Космическо Разкриване: Предсмъртното свидетелство на Бойд Бушман

Сезон 7, Епизод 21

23 Май 2017

Дейвид Уилкок: И така. Добре дошли в „Космическо Разкриване“. Аз съм вашият домакин, Дейвид Уилкок. Тук съм с Кори Гуд, нашият инсайдър на инсайдърите. И в този епизод имаме редки кадри от вече починал инсайдър (вътрешен човек, бел. прев.) от Локхийд Мартин, никой друг освен Бойд Бушман.

И така, Кори, добре дошъл в шоуто.

Кори Гуд: Благодаря.

Дейвид: Добре. Така че ето първият откъс от едно интервю, което не сме взимали ние, с Бойд Бушман, но е публичен домейн, за почтена употреба в Интернет. И като се има предвид значението и за какво говорим в това шоу, си струва гледането. Нека го видим.

* * * * * *

СРЕЩА С БОЙД

Бойд Бушман: Казвам се Бойд Бушман. Аз съм старши научен работник от Локхийд Мартин. Имам 27 патента.

Преди около 13 години се натъкнах на човек, получил работа от доктор Телър.

Доктор Телър беше дясната ръка на Опенхаймер. (Дж. Робърт Опенхаймер е американски физик теоретик, известен най-вече като директор на Проекта Манхатън, свързан със създаването на първата атомна бомба в Лос Аламос, Ню Мексико. Известен е като „бащата на атомната бомба“. Уикипедия)

И дори след като Опенхаймер беше изхвърлен от Зона 51, д-р Тейлър остана там и отговаряше за няколко програми.

Лицето, с което се свързвам два, до три пъти месечно, е ръководителят на тази програма сега и непрекъснато ме информират за всичко, което е възможно. Имам разрешение за достъп до строго секретна информация.

Избирам обаче за техните цели да не го използвам, защото те - даващите ми информация и аз - всъщност вярваме, че голяма част от информацията трябва да бъде извадена от онези тъмни места в зона 51, така че хората да могат да я видят

Така че ето какво започна преди около 13 години.

Тъй като аз съм учен, не вярвам в теорията. По принцип казвам: "Следвай данните; проклета да е теорията." Ако нищо не може да потвърди чрез физически тест, че нещо е вярно, тогава не ме е грижа да го приема в тази [информация], която представям.

Затова всичко, което представяме тук, ще бъде информация, която идва директно от тях, чрез мен, към вас.

* * * * * *

Дейвид: Той говори за идеята, че Тейлър работи с група вътрешни лица и че сега искат да разкрият истината. Това случва ли се сравнително често в тези класифицирани програми, че хората действително искат да изнесат навън информацията?

Кори: Да, това е сравнително обичайно. И тези, които се занимават със сигурността на тези групи, знаят това. Те са направили лични профили на тези хора. Те ги наблюдават много изкъсо. Те гледат за езика на тялото, за различните лицеви микроизражения. Те ги наблюдават много внимателно, за да разберат дали трябва да се намесят.

Така че много пъти, тези момчета обикновено ще водят тези разговори, нали знаете, на неделни излети, седят наоколо и говорят за това, вместо да говорят за това на работното място.

И в крайна сметка, те в крайна сметка узнават, в по-голямата част. Много рядко е, те (отговорните по сигурността) да не разберат, че (служители) говорят за това "извън офиса", както казват те.

Дейвид: Той казва: „Имам разрешение за достъп до строго секретна информация, но избирам да не го ползвам.“ Какво според теб означава това?

Кори: Ако влезеш и работиш на най-високо ниво на сигурност, ти си законово обвързан с всичко, с което си се съгласил, когато си подписал споразумението за достъп до секретна информация.

Така че, той се опитва да заобиколи съглашението за достъпа до секретна информация и всички възмездия, които могат да се случат законно или с пенсията му. Така че той играе един вид малка игра.

Дейвид: Сега, когато това интервю излезе, тъй като съм сигурен, че си спомняш, той подпали дори основните медии като опустошителен огън. Имаше много статии, които бяха написани за това, засягащи този човек.

Линк към статията

Така че, според мен, предполагам, че той не е някакъв измамник, но това, което прави тук, е може би част от оркестриран план. Смяташ ли, че това е вярно?

Кори: Ами, би могло да бъде, защото групите, които описвах преди, тези, които не се оставят да бъдат хванати, са тези, които намират хора с подобно мислене сред охраната, които затварят очите си.

Това са типовете хора, които наистина задействаха този ТКП Алианс (Алианс на Отцепниците от Тайните Космически Програми, бел. прев.).

Дейвид: Така.

Кори: Знаеш ли? Така се започна.

Дейвид: Каква би била целта на статиите за този човек и какво ще каже той, докато преминаваме през този епизод, излъчван публично?

Той изглежда вдъхва доверие. Казва, че работи за Локхийд. Ще видим снимки на предполагаеми извънземни.

Какъв ще бъде решителният, краен етап на популяризирането на тези видеоклипове и свидетелствата пред целия свят?

Кори: Все пак, Алиансът, както и онези, кaкто и да искаме да ги назовем - правителството в сянка, те са засявали в съзнанието на човечеството чрез филми и знаете комикси, хора, които дават предсмъртни изявления като това.

Така че, те един вид искат да – по начин да могат да се дистанцират от или отрекат това – да доставят тази информация на късчета и парчета до нашето съзнание.

Дейвид: Той каза, че е работил за Локхийд и има 27 патента.

Кори: Това трябва да е лесно да се провери, освен ако не са ...

Дейвид: И аз това си мисля.

Кори: ... един от 5 700-те класифицирани патента.

Дейвид: Сега, причината защо вадя на показ това е, можеш ли да провериш, че тези патенти може да са държани под капака на националната сигурност и затова може да не успеем да ги намерим, защото те могат да се окажат класифицирана технология?

Или може да има достатъчно неща, които Локхийд прави, които не са класифицирани, та поне някои от тези патенти могат да бъдат проследени?

Кори: Да. Голяма част от патентите им са некласифицирани, но най-секретните се оказват сред 5 700 патента, класифицирани до ден днешен.

Линк към патенти на Бойд Бушман

Дейвид: Така че, ако някой се опитва фактически да провери това, може да намери някои патенти. Може да не намерят всичките 27, но е вероятно поне някои от тях да могат да бъдат проследени.

Кори: Да.

Дейвид: Много от тези вътрешни лица, като Уилям Томпкинс и хората, с които е говорил, са казали, че „О, просто се успокой. Нещата, върху които работиш, ще ги пуснем до 10 години.“

След това минават 10 години, нищо не се случва.

Как това оказва влияние върху това, което виждаме сега, когато този тип се появява, когато му е казано от доктора, че може да му остават само седмици да живее?

Кори: Ами, това е много често, казвайки им „едно десетилетие - това е след едно десетилетие“. Това е било казвано на много хора в програмите, в които съм бил.

Дейвид: Наистина ли?

Кори: Много от тях, които имаха съвест, искаха да разберат кога ще бъде дадена тази информация на обществеността? И те също искаха да получат признание за това, което са правили. Те искаха обществеността да знае какво правят.

Дейвид: Сигурно.

Кори: И им беше казвано, че: „Ти ще бъдеш герой един ден. Всеки ще го узнае след 10 години“. И те продължаваха да отлагат и много от тези хора останаха много разочаровани и започнаха да напират да станат членове на Алианса.

Дейвид: Как Алиансът може да се свърже с хора в тази позиция, без да се издаде, ако има толкова много наблюдение? Как могат да го правят?

Кори: Обикновено хората са приятелски настроени в апарата за сигурност на тези различни групи. Това обикновено е ... Ако искаш да започнеш някаква подривна работа, първо трябва да проникнеш в сигурността или полицията.

Дейвид: Така че ти казваш, че това ще се случи като устен разговор с, като, някой, който е предполагаем охранител?

Кори: O, да. Само от уста на уста. Знаеш, от уста на ухо, уста на ухо.

Дейвид: Възможно ли е за хората да си изпращат писма един на друг? Наскоро чух, че в пощенските служби на САЩ, те може да не четат вашите писма, но те сканират пощата на всички и виждат на кого изпращате поща.

Кори: Не, не се препоръчва да има каквото и да е в писмена форма. Знаеш ...

Дейвид: Наистина ли?

Кори: Да. Подаваш информация надолу по веригата, която може да бъде ненадеждна, нещо като игра на развален телефон. Минава през филтрите на различни хора, а после те малко я изменят, но не можеш да имаш нищо написано.

Дейвид: Когато говорихме преди шоуто за някои от потвържденията, които се появиха наскоро за Бойд Бушман, изглежда, че произлизат от това изтичане (на информация, бел. прев.) на Vault 7 (Трезор 7, бел. прев.), което се случи неотдавна.

Така че за онези, които не са обръщали активно внимание на това, тъй като изглежда, че бързо премина през медиите, може ли да ни обясниш каква е историята на Vault 7 и как тя е свързана с Разкриването?

Кори: Да. Трезор 7 беше излагане на данни на ЦРУ, извършено от Уикилийкс.

Дейвид: И доколкото разбирам, в този Трезор 7 има 8 700 документа.

Кори: Това е много голямо излагане на данни.

Дейвид: Да. Онова, което най-много ме шокира, беше, когато Уикилийкс излезе с това и каза, че 99% от историите, които се намират там, все още не са направени публично достояние. И ние имахме Дръдж Репорт (Drudge Report - американски алтернативен новинарски сайт, бел. прев.), наричащ това другия Сноудън.

Каква би била целта за излагане на информация от класифицирани документи на ЦРУ? И как тя е свързана с Разкриването?

Кори: Те издадоха много имена в това излагане на данни от Трезор 7 и много от тези имена са хора, които са цивилни, които са били следени от ЦРУ.

Дейвид: Така че Бойд Бушман е в изтичането на данни на Трезор 7.

Кори: Да.

Дейвид: И те са го следили и са го държали под наблюдение.

Кори: Това беше списък на цивилни, които са били наблюдавани от ЦРУ.

Дейвид: Ако АНС е нашата Агенция за Национална Сигурност, която наистина е национална агенция за наблюдение и това е, което те правят, защо по дяволите ЦРУ трябва да прави точно същите неща, но под собствения си чадър? Това няма да има смисъл за повечето хора.

Кори: Много от тези организации не са напълно свързани, когато става дума за данни. Не е задължително всички те да черпят от една и съща купа сено.

Те ще имат свои собствени купи сено от информация. И това е прекалено, но тези групи не са напълно ... Тези групи не споделят напълно помежду си. Те преминават през някакъв комитет, за да обменят информация помежду си.

Дейвид: Едно от нещата, които току-що излязоха за Трезор 7, беше изтичане за най-високите нива, че никой не може да работи един с друг в ЦРУ повече от три години, защото се тревожат толкова много от отделните хора в екипа, започващи да формират свои собствени малки фракции.

Кори: Тайно споразумение, да.

Дейвид: Смяташ ли, че това е отчасти Алиансът и как те се опитват да спрат Алианса да не може да расте?

Кори: По този начин се опитват да предотвратят всякакви координирани усилия срещу себе си.

Дейвид: Точно. Добре. Сега нека да видим следващата много интересна част от интервюто, направено с Бойд Бушман, вътрешен човек на Локхийд Мартин, неговата предсмъртна изповед. Виж това.

* * * * * *

ИЗВЪНЗЕМНИТЕ СА РЕАЛНИ

Бойд Бушман: Помолих ги да ми кажат кой пилотира тези неща. Затова той каза: „Чудесно. Те са приблизително 5 фута, 4½ до 5 фута високи (~1.30 до 1.50 м, бел. прев.)“.

Имали един или двама от тях, които били 230-годишни. И имаме общо поне 18, които съществуват и работят с нашето съоръжение, докато Телър го подготвя.

И забележете, че очите са различни, носът е различен, но имат пет пръста на ръцете, пет пръста на краката, две очи.

И доста странно, аз го попитах как комуникират. А той казва: „Ами така, Бойд. Ти съвсем ненадейно имаш въпрос в ума си. Влизаш в стаята с един от тях, и съвсем внезапно, се усещаш как даваш отговора на твоя въпрос, с твоя собствен глас. Те са способни да използват твоя собствен глас чрез телепатия, за да говорят с теб“.

А аз казах, „Чудесно“.

Сега, ето как изглеждат отпред, но когато заобиколите и ги погледнете отзад, са ето така.

Сега, забележете, че имат три задни кости. Всъщност те са хрущяли. Въпреки това, това е много по-ефективна система от нашата.

Те също имат три (чифта) ребра в своята система, а не повече. Това също е задната страна на извънземен.

Тук е поглед от 45°.

И сега, когато говорим за извънземни, аз настоявах по въпроса и той каза: „Ами, има две групи извънземни.“ Разделят ги на две групи. Едната група той нарича ... все едно имаш ранчо. И ти имаш ранчо, и откриваш, че една група са твоите каубои, които знаят как да се справят с твоя добитък.

Има и други, които са крадци, които крадат добитъка ти.

И действително, двете групи действат по различен начин. Онези, които са каубои, са много по-приятелски настроени и имат по-добри отношения с нас.

Ето и другата страна на извънземния.

Сега, също така забележете, че краката им, където имат пет пръста, пръстите се съединяват като жаба, но все пак са различни (един пръст от друг, за разлика от жабешките пръсти).

И това е планетата, от която те идват, които те наричат Куинтумния.

И забележете, че ръката ... това е извънземна ръка.

Забележете, че пръстите са по-дълги от нашите с доста, около 30% по-дълги, и това е просто начинът, по който те са свързани.

* * * * * *

Дейвид: Е, очевидно, има много, много интересни неща, за които можем да говорим само в този отделен откъс.

Едно от нещата, които той каза, за което мисля, че дори хората, пишещи статии, не са уловили действително, беше, че спомена числото 18.

И ми прозвуча много сякаш, когато той каза, че има поне 18, че говори за различни видове извънземни.

Това е много по-малко число от това, за което знаеш. Все пак, някой би могъл просто да работи като инженер за Локхийд, да му бъде даден брой около този като част от тази отделена секция?

Кори: Да. И той най-вероятно е разбрал за мнозинството от тях в края на времето, което е прекарал като инженер или след това.

Те обикновено ти позволяват да знаеш за три, може би осем, различни вида, в зависимост от технологията, на която правиш обратен инженеринг, каква технология изучаваш.

Те няма да ти позволят да знаеш повече, отколкото „трябва да знаеш“.

Дейвид: Нека просто кажем, че едно от тези момчета гледа нашето шоу и може би можеш да му покажеш, че може да има повече, отколкото смята, че знае. И така, какви може да са тези три до осем групи? Какво би му било казано, наложително?

Искам да кажа, те могат да се променят (информацията за извънземни, която дават на служителите си. бел. прев.), но ...

Кори: О, да, може да се променя. Някои от тях знаят за Рептилиите, но някои от тях не знаят.

Дейвид: Добре.

Кори: Това е интересно. На някои от тях е разказвано за тази група от тип Ибън (Eben).

Дейвид: Добре. Какво би трябвало да е това?

Кори: Някои хора ги свързват със Сивите, но изглеждат много месести. Те са двукраки, месести същества. Знаеш, очите им не са черни, освен ако нямат лещи.

После са тези Нордикс (Nordics – Северни, Скандинавски) групи.

Дейвид: Добре.

Кори: В повечето случаи ще знаят за това или за Високите Бели. Но в по-голямата си част те ще знаят за тези. И някои от тях като че ли знаят за рептилите, но някои от тях не знаят.

Дейвид: Сега, ще има противоречия в началната част на историята "Бойд Бушман", защото всички тези деца в Интернет смятат, че са спечелили Нобеловата награда за откритието, че тази снимка на ЕТ, която държи високо, всъщност е само снимка на играчка от Уолмарт (Walmart-верига магазини).

Кори: Правилно.

Дейвид: Играчката от 2008 изглежда съвсем същата като снимките, които държи в момента.

Играчка на Извънземно от Уолмарт

Толкова много хора в Интернет се опитаха - както са скептичните зевзеци - да мислят, че този човек буквално е взел играчка и е направил снимки на нея. Как отговаряш на това?

Кори: Възможно е тази играчка да е била пусната в ограничено издание, за да се предотврати разкриването на този тип извънземни.

Сега, споменах ти в личен разговор, че съм виждал тези видове същества и съм ги виждал живи.

Дейвид: Правилно.

Кори: И те бяха наричани „Портокали“. А когато бяха живи, цветът на кожата им беше цвят на морков, но беше по-тъмен - морково оцветен с малко кафеникаво, предполагам. Но ги наричаха „Портокали“.

И те бяха много позитивни същества. Когато са живи, ако някога сте имали домашна птица или сте виждали умряла птица, очите ѝ са вдлъбнати в главата доста.

Дейвид: Правилно.

Кори: А когато са живи, очите им са издадени навън от главата. И тогава малките набръчкани зони под очите и над очите им, те са много, много ... в очите, енергията е много приятна.

Дейвид: Ммм.

Кори: А очите им се движат изразително доста наоколо и виждаш бръчките, които минават под очите и около очите, изтласкват се и се движат наоколо, тъй като очите са малко по-навън от главата - леко.

Дейвид: Така че ти казваш, че „Портокалът“ има много по-различен външен вид, когато е жив, отколкото този изсушен труп.

Кори: Правилно. Те са тук, за да опитват да ни помогнат. Предполагам, че това ще да е един от каубоите.

Дейвид: За които той спомена.

Кори: За които той спомена. Те са били тук, опитвайки се да ни помогнат да управляваме, да управляваме планетата, знаеш, като някакъв вид наблюдатели.

Дейвид: Някои хора, които не са много добре информирани, биха казали, че всеки тип извънземен, който изглежда така, е Сив и че той отвлича хората и ги измъчва, поставя сонди в тях и импланти в тях. Как отговаряш по отношение на това, което казваш, че тези хора правят?

Кори: Ами, има няколко същества, които имат неточно, същото описание като тези Сиви.

Дейвид: Правилно.

Кори: Така че има много объркване. Знаеш, има дори и видове от тип Рептилия, които имат същата телесна конфигурация и вид на тези Сиви. (Може би такъв вид същество е мумията, наречена Жозефина, бел. прев.)

И при избелването на паметта на хората, които e трябвало да бъдат в контакт с тези същества, военните ще ги отвлекат отново и много пъти хората ще им кажат, че са Сиви, защото са видели толкова много различни телевизионни предавания и са видели онова скицирано изображение на Сиви толкова много пъти, че се опитват да ги свържат заедно, защото изглеждат подобни.

Дейвид: Спомена също, че на момчетата на по-ниско ниво на достъп до секретна информация, която все пак е била строго секретна, ще им бъде казано за Нордикс. Обсъдихме Нордикс, живеещи в Земята.

Каква би била стандартната информация, включваща по-ниско ниво на разкриване за Нордикс? Какво биха им казали, че са? Откъде идват? Какво правят?

Кори: Е, не всички Нордикс същества идват от Вътрешната Земя.

Дейвид: Правилно.

Кори: Някои от тях всъщност идват от други звезди и са били в хилядолетна битка с рептилиите и са имали схватки с други същества и цивилизации, също така.

Имало е галактическа война - ако не дори междугалактическа война - това е затихнало и отминало и се е случило в историята, още преди да съществува човечеството.

Дейвид: Така че, този материален, човек-учен, работещ в Локхийд Мартин, работещ върху повърхностната текстура, каквото и да е, такъв вид неща, добре, какво му е казано за Нордикс въз основа на това, което току-що каза? Колко може да знае?

Кори: Просто зависи от това колко е нужно да знае. Върху каквато и технология той да работи, трябва само да знае каквото трябва да знае, за да взаимодейства със съществата или да знае, че е свързан с определено същество, да има представа какъв подход е бил приложен към технологичното развитие на тяхната планета.

Освен това, освен ако не е работил в множество програми и е трябвало да се запознае с множество извънземни, той просто ще знае каквото му казват за това, което трябва да знае за работата си.

Дейвид: Той спомена нещо за хрущяла, че е начинът, по който са направени костите и че те имат само три чифта ребра и че в гърба им има необичайна структура.

Има ли някои Извънземни, които имат по-хрущялен скелет вместо скелет от кости като нашия?

Кори: Да, подобен на хрущял скелет, но много от тях не са ... целият скелет не е хрущял. Те просто имат такива части. Както ние имаме хрущял в носа.

Дейвид: Така.

Кори: Те биха могли да имат различни изпъкналости или други подобни неща, част от всичко, което са били, преди да са се развили, като срастналите пръсти .

Дейвид: Сега, той спомена нещо странно за телепатията, което е, че не само изживяваш телепатична комуникация веднага щом влезеш в стаята с тези същества, но че я чуваш така, сякаш това е твоят собствен глас, който ти говори.

Каквo мислиш по този въпрос?

Кори: Точно така става. И това ще те накара да се чудиш, когато имаш идеи и мисли, откъде идват? Знаеш, може да е друг източник извън теб.

Но, да, комуникациите, които аз имам, всеки има онзи глас, който слуша в своя вътрешен монолог. Това е същият глас, с който ги чуваш да комуникират с теб.

Също така получавате изображения, миризми, вкусове, в зависимост от съществото.

Дейвид: Той спомена също, че тези същества имат родна планета, която той нарече Куинтумния. Любопитен съм, ако някога си имал диалог с тези Портокали, както ги нарече, за да чуеш нещо такова, или ако има всъщност имена на планета и подобни неща, които понякога изникват.

Кори: Да. Те ще дадат име на планетата си, което очевидно е от тяхното място. Това не е някакъв английски превод на това откъде са. Това спокойно би могло да бъде името, което са дали на своята планета. Това е първият път, когато го чувам.

Дейвид: Така че, ако той казва, че е бил уведомен в брифинги, изглежда, че е бил уведомен за поне 18 групи и казва, че те се разделят на две основни категории.

Категория първа: каубои. Категория номер две: крадци, които всъщност биха били онези, които крадат добитъка ти.

Кори: Правилно.

Дейвид: Това звучи ужасно, доста подобно на галактическата търговия с роби, която ти си споменавал. Така че аз съм любопитен за мислите ти, когато видя тази част от видеоклипа.

Кори: Това е вярно. И през времето, когато той е получавал брифингите си, най-вероятно много от това се е случвало, преди да сме разработили Тайната Космическа Програма достатъчно далеч, докъдето бихме могли, предполагам, за да надзираваме - Слънчев Пазител - собствената ни територия.

Но да, те биха могли да идват и да отвличат хора през цялото време, а след това да се изстрелят от нашата Слънчева система наистина бързо. И дори неземните, които са наблюдавали нещата, понякога би се случило толкова бързо, че не биха могли да отговорят.

Дейвид: От колко време смяташ, че хората в отбраната на Съединените щати са знаели за това, преди да разполагат с технологичните средства да го спрат?

Кори: Те са били ... От самото начало на разузнавателна общност, те са знаели.

Дейвид: И кога са достигнали способността да спират това да се случва?

Кори: Това би било вероятно в началото на 80-те, когато биха могли да покажат достатъчно сила, за да го спрат да не се случва постоянно.

Дейвид: Добре, следващата част от интервюто на Бойд Бушман идва с още по-интересна информация. Нека да погледнем.

* * * * * *

ЗОНА 51

Бойд Бушман: Аз, поради някои много добри причини, държа нещата под контрол, но не искам всички нас зад руснаците и китайците. И проблемът, който имам, е, че зона 51 работи както с руснаците, така и с китайците, които точно сега се опитват да правят НЛО-та.

Има общо 39 граждани на Съединените щати, които са изгубили живота си, опитвайки се да да правят обратен инженеринг на НЛО-та.

А последния, за когото чух, беше преди година и половина, когато загубихме 19 живота в един тест. Те всъщност искаха да докарат различни летателни съдове в близост до НЛО, НЛО се защити и 19 от нашите хора умряха.

* * * * * *

Дейвид: Как смятате, че би се почувствал някой като Бойд Бушман, работещ очевидно по време на Студената война, и тогава знаейки, че руснаците и китайците всъщност работят съвместно със САЩ в район 51?

Кори: Хората, които са водили Студената война, така да се каже, бяха силно индоктринирани в анти-руския манталитет. Това, което ги е карало да правят техния обратен инженеринг, е било да предпазят Америка от какъвто и да е ядрен обмен с Русия.

Дейвид: Е, Китай не беше толкова ... В 80-те години той не се смяташе за голяма заплаха, както сега, но защо Китай ще бъде в зона 51? Какво наистина се случва тук?

Кори: Ние стигнахме до определена точка в нашата Тайна Космическа Програма, където не можехме да я скрием от другите технологично развити народи. Те ни следяха.

Така че не само имахме тази Глобална Галактическа Лига на Нациите, която беше създадена, но в ... Не мога да си спомня времевия период, но мисля, че през 90-те години на миналия век беше подписано някакво споразумение между тези сили, че те ще споделят технологии.

Те обменят учени, за да се уверят, че има непрекъснатост на техническата информация, насочена към всички различни групи. Това гарантира, че всички споделят, каквото имат.

Дейвид: Каква би била целта, за явно съществуващата ядрена конфронтация с Русия пред света, но след това много добро сътрудничене с тях в зона 51? Защо би имало такова разделение?

Кори: Ами, сътрудничеството с руснаците в разгара на Студената война, открито в тези бази беше ... не го видях толкова много. Това беше към края на Студената война, по-голямата част от него след Студената война, когато започнахме да сключваме споразумения с Китай, Русия и Индия и някои от тези други групи.

И ние също имаме хора от Индия и няколко други народи, с които работим в тясно сътрудничество и споделяме технологията, защото разбрахме, че те са стигнали доста далеч в развитието си.

Така че споделянето на тази информация е и начин за нейното управление, ако имате споразумения между всички тези различни нации.

Дейвид: Сега, той спомена, че 39 души са загубили живота си по време на работа по НЛО-та, но след това той каза също, че 19 души са загинали, когато са летели с конвенционални летателни съдове към НЛО в небето и то явно се е защитило.

Нека направим разбивка. И така, на първо място, числото 39, въз основа на всички неща, които са наистина известни, изглежда много, много малко.

Кори: Може да го е казал набързо, без да дава много подробности. Може да са били 39 служители на Локхийд, които са работили по тези програми, за които той знае.

Дейвид: Правилно. Не мислиш ли обаче, че общият брой на хората, които са загубили живота си, опитвайки се да правят обратно инженерство на НЛО, ще е много по-висок от 39?

Кори: Абсолютно. ... Загубили сме много животи, просто да приберем корабите, преди да успеем да започнем да ги инженерстваме обратно.

Дейвид: Уау!

Кори: Така че, да. Много животи са били изгубени, прибирайки ги (НЛО), правейки им обратен инженеринг. И тогава се връщаме назад, по време на Германската Тайна Космическа Програма, когато са я развивали, имало е много германци, загинали в процеса, много загинали учени, произвеждащи тези технологии, да не говорим за целия робски труд, който са имали.

Дейвид: Добре. В последната ни част от интервюто с Бойд Бушман имаме много интересен инцидент, подобен на Розуел, за който ни разказва.

* * * * * *

БИТКА НАД НЮ МЕКСИКО

Бойд Бушман: Оказа се, че е лекар. Той беше много, много изтънчен джентълмен, и аз водех разговор с него. Видя накъде вървеше темата, така че той просто каза: „Добре, трябва да разберете какво направих един ден“.

И аз казах, „Добре.”

Той каза: "Бях в процес на лекуване на пилот, който беше тестов пилот, тестов пилот на Морския флот за правителството на Съединените щати и беше 1947 г."

По същество ми каза, че бил ... че „те, радарната група, са засекли сигнал над Ню Мексико и че биха искали да ми възложат да изляза и да проверя“.

Така че, той казва: „Чудесно. Ще го направя“. И той получил най-бързият самолет, който съществувал тогава, което беше пропелер (витлов изтребител, бел. прев.) по това време. И бил напълно въоръжен и всичко останало.

Той излетял и намерил нещото, и незабавно съобщил обратно, и казал: "Бих искал разрешение ... Първо, искам да ми кажете, има ли други самолети във въздуха? Има ли търговски или някакви други, освен него и мен?”

Те казали: „Само вие двамата“.

И той казал: „Чудесно. Второто нещо, което исках да знам, е имам ли разрешение да го сваля?“

Те казали: „Защо искаш разрешение да го свалиш?“

Той казва: „Защото аз пилотирам най-бързото нещо, което могат да направят Съединените щати, и той започва да ме оставя зад себе си. Знам, че е или приятел или враг, и ако ме напуска, той е враг. Следователно, искам разрешение да го сваля“.

Командирът казал: „Добре.“ Той му дал разрешение.

Той го прихванал. Свалил го. То паднало.

Той прелетял покрай него и видял, че има път от едната страна на оградената зона. Той се снишил и приземил самолета си. Трудно за правене, но той го направил. И после пресякъл оградата.

Един от тях ... Вратата била отворена. Един от тях бил навън, ходел наоколо, но той не го интересувал. Той се интересувал какво било превозното средство.

Затова той се приближил и доста странно, когато се навел - защото било само 5 фута (~1.50 м) високо - той видял, че може да вижда през стените. Не само това, но когато влязъл, подът бил гъбест.

Той погледнал тримата, които били там, и те били мъртви. Той знаел, че са. Той ги бил убил. Но той също знаел, че военните ще дойдат и той отдавна търпял тези момчета.

После се отдалечил, върнал се по оградата от бодлива тел, влязъл в самолета и излетял.

Когато се срещнах с контактите си в Зона 51, повдигнах въпроса за тази история и те казаха: „Ами, това е напълно вярно, но ние не можем да я разкажем. Ти можеш.“

* * * * * *

Дейвид: Добре. Така че това е очевидно история, която ни дава подробности по факта, че тези Извънземни са уязвими. Те не са непременно като Битката в Лос Анджелис, където това нещо има щит около себе си, докато нашата армия стреля по него и сякаш нищо не му се случва.

Очевидно някои от тези кораби могат да бъдат свалени. Това всъщност вярно ли е?

Кори: Да. И ако ги хванеш на различни етапи в полета им - и аз не знам какви са тези етапи - те са уязвими към силна енергия, разрушителни оръжия. Както казваха, радарът може да е свалил кораба на Розуел.

Така че много от тях могат да бъдат свалени с високо енергийно оръжие. Рядко ще чуеш за тях да са свалени с кинетично оръжие.

Не знам дали е използвана ракета. Звучи, сякаш ги е свалило горещо олово.

Дейвид: Правилно.

Кори: Така че, това би бил много рядък случай. Бих спекулирал защо са могли не само да стигнат толкова близо, да стигнат в обхвата на този кораб, за да могат да стрелят, без той да предприеме избягващи маневри.

Така че ще трябва да се замисля какво се случвало по онова време с неземния кораб.

Дейвид: Той спомена, когато влязъл в кораба, че стената станала прозрачна и можел да види навсякъде. Това нормално нещо ли е за едно от тези?

Кори: Да. О, да. Да. Това е много обичайно. Няма да видиш прозорци, но навсякъде отвътре в кораба можеш да виждаш. Изглежда, че изобщо няма панели, сякаш просто гледаш през открита площ.

Дейвид: Обичайно ли е подобни истории да се предават наоколо, като слухове в, може би кафенета и такива неща?

Кори: Обикновено след няколко бири в бара, те се чувстват комфортно да говорят за това. Обикновено бирата е замесена.

Дейвид: Ха, ха, ха. Добре. Е, това беше целият епизод, даващ ви уникална представа за Бойд Бушман, който беше широко популяризиран в медиите с това уникално свидетелство, ясно замислено да бъде част от съществуващото разкриване, за да ни донесе истината.

Автор: Кирилина Минчева

За контакти:

astroshine7.com

facebook/Astroscine7