Emma и картите: Седмична подредба – 30.07.2018 – 05.08.2018

Мили приятели, за новата седмица избрах да бъдем посъветвани от две таро колоди и посланията на Ленорман. Нека сърце и душа ви водят в избора на седмична подредба. И имаме нужното спокойствие, за да осмислим промените, емоциите от лунното затъмнение във Водолей.

Вариант 1

Spiritsong tarot е една прекрасна колода на Паулина Касиди. На всяка карта има послание на различно животно. Много мислена и пипната колода е.

Изтеглените карти са:

  1. Четворка раковинки
  2. Паж раковинки
  3. Шестица кристали

В началото на седмицата няма да сме в най-доброто си настроение. Ще имаме своето време, в което да сменим фокуса си, да се справим със собственото неудовлетворение. Това е време, в което може да усещаме малко повече умора, особено по отношение на емоционалните преживявания. Да сравняваме с това, което сме имали или имат околните. И разликата да ни създава известен емоционален дискомфорт. Радостта няма да идва лесно при нас. Но е важно да си дадем време, за да преоткрием какво желае душата ни.

В средата на седмицата ще имаме своите по-емоционални разговори, размяна на съобщения. И тази комуникация може да ни направи по-емоционални. Да се отворим за новости, ново общуване, нова любов, нови емоции. Ще имаме своите вдъхновяващи идеи, с които да реализираме промените, които да ни изкарат от собственото неудовлетворение. Един период на емоционален проблясък.

В край на седмицата темперамент ще е по-заземен. Ако сме имали смелостта да се отворим за новости, ще получим и своите вселенски подаръци. Шестица кристали/пентакли е добра подсказка, че за да получим, трябва да сме склонни и да дадем. Да има обмен на енергия между нас и околния свят. Да проявим щедрост към онези, които са в по-неизгодно положение. Всичко във Вселената е енергия. И тя трябва да е в движение, приятели.

Последната карта е Крал на кристалите. Колкото по-големи цели поставим, толкова по-голям успех ще имаме. Този крал е целеустремен. Но и знае как да хармонизира материален и духовен свят, за да изпитва радост от живота. Така и ние трябва да намерим баланс между емоции и реалност. Между мечите и действителността. И да открием какво ни носи удоволствие, да се фокусираме през седмицата към него.

 

Вариант 2

Чеколи таро е толкова бонбонесто. И какво послание има. За новости, радости.

Изтеглените карти са:

  1. Император
  2. Тройка пентакли
  3. Глупак

В първите дни от седмицата ще трябва да вземем своите големи решения, които да внесат ред и структура в живота ни. Успехите ни ще зависят от личната мотивация. Трябва да спазваме определени правила, за да отстояваме свой авторитет. Императорът е марсова карта, под управлението на Овен. Когато всички пътища са отворени пред нас и не трябва да се страхуваме да реализираме себе си. Бъдете уверени, приятели. Тази увереност ще помогне за малките наградки, които ще получим в средата на седмицата.

Когато ще трябва да бъдем малко по-толерантни към другите. и да се стремим към хармония, екипност, дипломация. Това ще помогне да получим одобрение за положените усилия. Едва сега може да помислим за някакво разрастване, промяна, след като сме отстояли себе си.

В последните дни от седмицата ще ни се иска да оставим зад гърба си миналото. И само с най-необходимото да поемем в нова посока. Да сме необременени от отговорностите, които сме носили. И вдъхновени за ново начало или пътуване, което да ни откъсне от другите. Един безгрижен завършек на седмицата. Но аз бих напомнила да обръщаме внимание на съветите на близките ни хора. Може да ни предпазят от прекалено дръзки решения, които да ни изправят пред пропасти.

Последната карта е Слънцето. Основен мотив през тази седмица е достигане до личното щастие. И радост. Със себе си. Онези хубави моменти, в които отново усещаме, че и в нашия живот е грейнала светлинка. Бъдете изпълнени с енергия и не забравяйте да сте окрилените лидери, вдъхновените водачи, които повличат околните със своята светлина и щастие.

 

Вариант 3

Стар арабски ленорман има малко сърдито послание. Но определено с много възможности.

Изтеглените карти са:

  1. Облаци
  2. Лилии
  3. Пътища

Облаците в Ленорман са малко трудна карта. Защото са предвестник на буря и объркване. Така и ние в началото на седмицата ще сме по-объркани, неясни. Когато няма да имаме своите ясни цели. Смутно време, в което може да сме позагубили вяра и да сме доста скептични за начинанията си. През първите дни от седмицата бих апелирала да избягваме важните решения, които са от голямо значение за нас. Няма да сме в позиция да ги осъществим с лекота и ще срещаме объркване по своя път. С този ретрограден Меркурий положението звучи съвсем замазано, приятели.

В средата на седмицата ще имаме своето време за помъдряване и разбиране защо сме били в този неясен облак. Лилиите в Ленорман са симпатична карта. Мъдрост и опит ще ни помагат да запазим своето добро положение. Дори да сме имали неясноти в началото на седмицата, сега ще можем да обърнем ситуацията в наша полза. Но само ако проявим достолепие и сме честни в своите начинания. Ще имаме своята усетност как да избегнем трудностите.

В край на седмицата ще има много възможности пред нас. И трябва добре да обмислим по кой път ще тръгнем. Ситуация на избор. И няма да ни е особено лесно. Нека нерешителността е зад гърба ни, колкото и да се страхуваме от неизвестното. Сега е време инстинктивно да се впуснем в своята промяна. Ако стоим на кръстопът и дълго се чудим, по-вероятно е да не изберем нищо от предоставените възможности. С малко повече анализ ще се справим в тази ситуация на избор.

Последната карта е Ковчег. И нека се изправим пред себе си и откровено признаем от какво трябва да се освободим и какво да погребем. За да не изпаднем в положение на неяснота, тъмнина, емоционално пропадане, по-добре е съзнателно да направим избор към приключване на онова, което не е нашето.

На мен винаги ми е било интересно да редуцирам номерата на картите и в този случай 6/Облаци + 30/Лилии + 22/Пътища = 58 = 13/Дете. Явно след идеята за край и приключване на нещо старо, ще дойде и онова свежо и ново начало, в което тепърва да добиваме опитност. И да усещаме себе си по-вдъхновени и окрилени като деца.

Пожелавам прекрасна и спокойна седмица, приятели.

Автор: Emma

За контакти:

emma-tarot.com

facebook/KartiteNaEmma

 

Digiprove sealCopyright protected by Digiprove © 2018
(Visited 1 times, 1 visits today)

Свързани статии