Космическо Разкриване: Антарктида: Новата Зона 51

Сезон 7, Епизод 19

08 Май 2017

Дейвид Уилкок: Добре. Добре дошли в "Космическо разкриване". Аз съм вашият домакин, Дейвид Уилкок. Тук съм с Кори Гуд. Кори, добре дошъл в шоуто.

Кори Гуд: Благодаря.

Дейвид: Всеки говори за Антарктида и твоята информация е, че там има много интересна нова находка или поредица от открития там долу, и колкото повече продължава това, толкова повече научаваш.

Така че кажи ни какво е новото в цялата тази история на Антарктида, която още не сме обяснили?

Кори: Ами, сред най-новата информация, която получих, е информация, която ще направи някои от военно-промишления комплекс малко нервни.

Оказва се, че през 50-те години на миналия век е имало проект, наречен Project Ice Worm (Проект Леден Червей), и това е било основно във вечните ледове, изграждани са стартови силози.

Този конкретен случай, в който имаме видеоклип, е станал в Гренландия. Сега това, което е важно, е че са използвали този метод за създаване на бази под леда през цялата Антарктида.

Те са създали мини-бази, но много по-големи, които са станали научноизследователски и развойни бази. И тези бази за научноизследователска и развойна дейност, са където компании като Локхийд Мартин вършат обратното инженерство на много от технологиите, които са намерили под леда.

Това е и начинът, по който са построени някои от ранните Лунни бази и базите на Марс - много сходни - по много подобен начин.

Дейвид: Така че ти казваш, че Локхийд Мартин и други групи имат бази в Антарктида, които са по-обширни от това, което са ни карали да вярваме или каквото теб са карали да вярваш в по-ранни брифинги?

Кори: Правилно, но това, за което е важно да говорим публично, е че вярвам през 1959 г., е бил подписан договора за Антарктида.

В този договор е заявено, че на този континент няма да се разработват или използват оръжия за война.

Той би бил използван само за мирни цели.

Дейвид: Да, всъщност имало е нещо, наречено Международна геофизична година 1959 (International Geophysical Year), IGY 1959, и това било, когато всички тези неща били систематизирани.

Кори: Правилно.

Дейвид: И това също е, когато те представили на карта как изглежда Антарктида под леда и се разбрало, че има континент със земя там долу.

Кори: Правилно, два пъти по-голям от континенталната част на САЩ.

Дейвид: Да. Така че, ако разработват оръжейни системи, което противоречи на международния договор, който съществува вече над 50 години, как това се отразява на възприятията на хората за тези договарящи по отбраната, веднъж щом това излезе наяве?

Кори: Това настрана, най-страшното е, че някои от групите на Алианса... Ако тази информация стане публична, те ще имат пълна причина да създадат блокада - би било подобно на кризата с кубинските ракети - да създадат блокада на определена зона от Антарктида и да се опитат да принудят тези групи да покажат какво се случва в тези бази за научноизследователска и развойна дейност.

Сега, другата интересна информация е, че те имат това, което..., те се отнасят към това като част от Антарктическата зона 51.

Има и много голяма бивша нацистка база, която е била обърната във военно-промишления комплекс, може да се каже, по-скоро като правителството в сянка.

И тази бивша германска база е била използвана като летище на тайна космическа програма. Сега е главно летище - космодрум - за това правителство в сянка.

Те го използват, за да влизат и излизат от атмосферата през цялото време. И много от тези кораби обслужват някои от тези космически станции или летят отвъд тях.

Дейвид: Разгледахме това в друг епизод, но бих искал отново да те попитам. Какво би било тактическото или стратегическото значение на разполагането на голям космодрум в Антарктида? Изглежда като неудобно място за пътуване.

Кори: Ами, такова е, но електромагнетизма, с който трябва да се справиш от атмосферата и гравитационното поле, са по-благоприятни, въпреки че използват антигравитационни кораби.

Много пъти, когато се изстрелват ракети, те се опитват да ги изстрелят близо до екватора. .

Дейвид: Да.

Кори:... за определени цели. Освен това, ако летиш редовно с куп класифицирани кораби в атмосферата или извън атмосферата, знаеш, зона 51, или в Невада или Аризона, тези места няма да са достатъчни. Ти ще искаш място, където имаш пълен контрол, и е много трудно за любопитни очи да видят какво се случва.

Дейвид: Когато спомена електромагнитното поле на Земята, какво е това относно Южния полюс, което го прави по-благоприятно за изстрелване?

Кори: Предполагам, че се случва по-малко ефекта на "Ван Ален Белт".

Дейвид: Добре. Имаше един много интересен епизод на Древните Извънземни (Ancient Aliens), а в този епизод беше Линда Мултън Хоу, която има шоу в "Гая", давайки много интересно свидетелство за човек, който е бил пилот и който е летял в ограничен район и видял гигантска дупка в леда над Антарктида и казал, че кораби идвали от и влизали в нея.

Какво общо има това, ако изобщо има, с това, което чуваш относно какво се случва в Антарктида?

Кори: Казаха ми, че тази област е много близо до космодрума. Така че, да, това е МНОГО важно, но това, което също е важно, е, че е летял... причината той да види тази дупка... било е в ограничено въздушно пространство. Той прелетял над него, защото това била извънредна ситуация и те са изтегляли - не помня колко - учени, които изчезнали за около две седмици.

А ти не изчезваш в Антарктида в продължение на две седмици и оцеляваш, освен ако нямаш покривало и припаси. Така че тези учени, които той взел, били вцепенени. Очевидно им е било казано да не говорят с никого. Те не били казали дума през цялото време, докато се връщали към мястото, до което са ги карали.

Дейвид: Спомена в актуализации, които наскоро изложи, че има нещо за газовете, свързано с причината, поради която я има тази дупка. Така че може ли да говориш затова защо има дупка в леда, и как това се отразява на разкопките, които се извършват сега?

Кори: Да. Има повече от една от тези дупки и те са естествени. Те са се получили предимно естествено. Те са геотермални отвори.

Изглежда, че това, което се случва, е че континентът се нагрява под леда. Голяма част от геотермалната дейност води до значително загряване на подземните езера и загряване на самия леден шелф.

Сега, това е причина ледът да започне да се стопява по-бързо. Така тези... Това е геотермален леден отвор и те са го разширили за целите на приземяване и излитане и също го използват като начин да извеждат цялата топлина, която създават с техните разкопки.

Дейвид: Биха ли могли да използват този затоплен въздух, за да го канализират, както би насочил река с проекти за напояване?

Кори: Не. Те се опитват да изведат колкото се може повече топлина, защото тя дестабилизира тези ледени пещери, които са създали.

Трябва да разбереш, че ледът се движи на около един фут (0.30 метра) на ден. А те са в неподвижна точка под леда.

Така че те не само изкопават в тази посока [Кори движи ръката си в една посока навън], за да разкрият нови артефакти, но те трябва непрекъснато да разкопават в тази посока [Кори движи ръката си към противоположната страна].

Това се добавя към термалните проблеми, които се получават, защото използваме различни видове пара под налягане, за да изкопаваме и когато това разтапя снега, причинява подводни реки, а това допълнително смазва ледения шелф. Така че има някои значителни проблеми, които може да предизвика.

Ако продължат това, което правят и този леден шелф се разпадне и падне във водата, това може да доведе до цунамита и други очевидни проблеми.

Дейвид: Беше интересно, че през януари, съвсем внезапно, имаше новинарски материали в основните медии, в които всички тези хора бяха евакуирани от някои от основните бази в Антарктида, а историята беше, че имало голяма пукнатина в шелфа и те се страхували, че може да се откърти в морето.

Кори: Да, целият леден шелф става кишав под краката им. Температурата се повишава с един градус за... Не мога да си спомня времето, в което се е повишила с един градус, но един градус е значителен в океана и на ледения шелф. Един градус може да направи голяма разлика в скоростта на топене.

Дейвид: Това ми звучи познато, защото имаме други данни, които подкрепят това: една от тях е, че цялата вулканична дейност в света от 1875, до 1993 г., е била картографирана и е имало 500% увеличение на глобалната вулканична активност през това време.

И така, това ли е, което причинява това?

Кори: Да, и според информацията, която имам, тези енергийни промени, които настъпват в нашата Слънчева система, причиняват този процес на загряване на нашата планета и на други планети.

Дейвид: Говорихме преди, че Пийт Питърсън каза, че има един кораб майка, който според изчисленията му, базирани на неговата информация, е 30 мили (~ 48 км) и има удължена овална форма.

Ти тогава каза, че има три кораба.

Кори: Да, но...

Дейвид: И така, какви са последните данни за това?

Кори: Информацията, която получих, беше, че искаха да дам яснота, че имало кораб, който бил една миля (~ 1.6 км)  на три мили (~ 4.8 км)  и с овална форма, а след това имало два по-малки, предполагам, поддържащ вид кораби, които биха били във флот, оцелял от атаката и пътувал надолу от Луната до тук.

Дейвид: Така че това е нещо, което са сметнали, че е важно да изясниш за всички - че не са 30 мили широки. Той е само три мили широк?

Кори: Правилно. Да, те мислеха, че е редно да има малко повече яснота по това.

Дейвид: Добре. Но това все още е абсолютно зрелищно голям обект.

Кори: Абсолютно. И в най-големия кораб наистина са били разположени куп същества в стаза и те са същества родом от, предполагам, Марс, които са дошли тук - оригиналните пра-Адамити.

Повечето от онези, с които сме имали отношения след тази велика катастрофа, са хибриден тип пра-Адамит, който е оцелял.

Очевидно е, че пра-Адамитската група, преди да се наложи да се преместят тук, вече са участвали в тези генетични експерименти, в зависимост от споразуменията, които са били сключени с тези други групи (в предишни брифинги Кори Гуд твърди, че на Земята се извършват множество генетични експерименти, провеждани от множество различни извънземни групи, бел. прев.).

Съществуват до 22 различни генетични програми.

Дейвид: О, така че пра-Адамитите са част от инициативата за генетичен фермер?

Кори: Правилно. Те са участвали, но изглежда са имали проблем да се погаждат с другите групи. Те са били войнствени. Първоначално нанасяли удар и после задавали въпроси.

Дейвид: Когато се занимаваме с тази тема за Антарктида, нещо ми се струва много интересно, и то е, че едно от другите ми вътрешни лица, Даниел, каза, че на Земята имало един естествен древен звезден портал.

Той ми каза през тази изминала година, и го поставих в интернет,...

Кори: Бях на път да започна за това.

Дейвид:... и че бил в Антарктида.

Кори: Да.

Дейвид: Така че нещо, което каза наскоро, още не пред нашата камера, току-що проблясна в съзнанието ми, защото това е перфектно съотношение "едно към едно". Така че можеш ли да говориш за това?

Кори: Един от най-важните аспекти на тази технология на Расата на Древните Строители, която те се опитвали да контролират, е, че има много мощен Суперпортал, който е в Антарктида. И е построен от Расата на Древните Строители.

Дейвид: Съжалявам. Нека те прекъсна точно тук. Каква е разликата между Суперпортал и Звезден портал? Защото никога преди не си казвал Суперпортал.

Кори: Суперпорталът има способността да пътува от единия край към другия през космическата мрежа, без значение колко далеч е - навсякъде в нашата галактика или до местни галактики.

Дейвид: Правилно. Точно така го описа Даниел.

Кори: Да. Сега, тези други пресечни точки, които имаме на планетата, трябва да скочиш няколко пъти, за да стигнеш до твоето място, ако е много далече.

Дейвид: Така че би било като да правиш прехвърляне? Трябва да спреш на едно място, да излезеш от един портал, да отидете на друго място, а след това още едно?

Кори: Трябва да изчакаш електромагнетизмите да се подравнят правилно между различните планети...

Дейвид: О-о!

Кори:... Тъй като те се въртят и въртят около своята местна звезда, по отношение на своята звезда, с тези електромагнитни връзки между тяхната планета и тяхната звезда, а след това тяхната звезда и нашата звезда, имат електромагнитна връзка през тази космическа мрежа.

А тези, електромагнитни полета които са налице, предполагам, превеждат материята да отиде от точка А, до точка Б.

Дейвид: Имат ли възможност, когато правят тези междинни кацания, да ускорят напред времето? Имат ли възможност за ускоряване на времето или трябва да изграждат някакви станции, в които да останат, за да чакат следващият портал да се отвори и да убият известно време?

Кори: Не, те трябва да чакат и да убиват време.

Дейвид: Колко дълго може да чакат?

Кори: Просто зависи от това, къде пътуват и колко време ще отнеме това - това е като голям часовник - изчакайте всички механизми да бъдат подредени точно.

Дейвид: Казваш, че някои от тези чакания може да са дълги години според нашето време?

Кори: Сигурен съм, че го планират много по-добре от това. Да, те имат всички математически изчисления за предвиждане на всички тези места, до които искат да отидат, за да се придвижат много добре.

Дейвид: Така че ти казваш, че Супергейт не е така. Суперпорталът ще те отведе където искаш да отидеш,...

Кори: Правилно.

Дейвид:... когато искаш да отидеш.

Кори: Точно така, и това е част от... много прилича на Старгейт (Stargate – Звезден портал, бел. прев.) Атлантис или SG1. Расата на Древните Строители е изградила мрежа от звездни портали, които са много мощни и много надеждни. Те могат да бъдат включени и използвани по всяко време. Не е нужно да чакаш за изчисления. Сега,...

Дейвид: Какво ще кажеш за пръстеновидната форма, която виждаме в "Старгейт"? Съпоставимо ли е това, как изглежда?

Кори: Не изглежда като това, което показват.

Дейвид: О-о!

Кори: Не. Обикновено имаш... Ти си в средата на стая. Средата на стаята е отворена.

Дейвид: Какво е „стаята” преди всичко? Значи това е вътрешна структура?

Кори: Ами, просто портали като цяло.

Дейвид: Добре.

Кори: Няма някакъв вид отвор, през който да минаваш.

Дейвид: Добре.

Кори: Обикновено има поне три различни точки, които се отварят, които се намират по периферията на стаята, отваряйки се в празна част от стаята, вихър, който представлява триизмерна топка, която прилича на мираж.

Дейвид: Добре.

Кори: И докато хората навлизат в него от всички посоки, изглежда, че те се свиват, тъй като те... почти сякаш ходят надолу. Те слизат в него.

И е почти същото в този Суперпортал.

Едно от нещата, които не съм споменавал, е, че те могат, в зависимост от количеството енергия, с която се захранват и вида енергия, с която се захранват, и при какви осцилации, могат да използват тези порти за пътуване във времето също така.

Дейвид: Тогава стаята, за която казваш, е като подземно съоръжение на Расата на Древните Строители, в което се влиза?

Кори: Да.

Дейвид: Можеш ли да обрисуваш за нас една картина колко голяма е тази стая? Наистина ли е само трите излъчватели в стаята, и ти ходиш в центъра, или може да бъде част от по-голямо съоръжение?

Кори: Всъщност не съм го виждал със собствените си очи.

Дейвид: О-о, добре.

Кори: Но по-голямата част от технологията на Расата на Древните Строители е изградена в много големи помещения, с много големи коридори и входове, така че те не са били малки същества.

Дейвид: Така че тази идея за Суперпортала и Расата на Древните Строители, струва ми се, че не би могло да бъде само една Раса на Древните Строители, ако това е и извън нашата собствена галактика, че може да е имало древни усилия в широк мащаб да се направи това. Имаш ли някакви подробности за това?

Кори: По-голямата част от информацията, която имам, е, че са създали тази система на звездни портали в този местен звезден куп от 50, 52 звезди.

Сега, те се разпростират и отиват на други места, но тази раса би могла да има... Имали са достатъчно време да картографират галактиката и да поставят места за звездни портали, където искат.

Много добре биха могли да сътрудничат с други раси, в древни времена.

Дейвид: Свидетелството на Даниел също така, искам да засегна това, беше че не можеш да носиш метал или каквито и да било оръжия или нещо неорганично през тези първи портали на Древните Строители.

Любопитен съм, ако някога си чувал за това или за друго.

Кори: Не, имали са някои проблеми. Имали са проблеми с калибрирането, които са им отнели известно време, да разберат. Порталите трябвало да бъдат калибрирани по някакъв начин. Те са били във време-пространството и в някаква мрежа, комуникиращи помежду си и разбрали как да го направят.

Те в крайна сметка докарват портала до положение, в което биха могли да донесат каквото и да е от точка А, до точка Б. Сега, най-големият им проблем бил, когато създавали собствени звездни портали с наша технология. В началото сме могли да изпратим само консумативи от едно място на друго и после сме успели да вземем кораб там, защото органичните вещества не биха се справили от точка А, до точка Б, непокътнати.

Дейвид: Когато казваш, че "те" са правили звездни портали, за кои "те" говорим?

Кори: Предшественикът на всички тези Тайни Космически Програми, още през 50-те и 60-те години, когато разбрали как да правят пътуване през портала...

Дейвид: Да.

Кори: ... С обратно инженерство на технология от не-земни.

Дейвид: Едно от нещата, които Даниел каза за Суперпортала, е че анализът от началото на 70-те години довел до разработването на протокола за IP адреса за интернет, защото очевидно всяко местоположение на портал има цифров адрес, подобен на този, който използваме за интернет.

Любопитен съм за твоите мисли по този въпрос.

Кори: Да. Не знам дали ARPANET е разработил TCP/IP комуникационни протоколи, които да имитират това, което се случва в Суперпортала, или дори дали са знаели за това, но те работят почти по същия начин.

Дори имаш маски на подмрежата, за да маскираш някои системи на портала, така че да не свършиш там.

Да, работи по много подобен начин.

Дейвид: Добре, нека се върнем към тези пра-Адамити, а ти казваш, че са били обстреляни и горени. Те корабокрушират на този континент, който очевидно не е бил ледник тогава.

Какво е било стратегическото значение на достъпа им до Суперпортала? Дали те са имали оцеляла част от цивилизацията им, която все още са могли да посещават, или са се опитвали да посетят други цивилизации? Каква е била целта им?

Кори: Знаеш ли, наистина не знам какво са правили... Искали са контрол над портала, но не всички от вида им са били хванати в капан.

Първоначално, когато избягали от експлодиращата планета, а след това и когато Марс станал необитаем заради по-нататъшната война,...

Дейвид: Да.

Кори:... Голяма група от тях отишла към външната Слънчева система и навън и надалеч, а после друга група от тях отишла към Луната и Земята.

Дейвид: Аха! Така те са успели да достигнат до някои от изгубените си бежанци, след като са придобили контрол над този портал?

Кори: Това би могло... Това би имало смисъл.

Дейвид: Има смисъл.

Кори: Да.

Дейвид: И така, кой контролира Суперпортала точно сега?

Кори: Същата правителствена група в сянка, която има контрол над космодрума и тази област на Антарктическата зона 51. Това е същата група.

Те контролират това и те се опитват да разберат какво да правят с много от това. Намерили са толкова много.

Очевидно те са се учили да пресъздадат с обратно инженерство и канибилизират тази технология, за да добавят към съществуващата ни технология за космическия флот.

Дейвид: Сега, в нашата предишна актуализация, спомена Ка'Ари и други, които те завели в някаква библиотека в Антарктида.

И си станал свидетел на изземването на свитъци от тази библиотека, но по това време не си знаел какво са те, или каква е целта на това.

Имаш ли още информация за това сега?

Кори: Знаеш ли, според Зигмунд, това, което те са търсили долу, имало досиета, които съдържали списък с кръвни линии за много генерации, който проследява пътя, обратно - назад, назад... Това бил исторически документ, дори от преди планетата им да избухне.

Сега интересното е, че всичко в тяхното общество зависи от кръвната линия - къде си в йерархията. Начинът, по който прилагат законите си, е свързан с това къде се намираш в тази йерархия на кръвните линии.

Така че това са много, много важни свитъци за тях, по редица причини.

Те също така са искали да могат да се обвържат генетично с тази пра-Адамистка раса и след това да наложат тази пра-Адамистка раса по същество като богове и те биха били полу-богове.

Дейвид: „Те” значи Кабалът?

Кори: Кабалът.

Дейвид: Така че това би им дало, използвайки правен термин, това би им дало възможност да претендират за това божествено право на царете...

Кори: Правилно.

Дейвид:... И извънземна кръвна линия.

Кори: Правилно. И тогава вътрешно, документите са били важни, защото това е начинът, по който жонглират за постове и прилагат законите. Това е много... Това е и културно нещо, също така. Това е много важно.

Дейвид: Тогава защо мислиш, че Аншар са смятали, че е от такова стратегическо значение да отстранят това, и защо, освен това, биха искали да станеш свидетел?

Кори: Не знам защо искат да ставам свидетел на някои неща, но понякога ме правят свидетел на неща и това просто няма смисъл за мен.

Но те очевидно отстраниха тези документи, за да подрият бъдещите планове на Кабала и някои от тези не-земни групи, работещи с него.

Дейвид: Би ли допуснал, че те искат да станеш свидетел на това, така че всеки, който следи тази история, да знае за това?

Кори: Мисля, че тъй както съобщавам информацията, те искаха да съм очевидец от първа ръка.

Дейвид: Имаше ли още срещи в Аншар от последните актуализации, които направихме в това шоу, и ако е така, какво ти казаха?

Кори: Да, аз се срещах предимно с Ка'ари в Конструкта. И аз я попитах дали това, което Зигмунд ми разказа, е вярно, а тя потвърди, че това е причината, поради която те са взели документите, да подрият операциите на Кабалската група и също така да им попречат да изпълнят божественото право на царете, нещо от сорта.

Дейвид: Един от най-забележителните обрати за мен беше, че след като бяхме разменили доста информация за това, се обадих на Пийт Питърсън и той започна да ми казва почти същите неща, но една от разликите беше, че той каза, в един от тези кораби, превърнати в много напреднала база, имало групи от хора, които оцелели от Атлантическата катастрофа, но били затворени там.

И тогава, както изглежда, нашите хора накрая ги изкопали. И това е нещо, което очевидно се е случило наскоро.

И така, какво мислиш по въпроса?

Кори: Това е малко по-различно от информацията, която получих. Получих информация, че са открили много малки „джобове” на много от тези основно генетични експерименти и хора от тази пра-Адамитска група.

Дейвид: Живи, казваш.

Кори: Живи. Живеещи основно в пещеристи места под леда, които били открити.

Не съм имал информация за хора, оцелели в кораба. Информацията, която имах, беше, че - и това би съвпаднало, ако имаше хора - беше, че до последните две десетилетия е било напълно затворено от леда.

И когато влезли вътре, в този канибализиран кораб не била останала кой знае колко технология да поддържа човек за каквото и да е време.

Дейвид: Да.

Кори: Те взели цялата тази технология и я вложили в този нов град, който построили. Така че има малко множко отклонение.

Дейвид: Така че тези хора биха могли да вземат източници на светлина, да ги свалят от кораба, да отидат в тези пещери, да отглеждат храна и да имат вода, която могат да стопят и да направят достъпна за себе си, така че те основно могат да имат устойчиво общество.

Кори: Да, и има предполагам, по-малко напреднали начини за получаване на протеини, и витамини, и минерали, освен чрез използването на технология. Има екосистема под земята, която вероятно биха могли да използват, също така.

Дейвид: Казах, че някои от тези хора са били химери, тези животинско-човешки хибриди?

Кори: Да.

Дейвид: Какви видове са оцелели?

Кори: Не съм чувал подробностите, други освен че е имало хора, а после и някои от тези странни експерименти, които са били създадени от Пра-Адамитите.

Дейвид: И така, нека поговорим малко за тези същества в стаза. Те проследяват целия път назад, казваш, до тази Супер Земя, преди тя да се взриви, преди 500 000 години.

Колко от тези същества са там и има ли начин да ги събудят?

Кори: Ами, не знам точния брой. There are a number of them that are in stasis.

Дейвид: Десетки, стотици, хиляди?

Кори: Далеч не толкова много. Мисля, че е може би шепа, дузина.

Дейвид: Добре.

Кори: И тази група се е поставила в стаза в някакъв древен момент, и те са били в този кораб дълго време. И било много важно за хората, които ги пазели, да ги свалят на Земята и да се свържат с източника на енергия, използван от Расата на Древните Строители, за да помогнат да се запази тази стазис камера и все още работещия кораб.

Свързана е директно към източника на енергия от Расата на Древните Строители.

И те са намерили начин да ги събудят. Те не могат да ги събуждат един по един. Те трябва да ги събудят едновременно.

И има много опасения за сигурността, какво ще се случи след като се събудят.

Имам предвид, всеки, който е видял филма Прометей, ще разбере за какво са притесненията.

Дейвид: Така че ти казваш, че това би било същество, което буквално е изтрило последния половин милион години история и се събужда знаейки само, че е слязло, когато неговата планета или е била унищожена, или е била на път да бъде унищожена.

Кори: Правилно.

Дейвид: Как се справят с проблема с тези същества, които потенциално биха били много опасни, когато се събудят?

Кори: Ами, има комисия, която се опитва да разбере дали да ги събудят или не. Но в случай, че решат да ги събудят, те имат тези малки мини-атомни бомби, като тези ядрени оръжия от пето поколение, които са точно в средата на всички тези същества в стазис.

И когато те събудят тези ... ако събудят тези същества, те ще имат хора там с, в основни линии, автоматични спусъци.

Ако пра-Адамитите станат насилствени или враждебни, тогава те могат да бъдат премахнати много бързо с голяма ядрена експлозия.

Дейвид: Е, това е наистина очарователно и аз ти благодаря, че продължаваш да си на първите линии и имаш този опит за споделяне с нас. Това е много, много интересно.

И отново, дори и да не вярвате непременно в това, това е много очарователна история, много по-дълбока и по-сложна, с теми за толкова много неща, които съм изследвал през годините. Намирам я за много правдоподобна в светлината на всички данни, които я заобикалят.

Аз съм Дейвид Уилкок. Това е "Космическо разкриване" и аз ви благодаря, че ни гледате.

Превод от английски език: Кирилина Минчева

За контакти:

astroshine7.com

facebook/Astroscine7