите действия не трябва да са в пречка на околните.
Аз бих посъветвала в дните около пълнолунието да се огледаме в себе си, за да открием какво се нуждае от трансформация. На втората карта има симпатично водно конче, което символизира трансформацията. Водните кончета са много целеустремени. Така и ние трябва да проявим целеустременост в средата на седмицата. След като сме се огледали в себе си и сме разбрали какви са нашите нужди.
В последните дни от седмицата трябва да проявим благородство. И нека мислите ни са чисти.

Пожелавам прекрасна и вълнуваща седмица, приятели.
За повече информация или лична консултация, може да ми пишете чрез контактната форма. Или в моята фейсбук страничка Emma и картите. За мен ще е радост да бъда ваш консултант и да преведа на достъпен език вълшебните шепоти на Вселената.

Автор: Emma

За контакти:

emma-tarot.com

facebook/KartiteNaEmma

(Visited 1 times, 1 visits today)

Свързани статии