ФБР призна посещения на „същества от други измерения“

Дали е изненадващо, че ФБР е проявило интерес към изучаването на феномена НЛО? Възможно ли е, част от научно-фантастичните филми всъщност да са базирани на реални събития, или на вероятни "течове", дадени от правителството, за да може умишлено да се повиши информираността сред населението?

През 2011 г., след като някои от документите са разсекретени, доклад написан от специален агент на ФБР през 1947 г. достигна обществеността. Специалният агент от ФБР - подполковник, чиято самоличност остава загадка, заради "националната сигурност", събира множество данни за явленията НЛО, след интервюиране и изучаване на явленията в продължение на години.

Според разсекретени доклади и документи, ние сме били посещавани от извънземни видове, някои от които биха изглеждали невероятно за обикновените хора. Те идват не само от други планети, но и от други измерения. Някои от тези хуманоиди произхождат от етерна плоскост съпътстваща нашата физическа Вселена. Тези "лица", които могат да се "материализират" на нашата планета се появяват като гигантски полупрозрачни фигури.

Ето препис от някои от най-важните детайли на доклада:

milky-way-1063305_1280
Според "разсекретени" доклади и документи , ние сме били посещавани от извънземни видове, някои от тях изглеждали потресаващо за обикновените хора. Те идват не само от други планети, но и от други измерения. Някои от тези хуманоиди са с произход от етерна плоскост съпътстваща с нашата физическа Вселена.

"1. Част от дисковете пренасят екипажи; други са в процес на дистанционно управление.

2. Тяхната мисия е мирна. Гостите планират мирното уреждане на съгласие по някои въпроси.

3. Тези посетители са човекоподобни, но много по-големи по размер.

4. Те не са родени на земята, а идват от техен собствен свят.

5. Те не идват от планета, в смисъла, в който ние използваме думата, но от етерно тяло, което прониква в нашата собствена планета и не е осезаемо за нас.

6. Телата на гостите, както и на летателните им съдове, автоматично се материализират за да влизат във вибрационната честота на нашата плътна материя.

7. Дисковете притежават един вид лъчиста енергия или лъч, който лесно ще унищожи всеки атакуващ ги космически кораб. Те влизат отново в етерното ниво на съществуване по своя воля, и така просто изчезват безследно от нашия взор.

Fotolia_44935603_M
Lokas от Санскрит: "Свят"; "Царство"; "Жилище"; "Измерение"; или "Ниво на съществуване"

8. Ниовото, от което те идват не е "астрално ниво", но отговаря на описанието за "Lokas" (на санскрит означава "Свят"; "Царство"; "Жилище"; "Измерение"; или "Ниво на съществуване" - бел.ред.) или Talas. Запознатите с езотеричните въпроси ще разберат тези понятия. (Тези Lokas и Talas представляват различни етапи в еволюцията на развитие. Всички еволюционни процеси може да се опишат като серия от спирали. Съществата, за да се развиват, за да излязат от Великата цялост - Божествения Източник, и след това за да се спуснат заедно в серия от сфери, всяка с повече материал, отколкото предходната, всяко едно от тях ще трябва да изгради за себе си физическо тяло, в което да живее. - бел.ред.)

9. Вероятно не може да бъдат достигнати чрез радио вълни, но може да бъдат засечени от радар. Ако сигнала и системата могат да бъдат изобретени за подобен апарат.

Уточнение: Lokas вероятно се наричат и космическите кораби на съществата, те са овална форма, нагъната овална дължина с топлинно резистиращ метал или сплав, все още неизвестни за човечеството. На предната част на кораба се съдържат контролните уреди, в средната част са лабораторните зали; задната част съдържа въоръжение, което се състои по същество от мощен енергиен апарат, може би енергиен лъч." Линк към официалния разсекретен документ ТУК.

Ако тези същества са били на посещение в последните 50 до 60 години на Земята, възможно ли е, същите тези хуманоиди да са посетили Земята стотици и хиляди години по-рано? Възможно ли е, тези същества да са повлияли на цивилизациите, преди нас? А възможно ли е, те са все още да оказват влияние върху начина на живот на Земята?

Редакция и свободен превод от английски: Orion

Видео по темата

В статията са използвани изображения от Интернет с илюстративна цел.
Източник: ancient-code.com