Филм от 1943 година, разкрива тайни на Илюминати

Филма "Окултни сили" - излъчен през 1943 излага тайната наречена "Илюминати", много преди всеки друг филм, който познаваме. Автора на филма бива хвърлен в затвора, а продуцента на филма и режисьора са били екзекутирани! Много тайни на сатанинските масони са изложени във филма. Във видеото, което следва топ масон признава, че се кланя на Луцифер! Масоните не може да бъдат християни, просто защото няма как да слугуват на двама господари! Масоните са част от Илюминатите! Това не значи, че всички масони са зли, а че повечето от тях са просто невежи по отношение на това, което техните лидери правят. Затова, ако решите да станете част от масоните или имате в семейството си подобна личност, е желателно да изгледате клипчетата, които сме публикували по-долу. 

Насладете се на клипчетата, като чрез тях ще имате възможността лично да влезете в масонски храм и да бъдете свидетели на това, което става там , където се чертае и планира Новия Световен ред! Първото видео, съдържа най-добрите кадри от филма. Пълната му версия, можете да видите най-долу в страницата.

Следват избрани откъси от филма. Обърнете внимание на Всевиждащото око, което следи всичко, което се случва в Масонската ложа!

Видео

В статията са използвани изображения от Интернет с илюстративна цел.

(Visited 1 times, 1 visits today)