Кори Гуд: „Извънземни и Същества от Вътрешната Земя“

 

Експо Съзнателен Живот 2017: Кори Гуд
02 Април 2017

Експо Съзнателен Живот 2017: Кори Гуд

02 Април 2017

Роджър Ричардс: Името ми е Роджър Ричардс. В момента работя като продуцент за проект, който ще представим тази нощ.

Преди около две години чух посланието на Сините Авиани за пръв път. Уцели ме директно в сърцето. Друг имал ли е подобно изживяване?

Аз мисля, че всички ние сме събрани заедно тук по различни причини,а светът наближава място, където ще бъдем издигнати до по-висока вибрация.

Кори, знаеш, че си в челните редици на всичко това, човече. И той беше натоварен със задачата да разпространи посланието до по-широка аудиенция (към публиката, бел. прев.).

Беше преди около четири месеца, когато той дойде при мен с идеята за комикс. Как да представите тази информация на хората, които са скептични, хората, които са предубедени? Колко от вас имате членове от семейството, на които бихте искали да представите това, но няма начин да го сторите?

Когато Кори каза „комикс“, в началото аз бях нещо като „Какво?“. Но после се замислих и имаше смисъл в това.

Комиксите са били използвани още през Втората Световна война като начин за разпространение на информация. Картинките, комбинацията от прост текст и картинки, много подобно на инфографика, засажда тези семена в подсъзнанието.

Кори беше жаден за намиране на начин, който е платформа за достигане до всички възрасти, на това послание. Така че, докато той ми говореше още и още, това се разви.

А после много хора започнаха да идват на борда. Сега ние имаме много голяма група от творчески личности и това, което ще ви пуснем тази вечер, е трейлъра за „Алиансът на Сферите, Завръщане на Пазителите“.

Добре дошли всички. Насладете се на вечерта. [Аплодисменти]

(Трейлър: Алиансът на Сферите, Завръщане на Пазителите)

Джими Чърч: О, боже! Нали? [Аплодисменти] Аз съм Джими Чърч. Тук съм, за да представя Кори. Фейд-ту-блак („Избледняло до черно”, радио предаване на Джими Чърч, бел. прев.), От бряг до бряг АМ,

Вие вярващи ли сте? [Аплодисменти]

Смирено ви представям Кори. Правил съм това доста миналата година, да представям Кори и Дейвид, така че ето ме пак. Не е голяма работа.

Но знаете ли какво? Помахайте ми всички. [Джими снима махащата публика.] Това е за Кори, нали така?

Добре, ще задържа това... Ние всички сме тук заради Кори, така че ще бъда много кратък. Искам да кажа това. Всеки път, когато представям Кори или го водя в шоуто си, или правим интервюта, казвам едно и също нещо и наистина го мисля.

Получавам имейли. Получавам коментари. Всички знаят за моите отношения с Кори и Дейвид. Всички вие, приятели, знаете това. Всички вие сте чували интервютата, нали? Добре. Добре.

Всички казват, “Защо не говорят повече? Защо не получаваме информация? Защо те не говорят повече?” Нали? А аз казвам, “Ама ние само това правим!”

Нали? Всичко, което правят е писане, присъствие в уебсайтовете, YouTube, „Фейд-ту-блак“. Те са по „Фейд-ту-блак“ или в „От бряг до бряг“ всяка седмица. Аз трябва да интервюирам и други гости. Наистина.

Иначе бих го направил.

Кори, греша ли като казвам това? Мога ли да ти затворя устата? Кажи „Не!”

Това иска да направи той. Затова е тук днес. Аз съм толкова развълнуван. Моля, слушайте всичко, което той има да каже. Не е въпросът да се съмнявате или да съдите

Става дума да събирате информация и да споделяте това знание с ваши приятели.

Ние сме на прага на нещата. Можете ли да го усетите? Вече не ние сме странната група, човече. Останалият свят е този, който е сбъркан. [Аплодисменти] Прав ли съм? [Аплодисменти]

Ще кажа това нещо сега и го мисля. Искам да ви представя моя добър приятел, Г-н Кори Гуд. Кори, ела тук горе. [Аплодисменти]

Кори Гуд: Благодаря ти! [Кори забелязва птиче перо на подиума, взима го и го показва на на всички да го видят.] Това знак ли е? [Смях в залата]

И така, благодаря ви, че се присъединихте към мен. Оценявам всеки, който гледа предаването на живо и от къщи, също така.

Най-напред бих искал да благодаря на Роджър и Рене, че събраха заедно за мен всичко това (видеоматериалите, бел. прев.). Това е изключително Благодаря ви. [Аплодисменти]

Повечето от вас са чували моята история и аз ще я преразкажа отново. Така че много от това вече сте го чували, но този път имате и някакви бонбони за окото (видео материали, бел. прев.).

Когато бях на шестгодишна възраст, бях вкаран в програма, която наричаме програмата MILAB (MILitary ABductions – военни отвличания, бел. прев.).

Те ме идентифицираха първоначално чрез стандартизирано тестване.

Открих, че семейството ми също е част от експеримент от много поколения, като се върнем към Втората световна война, когато дядо ми взел участие в операция Whitecoat (Уайткоот- Бяло палто, бел. прев.).

Така че това е било нещо, в което съм бил своего рода роден, за което научих сравнително неотдавна.

В миналото децата са били избрани чрез стандартизирани тестове и държавни училища.

В момента не се използват толкова много деца. Използват се в различни по-малки програми, но в по-голямата си част използват клонинги.

Клонингите са активи, които те виждат като малко по-достъпни от децата, които експлоатират.

Те използваха всякакви много странни видове тренировки, включително сензорни лишения, поставяне в изолатори часове и часове и карайки ни да правим визуални упражнения.

Те също ни поставяха в много странни и разстройващи сценарии за виртуална реалност и гледаха как ще реагираме и правеха личностните ни профили, и решаваха как ще ни използват в бъдеще.

Те правеха всичко това, за да ни направят безчувствени към насилие и да гледаме как върху други хора се оказва насилие, което е трудно да се прави с деца, които са интуитивни или емпати, но те правeха всичко възможно.

Много хора чуват за програмата MKUltra Program (Ултра Програма Контрол над Ума) и обичат да трупат всичко под този знаменател.

Програмата MKUltra беше контрол на ума. За това беше това „MK“ (mind control – контрол над ума, бел. прев.). Всички други УЛтра програми и свързани програми имат различно обучение. Те имаха различен дневен ред.

Ние трупаме почти всичко под чадъра на MILAB, откакто стана публично достояние.

Всички сме под контрол на ума - всеки един от нас. Ние сме социално програмирани от нормите около нас.

Ние сме програмирани чрез телевизията, филмите, медиите и стигаме до момент, в който започваме да се освобождаваме от това на индивидуална основа.

Използваме нашето съвместно творческо съзнание, за да преодолеем много от този контрол на ума. Технологията (за контрол над ума, бел. прев.) не действа както е действала, поради промяната на вибрациите и повишаването на нашето съзнание.

Те вече загубиха. [Аплодисменти]

Мнозина, използвани от програмите на MILAB, след като са се върнали към нормалния си живот, са с изтрита памет, превърната в бяла дъска, но показват симптоми на ПТСР (пост-травматично стресово разстройство), но няма реална причина те да имат ПТСР.

Когато бях взет за първи път в тези програми от типа MILAB, аз се оказах бавно запознат с не-земните.

Ще влезете в нещо като виртуална реалност, където те ви слагат очила и вие сядате на един стол, а в стаята ще има един куп военен и медицински персонал.

И тогава, когато свалите очилата, ще има един сив чуждоземен, седнал на масата. Те просто ви го тръшват отпред. Да.

Прекарват години, да аклиматизират хората към присъствието на не-земни, защото независимо кой си, това ще те извади от строя.

Ние сме генетично програмирани да ни се свива стомаха от не-земни.

Когато бях на около 17 години, бях вкаран в Тайната Космическа Програма (ТКП), в която бях подготвян за всичко, в цялата програма MILAB.

Те ме свикаха в „Слънчев Пазител". Беше моята коледна ваканция, 1986. Аз бях ... Беше през декември, точно преди 17-ия ми рожден ден, ме отведоха.

Назначиха ме в изследователски кораб, а капитанът не ме искаше на борда. В миналото оставяли, както той каза, „деца” на борда и те плачели за майка си, и им отнемало година, за да се приспособят, и той не искаше да минава през това. Беше твърде разрушително.

Така че, вместо това, ме изпратиха в програмата за нашественици, прихващане и разпити, където щяха да използват интуитивни емпати, за да разпитват извънземни, които са хванали в нашата Слънчева система или на Земята.

Бях в тази програма за около година, малко под една година. И после ме пренасочиха към Сомърфийлд.

Работих за учени и инженери. Когато работех от страната на науката с учени, те ме наричаха Специалист. И бях Техник, когато работех с инженерите.

Кой си спомня, че говорихме за корабите стрели, които идват в задния ми двор, за да ме вземат?

Рене направи доста точно изображение тук. За първи път бях върнат в КЛО (Командване на Лунните Операции), откакто бях отделен от ТКП (Тайните Космически Програми) програмата.

Ето задният двор.

Сега, в началото, съпругата ми не знаеше какво да мисли, когато казвах, че космически кораб ме взима от задния двор. [Смях]

Тя отиде в задния двор няколко пъти и видя малки триъгълни петна, знаете, туфи трева, смачкани от механизмите за приземяване. И един път тя излезе и видя чифт следи от стъпки. Те изчезваха и на около 20 фута (6,1 м) по-нататък, друг чифт стъпки се връщаха към вратата.

И тогава започна да вярва, че става нещо по-голямо.

Лунното Операционно Командване. Забелязвате, че е с формата на свастика.

Когато за пръв път отидох, приблизително в периода на 1987 г., когато го видях, все още изглеждаше така. Когато бях уволнен, когато идвах да получавам информация, нарочно бяха строили около нея, за да разбият външния вид на свастиката. Така че вече не прилича на свастика.

Очевидно това е било създадено от германците и това е била първата човешка база на Луната, която е била позволена от другите групи (групи на извънземни цивилизации, бел. прев.).

Луната се счита за неутрална зона и територията е... Не можете да нахлувате на територията.

Така че най-накрая са получили разрешение от една от не-земните групи да строят в района им.

На тази база има поне 11 зони под повърхността. Не бях посветен в нищо, което е под хангара, който е на около 3 или 4 етажа надолу.

Добре, продължаваме.

Това е, което бях толкова развълнуван да представя за пръв път. Това е 3D изобразяване на базата и идващия кораб стрела.

Разказах тази история, как бях изправен пред аудитория в КЛО. Те просто ме заведоха отпред и ме оставиха, и не ми казаха какво ще става.

И когато стоях там, стаята беше пълна с всякакъв вид хора, включително военни и хора, които изглеждаха като политици.

И хората в предната част започнаха да ми подвикват. А по средата на подвикванията, всички утихнаха и можете да разберете защо.

Тези две същества се появиха зад мен. Това е първият път, когато видяхме това Златно Триъгълно-Главо същество.

Беше просто като ... Не знам ... Беше сякаш е под вода и няма никакви кости. Просто беше много ... Беше странно.

И на неговите ... Използваше пръстите си като триножник и пружинираше нагоре и надолу върху тях. Така че, това привлече вниманието на хората в залата.

И тогава започнаха да ми задават въпроси, а Тиър Ер отговаряше чрез мен.

Кабалът, поради липсата на по-добра дума.

Кабалът не е единична група, която не може да бъде победена. Това е група от слабо свързани милитаристични синдикати. Те са просто престъпници - престъпни синдикални групи. Това са те. Те искат да ги издигнем като всемогъща сила, която не може да бъде победена. Това е част от контрола на ума.

И както всички вие виждате, изглежда, че времето им е свършено. Става толкова очевидно. [Аплодисменти]

Някои от групите са истински прагматични, практични, научни и се придържат към този начин на мислене. Но други са много езотерични, много вживяни в тези различни системи на тъмни вярвания, където използват жертвоприношения и всякакви ужасни неща, за да подсилят магията си.

Мисля, че говорихме за това в шоуто на Джими Чърч. Много скоро, след промяната в администрацията, военно-индустриалният комплекс, след известни промени, започна да изпраща морски пехотинци в някои от тези бази на FEMA (Федерална агенция за управление на извънредни ситуации).

След смяната на администрацията, мнозина от тях предполагаемо трябваше да се откажат от властта си. Вместо това, те заключиха вратите.

Така че тези морски пехотинци бяха изпратени да пробият целия бетон, да прорежат стоманата и да им дадат само една възможност да се предадат. И ако те не се предадат, трябваше да убият всички в цялата база.

А тези бази, както знаете, могат да побират много хора. Тези морски пехотинци са били специални сили и не са били информирани за нищо извънземно. Те просто са мислели, че ще влязат, за да прочистят куп престъпници.

След като разбили базата, те се озовали лице в лице с рептилиите, които се биели с тях.

Много от тези морски пехотинци са, знаете, южняци, и следващото нещо, което, знаете, те се борят с нещо, което прилича на дявола според техните системи на вярвания.

Така че тези момчета били така невероятно травматизирани, не могли да функционират след тази битка.

Това е било съвсем скоро - през последните два месеца. И много други бази са били прочистени.

Тази база, не знам къде се е намирала. Това е била непозната база. Така че не e била нито една от тези, за които сте чували, като Летище Денвър или някоя друга.

Драко не са всемогъщи. Те са били побеждавани в миналото.

През хилядолетията Рептилиите са били изритвани от нашата планета. Те се връщат по време на слабост, както след катаклизъм. Най-наскоро, преди около 12 800 години, сме имали огромен катаклизъм, който унищожил цивилизация, която познавате - Атлантида.

А тази група задържала Рептилиите по онова време. И след като са били изравнени със земята, Рептилиите се върнали с нова сила и ето бъркотията, която имаме сега.

И очевидно те негативна роля - такова е тяхното групово съзнание.

Когато Тиър Ер ми показа нашето групово съзнание, то ми се показа като човек, който има екстремно ПТСР (пост-травматично стресово разстройство) и е малко шизофреничен, знаете, бил е изключително травмиран.

И се оказва, че нашето супер съзнание е в насилствена връзка със супер съзнанието на тази Рептилианска група. А това е като ситуация на космическо домашно насилие и двете страни трябва да научим нещо чрез този процес.

Има няколко групи, които съставляват Федерацията Драко - една от които е тези насекомоидни същества. Те имат различни видове. Всички сте чували за мравко-подобните същества, същества от типа богомолка, а те генетично модифицират собствения си геном и създават тези други видове насекомоиди, които някои хора са виждали, че имат сякаш четири ръце.

Те могат да ги проектират да правят каквото поискат.

В началото, древните отцепителни цивилизации, са били нещо като ... знаете, било е само концепция.

Четох за това в стъклените смартпадове и знаете, получих обща информация, че те са осъществявали контакт с нас в продължение на много време. Те са ни помагали след катаклизми и ние сме ги считали ... много хора в миналото са ги смятали за богове.

В този случай, групата на маите, те са напълно в служба на другите. Това е тяхно призвание.

Назад във времето, когато са били на Земята, те не са били родом оттук. Били докарани тук от Плеядите, в тежко време за тяхната звездна система.

Населението им е нараснало до над 40 милиона души.

Те изчезнали, защото групата им се върнала, за да ги вземе и да ги отведе от планетата, но те оставили контингент след себе си, който имал подземни бази и също имал бази в пояса на Кайпер.

Така че те са били тук, с нас през цялото време.

Споменах малко за процеса на аклиматизиране към контакт с Извънземни.

Имаме генетична или клетъчна памет, много отдавнашна, от тези същества. Ние сме социално програмирани с „борба или бягство” отговор - и генетично.

Извънземните са наясно с това. Някои от негативните ни експлоатират, за да се хранят от нас (от силните реакции на страх, които предизвикват с появата си, бел. прев.) и негативните ни се явяват и като „същества на светлината”, за да ни манипулират.

Ето защо ... И не искам да обезкуражавам хората да продължат да вършат духовната си работа и да търсят гурута, но трябва да внимавате и да използвате много мъдрост, когато общувате, защото тези същества могат да се представят като ангели от светлина и да ви дадат страхотна информация, но просто да отровят доброто, както правят.

А това се е случвало доста и обърква хората, които са в реален контакт и обърква информацията, към която са се стремили. Просто бъдете внимателни, когато търсите.

Когато ловите риба в блатото, можете да хванете алигатор, а те не са това, които искате да хванете.

Е, всички сме чували, че Марс е мъртва планета, нали? Е, това не е необитаема планета.

Това е разсекретен филм на Камп Сентъри (Camp Century), топ секретна арктическа база. Това беше от проект Леден Червей (Iceworm):

Видео по темата:

Показвам това, защото не само са изграждали бази в Антарктика, като тази от 50-те години, но това е много подобно на начина, по който са стъпили на Луната и Марс.

Правели са тунели под земята, изчиствали земна площ като тази, а след това използвали предимно местни материали, изфабрикувани материали, за да строят вътре. И тогава те използвали ядрена енергия, в началото. След това се квалифицират дотам, да използват ториумни генератори, а сега те имат нулева енергия. Така че не им се налага да ползват по-опасни технологии.

Ще оставя това [видео] да върви за няколко минути и да приглася. Това е ... Някои от вас може да са видели това в интернет. Беше пуснато, не знам, мисля преди година или две.

Всичко е било сглобяемо. Всичко е било събрано на Земята, предназначено да се сглоби като пъзел - пъзел по номера.

И всъщност помагах да се изгради един преден пост на Марс. Ние използвахме много от местните материали на повърхността, след като бяха построени под земята. И беше много подобно на това [Камп Сентъри].

Това беше много по-ниска технология, отколкото бихте очаквали.

Междупланетен Корпоративен Конгломерат. Говорихме за това как използват робския труд.

Те са били в постоянна търговия с над 900 вида Извънземни. И вярвате или не, извънземни от други звездни системи пътуват тук, защото обичат технологията, която изграждаме.

Има Извънземни, идващи да търгуват с употребяваните си коли за коли, които, които ние правим. Но това не е странно. Имам предвид, тази наша Отцепила се Цивилизация е много напред.

Сега, в космоса нямат пари. Това е бартерна система. Те обменят и търгуват технологии и биологичен материал. И аз ги оставих на това ниво. Не искам да става твърде мрачно, но това включва търговия с човешки роби от близо един милион души годишно.

Вътрешната Земя. Изглежда да е вероятно най-популярната тема, за която съм говорил.

Много от вас си спомнят, че говорих, че станах свидетел на града в дълбоката пещера. Това е анимация, която Рене създаде, за да помогне за изобразяването му. Много е добра.

Единствената разлика беше, че пещерата беше с размерите на щат. Няма начин наистина точно да се покаже колко е голяма. Невероятно е. Има мъгла по тавана на кухината, пещерата.

Беше като Ню Йорк, или Манхатън, под земята.

В тези стълбове, естествени колони, те бяха построили вътре нещо, което приличаше на куп жилищни кооперации. Предполагам, че това е мястото, където всички ... Те нямат пари. Щях да кажа, че там живеят всички богати хора. Те нямат пари.

Те са същества от четвърта плътност и както изглежда, те проследяват обратно своето потекло на Земята и някои от тях, включително Аншар тук,18 милиона години назад.

Ето едно ново изображение на библиотеката на Аншар.

Антарктика: началото на частичното оповестяване, което искаме да избегнем.

Наскоро бях заведен долу в града на Аншар. Бях телепортиран и се озовах в район, в който не съм бил. Беше хангар, пълен с тези много големи яйцевидни кораби.

А там ме чакаха Гонзалес, Ка'Ари и две от много тихите Азиатско изглеждащи групи, които имат кристал под кожата на челото си. Всички те имат имплантиран кристал под челото си.

Те са много високи, много тихи и имат много силно присъствие. Не е нужно да говорят.

И ще продължа с преживяването след като влязохме в яйцевидния кораб. Очевидно бяха готови да отидат на някаква експедиция. Те носеха костюми, които изглеждаха като ризница.

И когато ги облечете, те се активират. Ризницата е просто нещо ... Нишките стават по-тесни и по-тесни и изглежда, сякаш всичко е едно цяло - ботушите. Шлемът изглеждаше нещо като, нещо като ... какво правят хората ... фехтувачите, фехтовален шлем. Не се нарича шлем, а маска.

В експедицията от 1938-39 г. до Антарктика нацистите открили „Атлантида” и си премълчали.

Те откриха това, което сега наричаме Пра-Адамитски руини, а това е групата, чието изображение показах, която прилича на фараоните. Те имат много странни торсове. Те имат странно оформени, тесни гръдни кошове, наистина широки бедра. Те определено не изглеждат като от тук.

Оригиналите бяха 12 ~ 14 фута (3.66 ~ 4.27 м) високи, изключително слаби - много кльощави. И когато откриха тези тела, те казаха, че е очевидно, че те не са се развивали естествено на тази планета. Те са се развивали на планета с много различно барометрично налягане и гравитация.

Откакто тези руини са били открити, всички видяхме по новините всички различни големи клечки и Кабала, които ходиха долу и посещаваха Антарктика по много различни причини.

Това всъщност се превърна в Кабал Дисниленд. Разбра се, че са открили три масивни кораба, които са били използвани за аварийно кацане на нашата планета.

Те шеговито ги наричат Нина, Пинта и Санта Мария, защото са докарали тази група тук на Земята.

Отлетяхме право през стената и изскочихме в ледена пещера, подобна на мястото, където бях взет преди.

Там, където кацнахме, вероятно беше на едно футболно игрище разстояние, работеха здраво изкопни работи, използвайки пара под налягане, за да изкопават снега и да разкрият някои от структурите.

Имаше всякакви видове тела, които бяха наредени, от тези Пра-Адамити и техните генетични експерименти. Имаше дори и един, беше мъж около ... близо пет фута (1,52 м) висок или по-нисък и беше в ембрионална поза, и имаше опашка.

Така че тази група, те бяха много големи в генетичните експерименти и от това, което открихме там, беше напълно излязло от контрол.

Телата не бяха... Знаете как си представяте, че пещернякът е замръзнал и го изсичате, и го реаниматирате? Те бяха в ужасна форма. Телата им бяха изкривени, ръцете се увиваха около телата им няколко пъти, сякаш току-що бяха ударени от нещо като поток от вода, замръзнал незабавно.

След като бяхме влезли в библиотеката и двете... Нямам име за тях точно сега, двете азиатски групи, влязоха и веднага започнаха да изнасят ... В снежната покривка имаше очевидно ъгъл на сграда, стърчащ навън.

А костюмите, които носехме, ни позволиха да вървим през стената. И тогава се озовахме в тази библиотека, пълна с всички видове свитъци, подвързани книги.

И те тръгнаха право към една табла, отвориха сгъваема кутия, и започнаха да я зареждат с тези метални свитъци. Видях един от металните свитъци, който беше се разтворил и те ... изглеждаха като лазерно гравирани. Те бяха странно изглеждащи персонажи.

Не знам защо ги отстраниха, но очевидно не искаха тези Пра-Адамити да получат достъп до тази информация.

Пра-Аадамитите, когато се е случил този потоп, всички на главния континент - били пометени.

Всички анклави, по цялата планета оцелели. И всичко, което са имали, била технологията, която взели със себе си, и инженерните знания. Така че те са били в режим на оцеляване.

Всички сме чували за ефекта на Мандела, нали? Всички ли са запознати с това? (За ефекта Мандела вижте тази статия)

Ефектът на Мандела е само един от компонентите на това Възнесение, което очакваме. Нашето съвместно творческо съзнание взаимодейства с времето и материята.

Ние съвместно създаваме това, което преживяваме. Ние имаме силата да създаваме съвместно положителна-времева реалност или отрицателна. Тя просто зависи от това къде смятаме, че трябва да бъдем като колектив.

Времето е еластично, точно като пространството, и всички тези парадокси, които сме създали, като сме пътували назад във времето, опитвали сме се да ги поправим, като сме се връщали ... и ние просто го правим още по-лошо.

Тогава изведнъж започнахме да осъзнаваме и след това бе потвърдено от извънземната раса, че тези времеви линии се връщат заедно. Така че не е нужно да се опитваме да го поправим.

Има някакъв вид интелигентен... Има нещо интелигентно в начина, по който вселената работи. Това обърква много учени, но не обърква тази група.

Както казах, Възнесението ще бъде съвместно създадено преживяване. Ние създаваме Възнесението и го създаваме заедно с това, което се случва в нашата галактика.

Налице са енергетични промени, които са безспорни и ние трябва или да се аклиматизираме към тях, или те ще ни разкъсат.

И това е където... Знаете, виждаме, че добрите стават по-добри. Лошите стават по-лоши. И аз добавих към това: лудите стават по-луди. Те не могат да се справят с енергиите. Никой не може.

Сега почти всеки очаква някакво слънчево събитие. Информацията покрива 360 градуса, пълна обиколка, масово изригване на короната, което смятат, че ще се случи.

И когато това се случи, Слънцето ще изглежда тъмно за няколко дни, преди да се върне в равновесие и ще се съживи.

И в този момент те очакват да има момент на изригвания и много от това е обратна връзка през космическата мрежа от други звездни системи.

Тъй като енергиите ги достигат, тези космически енергии, които причиняват цялата тази промяна, се връщат от звезда към звезда и в зависимост от това къде се намирате в Космическата Мрежа, ще имате това събитие на Възнесение или събитие, което ни помага да преминем през масивна промяна в генетиката и съзнанието.

Това, което Тиър Ер ми обясни е, че тази промяна на плътността, която ще преживеем, е почти напълно компонент на съзнанието. Това е промяна в съзнанието.

И след като имаме различно, по-широко съзнание, осъзнаваме нашите съвместни творчески способности, а после промените в материята - телата ни, светът около нас се променя, защото ние го променяме. [Аплодисменти]

[Линда Мултън Хоу зададе на Кори въпрос, но не се чу. Ето отговора на Кори.]

В различни области на галактиката, между ... докато се въртим около галактиката, Голямата година или цикъл [около 26 000 години], ние сме ... в някои открити пространства има огромни газови облаци, поради липса на по-добра дума, за които сме били наясно от дълго време.

Те са изпращали кораби, събиращи телеметрия от тези много горещи газообразни облаци. И когато наблюдавали тази енергия, през която нашата Слънчева система пътува, докато преминава през галактиката, те забелязали, че хората започват да се държат странно.

Така те възпроизвели тази енергия в контролирана среда и разбрали, че негативните хора започват да имат някакъв вид разтройство. Те биха могли ... Имаха психически и емоционални разтройства. А хората, които били позитивно ориентирани, започвали да стават още по-блажени.

Те осъзнали доста бързо, че нашата Слънчева система преминава през този облак, че не само тази енергия отива около магнитосферата на нашата звезда и след това се захранва през двата полюса, след което пътува до всяка от планетите, където имат магнитни връзки, но тази енергия се връща обратно в цялата Космическа Мрежа.

В нашия местен звезден квартал, около 52 звезди, ние сме в самия център. И има суперпортал, който е точно извън нашата Слънчева система, който ви дава достъп не само навсякъде в нашата галактика, но и в други галактики.

Той се използва за пътуване и търговия от много различни същества. Така че ние сме в една много желана област на този местен звезден квартал.

(Въпрос, който не се чува)

Това е обратна връзка от Космическата Мрежа, за която трябва да дам повече информация. Говорих за това в „Космическо разкриване” за това как има електрическа връзка между всяка звезда, докато пътуват ... докато се въртят около галактиката.

Това е като електричество. Те поемат по пътя на най-малкото съпротивление. Така работят звездните портали. Вие пътувате през Космическата Мрежа.

Е, предполагам, че е така. Бихме искали хората да се абонират за нашите канали в Ю Туб и наистина искаме хората да обръщат голямо внимание на този проект. Ние наистина сме развълнувани от това.

Както каза Роджър, ме питаха, „Защо правиш Космическо Разкриване, каниш всички тези гости, за да докажеш вярността на информацията, и накрая отиваш по пътя на научно-фантастичното?”

Тиър Ер ми каза основно, че това, което вършим тук, е страхотна работа, но ние проповядваме на църковен хор (на хора, които вече вярват, бел. прев.). Трябва да достигнем до друг тип хора и да засадим тези семена в тяхното съзнание.

И ако го направим, можем да увеличим този ефект на 100-те маймуни до ефект на милион маймуни.

И ние можем да използваме това средство, за да помогнем да се насочи съвместното творческо съзнание в по-положителна посока.

От самото начало Тиър Ер ми каза, че няма значение дали хората са ми повярвали или не. Каза, че няма никакво значение. Имаше последствие за мен, защото аз бях този, който говореше, но най-накрая разбрах, че е прав.

Не става въпрос за това дали хората ми вярват или не, а за това как те обработват и усвояват информацията.

Ако посланието на „Сините Авиани” може да ни помогне да издигнем съзнанието си, тогава ще бъдем готови за тази енергийна експлозия от Слънцето. [Аплодисменти]

Благодаря. Имаме малко време. Някой иска ли да минем към въпроси и отговори? [Аудиторията одобрява.]

Въпроси и Отговори

Имаме ли още един микрофон? Страхотно. Вдигнете ръката си и Рене ще ... ще избере когото той иска.

Въпрос: Аз се чудя, тъй като честотата стигна до 36Hz, Резонансът на Шуман, става много бърз. Ние вървим много бързо през този процес и се чудя какво мислите? Смятате ли, че събитието на Възнесение ще дойде преди Пълното разкриване?

Това е възможно, защото току-що скочи, през 2015 беше 16Hz. Преди това беше... През цялото време го измерваха на 7,8 Hz.

Кори: Правилно. Правилно, да и имаше ... Много учени няма да се съгласят, че е имало промяна в Резонанса на Шуман. Те играят с числата много, точно както и със земетресенията.

Но, да, честотата на цялата ни Слънчева система се променя и ние трябва да имаме способността да се променяме заедно с нея.

Ето защо виждаме много хора, които стават избухливи и имат много умствени проблеми и емоционални проблеми точно сега.

Ние сме принудени да се справим с нашата карма и всички неща... и може да забележите ... всички неща, които сте заровили отдавна. Започнаха да се появяват от синьото и вие сте принудени да се справите с тях?

Е, има причина за това. Всички емоции, свързани с тези преживявания, тези емоции имат плътност. Те имат ... Те са осезаеми и те са част от вас.

Тези енергии, докато минават през нас, когато достигнат тези неща, с които не сме се справили, тези енергични котви, те ни държат назад. Не можем да напредваме, докато не започнем да се справяме със себе си. Трябва да следваме посланието. Не е нужно да променяте своята религия, вашата система на вярвания. Всичко, което трябва да направите, е да започнете да се опитвате да простите на другите.

Ако не простите на другите, те имат същата сила над вас сега, както когато са ви травматизирали.

Трябва да си простите за това, което сте направили, и трябва да се фокусирате ежедневно върху това да бъдете в служба на другите, да станете по-любящи. И наистина помага, ако следвате диета с високи вибрации, защото това ще ви помогне да се справите с тези енергии по по-положителен начин. [Аплодисменти]

Въпрос: Здравейте. Аз съм малко любопитен за работите, които сте имали ... които са ви били дадени, когато сте влезли в тази програма. Бихте ли изяснили? И също така, защо ви беше позволено да говорите за това? Никой не ви спира.

Кори: Ами, както се оказва, има някаква война за разкриване. Има фракции на Военновъздушните сили, които са работили заедно с Агенцията за национална сигурност, Агенцията за отбранително разузнаване (DIA) и други военни разузнавателни групи и те имат космическа програма, за която им е обещано, че ще бъде направена публична много скоро. И те са развълнувани от това.

Това е програма, която наричах „нисша тайна космическа програма”. Това е по-нисша технология, а им се казва, че те са върха на пирамидата. Няма нищо над тях и те го вярват.

И ако им кажете друго, те са готови да се бият с вас.

Сега, флотът също има много по-напреднала програма. Има много конкуренция между Флота и Военновъздушните сили в космоса.

В момента Военният флот, фракция на флота, иска всичко това да излезе наяве.

Всички ли сте запознати с Уилям Томпкинс? Това, което той прави, е одобрено от определена група във Военноморския Флот - Военноморското Разузнаване. И тази група е част от Алианса и част от групата, която ме насърчаваше да представям информация, която е много по-подробна и говори много повече за това, което наистина се случва там, отколкото дори хората в тези ВВС програми знаеха.

Въпрос: Кори, дойдох с този въпрос преди една година, но след днешния ден мисля, че знам отговора ти. По принцип оптимист ли си за вечната борба между доброто и злото за положителния изход? Можеш да преформулираш въпроса или просто да кажеш „да” или „не”.

Кори: Не, имаш право. Има ... Виждаме ги всички около нас. Енергетичните промени правят злите хора да станат по-зли, което ... те се издават. Те не могат да контролират поведението си.

Те издават себе си и докато ние ставаме... Добрите хора стават все по-съзнателни, стигаме до такава степен, че вече няма да ги понасяме.

Време е да излезем и да започнем да изискваме отговори, да изискваме пълната истина. Когато излязат с тези частични разкрития, трябва да застанем лице в лице с тях и да кажем „какво става с това”, „какво става с онова” и да направим невъзможно те да протакат над 50 или 100 години с това частично разкритие, както те планират, а именно, че ще ни кажат: „Намерихме Атлантида. Това е невероятно! „И това ще отвее всички умове такова, каквото е.

Голяма част от планетата мисли, че планетата (съществуването на цивилизация, бел. прев.) е само на 7000 години, така че (тази новина) ще издуха техните парадигми веднага.

И след това ще разкрият тази програма на Военновъздушните сили, DIA (Агенция за отбранително разузнаване), NSA (Агенцията за национална сигурност), която имат, която е малко по-напреднала от ISS (Международната Космическа Станция). Те имат две бази горе, които са направили от повторно адаптирани ракетни модули, докато са пускали ракети в космоса, нисшите програми.

Те ще разкрият това и ще кажат: „О, между другото, ние не само имаме Тайна Космическа Програма, но открихме тези странни руини на други планети”. Това отново ще отвее умовете ни.

Това, което правят в Антарктида, е, че от последните 14 или 15 години те са имали престижни професори, археолози идващи долу и помагащи им да го документират (откриването на Атлантида, бел. прев.).

Те са го заснели, документирали са го, документирали са целия процес, с изключение на това, че ще ни дадат по-приемлива версия, в която има само хора.

Те отстраняват ... Едното място, където са заснемали, са премахнали всички Пра-адамити и хибриди и са оставили само древните хора, които са работили с тази Пра-Адамитска група.

И по-късно те ще „открият” тези кораби и тези Пра-адамитски същества.

И това, което тези групи на Кабала са планирали, е след това да кажат: „О, да, знаехме за това през цялото време. Ние сме свързани с тях. Ние сме от тяхната кръвна линия. Затова трябва да ни почитате и да ни направите ваши водачи на планетата.”

А ние няма да позволим това да се случи.

Не виждам как е възможно, но всички тези групи са се споразумели, че това е повествованието, че точно на това ще разчитат.

Въпрос: Кори, бих искал да знам какви са вашите знания в медицинската област за титана и имплантите, които се поставят в хората за контрол на ума.

Кори: Не съм чувал това конкретно, но използват всякакви такива методи. Те използват ваксинации за вируси като грипната ваксина. Работил съм в компания, фармацевтична компания, която произвежда голям брой от тези ваксини.

Правих компютърна поддръжка и говорех с биоинженерите и аз ги попитах: „Взимате ли тези ваксини?” И те: „О, не. Никога не бих дал на семейството си тези ваксини”.

А аз попитах, “Защо?”

А те заявиха, че има всякакви видове неща, геном, който „поставяме в онези неща, за който хората не знаят, за включването на генетика от насекоми”.

Питащ: А живак?

Кори: Да. Но те също поставят нанити, които са неактивни. Те се активират чрез поле, което е включено.

Въпрос: Здравей, Кори. Моят въпрос е за Възнесението и се отнася до Закона за Единството, който наскоро сте чели. Как е свързана плътността с останалите от нас, които не са чели това и това, което наричаме „повишаване на измерението”? Съществува ли връзка между двете или те са просто две отделни неща?

Кори: Да, тези термини се разменят доста помежду си. [Начинът] по който Тиър Ер и Ка'Ари ми обясняваха плътностите, е че всяка плътност е просто различна честота на съзнанието.

Мнозина мислят, че знаете, ако има същество от четвърта или пета плътност в стаята, ще бъдем като [Кори движи ръката си пред себе си], нали знаете, „Къде са те?”

Не. Ако помислите за това, има бактерии, растения, животни. Знаете, има първа, втора плътност същества, които можем да докоснем, с които можем да си взаимодействаме. Някои от тях могат да ни накарат да се разболеем.

Така че работи по същия начин като да се изкачваш нагоре по стъпалата, нагоре по стълбата. Тези същества са физически, но те са постигнали такова високо ниво на съзнание над нашето, че те в този момент почти изцяло използват съвместното творческо съзнание в способностите си да манипулират материята и времето, и пространството. Затова те са в състояние да телепортират и да правят неща, които изглеждат магически за нас.

Въпрос: Дали това изглежда са по-скоро физически способности, защото когато влизаме в по-високо измерение, това, което съм чувал, е че ставаме повече в служба на другите и няма никоя от по-ниските поляризации. Дали това също има такъв ефект?

Кори: До определена степен. Има положителна-отрицателна двойнственост в рамките на плътностите, вървящи нагоре, вярвам до петата. Все още се уча, много от... Знаете, много от тези неща, ние се опитваме да разберем нещата. Ние всички вдигаме парчета от земята, малки парчета, а след това ги натъпкваме заедно под тази лупа, която използваме за обработка на цялата информация.

Така че ето как се получават изкривяванията. Всички ние, всички ние имаме изкривявания.

И когато постигнем Пълно Разкриване, всички ще сме в шок. Всички ние ще трябва да променим нашата парадигма и нашата система от вярвания, в новата реалност.

Въпрос: От 2007 г. водя дневник за сънища. И в много от мечтите ми преживях обучение, учейки уроци, бях проверяван в кораб, просто се учех как да използвам енергийно лечение, как работи Вселената и винаги имаше същества там - едно или повече същества, обикновено хуманоидни.

Обикновено не ги виждам, но знам, че са там. Никога никакви Сиви. Никога не е имало рептилоиди, обикновено хуманоидни същества, които дават тези уроци, които осигуряват това обучение. Тези примери са само няколко.

Затова се чудех дали има някой друг, или вие, сте се сблъсквали с това и дали те правят това?

Кори: Да, има голяма конфедерация от доброжелателни същества, които се опитват да ни влияят. Получавах толкова много съобщения от хора, имам предвид, лекари, юристи, адвокати, които не се интересуват от тази област.

Те имат преживявания, в които виждат „Сини сфери”. Те търсят в Google и намират моята информация, и се свързват с мен, за да започнат да ми задават въпроси.

Това, което се случва, е, че има толкова много от вас там навън - бих казал, че всички вие, които седите тук - не сте оттук. Повечето от вас не са оттук.

Има много други хора като нас, които са заживели в лъжата и са забравили кои са те.

Тези преживявания се опитват да им напомнят защо са тук.

Мнозина смятат, че Гонзалес и аз сме единствените, които са в контакт със Сините Авиани. Има хиляди хора, които са в контакт със Сините Авиани. И всички те са получили различни мисии.

Въпрос: Здравейте, Кори, имам два бързи въпроса. Първата е, освен да вършим нашата работа по нашата карма и на енергията и диетата с високи вибрации, има ли нещо, което можем физически да направим, за да се подготвим за Възнесение и за промяната в енергията, космическите енергии?

И тогава вторият въпрос е какво можем да направим, за да помогнем? Има ли начин да се даряват пари? Имате ли сметка, по която да дарим пари, за да подкрепяме това, което правите, и да подкрепяме целия този процес и какво можем да направим. Нека кажем че това е първият път в който аз те чувам да говориш, не знам нищо и идвам при теб. Какво мога да направя, за да помогна?

Кори: Да, получавам дарения. Надявам се, че започвам да стигам до етап, където няма да имам нужда от дарения, но ние сме публично финансирани в тази кампания.

И нашият уеб сайт www.comicdisclosure.com съществува, и ако хората искат да дарят, те могат да го направят там.

И съжалявам, какво ...

Подготовката е почти изцяло духовна промяна, която трябва да преминем. Нашите тела и дух - умът и духът - са толкова взаимосвързани, че на физическо ниво трябва да започнем да внимаваме какво влагаме в телата си, каква информация вкарваме в умовете си - има толкова много негативна информация или покварена информация там навън. В момента е наистина трудно.

Да умееш да разпознаваш е много трудно. Има твърде много за разграничаване.

Така че това ще бъде по-скоро духовен вид отговор, отколкото физически.

Въпрос: Здравейте. Нашият въпрос е относно ... Ние имаме два въпроса. Можете ли да говорите повече за Алианса, като например кои са тези същества? Те хора ли са? Хибриди ли са? И всички ли сме част от Алианса, защото сме тук?

И има ли линейна хронология на това кога ще достигнем тези облаци?

Кори: Добре, втория въпрос първо. Достигнали сме покрайнините на тези облаци най-малко от 30-те години, ако не даже през 20-те години на 20-ти век. Така че това се случва от дълго време, но се насочваме към най-плътната част от него.

Съжалявам, какво беше другото...?

Питащ: Алианса.

Кори: Алианса! Да. Всеки, който работи за повдигане на вибрациите и за Пълно Разкриване - вие сте Алиансът. [Аплодисменти] Да.

Най-голямото нещо, което се опитват да ми предадат, е, че всеки един от нас: Трябва да спрем да търсим нещо да дойде от небето и да променим всичко.

Тези от нас, които преминават през промяната, които се събуждат, ние сме онези, които чакахме. Ние сме тези, които ще поправят това и ще променят това. Никой няма да дойде и да го направи за нас.

Допринесохме за проблема. Ще трябва да допринесем и за решението. [Аплодисменти]

Въпрос: Здравей, Кори. Какво ... Имам две неща. Едното нещо е: света ставащ все по-объркан точно сега. Има много медии, които хулят Путин и Тръмп и знам, че вие споменахте няколко неща. Не знам дали искаш да споделиш гледната ти точка, дали има много медийни лъжи или дали това е истинско разобличаване, което се случва.

А също и когато говорим за хора, които са свързани с тях, чувал ли си за каквито и да е Сини Сфери да бъдат поставяни около хора и ако е така, какви биха били тези действия? Какво би се случило?

Кори: Обикновено, според моя опит, ако са поставили Синя Сфера около някого, те се опитват да го защитят от нещо - или да го предпазят от нещо.

Въпрос: Бил сте осведомен, че това се случва?

Кори: Да.

Въпрос: Добре, страхотно.

Кори: Това се случи с мен и екипажа, с когото бях на експедицията на Марс.

Въпрос: Добре, супер. И тогава всичко, което можеш да коментираш, защото много хора идват объркани и изглежда ... това е сякаш медиите лъжат? Или наистина е истинско разобличаване на тези хора?

Кори: Има толкова много пропаганда от всяка страна, от всяка страна, дори от Алианса. Има много пропаганда заради тях, а настоящият президент - не ми харесва да казвам „Тръмп”, защото толкова много хора стават сприхави, нали знаете - настоящият президент, въпреки че наистина ме смущава с това, което прави във връзка с околната среда и всичко това, той беше и е подкрепен от този Алианс, който се опитва да предизвика разкриване и да се отърве от този синдикат, който управлява Запада. [Аплодисменти]

Въпрос: Здравейте, Кори. Казвали ли са Сините Авиани или някой казвал ли ти е колко измерения има нашата вселена? И дали са единайсет? Може да греша, но сегашната ни квантова физика казва, че има единайсет измерения и дали ако всъщност са единадесет, това е причината толкова много хора да виждат 11:11 наоколо или някакво кратно на единайсет?

Кори: Това е добър въпрос, защото аз също го виждам през цялото време. Това е странно. И обикновено това за мен е само синхронизъм. Това означава, че сте на правилния път.

Сега, Тиър Ер ми каза, че има безброй много плътности. Казвам „безкрайно”, защото всичко е проектирано да ви върне към Източника. И ако ние всички сме Едно, ние сме като фрагменти, които всичките се опитват да се върнат към Източника и ние трябва да минем през тези плътности.

Сега, измерения, паралелни измерения, има безкрайни паралелни измерения.

Въпрос: Неотдавна Стивън Гриър направи запис, заявявайки, че си наистина добър човек, но ...

Кори: ... но ... съм с промит мозък.

Въпрос: ... Че трафикът на хора, за който говориш, е лъжа.

Кори: Иска ми се да беше.

Въпрос: Исках да видя дали имате отговор на твърденията му.

Кори: Той е имал своите брифинги. Мисля, че много от неговите брифинги са дошли от фракцията на Военновъздушните сили. Те вярват в това, което му казват, и не разбирам защо ще има причина да се съмнява в тях.

Съществуващите позитивни и негативни извънземни, това е просто система от вярвания. Ние всички ги имаме. Науката е система от вярвания.

Така че не мога да го обвинявам, че има своите собствени вярвания, защото всички ние имаме свои собствени убеждения и не всеки ще се съгласи с мен.

И знаете, има някои неща, за които съм сигурен, че съм сгрешил, че когато постигнем разкриващото събитие, ще разбера, че има някои неща, които ... знаете, аз съм човек , нещата, които съм виждал на стъкления смартпад, това е било преди десетилетия.

Наистина нямам нищо против него или някакви отрицателни чувства към него, защото знам, че той следва пътя си и прави най-доброто, което може, също като всеки от нас.. [Аплодисменти]

Въпрос: Здравей, Кори. Искам да кажа, благодаря ти, благодаря ти, благодаря ти за всичко, което си направил, и за това, че рискуваш живота си. [Аплодисменти и овации]

Кори: Всички ще сте в следващия ми блог.

Е, мисля, че се приближаваме към края тук.

Въпрос: (Недоловимо)

Кори: През 2026 г. Въпросът на Линда [Моултън Хау] беше, защо Илон Мъск реши да стигне до Марс през 2026 г.?

Има времеви прозорец, в който те трябва ... това е между 2018 и 2024 година ... Тези различни синдикатни групи са използвали вероятно бъдещи технологии, обикновена класическа физика върху механиката на нашата Слънчева система, кога ще достигнат до най-енергетичната част на този облак.

И това е, когато те очакват това [слънчево] изригване и тези събития да се случат ... е в този времеви прозорец.

Много от елитите изпомпват пари, за да намерят начин да се измъкнат от планетата и да направят колонии на други планети за „непрекъснатост на видовете”, в случай че нещо се случи на Земята.

И много от тях вярват, че... Те имат различни вярвания за това какво ще се случи, когато се случи това слънчево изригване.

Някои от тях смятат, че само за малко ще извади от строя електрониката. Това ще бъде като 2000 година, бъга Y2K. Няма да е толкова голяма работа.

Други смятат, че ще бъдем ударени от огромна маса коронарно изригване и ще изгорим всички.

Групите, които вярват, посяват информация у хора, които имат ресурси да излязат от планетата, за да започнат да правят програма за непрекъснатост на видовете, която вече имаме от 50-те и 60-те години.

Ние вече сме започнали да правим трезори на място за което ме питахте и аз не можех да кажа много, много, за „Контакт в Пустинята” (Наименованието на Уфоложка конференция, която се провежда веднъж в годината,  в пустинята, Калифорния, бел. прев.), ... Опитвах се да премълча (информация, бел. прев.).

Съществуват трезори за приемственост на видовете, които планират да използват, за да заселят отново планетата, или също и след като те тераформират (направят годна за живеене, бел. прев.) Марс.

Така че, Илон Мъск, според мен планът му е добър. Той иска да се освободи от системата за контрол, която иска да ни държи на разстояние от космоса.

Същото е и с Върджин Спейс. Те се опитват да се измъкнат и не само да създадат ситуация, в която ще има приемственост на видовете, ако на Земята се случи събитие, но също така искат да се възползват от огромните минерали, които са там.

Има астероиди, от които добра част са благородни метали и това, което наричаме „редки земни” минерали, които могат да добиват и използват.

Вече е било прието законодателство, за да ги защити законно, ако те ... Това е нещо като, ако има някакви нарушения на човешките права, които са се случили или каквото и да е, те няма да бъдат държани отговорни на Земята за нещата, които ще се случат и това е закон. Това вече е станало. Това вече е факт.

Мога да получа информация за името на закона, но д-р Салла е (Dr. Michael Salla) разказвал подробно за него.

Добре, ще направим още един или два (въпроса, бел. прев.).

Въпрос: Добре. Благодаря ви отново. Бих искал да дадете малко допълнителни подробности, ако може по програмата „20-и-назад„ (програма 20 години и назад, бел. прев.), както и времевите линии, които сте видели там и да ги сравните с това, което виждате през вторите ви двадесет.

Кори: Когато сте в 20-и-назад програма, вие сте напълно изолирани от всичко, което се случва на Земята. Вие сте изолирани от телевизията, радиото. Нямаше Интернет, когато пътувахме тогава, но те не ви позволяват достъп до каквато и да е информация, която бихте могли да използвате, за да се възползвате след като сте се върнали в редовната времева линия.

Така че не бих могъл да видя нищо, защото бях напълно отцепен от Земята за този период от време.

Въпрос: (недоловимо)

Кори: За връщането назад използваха главно химически тип мозъчни промивки. Това беше химикал... Те използваха химикали и след това хипноза и ви програмират с екранни спомени, които са най-трудните неща, от които да се отърсиш.

При 3~5% от хората, на които те са правили мозъчни промивки, спомените се връщат. И това обикновено са интуитивните емпати или силно чувствителните.

Това, което се случва, е, че имате този физически твърд диск тук [Кори посочва мозъка си]. Е, това, което преживявате, не се съхранява само тук, в противен случай няма да имате спомени от минали животи.

Това, което се случва, е, че имате цялата тази информация в облака (термин за съхранение на информация във виртуално пространство, бел. прев.), на практика. Хората, които са интуитивни емпати или силно чувствителни, имат повече връзка с висшето си аз и е почти като да имате твърд диск, който умира у вас, в център за данни или нещо се случва и информацията е изтрита от твърдия диск, тя просто се архивира или се изтегля от облака или архива.

Това е процес, който се случва на части и след това просто ви засипват всички наведнъж.

Повечето от тях ме заляха в рамките на две седмици. Тогава имах много екранни спомени ... Първо споменът ми, когато бях взет от моя дом, за да вляза в програмата, беше, че бях телепортиран през някакъв вид звезден портал от моята стая.

След като всичките екранни спомени бяха преодолени, си спомних, че станах, излязох отпред пред къщата ми, влязох в бял ван и ме закараха във Военновъздушната База Карсуел.

Така че те са истински ... Искам да кажа, че са брилянтни в начина, по който те правят това промиване и избелване на мозъци и ... Те са диаболични.

Въпрос: (Недоловимо)

Кори: Ами, много от хората които са имали тези преживявания 20-и-назад... и много учени, те правят шест години или осем години. Те се връщат и те са били ... Не само че са им били избелени спомените, но са им дадени екранни спомени, които причиняват реакция у тях после да са най-големите скептици за всичко... че „О-о, не, това са налудничави приказки”, а всъщност са били там горе на служба.

Различно е при всеки човек как... Те не могат да използват един и същ тип забелване и контрол на ума с всеки човек. Те трябва да имат личен профил и да разбират как човекът ... Това е огромен процес и това е много ангажиращ процес.

Не става въпрос само за тях да ви бият инжекцията, да ви дадат фалшива памет и след това да ви потупват по задните части и да кажат „върви си по пътя”. Това е огромен процес.

Още един (въпрос, бел. прев).

Въпрос: Здравей, Кори. Ето ме тук. Въпросът ми, надявам се, че не е прекалено глупав и може би вече е било отговорено, но е доста прост. Става въпрос за онова, което преживяваме сега и за всички протести, които се случват в цялата страна.

От моя страна, имам смесени чувства, особено моето поколение е било поколение, където те искат да се изправят и искат да бъдат чути, но аз чувствам, че тактиката на протестирането може и да не е най-доброто по мое ... според моето усещане.

Кори: Да.

Питащ: Въпросът ми към вас е какво Сините Авиани ... какъв би бил вашият съвет към този бунт или протести срещу нещо, което знаем, че има да се случи и какво не.

Кори: Е, вярвам, че трябва да има протести, но знам за факта, че структурата за контрол в момента е да се разделя и завладява. И те знаят, че измамната схема е разобличена. Те искат да се блъскаме гърди в гърди един с друг, защото представете си цялата тази страст насочена към структурата на контрола и колко бързо те биха ... Искам да кажа, че това би бил краят (за контролиращите умовете ни, бел. прев.).

Те не могат да позволят това да се случи.

Така че, ако можем да пренасочим тази страст, би било добре. [Аплодисменти]

Благодаря. Благодаря.

Превод от английски език: Кирилина Минчева

За контакти:

astroshine7.com

facebook/Astroscine7