Кафявата тетрадка и Материалът Ра

Кафявата тетрадка и Материалът Ра са преписи от ченълинги от три същества, всяко от които е от различна плътност (вибрация на съзнанието) и се представят с името на социалния комплекс, към който принадлежат:
Хатон, четвърта плътност, предава послания на групата от Детройт,на Уолт Роджърс, записани в Кафявата тетрадка
Латвий, пета плътност, предава послания на групата от Детройт, на Уолт Роджърс, записани в Кафявата тетрадка
Ра, шеста плътност, предава послания на групата от Луисвил, състояща се от Дон Елкинс, Карла Рукърт и Джим Маккарти.
Паралелно със сесиите с Ра, тримата от Луисвил, наричайки себе си и проекта си L/L Research (Л/Л Рисърч), осъществяват ченълинг и със съществата Хатон и Латвий. Цитираните същности се представят като членове на Конфедерацията на Планетите в служба на Безкрайния Творец. Тази конфедерация, според Ра, отговаря за няколко Звездни системи в нашия район. Тяхната задача е да подпомагат развитието на същности от трета плътност. Това е единствената плътност, в която има плътен воал между съзнанието и подсъзнанието, създаващ пълно неведение по отношение на творението, за същностите, прераждащи се в тази плътност.

ченълинг, канализиране за начинаещиЗа тези от тях, които започват да си дават сметка, че има нещо отвъд и търсят истината за това „отвъд“, при определени условия и строго спазване на Закона за Свободната воля, членове на Конфедерацията откликват на зова и им предават информация. Нивото и количеството информация зависят от начина, по който тя е усвоена от същността от трета плътност. Ако информацията е получена, без да бъде асимилирана и интегрирана в живота на същността, но последната продължава да отправя зов (търсене на истината), на тази същност се дава постоянно един и същи тип информация.
Читателят може да забележи, че Кафявата тетрадка съдържа доста лесни за разбиране и усвояване знания, поне на пръв поглед. Те обаче разгръщат постепенно все повече информация, подготвяйки съзнанието за по-сериозен материал. Ако същностите, които търсят истината за творението усвояват информацията от посланията на Конфедерацията и я използват, за да повишат действително вибрациите си и напредват в духовното си развитие, те започват да получават все по-разнообразни и задълбочени послания.
Случаят на групата в Луисвил е уникален, тъй като посланията, получени от нея, съдържат същите концепции, но представени по-различно. Проумяването на стила и съдържанието е предизвикателство дори за преподавател по физика, какъвто е Дон Елкинс и човек с библиотекарско образование като Карла Рукърт. Въпреки това, сесиите с Ра са богати на сензационна информация за историята на Вселената и човечеството, както и с информация за нашето настояще. Най-голяма тежест Ра дава на основното послание, заради което прави опит за трети път да се свърже със същности от Земята: Законът за Единството и жътвата. Жътвата е преломен момент - преход от трета, към четвърта плътност за нашата планета и общество. Или поне на тази част от хората, които са достигнали до необходимото вибрационно ниво за прехода. Останалите, по думите на Ра, след физическата си смърт на Земята, ще продължат развитието си на друга планета от трета плътност.
И така, ако сте любопитни да цопнете първо на плитко, започнете от Кафявата тетрадка. Ако нямате търпение да скочите веднага в дълбокото, запознайте се с Ра:

Кафявата тетрадка <<< >>> Материалът Ра

Автор: Кирилина Минчева

За контакти:

astroshine7.com

facebook/Astroscine7