Емма и картите: Седмична подредба – 29.10.2018 – 04.11.2018

Мили приятели, за последната седмица на месец октомври избрах да бъдем посъветвани от две таро колоди и любимата ми ориенталска приказка Десте. Нека ви води сърце и душа в избора на седмично послание.

Вариант 1

Остара таро е преплело огън и страхове в посланието си.

Изтеглените карти са:

  1. Крал жезли
  2. Осмица мечове
  3. Асо пентакли

Предстои едно вдъхновяващо и смело начало на седмицата за всички, които са избрали тази подредба. Крал жезли е символ на лидерството, на онези наши желания и страсти, които ни вдъхновяват да бъдем творци на живота си. Бих препоръчала това амбициозно желание за успехи, за постигане на мечтите да не е съпроводено с гръмки его прояви. Този крал може да е малко егоистично насочен, когато е прекалено завладян от своите идеи. Нека бъдем водачи, които разпалват другите, а не водачи, които изгарят другите.

Този силен ентусиазъм за успех може да е една идея попарен в средата на седмицата. Когато нашите страхове и неувереност могат да ни поставят в ситуация, в която се чувстваме ограничени. Осмица мечове е усещане за робство, завързани крила, очи, по-трудни мисли, от които добиваме неувереност. Но и ние сами сме загубили път към своята увереност, сами поставяме ограниченията.

В край на седмицата ще успеем да наместим силната амбиция и страховете. И по един разумен начин ще поставяме по-успешните нови начала, които биха донесли стабилност. Ще имаме своите възможности и покана да преминем през портал, който води до облагородяване, до усещане за пълнота в материален и духовен план. И нека си позволим това ново начало.

Последната карта е Глупак. Трябва да се освободим от стар опит и да творим нови идеи. Дори да изискват повече дързост. Бъдете освободени, приятели.

 

Вариант 2

Шадоускейпс таро има послание, което е насочено повече към любовните теми.

Изтеглените карти са:

  1. Паж жезли
  2. Десетка чаши
  3. Висшата жрица

И тук началото на седмицата обещава да е вълнуващо, огнено, да сме ентусиазирани като дете. Комуникацията в първите дни от седмицата ще е по-засилена и ще събужда в нас огън, който провокира към действия. Този паж е като дете – вдъхновено и с желание да изследва света. Тази страст може да ни прави малко по-припряни, необмислени. Но ще ни донесе силни емоции.

Особено в средата на седмицата, когато емоциите ще са достигнали своя пик. И желанието ни за радост ще ни владее. Десетките в таро са много симпатични карти. Но говорят и за промени. Явно трябва да достигнем максимума в една ситуация или в отношенията с другите. Бих посъветвала да отделяме повече време за близките си. И за споделени мигове с тях. Това ще ни носи щастие, усещане за пълнота.

В край на седмицата не е идеален период за действие и активност. Висшата жрица ни напомня, че има все още информация, която не е известна за нас. И трябва да достигнем до нея с помощ на усета си, интуицията. Оглеждайте се за интересни синхроничности, които може да са малки вселенски подсказки как да се справим с неяснотите около себе си. В отношенията с другите може да усещаме, че има тайни, неясноти. Тази карта е по-пасивна и не предполага да прилагаме ентусиазъм от началото на седмицата в своите начинания.

Последната карта е Влюбените. Компромисите биха били по-сполучливи в партньорски план. Но и нуждата от вземане на решение почуква в живота ни.

 

Вариант 3

Посланието на Десте е много силно и позитивно.

Изтеглените карти са:

  1. Атарт
  2. Планина
  3. Облаци

Атарт е добрата магьосница в Десте. Когато тя се появи в подредба, предвещава добра слука. Ако сме имали трудности, те ще бъдат преодолени и късмет ще е на наша страна. Атарт е благословия, мили приятели. Бих посъветвала да откриете своята добра чародейка в началото на седмицата, която ще помогне в трудни и заплетени ситуации. Атарт е божественото просветление, докоснати от Светлината.

Възможно е през тази седмица пред нас да се появят препятствия, с които трябва да се справяме. Да се нуждаем от защита – да защитим себе си. Тази деструктивна енергия, която може да заплашва доброто ни битуване, ще бъде предотвратена. Навярно от близък човек в семейството. Позитивна личност, която ще помогне с ценен съвет или закрила в подходящото време.

В край на седмицата отново ще усетим радост в живота. Облаците в Десте са много приятна карта. Която ни напомня, че след трудностите отново се появява дъгата, радостта. И ситуациите, в които сме се чувствали прихлупени, те ще отминат. Ще усетим отново живителната сила на Слънцето.

Последната карта е Пръстен. Малката турболентност през седмицата може да е свързана с личните ни взаимоотношения. Заради появата на Атарт в подредбата, бих посъветвала към повече прилагане на женските принципи – приемане, грижа. Това ще разсее надвисналите облаци.

Съвет на Бедес – дух на Смарагда

Трудностите, през които ще преминем, те ще донесат мъдрост. С повече кураж и желание да направим първата крачка в трудна ситуация, ще преодолеем изпитанията. Нека ни е водещо достигането до Хармония.

 

Пожелавам прекрасни мигове през новата седмица, приятели.

Автор: Emma

За контакти:

emma-tarot.com

facebook/KartiteNaEmma

(Visited 1 times, 1 visits today)

Свързани статии