Какво всъщност се случи на 11.09.2001г.? (документално видео)

Световен Търговски Център - Ню Йорк
Строителството му започва на 18 януари 1964 г. и приключва през 1966 г., а е открит през 1973 г. Цената на строежа е около 760 млн. долара. Проектиран е от Минору Ямасаки и Емери Рот като най-големият търговски център в света.

world-trade-center-67695_640В основата му са два четириъгълни корпуса близнаци (южен и северен; наречени Кулите близнаци (Twin towers)), северната кула е висока 417 м., а южната 415 м. Върху покривите им има площадки за хеликоптери. Всяка от двете кули има по 110 етажа и общо 104 асансьора. В небостъргачите се намират офисите на 430 корпорации и транснационални компании, в които работят над 50000 души. Сред най-големите компании са: “Морган Станли”, “Емпайър Хелт Чойс”, “Гарбан Интеркапитъл”, “Фидюшъри Тръст”, “Банк ъф Америка”, “Фуджи банк”, “Банк ъф Тайван”, “Дау Джонс енд къмпани”, “Комерцбанк Капитъл Маркетс”, “Юроброкърс” и др. Освен двата еднакви стъклено-стоманени корпуса Търговският център има информационен център, 6паркинга с 2000 места, хотел и широк площад. През февруари 2001 г. комплексът е продаден за 3,25 млрд. долара на “Ворнадо Риълти Тръст”, което се счита за най-голямата сделка с недвижимо имущество в света.

На 11 септември 2001 г. Световният търговски център става сцена на най-мащабния терористичен акт в историята на САЩ. Във всяка от двете кули се блъска по един самолет, отвлечен от терористи. Версията на правителството на САЩ е ,че предизвиканият от сблъсъците пожар причинява рухването на двете кули и сграда 7 в рамките на следващите два часа. Според някои сведения броят на жертвите е 2753. По официална статистика загиват 2986 души, включително и 19-те извършители на атентата.

Във двете части на видеото ще се уверите, че няма начин, ей така от разбиването на два самолета в Световния Търговски Център, да се изпарят двете кули близнаци - символ на Ню Йорк, на 11 септември 2001г. , както и трета по-малка сграда. Ще разберете за употребата на технология създадена на база "Насочена Свободна Енергия", както и факта, че самите САЩ са планирали и организирали този "атентат", за да имат публичен мотив за една измислена война срещу "тероризма".

Видео по темата - част 1

Във втората част, или ще се колебаете, или ще сте разбрали истината. Нека да спомена и един факт: Самият Осама бин Ладен е работил за ЦРУ! Връзките му с ЦРУ са факт още от 1979 г., когато в Истанбул започва да набира доброволци от арабско-мюсюлманския свят за съпротивата срещу Съветската армия в Афганистан. Не знам дали всички вие, които сте гледали или прочели за атентата от 11.09.2001г. знаете, че в деня, в който се е извършил, нито един евреин не е бил в кулите!

All Time Top Post
Вечна Топ Публикация
Top Facebook Reach
Топ Фейсбук Обсег

Автор: Ива Черногорска

Видео по темата - част 2

В статията са използвани изображения от Интернет с илюстративна цел.
В статията са ползвани данни от сайта wikipedia.org