Космическо Разкриване: Анализиране на фото архива на Джоузеф Скипър

Аномалии на Марс, Луната и на дъното на Марианската Падина

Сезон 7, Епизод 23

06 Юни 2017

Дейвид Уилкок: Добре. Добре дошли обратно в Епизод от “Космическо Разкриване”. Аз съм вашият домакин, Дейвид Уилкок. Аз съм тук с Кори, и ще направим малко шоу и ще си поприказваме заради вас.

Имаме снимки на аномални образувания, взети от интернет частния детектив Джоузеф П. Скипър. И дали всъщност е реално или не, това определено отваря въображението ни и подлежи на дискусия за това, което може или не може да съществува наистина там.
(Кликнете на изображенията, за да ги видите в оригинален размер)

Линк към сайта на Джоузеф Скипър

Тук, за да обсъди това с мен, е Кори Гуд. И така, Кори, добре дошъл в шоуто.

Кори Гуд: Благодаря.

Дейвид: Така че първото изображение, което имаме тук, е на скала, която, когато увеличим мащаба върху нея отблизо, изглеждат нещо като капибара или прерийно куче.

скала на Марс

сравнение на скалата, заснета на Марс и Капибара и Прерийно куче от Земята

Дали това, което виждаме тук, е истински гризач или не, има ли някаква потенциална истина зад това въз основа на твоето знание, Кори?

Кори: Мисля, по-рано бях съобщил, че в стъклените смартпадове бях чел, че когато германците са изграждали тези различни бази на Луната и на Марс - в по-големите им кораби са носили много храна и доставки.

И вътре при тези храни и консумативи, те са имали различни гризачи, като плъхове и паяци, и хлебарки, такива неща, които са предприели пътуване с тях.

Сега, след известно време, разбира се, те се опитват да ги махнат от базата, в която живеят, така че ги прогонили в околностите на Марс, където смятат, че ще загинат.

Но някои от информациите сочат, че плъховете, които са били в средата навън за известно време, започнали да мутират и те били по-големи и започнали да изглеждат малко по-различно.

Също така имаше отбелязвания за различни насекоми, които станали по-големи и мислят, че това се дължи на радиацията.

Дейвид: Липса на атмосфера, причиняваща повече радиация от Слънцето.

Кори: Да.

Дейвид: Ако НАСА неотдавна съобщи, че всъщност има течна вода, трайни басейни с вода на повърхността на Марс днес, тогава няма ли да е вярно, че те биха могли да оцелеят?

Кори: Ами, да. Искам да кажа, че те биха могли да ядат буболечките, които са избягали от същите бази.

Дейвид: Да.

Кори: Така че може би сме създали малка околна среда, или те може би са ловили в околната среда друг местен живот, който е бил на Марс.

Дейвид: Добре. И така, сега това, което ще видим, е изображение, което явно е изпратено на Джоузеф П. Скипър от някой от Европейската Космическа Агенция или ЕКА, и по-специално се касае за кратера Хейл на Марс.

Кратерът Хейл на Марс

А това, което виждате на това изображение, където се казва "Място с доказателства", е област, в която, когато се приближаваме все по-близо, започваме да виждаме много странна мрежеста работа.

Кратерът Хейл на Марс, увеличено изображение

Сега, от този момент, наистина започваме да виждаме някои странни неща.

Кратерът Хейл на Марс, увеличено изображение

Кори, какво мислиш, че гледаме тук?

Кори: Знаеш ли, не съм сигурен. Когато бях воден до различни бази или различни места на Марс, обикновено имахме стръмен подход, за да попречат да видиш определени неща.

Дейвид: Хм.

Кори: И когато ги видиш, е трудно да знаеш точно къде се намират, когато си ги видял. Така че може би това са някои артефакти, които са били заснети, които не съм виждал преди.

Дейвид: Това е много странно, защото изглежда има модели на, в някои случаи, групи от прави линии. Изглежда има архитектурна организация в това.

Кратерът Хейл на Марс, увеличено изображение

Друго нещо, Кори, което е много странно по отношение на това, е че някои от тях изглеждат изострени, докато други секции, както виждаме на това изображение, имат ефект на размазване около тях, почти като че някой умишлено не е искал да видим определени части на това изображение.

Кратерът Хейл на Марс, увеличено изображение

И така, какво мислиш, че се случва там?

Кори: Ами, ако си прекарал много време в Google Earth за Марс, ще видиш някои области, където са съшити различни групи фотографии и ще си направиш причинна връзка за някои неща. Но когато откриеш области, където всичко останало наоколо е ясно и има сферични или удължени типове от пикселизирани зони, това обикновено е област, в която да се опиташ да се концентрираш и да огледаш наоколо, за да видиш дали можеш да намериш нещо друго по-малко, защото дори в интернет, ако някой намери нещо интересно днес в Google Earth (Гугъл Земя) за Луната или Марс, обикновено в рамките на седмици, ако се върнеш, то е било пикселизирано.

Дейвид: Наистина ли?

Кори: Да.

Дейвид: И хората са документирали това?

Кори: Да, съвсем наскоро. И интересно е, че дори и с камери с по-висока разделителна способност, когато си над Марс и гледаш какви са били структурите, руините, голяма част от тях са покрити с дебела кал - сякаш са покрити с гъста кал, а след това повечето от влагата се е изпарила, калта някак се е втвърдила.

Дейвид: Да.

Кори: И най-вече това, което виждаш, са области от структури или ъгли на структури, които се издигат от тази кал, или парчета структури, разпръснати над и под тази изсъхнала кал.

Дейвид: Знаеш ли за съществуването на някакви бази, в които да са били построени поредици от дълги коридори, където всички те са паралелни един на друг?

Кори: Да, много често съм виждал това, но това също може да са остатъците от нещо, което някога е било селище на планетата.

Много от тези селища изглеждат като почти разтопен кирпич, сякаш са били изработени от кирпичени тухли или просто масивна структура от кирпич, и цялата вода, която се е изляла през него в някаква катастрофа, сякаш го е стопила.

Някои от тях изглеждат в известна степен разтопени, но изглеждат като изработени от вид кирпич.

Дейвид: И така, Кори, ако има нещо в този кратер Хейл, защо смяташ, че кратерът може да е желано място за изграждане на селище?

Кори: По няколко причини. Те са строили вътре в кратери, защото кратерите биха предложили малка защита от вятърните бури - вятърът е голям проблем на Марс - и също така, в зависимост от това как слънцето се движи през небето, кратерите ще осигурят защита от слънчевата радиация.

Дейвид: Добре. И така, може ли да има и нещо свързано с недостига на вода и че кратерът би могъл да бъде по-подходящо място за събиране на вода?

Кори: Може да има вода под земята. Но една от другите причини е, че под много от тези кратери ударът, когато се е случил, е причинил пукнатини отдолу, които могат да бъдат експлоатирани, изкопани и разширени, за да се направят подземни бази, които са по-защитени от околната среда.

Дейвид: Добре, така че това изглежда като дендритен разклонен модел на нещо, което ясно изглежда да е над повърхността на терена.

Дендритен модел
Образувания с Дендритен модел

Какво смяташ, че гледаме тук?

Кори: Ами, мисля, че съм говорил в миналото за тези странни колонии от храсти, които растат, които са много прилепчиви, като трънаци...

Дейвид: Дa.

Кори: ... и резливи, заострени листа, които имат лилаво и червено в тях, които се развиват в колонии. Корените или някои от пълзящите растения се спускат в земята и след това излизат навън, а след това друго растение покарва и расте.

И те се разпространяват от центъра, от първоначалното растение. Това изглежда много подобно на модела на растежа на тези храсти. Така че това би могло да бъде въздушна снимка на тях, с по-ниска дефиниция.

Дейвид: Това подобно ли е на това, което свидетелства, как всъщност изглеждат? С други думи, виждал ли си неща, които са изглеждали така, но са били естествено триизмерни, закръглени форми, когато си прелитал над тях?

Кори: Те бяха кръгли в смисъл, че когато ги погледнеш, те се разпространяваха в кръгла форма.

Дейвид: O.

Кори: Но когато си по-близо до тях, виждаш всички ... просто различни модели на как растенията растат през земята и покълват нагоре.

още структури на Марс

Дейвид: Кори, изглежда, че виждаме много по-гъсто запълнена площ от тези неща. Това е много, нещо като пухкаво, но всъщност изглежда по-скоро като гора.

Смяташ ли, че е възможно това да е по-гъста област от този вид зеленина? Виждал ли си някога да се събира в гъста област като тази?

Кори: В някои области става по-гъста, но обикновено е по-разпръсната. Това е като ... Те са нещо като пустинни растения.

Дейвид: Добре.

Кори: Те се вкопават дълбоко за вода, или са близо до един от тези басейни, които са се образували в кратер, като кратерен тип езеро. И водата в него е пълна със седимент.

растителност с езера на Марс

Би било като да отидеш до езеро в Оклахома, ако някога си виждал някое от тях, а водата изглежда почти червена поради цялата червена утайка, която е разтворена във водата.

Дейвид: Добре. Вече имаме изображение, което е странно, защото отново разглеждаме храстовия тип феномен, но ясно се вижда, че е имало някаква намеса по изображението.

Марс, растителни форми

Кори, това, което виждаме тук, изглежда, сякаш някой по някакъв начин играе с филтрите за яркост и контраст във Фотошоп. И ако си правил това, би могъл да направиш сенки, които ясно са били триизмерни обекти, вече да не приличат на сенки.

Марс, растителни форми

Марс, растителни форми

Марс, растителни форми

Това ясно изглежда да е подправено изображение. Какво мислиш, че става тук?

Кори: Съгласен съм. Изглежда, че гледаме нещо подобно на последното изображение - някакъв лъчевиден модел на биологичен растеж, и някак са си поиграли с изображението, за да изглежда като странни сенки и хълмове.

Дейвид: И това е нещо, което НАСА прави рутинно, ако има неща, които те не искат да видим.

Кори: Да, и ние сме имали свидетели, които излизат и говорят за размазването на изображения на Луната от НАСА, ...

Дейвид: Да.

Кори: ... така че защо да не го правят и с тези от Марс?

Дейвид: Добре. Сега, ние имаме едно от тези изображения, които, може би това е просто скала, а може би е нещо друго.

18 Rock Or Face

Има и някакъв вид хуманоиден череп на тази конкретна формация.

Доколкото ти е известно, Кори, има ли действителни скелети, които са на повърхността на земята след цялото това време и катастрофална дейност на планета като Марс?

Ако знаеш къде да отидеш, можеш ли да намериш човешки останки, които са видими на повърхността?

Кори: Те са открили вкаменени останки и това, което описах по-рано, тази утайка, която някога е била като кал, покрила всички артефакти, а след това, когато тя е изсъхнала, се е втвърдила. Така че е почти като ... Това е истински порест вид скала или суха кал. И намират нещо под нея - някои от скелетите.

Но много от това, което са открили, са ... имало е гигантски статуи с различни герои и те са намирали разбити части от рамото тук, част от главата там. И така, това, което можем да виждаме, и ние скачаме до извода, че това е мъртво тяло или нещо подобно.

Това може да са били някои от древните структури и статуи.

Дейвид: Имаше нещо, което се случи и привлече вниманието ми в началото на 2000-те години, където Ръш Лимбау, и това беше на празника на Първоаприлската шега, но той направи нещо в шоуто си, наречено Доклад Гор. И той говори за този доклад на Гор и по същество обяви, че е имало живот на Марс, каза, че са имали тоталитарно правителство, че имало малък централен елит, който управлявал над народа и хората били много потискани, докато елитът бил много богат.

Кори: Звучи ми познато.

Дейвид: Да, така е. Интересно е. Той също така каза, че са открити тела, но те били като в Помпей.

Някой ми изпрати тази връзка и я публикувах на моя уебсайт, след като той го каза, и почти мигновено шоуто беше напълно заличено от уеб сайта на Ръш Лимбау.

Не знам дали в действителност на Ръш Лимбау му е казано нещо, което е било вярно, но защо смяташ, че нещо като това предаване изведнъж ще изчезне от уебсайта и може ли да има някаква истина за това, което Лимбау е казал по време на това предаване??

Кори: Да, имам предвид, че е много вероятно да има истина в него. Независимо дали е знаел какво е казвал, че е имало истина в него, или е било просто голяма шега, не знам.

Но много пъти, много истина се представя в шега.

Дейвид: Друго интересно нещо за този доклад на Гор - и изглежда, че той говореше за Ал Гор, и цялото нещо за промяна в климата беше голямо по това време - той каза, че е получил това от класифицирани брифинги.

И когато той започна, той каза, че има контакти с хората, че повечето хора няма да могат да говорят за това, но поради позицията му на домакин на това известно радио шоу, е успял да получи информация, недостъпна за повечето хора. Затова беше много любопитно, че той говори за това.

Възможно ли е някой като Ръш Лимбау да получи класифицирана информация, въпреки че може да има опасност той да говори за нея в програмата си?

Кори: Разбира се. Много пъти информацията ще бъде доставена на човек или група, както и за правдоподобно отричане или начин за предоставяне на информацията, без да се навличат неприятности, ще я предадат като шега, или ще я пуснат на 1 април.

Дейвид: Да. Добре. Сега, това, което гледаме тук, Кори, е толкова странно, защото имаме Дона Хеар.

Дона Хеър, бивш контрактор в НАСА

Виждаш ясно да свидетелства, че служители на НАСА са наети да замазват аномалии. Когато видим тази картина, тя много прилича на някой, който се занимава с мръсна работа, на когото са телефонирали, за да замаже някаква кула.

снимка на Марс-замазване на висок обект

И така, има ли действително кули, които биха имали полегат наклон и структурата на това, което изглежда да е замъглената зона на това изображение?

Кори: Да, и ми беше казано, че някои стигат до две мили.

Дейвид: Две мили височина.

Кори: Височина.

Дейвид: Така, сега отиваме на Луната и ще видим някои много интересни изображения тук, които Джоузеф П. Скипър за пръв път ни доведе до вниманието, за странни аномалии, които изглежда са били замазани, на повърхността на Луната. Нека да погледнем.

снимка на Марс-замазване на висок обект

Кори, това, което виждаме тук, прилича на същата кула или подобна кула в дъното. Но тогава, ако погледнеш внимателно вляво, отивайки нагоре, всъщност има поредица от прави линии.

И тези прави линии са прерязани на около една четвърт от пътя отляво, към центъра на изображението. Всички те са хоризонтални и те определено изглеждат, като че ли не са свързани.

Какво мислиш, че може да са? Има ли пътища по повърхността на Луната? Имат ли превозни средства, които действително пътуват по суша, или всички те са подобно на антигравитационния тип или космически кораб?

Кори: Не съм виждал много приличащи на пътища аномалии, но видях как изглеждат следи от голяма земекопна машина, която не ни принадлежеше. Те са доста древни.

снимка на Марс-замазване на обект

Дейвид: Добре. Сега, на това изображение, ще видиш някои много интересни неща. Кори, изглежда, че имаме замъглено изображение, в което има тотално вмешателство, нахлува в два иначе нормални кратера и е един вид по-светъл цвят вляво и по-тъмен цвят вдясно.

Имаш ли чувството, че в действителност могат да съществуват структури на повърхността на Луната, които да имат това ниво на почти чернота по тях, ако ги погледнеш? Тъй като всичко, което е било замъглено тук, изглежда, че има много тъмен цвят.

Кори: Не си спомням да съм виждал нещо черно, но има някои структури, които очевидно са били повредени в някакъв конфликт.

Сега, това би могло да бъде натрупване на въглерод от някакво оръжие. Не мисля, че на Луната ще има много открити огньове – няма го цялото огромно количество кислород, който да гори. Но не мога да идентифицирам нищо, което да помня, че е наистина черно.

Дейвид: Това последно изображение, което имаме, със сигурност е изключително любопитно.

снимка на Марс-замазване на обект

Сега Кори, знам какво мисля, че виждам тук. Изглежда ми съвсем очевидно. Какви са твоите чувства, когато се вгледаш в това?

Кори: Изглежда като купол за мен, а не всички куполи са напълно сферични. Сферичните куполи, които са там, са разбити и разпръснати, много от тях.

Това изглежда като някои от куполите, които съм виждал, които бяха в известен смисъл трапецовидно оформени. Ако вземеш, предполагам, желирани или захаросани бонбони, които си имал, когато си бил дете, които бяха с някаква трапецовидна форма.

Дейвид: Да.

Кори: И това е начинът, по който изглеждаха и триизмерни.

Дейвид: Добре. Сега ще покажем някои кадри, които са взети на Земята. Това са аномалии на Google Earth, отново показани от Джоузеф П. Скипър, които показват много силно някои аномални структури на дъното на морето тук, на Земята.

Кори, за да започнем това, има слухове за извънземна или човешка-извънземна съвместна база край бреговете на Лос Анджелис, точно в близост до където съм, около Малибу.

И така, преди да продължим с тези изображения, какво е твоето изявление, което можеш да направиш за тези слухове, за някаква аномална база в морето край Малибу?

Кори: Информацията, която имах, беше, че това е действителен вход към това, предполагам, пещерна или система от пукнатини, която минава под океана по целия път под Невада, на северозапад, а след това се свързва с други, предполагам, че ще ги наречем пукнатини в Земята, които вървят по целия път надолу до Антарктида.

Дейвид: Толкова далеч?

Кори: Да. Някои от тях ... Те не стигат естествено до Антарктида, а тази Раса на Древните Строители е отишла там и прокопала тунели в областите между разкъсванията, за да създаде тези големи сводове, които...

Дейвид: В един момент беше поръчал рисунки за нас.

Вход към Антарктида

Кори: Да, и ние имаме големи електромагнитни подводници, които пътуват нагоре и надолу по тази разклонена система, през тези големи сводове.

Тунел към Антарктида

Дейвид: Така, тези арки, точно както е показано на илюстрацията, те изглеждат доста точно изрязани вътре - почти като лазерно издълбани. Вярно ли е?

Кори: Да, с изключение на парчетата, които са се счупили и са паднали на дъното. Виждаш, че изглежда доста древно.

Дейвид: Защо мислиш, че трябва да е толкова голям, защото според твоето изображение тук, подводницата изглежда съвсем малка в сравнение с размера на този купол.

Кори: А подводницата всъщност е доста голяма. Те носят корабни контейнери. Те са с размерите на корабите, които носят тези контейнери.

Кори и Дейвид

И те пътуват под земята електромагнитно. Но нямам представа защо тези арки трябва да бъдат толкова големи, освен ако това, с което са пътували през тях, е много по-голямо от това, което имаме.

Или е имало един куп от тях, които са пътували по едно и също време.

Дейвид: И така, това, което виждаме тук, е подробен изглед сега, близо до Исла (остров, на испански, бел. прев.) Сан Бенито, който ... Това, което гледаме, Кори, изглежда като много странно, неприродно образувание.

Кори: Да. Искам да кажа, че изглежда като онази стъклена тръба на Марс, с ръбове по нея.

тръба за транспортиране на Марс

Мисля, че някои хора я наричат червей.

разширяващ се край на тръба, на дъното на Кедровата падина, Калифорнийски залив, Мексико

Дейвид: Сега, също така забелязвам, че прави един вид нежен, не рязък завой, широчината не се променя, а след това има дълъг, почти точно модел на права стрелка.

Какво мислиш, че всъщност гледаме тук?

Кори: Вероятно си запознат с тези дълбоко пробивни машини, които използват ядрена енергия, за да пробият най-твърдата скала.

Тя разтапя скалата и я превръща в стъкло, което минава по краищата, и своего рода се самозапечатва.

Дейвид: Да. И го има онова скандално изображение на голямата пробивна машина, която казва: "Военновъздушни сили на САЩ" и е бяла. Всички тези момчета стоят пред нея.

Пробивна машина за прокопаване на тунели на Военновъздушните сили на САЩ

И сега, напоследък, бяха публично показани изображения на свредели, които са много по-големи от този, и те всъщност могат да минат и да направят нещо като тотално подземна пътна система.

по-нова пробивна машина за тунели

И те са публично признати. Направиха го в Норвегия и в различни места като това.

Кори: И те превръщат скалата в стъкло.

Дейвид: Да.

Кори: Ами, може би си чувал доклади, или може би не, за това когато са пробивали през дълги области от скали, излезли са на открито и се връщат и изпращат малък робот, за да погледнат.

И понякога те са рязали в същата структура, тунел, който е създаден много подобно, но те са масивни по размер - много, много по-големи в обиколката от тези, които копаем.

И понякога, извънземни са се появявали в този момент, когато предполагам, че сме навлезли в тяхната територия и са ни казали да напуснем. Тогава се връщаме и после поемаме по друг път, да копаем.

Дейвид: В някои много по-стари епизоди спомена, че някои от изоставените градове са много дълбоко под повърхността на Земята.

Кори: Да.

Дейвид: И те дори не са били изследвани толкова много. Любопитен съм, дали някой в миналото е могъл да използва пробивни машини, които да се спуснат до някои от тези градове дълбоко долу, за да направят чиста пътека, която им позволява да влязат там.

Кори: Най-вероятно, това, което се е случило, е било, че те са били в средата на сондиране или изкопаване на нова зона, в която да пуснат подземните трамваи, и случайно са се натъкнали на едно от тези неща.

Сега, те са в състояние да правят това странно дистанционно виждане, където могат да видят тези джобове дълбоко в земята, но те не могат да кажат толкова много за тях, докато не стигнат там.

Дейвид: Аха.

Кори: Ако са обитавани, това би могло да бъде лоша ситуация, ако те се натресат. Дали са необитаеми, те просто не могат да разберат.

И както споменах преди, те са влизали в ... те са прекосили някои масивни площи, които са били като истински площад, изрязан в скалата, които са били големи области за, предполагам, една цивилизация, която може би да се скрие по време на катаклизъм.

Дейвид: Тъй като сме в темата, Ancient Aliens  (Древните Извънземни – Телевизионно предаване, което често ползва Дейвид Уилкок като консултант, бел. прев.) винаги говорят за Кападокия, Турция, тези тунели, които са били изкопани няколко слоя дълбоко - мисля, че девет слоя дълбоко около Турция.

подземен град Каймаклъ, Кападокия, Турция

Какво мислиш, че е Кападокия, само за протокола, за това?

Кори: За мен, предполагам, от военна гледна точка, тя изглежда като място, в което изолираш хората, за да ги скриеш от нашествие или катаклизъм.

Дейвид: Струва ми се странно, че някой би отделил време да го изкопае с конвенционалната технология. Би отнело цяла вечност.

Смяташ ли, че за Кападокия е била използвана някаква неконвенционална технология?

Кори: Дори и да не е била физическа технология, тази математическа технология, в състояние да направи всичко това, е по-напреднала от това, което ние вярваме, че са имали тогава.

подземен град Каймаклъ, Кападокия, Турция - илюстрация

Дейвид: Добре. Сега гледаме на няколко изображения - ние ще го направим един по едно тук - тази същата тунелна система, но сега ние се приближаваме по-близо до нея. И можеш да видиш, че всъщност е много стабилна, много хубава и права.

Тунели под океанското дъно в Кедровата падина

В предната част има уста, която гледаме тук. Това е доста голяма тръба.

Има ли тръби, построени от нашата Тайна Космическа Програма на Земята, които трябва да са толкова широки и защо биха ги направили толкова големи?

Кори: Не съм чувал за наша възможност да направим един единствен толкова голям тунел. Единственото нещо, което бих могъл да си представя, че можем да направим, е да вземем една от нашите по-малки пробивни машини и да въртим свредлата няколко пъти, докато не получим тази обиколка.

Дейвид: Смяташ ли, че може да има извънземна група, която може да прави това по свои собствени причини, със своята собствена технология?

Кори: Това е най-вероятно. Извънземните тунели бяха изключително големи.

Дейвид: Добре. И накрая ще отидем до Марианската Падина.

Марианска падина, широк изглед

И така, първо ще я погледнем тук, от широкия изглед и сега ще увеличим мащаба.

Марианската падина отблизо

Тук можеш да видиш, че Гуам и Сайпан са близо до тази област, която гледаме. Налице е сърповиден тип формации в океанската кора.

Марианската падина отблизо

Сега, това, което виждаме тук, Кори, е странно, защото на пръв поглед някой може да помисли, че този радиален модел, който разглеждаме, е само някакъв въображаем артефакт, ...

Марианската падина отблизо

... но когато го увеличаваме повече, виждаме поредица от радиални прави линии, които абсолютно изглежда да са кръгови или правилни ивици на повърхността на океанското дъно.

Марианската падина отблизо

Марианската падина отблизо

Марианската падина отблизо

Какво би могло да бъде нещо такова, ако не е просто някакъв вулканичен купол под повърхността на океана?

Марианската падина отблизо

Кори: Ами, ако беше някъде другаде, щях да стигна до извода, че може да е ферма за Келп (кафяви морски водорасли), защото нещо подобно, но по-малки типове конфигурации, са били видени от сателитите край бреговете, мисля както на Северна, така и на Южна Корея.

ферми за келп

ферми за келп

И когато отишли да ги посетят, видели, че това са ферми за Келп.

ферми за келп

Но кафяви водорасли не растат на тази дълбочина в Марианската Падина и няма никой наоколо да ги стопанисва. И тези изглеждат по-големи.

Така че може да е някакъв подводен растителен живот, но се разраства в линейна геометрия, за която говори Ричард Хоугланд, така че чудесно могат да бъдат структури.

Би трябвало да има много по-добра резолюция, за да коментирам по-нататък.

Дейвид: Кори, възможно ли е да има нещо на морското дъно, където подобна на мрежа структура от цяла поредица от отделни структури, да бъде събрана в някаква голяма гигантска мрежа, като правоъгълник?

Би ли имало някога причина да се построи нещо такова на дъното на океана?

Кори: Ами, много от подводните бази, които военноморският флот, и някои от тях са споделени, дори и някои елементи от бреговата охрана участват, които са дълги цилиндрични тръби, свързани помежду си с други, почти куполовидни структури, където те могат да извършват изследвания.

Така че съм виждал ... и те са модулни. Те ги пускат от кораб или ги транспортират под водата и ги пускат на дъното на океана. И тогава те карат хората да влязат с тези подводници и да ги заваряват заедно или да ги свържат по някакъв друг начин заедно, и да ги монтират модулно.

Дейвид: Също така смяташ ли, че може би интересна тема за всички тези подобия на блокове като този може да бъдат построени така, че да се получи по-голямо селище, където, ако има пролом в една от областите, някакъв шлюз или блокировка под налягане може да попречи на цялата област да бъде загубена, че може би само някои от тях ще бъдат компрометирани, преди да могат да ги изолират от останалите?

Кори: Да и можем да отидем по-далеч. Ами ако преди милиони години, тази област, през приливите и отливите на промените на Земята, някога е била над морското равнище?

Дейвид: Да.

Кори: Може да се окаже надземна структура.

Дейвид: Добре, това е цялото време, което имаме за този Епизод. Аномалиите на Луната, Марс и на морското дъно на Земята, от Джоузеф П. Скипър. Това е много очарователен, провокиращ мисълта материал за гледане.

И това са само някои от многото неща, открити от различни интернет изследователи. Така че ние по никакъв начин не казваме, че това е окончателна колекция. Това са само някои от интересните неща, от които има много, много повече.

Аз съм Дейвид Уилкок, тук с Кори Гуд и колекцията от аномалии на Джоузеф П. Скипър.

Това е “Космическо Разкриване”, и аз ви благодаря за гледането.

Превод от английски език: Кирилина Минчева

За контакти:

astroshine7.com

facebook/Astroscine7

(Visited 1 times, 1 visits today)

Свързани статии