Космическо разкриване: Нулева енергия и напреднала пропулсионна технология

Сезон 7, Епизод 22

Дейвид Уилкок: Добре. Добре дошли в „Космическо Разкриване“. Аз съм вашият домакин, Дейвид Уилкок.  И така, Кори, добре дошъл в шоуто.

Кори Гуд: Благодаря.

Дейвид: И така, трябва да кажа, че когато видях това интервю, първото нещо, което ще гледаме тук, той всъщност споменава името на човек, когото познавам много добре.

Марк Комингс е един от малцината, които някога съм срещал, които буквално биха могли да ме сложат в малкия си джоб, когато става дума за съвременна физика.

И така, когато ти и аз говорим, ти знаеш много повече за Тайната Космическа Програма, отколкото всеки друг, когото съм срещнал, с изключение на няколко инсайдера (вътрешни хора).

Марк Комингс е едно от тези момчета, но в попрището на физиката. Така че наистина ме шокира да го чуя да споменава това име, защото знам толкова много за този човек, че можем да говорим два часа.

Така че, без да се маем повече, нека да чуем първото нещо, което Марк Макандлиш има да каже, и може би ще разбереш защо бях толкова изненадан, щом го видиш сам. Нека видим.

* * * * * *

ПРЕСЛЕДВАНЕ НА СВОБОДНАТА ЕНЕРГИЯ

Марк Макандлиш: Срещнах един учен, който от известно време беше изчезнал от поглед. Изчезна. Името му беше Марк Комингс.

Той беше преподавател по физика, работил като преподаващ асистент в университета „Бъркли“, в отдела по физика.

И той бил... Беше наясно с факта, че в мазето на сградата по физика в университета имало много от това старо излишно оборудване - честотни генератори и осцилоскопи и генератори на енергия - всички тези различни видове неща.

Така че той попитал началника на отдела, дали може да слезе и да се побърника и да направи някои експерименти. Той имал някои идеи, с които искал да поиграе. И му дали ок.

Така че той имал тази идея, че както може би знаете, има някои видове кристали, като кварца например... Това е цялата основа за оригиналния фонографски запис, стилуса.

Когато поставите малък кристал - мисля, че е като диамантен кристал - под натиск, той ще създаде лек електрически ток. И ако увеличите този ток, тогава ще можете да чуете какви са импулсите, които идват през този камък, този скъпоценен камък. И всъщност можете да чуете вибрациите, които са били записани в пластмасов диск. Така работи фонографът.

И така, идеята му била, че добре, кристалите, когато бъдат подложени на натиск - физически натиск - ще създадат електрически заряд. Но той се чудел дали ако сте увеличили процеса чрез поставяне на електрически намотки, които са увити около кристала, и по същество сте приложили електрически натиск върху кристала, че кристалът би правил не само същия пиезоелектричен процес на създаване на изход за електричество, но че може да бъде повече от това, което бихте получили, само с прилагане на физически натиск върху него.

Че като се възползвате от решетката - кристалната структура на този обект, този камък - бихте могли да го накарате да резонира по начин, който ще излъчва още повече енергия, отколкото сте вкарали в него.

И така той имал кристал от бариев титанат. Дължината му била около 8 инча (~20 cм), двойни краища - с други думи, точка от всяка страна - имал напречен разрез, който приличал на знак за стоп, оформен като октагон, произведен от лаборатория извън зоната на Залива на Сан Франциско, където живеел.

И той имал две различни бобини. Едната имала много фини намотки, а другата бобина, завита навън, напълно изолирана, която имала по-малък брой намотки.

И той експериментирал с подаването на различни електрически заряди, различни напрежения, честоти, в различни комбинации, докато накрая една нощ, около 1 часа сутринта, работейки по този уред, кристалът започнал да свети синкавозелено и започнал да звъни.

Знаете как, когато сте на сватба, и вземате чашата си - мокрия пръст на чаша шампанско и това прави високо издавания звънтящ звук? Той каза, че било подобно.

И той погледнал скалата - циферблатите на оборудването му, които показвали входното напрежение и изходното напрежение.

И това нещо изкарвало 125% повече - с други думи, всичко което получавал, било плюс допълнителни 25% повече от това, което той подавал в кристала.

Разбира се, той бил много развълнуван, знаете, взел бележките си, затворил всичко, върнал се в къщи, легнал си. И към 8 часа на следващата сутрин, къщата му била заобиколена от черни джипове и момчета със слушалки в ушите и тъмни очила.

Те ритали по входната врата. Преобърнали цялата къща. Арестували го. Конфискували всичките му бележки. Конфискували оборудването му.

И всъщност казали, че са открили верига за затворени телевизионни системи, която той бил създал, за да гледа някои от жените в сградата Фис Ед, съблекалнята, съблекалнята на жените в съседната сграда. И знаете, той бил загазил.

И не му казвали в какво е обвинен. Те продължавали да казват: „Знаете в какво сте обвинен. Знаете какво става тук“.

И реалността на цялото нещо била, че той е създал уред, който изпълнил това, което предполагаемо било невъзможно.

И аз го попитах: „Когато направи това, когато това нещо проработи най-накрая, когато намери всички необходими съставки, за да го направиш да работи, вярваш ли, че това нещо издава някакъв отпечатък в околната среда, който някой посветен е слушал и са били готови да потулят нещата?

Той каза: „Абсолютно, без съмнение.“ Той каза: „Някой е триангулирал позицията ми, разбрал къде се намирам, намерил оборудването, изнамерил е администрацията на университета и те бяха в къщата ми в 8 часа сутринта.“

Толкова бързо беше. И така той се покрил. И чух, че работи някъде в Далечния изток.

Той е добре финансиран и продължава изследванията си, но всичко е нелегално.

* * * * * *

Дейвид: Е, Кори, това е много емоционално нещо за мен, защото преди всичко познавах Марк Комингс, преди да мине в нелегалност. Всъщност говорихме на един и същ подиум на конференция, която правих в Портланд през 2003 г., наречена „Време и глобален преход”.

И той нямаше да ми каже какво е измислил, за да предизвика тези момчета да дойдат в къщата му. Така че, виждайки Макандлиш да влиза в подробности за това, какво е било изобретението, ми е за пръв път. Не бях чувал... Само бях чул за лошата част.

Затова нека първо говорим за това. Има ли всъщност някаква подобна енергетична сигнатура, Марк и аз също говорихме лично, за която теоретизирахме, че се освобождава, когато изградиш едно от тези видове устройства, която те биха могли да открият?

Кори: Да. И така те проследяват и много от неземните и човешките кораби в нашата слънчева система.

Тя се използва като начин за осъществяване на контрол на въздушното движение, да може да се намират корабите, които произвеждат тази сигнатура. Наистина има сигнатура, която се излъчва в ограничен спектър, която те винаги слушат на Земята, а също и в космоса.

Дейвид: Има ли безопасно място в света, да се разработва тази технология? Или Кабалът може да те достигне основно на всяко географско положение на Земята?

Кори: Когато става въпрос за разработването й да, има много дълбоки, тъмни дупки, в които можеш да се скриеш, за да я развиваш. Трябва да закупиш всичко, което ще използваш - всички различни видове технологии - трябва да ги придобиеш много тихо.

Ако едно лице започне да придобива определена технология, сигналните лампички се задействат.

Така че можеш да намериш сигурно място, за да я развиеш, но в мига, в който успееш, те ще разберат заради този енергиен подпис, заради който те могат да прихванат.

Дейвид: Така.

Кори: Ето защо те наблюдават тези хора много внимателно, много важно е, че те развиват личен профил за тях, за да могат да решат по какъв начин да подходят към тях.

Някои хора, знаеш, всемогъщият долар. Ако отидат и им предложат 1 милиард долара, те ще подпишат патента много бързо.

Други, които са по-принципни, трябва да заплашват семействата им. Те трябва да намерят слабото им място. И понякога, в крайна сметка, тези хора ще умрат от странни ракови заболявания, инфаркти, удари, самоубийство.

Дейвид: Изглежда, че описваш различен тип, от този, за който писа Джон Пъркинс в класическата му книга „Изповеди на един икономически наемен убиец“. И той го нарече „пистолетът или паричната кампания“...

Кори: Ъ-х-м.

Дейвид:... където влиза с пистолет в едната си ръка и с пари в другата и казва: „Давам ти едно от тези две, преди да изляза оттук. Кое искаш?“

Кори: Да.

Дейвид: Същата основна идея, нали?

Кори: Същата основна идея, да. И, имам предвид, ако искаш да работиш в тази ситуация, хората са толкова едни и същи, те могат да я използват и за сектора на свободната енергия.

Дейвид: Друга история, която Марк Комингс ми каза, е, че друга група, която е наясно, че се случват такива неща, се опитали да изградят устройство за свободна енергия, при което всеки компонент е построен отделно и плановете са били държани отделно.

И тогава, едва когато тръгнали да тестват, всяко от момчетата донася различно парче от машината, построяват я на място, тестват я, счупват я и я отнасят.

Но дори и в тази ситуация, той каза, че все пак са се появили.

Кори: Ами, това е лесно, защото има сателити, които покриват почти всеки квадратен инч от ... ами, всеки квадратен инч, който е важен, на Земята.

Така че, ако те са се събрали наистина бързо, сглобили са устройството, включили са го и тогава Оправомощените са засекли този сигнал с устройството си - те са го нарекли пинг (бръмчило) - и тогава тези хора са разглобили устройството и после са офейкали, ами, те са способни да идат и да върнат назад - точно като видеокасета, къде е проследявал този сателит, по кое време - и да отидат на правилния сателит, да намерят кадъра и след това да проследят хората обратно към мястото, откъдето са дошли.

Дейвид: Много интересно е, че Марк Комингс описва кристално блестене. Така че аз съм любопитен, дали някога си станал свидетел на блестяща кристална технология в някое от нещата, които си виждал.

Кори: Виждал съм учени, работещи с различни видове кристали и камъни и други неща, и съм виждал много малки кристали, които бяха квадратни, очевидно човешка направа, светеха, когато им се приложи поле.

И имаше... Нищо не ги докосваше физически. Така че, да, виждал съм това.

Дейвид: Ако ти дадат, да речем, милиарди долари, а ти ги вземеш. Те тогава убиват ли те по-късно, или всъщност изживяваш живота си?

Кори: Много тихо живееш живота си, вероятно на далечен остров.

Дейвид: Добре. Е, като имаме предвид това, нека сега да видим следващата част от интервюто с Марк Макандлиш, обсъждайки интересната и страшна политика на свободната енергия. Да видим.

* * * * * *

ОСВОБОЖДАВАНЕ НА СВОБОДНА ЕНЕРГИЯ

Марк Макандлиш: Всъщност пускането в употреба на тази технология и правенето ѝ достъпна е нещо, което изисква всички предпазни мерки, които сме започнали да прилагаме, когато сме преминали от ерата на конете и файтоните към автомобилите - знаете, автомобилни катастрофи или хора каращи твърде бързо, или разливане на бензин и пожари.

Но знаете, технологията, ако е правилно осъществена, може да даде на нефтената индустрия възможността да вземе цялата тази химия и да я използва за други неща, които са много по-ценни по отношение на възвръщаемостта на инвестициите.

Ще трябва да има време, когато научната общност като цяло ще се събере заедно и те ще трябва да признаят, че технологията е реална.

Имало е достатъчно експерименти и достатъчно патенти са направени сега, така че всеки, който наистина е посветен, който разбира какви са последиците от технологията, ще разбере, че ако научен консорциум, група учени, са се събрали и са очертали план да се прилага технологията по начин, който да може да се използва безопасно - безопасно за производството на енергия, с единствена цел да се спаси околната среда от всички последици от замърсяването, създадени от изкопаемите горива, особено от индустрията в ядрената енергетика след пробуждането на остров Трии Майл (Three Mile Island), Чернобил и сега Фукушима.

Аварията на АЕЦ Фукушима

Искам да кажа, че сега има хора, които казват, че след 20 години Тихият океан може да е мъртъв, заради всичкия цезий 137, който е свършил в океана.

И ако можем да използваме технологията, за да произвеждаме енергия и да не се тревожим за ядрената енергия и радиоактивното отпадане, и ужасните следи от ядрените отпадъци, мисля, че ще бъдем много по-напред. Мисля, че околната среда наистина ще бъде облагодетелствана.

* * * * * *

Дейвид: По отношение на този въпрос за чистата енергия, мисля, че и двамата сме съгласни, че е потулван поради различни причини.

Кои би казал, са основните причини, поради които на тази технология не ѝ е позволено да излезе наяве, въпреки голямата ѝ полза за проблемите, които имаме?

Кори: Повечето от тези патенти са класифицирани по една причина. Причината е, че ако свободната енергия сране достъпна за обществеността, тя ще срине икономиката, защото енергийният сектор е много, много голяма част от икономиката.

Истинската причина е, че онези, които контролират енергийния сектор, не искат да загубят своята власт и доходи. Затова ни се отказват тези технологии само защото някой иска да му се плаща.

Друг аспект на това е, че някой ще се опита да възпроизведе едно от тези устройства за свободна енергия. И ако това е известно, от разстояние те могат да създадат дисбаланс в областта, в която хората правят тестването, и неща, които обикновено би трябвало да са повторими - експерименти, които са повторими - няма да работят.

Така че те могат да влияят отдалечено - влияят върху изследванията на хората.

Дейвид: Добре. Сега, следват кадри от Марк Макандлиш, в които той не описва ситуация на обратен инженеринг, а действителни извънземни кораби и свързаните с тях обстоятелства. Нека видим.

* * * * * *

РАЗБИРАНЕ НА ЕНЕРГИЯТА НА НУЛЕВАТА ТОЧКА

Марк Макандлиш: Откакто открих Възпроизведено Извънземно Превозно Средство, едно от нещата, които започнах да проучвам, беше цялата работа с отвличанията от извънземни и извънземен контакт, и този тип неща, защото смятах, че ако тези хора наистина са имали срещи със същества от други звездни системи, може да има шанс – макар и слаб – те да са били взети на борда на тези кораби и може да им е била позволена обиколка на кораба.

Може би са имали възможност да видят някои от компонентите на кораба.

И наистина имах късмет, защото една от трите млади дами, които разследвах много внимателно, твърди, че след като е преживяла много ужасяващи тестове, за да се определи дали е заплаха за съществата на това превозно средство, всъщност са я оставили да направи обиколка на кораба.

А една от зоните, в които влязла, била тази, в която се намирала централната част на задвижващата система. И много от описаните компоненти бяха забележително подобни на тези във Възпроизведеното Извънземно Превозно Средство.

Имало централна колона. Имаше доказателства за противоположно въртене, точно както в Камбаната (НЛО с форма на камбана). Имаше малък диск, много подобен на предмета, който се намира във Възпроизведеното Извънземно Превозно Средство. Но във Възпроизведеното Извънземно Превозно Средство това нещо е... изглежда като пода на кораба. Това е диск с диаметър около девет фута (~2.7 м), който е под изстрелващите се седалки.

Но при извънземната версия, това нещо е само около два до три инча (~7.6 см) по-голямо в диаметър, от централната колона. А колоната била направена от стъклоподобна субстанция, също като материалите, използвани във Възпроизведеното Извънземно Превозно Средство.

Нулева енергия

Стояла в яма в средата на кръгла стая, а периметърът на стаята бил нещо като пешеходна алея, с парапет на ръба.

Но тя каза, че когато погледнала надолу в ямата и до далечната страна, тя видяла, че под пода се намирало това стъкло-подобно вещество с тези бобини, точно като пръстена от рулони около отделението на екипажа във Възпроизведеното Извънземно Превозно Средство.

Нулева енергия

Но най-очарователното в описанието й беше това, че в централната колона, с малък диск в долната част, въртящ се в една посока, самата колона въртяща се в обратната посока, имало сребрист металически флуид, който бил вътре в тази колона, която можела да види под стъклото.

И имало тези малки частици, блестящи частици и тъмни частици от материал, които някак се въртели наоколо, но тя каза, че можеш да видиш модела на турбуленция в течността.

А моделът на турбулентност изглеждал като поредица от пет малки торнада, които се издигали спираловидно в тази колона.

Това, на което е станала свидетел, е много подобно на това, което виждате, когато се получи торнадо F5. Имате голямото в средата, което се движи с 150 мили в час (~240 км/час). Това изтръгва всичко в обсега му.

И тогава много пъти това, което ще получите, е поредица от по-малки торнадота, които се въртят в обратната посока, почти точно като зъбна предавка. И те са в орбита около главното в средата.

А моделът на турбуленция, който тя виждала в тази колона, изглеждал точно като това, което ще видите в онези малки сестри торнадо, които биха орбитирали F5.

И така, това ми подсказа, че в тази колона е имало срязващ ефект, при който две неща се движат едно до друго по този начин, което означава, че има още един цилиндър във вътрешността, движещ се в една посока. И тогава има цилиндър отвън, който се движи в обратната посока.

И този сферичен ефект беше това, което създаваше тези подобни на миниатюра торнадовидни структури във вътрешността.

В такъв случай самата течност може да бъде видяна да се движи нагоре. Така че това повдига въпроса, добре, къде отива?

Е, ако това е система със затворен контур - и това един вид изпълва някои от детайлите на Die Glocke, Камбаната - ако течността се движи нагоре, тогава тя трябва да се върне някъде.

И отговорът е, че слиза надолу през средата. Така че това е затворен цикъл. Върви нагоре през краищата между двата цилиндъра и след това надолу през средата.

И ако имате това изключително мощно електрическо зареждане, което се изстрелва през тази течност и това е направено по правилния начин - ако оформите различни части на системата по такъв начин, че да е като вентури, като фуния в горната част - когато изстреляте електричество надолу през центъра на тази фуния - защото имате кръгообразно оформен електрод и след това конусообразен електрод в средата - получавате това, което се равнява на изкуствена кълбовидна мълния.

Кълбовидната мълния е била моделирана като торус, като форма на поничка, в лабораторията. Те са направили това.

А това, което се случва, когато създавате такова събитие с високи напрежения, е в това събитие с форма на поничка, имате йони, които не само се движат по периметъра на тази форма на поничка, но и се движат навътре и навън, напредвайки около периметъра на тази форма на поничка.

И създават мощно електромагнитно поле.

Така че това, което имате в това устройство, е избирателно освобождаване, което създава това, което се равнява на димен пръстен от йони, които се изстрелват през колоната. Външните ръбове основно се търкат през мустаците на този електрод и отделят цялата онази мощ, която по същество се изтегля от вакуума на пространство-времето.

И така те черпят нулевата енергия от вакуума - с тази система.

* * * * * *

Дейвид: Е, това е забележително техническо. И в главата ми мигат всякакви проблясъци, когато го слушаме да казва тези неща, защото ти ти си един от хората, споменавали живачно базирана система за задвижване.

Но имайки предвид колко специфики каза той и че ти никога преди всъщност не си говорил с него, колко истина има в това, което той казва въз основа на това, което знаеш?

Кори: Той го обяснява по-добре, отколкото аз някога бих могъл. А те... Предполагам, че в началото сме се опитвали да използваме живак, но те са проектирали други галиеви метали, които са основно течни метали, които провеждат много по-добре електричество, а когато са изложени на високи електрически полета, не се превръщат в злато, което се случвало, когато сме се опитвали да използваме живак. И аз говорих за това задълбочено в миналото.

Дейвид: Така че основната идея, че в средата има кристално изглеждаща тръба или вълновод, и че живакът или какъвто и да е течен метал се върти, е вътре в тази централна тръба и че има и тези противоположни въртеливи по-малки вихри извън голямата, всичко това изглежда ли вярно?

Кори: Да, така е... И формите понички, които вървят надолу или нагоре, в зависимост от поляритета на ... това е... начина, по който плочите се въртят. Течността се движи нагоре и след това надолу през тръбата и обратно надолу през системата.

Дейвид: Когато казваш, че е поничка, ти казваш, че това е вихър като поничка, която виждаш?

Кори: Да, това е като... Можеш да ги видиш да вървят нагоре, знаеш, един след друг. И те са перфектно разредени един от друг.

Дейвид: Когато той казва, че кълбовидната мълния се образува в центъра, означава ли, че в центъра на тръбата има някаква видима светеща сфера или...

Кори: Той казваше нещо подобно на кълбовидна мълния. Той описваше тези поничко-подобни вихрушки, които се появявали.

Дейвид: О-о. И имат ли блясък по тях, светлина?

Кори: Не, изглеждаше като течност ... просто приличаше на течен метал, изтласкван с вихрушки от същия течен метал в него. Би могъл да кажеш различни вихри.

Дейвид: Сега, това събитие, което тази жена е имала, беше описано като извънземно отвличане. Смяташ ли, в светлината на това, което сега знаем, че това може да е било от космическата програма, използвайки програмируеми форми на живот и такива неща, като се има предвид колко подобна е един вид по-напреднала версия на немската технология, която ти описа?

Кори: Това звучи извънземно за мен. Много... Описваше, че имало 9-футови плочи (~3 м), които са имали 11-инчови пластини (~30 см), които биха били достатъчни или са вършили същата функция, изпълняват същата функция.

Дейвид: Така.

Кори: И това е свързано с колко по-напреднали са от нас в материалните науки. Така че те могат да създадат свръхпроводима плоча, която изважда или борави със същото количество електроенергия, както и ние, но те могат да я направят с много по-малка площ.

Дейвид: Защо мислиш, че е казал, че има някакви черни частици в този материал? Дали материалът нямаше да провежда най-добре, ако беше еднородна субстанция или би могло да се окаже, че може да изравнява заряда с определени частици на определени места, разпределяйки ги така? Какво мислиш?

Кори: Да, това би било добро обяснение, че помага да се разпредели заряда.

Дейвид: Колко често е за извънземните групи да използват този тип вълноводи и течни метални системи за задвижване, където вълноводът е като тръба, която действително можеш да видиш в средата на кораба?

Кори: Смятам, че това е доста обичайно. И това е един от методите, които някои от по-малко напредналите групи използват. Съществуват много по-усъвършенствани съвременни двигателни механизми и други видове задвижващи системи, които са много по-напреднали от това.

Но когато имаш неземни... Когато мислиш за неземните във Вселената, те самите са на различни нива на технологично развитие.

И също така не е необичайно да чуеш за отвлечен, който да прави обиколка. Чел съм информация за тях, че са обикаляли, показвано им е оборудване, показвани са им звездни карти, давана им е друга информация. Това също не е необичайно.

Дейвид: Добре. Следва Марк Макандлиш, който говори за много необичайна история за авария. Нека видим.

* * * * * *

СПАСИТЕЛНА АКЦИЯ С АВАРИРАЛ КОРАБ

Марк Макандлиш: Бях в малко уеб кафе или интернет кафе, използвайки компютър, компютърът ми беше хакнат, затова ползвах техния.

И съм зает да проверявам електронната си поща и отстрани чувам този разговор между двама души, които говорят за магнитни ферофлуиди - флуиди на базата на масло. Те имат много метални частици, които реагират на магнетизма, защото имат желязо.

И те спекулираха дали има нещо общо със задвижващата система.

И така, ухото ми, вниманието ми някак се наостри. И човекът говореше за авария с превозно средство и аз не се стърпях: „За какво разговаряте?“

„О, не можем да говорим за това.“

Казах: „Е, добре, позволете ми да ви кажа какво знам, а след това, ако смятате, че е достатъчно интересно за вас, можете да ми кажете какво знаете.“

И така, един от тези двама души e бил в армията. Той бил ... Очевидно той бил част от екипаж, група, единица, която току-що била оформена. Не било вписано дори още в книгите.

И се оказа по-късно, така разбрах, че това е начинът, по който те извършват много от тези класифицирани операции, те създават единица, но преди да е изобщо в книгите, преди изобщо да стане част от историческия протокол, вече има хора, работещи в тази единица. Те излизат и изпълняват мисия, може би няколко мисии, и тогава, след това се вписва в книгите съществуването на единицата.

Но преди този момент, няма никакъв достъп чрез Закона за свобода на информацията, защото официално никога не е съществувала. И тази единица била такава.

И точно в края на Студената война, когато Съветският съюз се разпадаше, и имаше много разговори за обединението на Източна и Западна Германия, имаше двойни агенти - хора, работещи в разузнавателната общност на Съединените щати, които бяха вътре в Източногерманското правителство.

И възложената работа, от която този млад мъж бил част, била да влезе, да се вмъкне в Източна Германия - знаете, полет ниско над земята, под (обсега на) радара буквално - и да събере някои от хората, които били действащи отвътре като двойни агенти, защото наистина се притеснявали, че тези хора могат да бъдат убити, след като правителството започне да се срива.

И те били по средата на тази мисия - отивали към мястото на срещата, за да вземат един от тези хора - когато били пренасочени към това място на авария.

Самото средство... И не знам как са наричали превозното средство, но мога да го опиша за вас.

Представете си голяма черна глава на стрела с тъп край тук (махайки едната ръка пред лицето си) и дългият заострен край тук [другата му ръка се изпъва на около два фута (~60 см)].

С изключение на когато това нещо летяло във въздуха, то летяло с тъпия край напред.

Имало кокпит, който изглеждал ужасно много като кокпита на изтребителя F-117A, с малките ръбове около прозорците. И ръбът на покрива имал същия вид назъбена кройка в архитектурата на превозното средство.

Ако гледате отгоре, ще изглежда като триъгълник. Отстрани би изглеждало като пирамида, която е била разтегната при един от трите й ъгъла.

И тогава, под всеки от предните ъгли имало около 2½, или може би около 24~30 инча (~60-76 см) диаметър, Бяла сфера, закрепена в корпуса на превозното средство, на всеки ъгъл отпред.

И след това около 2/3 от началото, в края на далечната точка, имало трета сфера.

Сферите били закрепени на място с триточково прихващане, почти като обков на перла в пръстен, което било сребърно, което изглеждало като че би могло да бъде движено и насочено в различни посоки, може би за управление на средството.

Докато пристигна, в рамките на тази спасителна операция имало няколко техници с бели лабораторни облекла, взимащи важни компоненти от пилотската кабина. Те изваждали компоненти, които били отнасяни някъде другаде.

Превозното средство катастрофирало, защото пилотът летял с някаква надзорна мисия, летял плътно над земята, изкачвал се през долината на около 10 километра югозападно от град Хале, H-A-L-L-E, в Източна Германия.

И той се изкачил по билото и закачил горната част на широко борово дърво с левия преден ъгъл на превозното средство и в крайна сметка откършил ъгъла, смачкал сферата, която била в този ъгъл.

И превозното средство веднага започнало да пикира вляво и надолу, поради загубата на опората, независимо какъв бил механизмът за задвижване.

И така, опитвайки се да не катастрофира, той се опитал да го накланя колкото се може по-надясно, издърпал носа нагоре и все пак ударил страната на хълма. Първо ударил опашката.

А после... Когато първо ударил опашката, това пропукало структурата на корпуса, където била тази трета сфера, в удължения заострен край.

И тази сфера по същество започнала да се носи и се носела по хълма, когато те пристигнали.

И тризъбият държач бил се откъртил, но самата сфера била почти непокътната. Описваше, че изглежда като бяла, керамична тиква с вертикални набраздявания, каквито можете да видите по тиква.

Но след това всяка от отделните ивици имала фестон, почти като теракотни плочи на част от архитектура в мисионерски стил.

Така че имала такъв... И изглеждало, че формата е замислена да създава модели на турбуленция във вътрешността на съда.

На самия връх имало електрически проводник, металически на цвят, като алуминиев цвят минат с четка, с няколко жици излизащи от него.

Сега, той описа това нещо като нещо, подскачащо наоколо, само на няколко инча над повърхността на земята и всеки път от време на време започвало бързо да се върти и да подскача наоколо.

И се издигало малко по-високо над земята, а след това имало електрическо изпразване между няколкоto жици, излизащи от това нещо, и тогава то се успокоявало и снижавало отново.

И така, те били натоварени да хванат тази сфера. А обектът правел периодично този малко енергичен танц и затова им трябвало известно време, за да го заловят в момент, в който не бил твърде енергитизиран.

И те имали един от тези големи, полезни, жълти, алуминиеви сандъци, с които военните са прословути че употребяват, с пиано панти от едната страна, а от другата с винтови обтегачи. Знаеш, събираш ги заедно и заключваш наистина здраво.

И така, когато те ходели с това нещо ето така [Марк държи опакото на ръцете си заедно и ръцете му са протегнати], за да се опитат да го обкръжат отблизо, а алуминият очевидно отразявал магнитното поле, създадено от този обект.

И така, когато се опитвали да се доближат до него, то просто се отклонявало. Било отблъсквано от алуминия.

И така, тогава, с това, с което дошли, те измъкнали капака на това нещо, като развалили ... плъзгайки пиано пантата и откачайки щифтовете. Те плъзнали капака под това нещо. И после захлупили долната част на сандъка над горната му част, закачили пантата, затворили обтегачите и след това пуснали кутията.

И сандъкът се преобърнал „хоп“ [обръщайки ръката си нагоре, показвайки бързо движение] и се изправил като нагробен камък. Наистина било плашещо, от това, което казаха.

Но те докарали - и това е наистина доста фантастично - те докарали един CH53 Супер жребец с много дълъг - най-малко 100 фута (~30 м) дълъг - синтетичен ремък, с който закачили този контейнер.

Явно, то било толкова мощно по отношение на магнитните полета, които произвеждало, че те се притеснявали, че ще обърка авиационната радиоелектроника на хеликоптера и изчезнали бързо оттам.

Имало военноморски тюлени с моряшки куртки, с каскет на нощен пазач. Те разполагали с M-16 с подцевни и дулови гранатомети.

Имали два хеликоптера „Кобра“, напълно въоръжени с ракети и всичко останало, кръжащи над мястото.

И събрали колкото се може повече отломки. Били натоварени в превозно средство, което било на път, недалеч оттам.

И после поставили термитни гранати в онова, което било останало от корпуса, и го изгорили без остатък.

* * * * * *

Дейвид: Дори не осъзнавах, че някой някога е получил толкова подробно описание на това, което наричаш Дарт (Стрела). Колко близо изглежда до това, с което казваш, че са те взимали от къщата ти?

Кори: Ами, наскоро се сдобихме с направено изображение на Дарт.

Дейвид: Това е удивителна връзка. Просто... Те са толкова сходни в това, как изглеждат, че се чудя дали има каквито и да е различия или дали просто твоят илюстратор не е имал възможност да пресъздаде всеки нюанс.

Кори: Той не е пресъздал всеки нюанс, но е много близо. Това звучи като ранен предшественик на това, което наричаме Дарт сега,...

Дейвид: Така.

Кори:... защото има екипаж – кабината за екипажа – има двама души. Има места за двама души.

И в задната част има места за трима души.

Дейвид: Така.

Кори: И наистина не...

Дейвид: В Дарта, на който си бил?

Кори: В Дарта, на който бях.

Дейвид: Така.

Кори: И имаше и тези червени или кафяви подобно на куполи, три от които висяха от дъното. И се чудех защо, когато бях попитал какво е - то беше малко - какво задвижва кораба? Какво го прави да работи? И те ми казаха, че имат диско топки в тях.

Дейвид: Ха, ха.

Кори: И мислех, че те просто ме взимат на подбив, но след като видях това кълбо, което се носеше наоколо и как беше описано, може би са имали предвид това.

Дейвид: Уау!

Кори: И това просто ме впечатли, когато гледах тези кадри.

Дейвид: Така че дори и за теб, ти се изненадваш и научаваш някои нови неща тук.

Кори: Да. И как той го описва отпред и отгоре, изглежда като триъгълник, а аз го описах като пирамида. Построен е като пирамида отстрани. Точно така изглежда.

Дейвид: Смяташ ли, че Дарт ще бъде един от най-често използваните кораби в света след разкриването, че ще видим много от тях?

Кори: Различни негови варианти, да.

Дейвид: Едно от нещата, които забелязах, че се случи, докато наблюдавахме това, е, че ти беше във видим шок или поне изненада, когато той описваше Германия преди рухването на Берлинската стена и идеята, че един американски хеликоптер би могъл да отиде там, за да извърши операция за извозване след катастрофа.

И каква беше реакцията ти, основана на това тук?

Кори: Мисля, че до голяма степен доказва сътрудничеството на най-високо равнище между Съветския съюз и Запада по това време.

Дейвид: Аха!

Кори: Защото има... Всеки, който е живял през този период, ще знае, че няма начин да летят, особено въздушни средства, в Източна Германия през този период. Биха ги свалили бързо.

Имаха въздушна защита навсякъде. Би било... Мисля, че би било невъзможно да се извозят въздушни активи там, без сътрудничество между САЩ и Съветския съюз на най-високо ниво, където се обсъжда Тайната Космическа Програма.

Дейвид: Един от първите ми инсайдъри описа, че трябвало да транспортира 26 кутии с изключително тайни документи за свой приятел, който бил високопоставен масон. И трябвало да го направят много бързо в една нощ, защото имало нарушение на сигурността.

И като възнаграждение задето рискува живота си като прави това, той имал право да отвори една от кутиите. И това, което каза той, сред няколкото интересни неща, за които говорихме, беше, че той видял документ от Съединените щати, който очевидно е даден на всяка страна по света.

И им било казано: „Ако НЛО се разбие във вашата страна, оставете на нас да се справим с него, защото може да изтече биологичен материал, радиоактивност, всички тези неща“.

Смяташ ли, че този документ всъщност е верен? И смяташ ли, че това е нещо, с което САЩ най-общо се справя, където и да се случва?

Кори: САЩ го управляват, но и руснаците имат голяма група за реакция. Вярвам, че го наричахме... Най-малкото в армията се казваше „Хищен Нокът“, операция „Хищен Нокът“. За всички несвойствени материали, които биха паднали на Земята, те ще отидат и ще ги изземат.

Така че американците ще ходят и ще изземват материали в чужди страни. Обикновено чуждите държави ни съобщават, не само защото са се уплашили и разчитат на нас за това, но е имало инциденти, като например в Мексико. В зоната на мълчанието е имало НЛО, което се разбило и те изпратили екипи на Американския Хищен Нокът в пълна екипировка NBC (ядрена, биологична, химическа), за да извозят кораба. И когато го направили, имало, мисля, мексикански военни, които загинали при излагането на технологията.

Дейвид: Сега, ти спомена, че една от петте фракции на космическата програма е Глобалната Галактическа Лига на Нациите. Смяташ ли, че световните лидери, на които по същество е казано под дулото на оръжието да се откажат от тези много ценни артефакти, които се разбиват в тяхната страна, че да ги вземат в някаква космическа база, е като обезщетение, за да ги държат тихи, да ги правят щастливи, сякаш участват в нещо?

Кори: Да, ето защо тази програма е била създадена, за да даде на други страни, които знаят за космическата програма, място на масата, както и начин да ги държат спокойно, да ги карат да си мълчат.

Дейвид: Добре. Е, това е цялото време, което имаме за този Епизод. Това е абсолютно завладяващо. Всеки косъм на ръцете ми се изправи, когато видях онова изображение на „Дарт“, да изскача пред мен точно сега.

И Кори, ти само кимна с глава.

Кори: Да.

Дейвид: Така че е наистина удивително да работиш по това толкова много години и да видиш напълно изолирани източници да ти дават почти точно същите неща. Точно там започва истинското разкриване.

И това се случва само тук, в „Космическо разкриване“, което ви носи върха на копието за Пълно разкриване. Благодаря за гледането и до следващия път.

Автор: Кирилина Минчева

За контакти:

astroshine7.com

facebook/Astroscine7