Космическо разкриване: Въпроси на зрителя – част 7

Сезон 7, епизод 15

11 април 2017

Дейвид Уилкок: Добре дошли в „Космическо Разкриване“. Аз съм вашият домакин, Дейвид Уилкок. Това е Кори Гуд, нашият инсайдър на инсайдърите. Как си, Кори?

Кори Гуд: Добре, благодаря.

Дейвид: Добре дошъл в шоуто. Добре, първият въпрос е от Schmitz_K и е както следва:

„Обичам въпросите на зрителя. Аз също имам въпрос. Дали корабите на ТКП (Тайните Космически Програми) произвеждат гравитация или са нулева G среда? И сериозно ли е занижена гравитацията в КЛО (Командване на Лунните Операции)?“

Имаше ли гравитация, когато бяхте на кораба?

Кори: Да. Те имат плочи на пода, които създават гравитационно поле, но също и в мехура на торсионното поле, се създава среда, в която те могат да контролират гравитацията по някаква причина по-добре.

Кори Гуд

По-ниските нива на ТКП, те нямат цялата изкуствена гравитация. Така че ще видите ръкохватки на тавана, които използвате, знаете, за придвижване.

Дейвид: А-а. Ако се върнем на немския кораб Камбана, имали ли са нула G среда, когато са летели в тях?

Кори: Да.

Дейвид: Имали са?

Кори: Да.

Дейвид: Втората половина на въпроса беше за КЛО. Има ли силно занижена гравитация в КЛО? Предполагам, че те мислят, че гравитацията на Луната е по-малка от нашата и как астронавтите, предполагаемо подскачат наоколо.

Кори: Точно така. На КЛО имаше едно G гравитация.

Дейвид: А.

Кори: Има и някои от другите повърхностни бази, които те имат, за които не сме говорили толкова много, където няма гравитация.

Дейвид: О-о, без гравитация?

Кори: Без гравитация, освен разбира се, естествената гравитация на Луната.

Дейвид: Така, добре.

Кори: Така.

Дейвид: Добре. Имаме въпрос от Маркус О. И той е:

„Бих искал да чуя Кори, да разясни повече за работата, която е направил върху него самия, също повече за неговата високо вибрационна диета и каква работа точно бихме могли да направим за себе си. Разбирам, че той не иска да изпъква като лидер и че не трябва да го „следваме“, но някои от нас биха искали съвет и допълнителна информация.

„За хората, които се опитват, т.е. с диета и медитация, какви биха били добри предложения и за двете? Би било хубаво да чуем повече за работата, която трябва да вършим за това съзнателно възнесение.“

Кори: Ами, има компонент към тази ситуация, че моето вибрационно състояние се увеличава само бидейки в присъствието на някои от тези по-високо вибриращи същества.

Дейвид: [Дейвид поклаща глава в знак на съгласие.]

Кори: И аз получавам лични съвети от тях, а това са много неудобни съвети. Около 80% от моите комуникации с тях включват неудобни упреци, защото съм отказал да приема съветите им.

Дейвид: Така че за тези, които нямат същества появяващи се в стаята при тях и даващи им по-висока вибрация, просто бидейки в тяхно присъствие, какви са някои от практическите стъпки на хората, действително постигащи това опрощение?

Кори: По-малко търсещи навън за решения и много интроспекция. Всички ние имаме травми в живота, които смятаме, че сме оставили зад нас. Не е нужно да се занимаваме с тях вече.

Е, време е да започнем, знаете, да ги изкопаваме, да ги извадим на светло и знаете, да свършим трудната работа. Това беше много трудно.

Много хора мислят, знаете ли, „Ти имаш този лице в лице контакт. Какъв си късметлия.“

Много, мног трудно е. Това е деморализиращо на моменти.

Егото ми беше така, предполагам, масажирано - не по начин да го направят по-голямо, а да ме направят по-скромен.

Всеки път, когато започнеш да мислиш себе си за нещо повече, те идват, „Чакай малко. Погледни това, това и това.“

И знаете ли, връща те на мястото ти и те връща на пътя.

Дейвид: Така че въпросът също се въртеше около диетични въпроси и има още един тук, който касае това.

Така че той конкретно казва, че вече се опитва да прави здравословна диета, но какви са някои от предложенията, които биха могли да помогнат?

Кори: Ами, това определено също е процес. Едно от нещата, които ми бяха казани, особено от Тиър-Еър, беше, че не практикувах това, което проповядвах.

Говорех за високо вибрационни диети, прибирах се вкъщи и се хранех с хот дог на клечка и всички тези нитрати, ...

Дейвид: Правилно.

Кори: ... И това причиняваше опустошение на тялото ми. Искам да кажа, можете да видите от първия сезон колко нездравословно изглеждах.

Дейвид: Изумително е, трансформацията и колко си се променил. И наистина изглежда сякаш веднъж след като си имал онзи контакт с Ка’Ари и си докоснал ръцете ѝ и тогава сте имали това сливане на умовете, че тогава действително нещо се е задействало в теб, в този момент.

Кори: Знаеш ли, това е труден път. Пътят на всеки човек е различен.

Имам предвид, че трябва да се справяш със своите стари травми. Трябва да се справяш с текущото си поведение, което е разрушително.

Ако не направиш това, без значение колко духовно напреднал си мислиш, че си, ти просто се само заблуждаваш.

Трябва да работиш и да се грижиш за всички тези малки земни проблеми, които се държат като парашут, който те задържа назад.

Дейвид: Тъй като въпросът, беше също свързан с диета, искам да повдигна въпроса за системата от оръжия, нещо, за което ми говориха няколко инсайдъри, идеята, че самият Кабал всъщност е вложил определени съставки в храната, че има за цел да съкрати продължителността на живота, да намали щастието, да увеличи теглото, всички тези неща.

И така, лично ти наясно ли си с идеята, че хранителната система, която имаме, е превърната в оръжие по определени начини?

Кори: Да, цялата ни среда е превърната в оръжие срещу нас. Ето защо трябва да намалим всички тези оръжия, колкото можем.

И в моя случай, аз в крайна сметка минах на вегетарианска диета. Бях почти принуден, заради хранително отравяне.

Дейвид: Точно така.

Кори: Така че аз бях наистина бавен, да започна да практикувам това, което проповядвах.

Дейвид: Добре, и така, следващият въпрос е от Седона Визионари и гласи:

 „Кори спомена повече от веднъж, че използва техника за освобождаване на отрицателни същности от енергийното си поле. Бих искал наистина да знам как се прави. Знам, че той каза, че го прави използвайки името на Исус Христос, но трябва да има малко повече от това, което би било полезно за хората, които гледат шоуто, за да го използват.“

Кори: Щом разбрах, че имам прикачвания на същности, аз се върнах, разбира се, към моето минало и как съм бил отгледан, и призовах името на Исус и това проработи. Те просто избягаха от мястото на престъплението.

Дейвид: Така.

Кори: По-късно бях повторно заразен със същности от Мара, една от хората от Вътрешната Земя, които ме бяха посетили без мое разрешение.

Дейвид: Негативното същество, в този случай.

Кори: Точно така. В този случай Ка'Ари ги отстрани с някакъв тон от кристал и те избягаха по същия начин.

Предполагам, че силата, която аз приписах на името на Исус, му даде някаква вибрационна сила с моята воля и моето убеждение, че името на Исус ще ме изчисти.

Така че казвам това, защото тонът, вибрацията на този кристал е това, което ги изгони от мен за втори път.

Така че, разбира се, трябва да има и други методи за това. Няма да кажа, че трябва да отидете във Вътрешната Земя и да имате кристал размахан над вас или да извикате в името на Исус.

Хората могат да го направят сами, но това е много трудно. Много пъти тези същности ще се държат така, сякаш са напуснали, знаете ли, "напускам", правят малкия ходещ шум, след което се промъкват отзад и влизат.

Най-доброто, което можете да направите, е да направите тялото си с вибрационна природа, с която е много трудно тези същества да съществуват съвместно с вас.

Дейвид: Имаме един от „Мервич Мама“. Ха, ха.

„Защо още наричаме Гонзалес, „Гонзалес“? Ако той вече е бил компрометиран и вече не е на Земята, защо не можем да знаем кой всъщност е той? Това ще помогне много за привличането на повече хора на борда.“

Кори: Той има семейство тук, което не бих искал да се поставям в опасност. Вече го изложих на показ и това предизвика много проблеми с Алианса, Алианса на ТКП. Половината от командната и контролната структура няма да покажат главите си, знаете ли, за целите на командването и контрола.

Дейвид: Правилно.

Кори: Така че няма да направя нищо, за да причиня повече щети.

Дейвид: Напълно съм съгласен. Скитник 1027:

„Аз съм объркан, защо Алиансът е по-загрижен за Кабала, излагащ мръсотията, която има за тях, отколкото за даването на човечеството на Пълно разгласяване. Трябва ли да се интересуваме от това, което отделните фракции на Алианса са направили, повече отколкото нашето възнесение?

„Също така, защо, Кори, си загрижен за социалните последици от Пълното Разкриване? Обществото вече е разбито. Ние изпитваме тъмна нощ на душата по някаква причина, нали?“

Предполагам, че първият въпрос е, „Защо Алиансът е по-загрижен за Кабала, който излага мръсотията за тях отколкото за Пълно Разкриване?“

Кори: Ами, защото те ще стоят до тях в съдилищата. Те са изпълнявали заповеди, които са им били давани от дълго време. И в процеса, са били извършени много престъпления срещу човечеството.

Дейвид: Неща, които биха били толкова компрометиращи, че хората не биха се чувствали много опрощаващи?

Кори: Абсолютно не.

Дейвид: Така че, що се отнася до тази идея за социалните последици от Пълно Разкриване, въпросът изглежда те изправя пред това, сякаш си загрижени за Пълното Разкриване, разбиващо обществото и те казват, че обществото вече е разбито. Това просто ще ни даде полезна тъмна нощ на душата, ако получим Пълно Разкриване.

Кори: Хората имат всички тези идеи за това, какво ще бъде разкриването, ако има събитие на Пълно Разкриване. И това ще бъде повече от тъмна нощ на душите. Много хора ще умрат в процеса. Ще бъде хаос.

Няма да бъде хора, които си държат ръцете, пеейки „Кумбая“. Ще бъде ... Ние искаме едно от най-трудните времена в живота ни. Ние твърдим, че се нуждаем от това разкритие, но не разбираме напълно колко трудно ще бъде това.

Искам да кажа, има държави, които са били жертва на Кабала, ще открият куп информация. Те ще искат война с държавите на Кабала.

Ще настане бъркотия. Това няма да бъдат просто хора, които няма да станат от леглото и да ядат, защото религията им е била доказана като погрешна в основата си.

Дейвид: Точно така.

Кори: Много по-голямо е от това.

Дейвид: Изглежда тогава, че дори Пълното Разкриване, най-етичният начин да се направи това ще бъде в поредица от етапи, където има известно аклиматизиране по пътя.

Кори: За това са преговорите. Алиансът, Алиансът на Земята, вярват, че е безотговорно просто да подхвърлят всичко на хората. Те смятат, че трябва да бъде изнесено по бавен начин.

Но в този случай, ако не направите всичко наведнъж, винаги ще имате някой, който иска да задържи малко парченца.

Така че аз съм за пълно разкриване, но това, което казвам е, всички там, бъдете внимателни какво си пожелавате, защото това ще бъде много по-трудно дори за тези в НЛО общността, отколкото това, което мислим.

Дейвид: Е, ако се замислиш, Кори, нашия собствен творчески процес, когато разработвахме "Космическо Разкриване" с хората тук в Гая, гледахме много информация, която може да ни кажеш за Драко и такива неща, които бяха МНОГО смущаващи.

И направихме структурата на шоуто така, че такива неща дойдоха в по-късни епизоди, след като имахме няколко епизода, за да се опитаме да заредим позитивно в началото.

Смяташ ли, че има начин да се случи това с Пълно Разкриване или казваш, че това е като стоварване на данни и всичко просто излиза с взрив?

Кори: Това е, което е Пълното Разкриване, пълно стоварване на всичко.

Дейвид: Правилно.

Кори: И всичко ... Имам предвид, ще има много рзастройваща информация.

Дейвид: Имаме още един въпрос от Акайсимрай и той гласи, ние сме чували това преди:

„Не ти ли е позволено да заснемаш взаимодействието ти със Сините Авиани или Мика или дори само изглед на борда на една от сферите? И ако е така, защо? 360-градусовата камера би била идеална, тъй като е трудно да се фалшифицира.

„Защо разкриването трябва да е само от Си Ен Ен камера?“

Кори: Не ми е позволено да нося технология с мен. Аз съм гледан за ИИ (изкуствен интелект) всеки път, когато се качвам горе. Не можете да носите технология с вас.

Така че няма начин да докарам камера с мен и да я залепя в лицето на Тиър-Еър, когато той се опитва да комуникира с мен.

Дейвид: Така че ти казваш, че всяка технология от Земята може да има този ИИ в нея...

Кори: Аха.

Дейвид: . . . също като . . . защото спомена също, че може да съществува като електромагнитен източник.

Кори: Точно така. Точно така. Това е само протокол за сигурност.

Дейвид: Правилно. Има ли някаква причина, по отношение на Сините Авиани и какво искат да бъде разкриването, та те не искат прекалено много доказателства твърде бързо, за да се запази свободната воля?

Кори: Начинът, по който го виждат, всички доказателства, всичко зависи от нас и процеса. Единственото нещо, за което са загрижени, е да се повдигне вибрацията на човечеството и да се разрасне нашето съзнание.

Начинът, по който го виждат, ако те разширят нашето съзнание, всичко друго ще дойде на мястото си.

Дейвид: Разбира се. Само защото това е нещо, което се случва много в дискусионния форум, хората често са казвали, „Защо не може да сложи някаква камера в хола си, така че ако се появи сфера, той може да я заснеме, както се случва, и тогава това ще бъде голямото събитие, което накрая доказва, че той казва истината?“

Кори: Ами, единственият път, когато сложих камера в стаята ми, срещата не се случи онази нощ.

Дейвид: Наистина ли?

Кори: Наистина.

Дейвид: Каква смяташ, че е причината, поради която съществата не искат да ни дадат окончателно, димящо оръжие - доказателство до този момент?

Кори: Всеки трябва да премине през собствения си процес, своя собствен духовен процес, като вдига своите вибрации и се стреми към разкриване.

Хората казват това, „О, аз съм духовно напреднал. Няма да се покланям на същества, ако се появят.“

Но това не е историята, която тези същества са видели с нас.

Ние сме програмирани да се поклонят нещо по-висше и да дойде същество, ще бъде, „О, това е ангел“, и ще се опитаме да го приложим към всяка лична религия, която сме построили в главите си, и след това ще започнем да се молим на тях, които вече имат проблем с това.

Дейвид: Правилно. Това е тема, по която можем да говорим дълго време, но се опитваме да се справим с куп въпроси тук.

Имаме един от Джанейсиай:

„Добре, тогава Пре-Адамитите ли са тези, които наричаме Аннунаки или са крачката-звено между Аннунаки и елита Кабал, поклонници на бога слънце?

„Всички хора богове на слънцето, на които се кланя Кабала, имат удължени глави, нали?“

Кори: Ами, Пре-Адамитите са основно паднали ангели. Преди 55 000 до 60 000 години, те почти катастрофално се приземяват тук, след серия от злощастни събития.

Те не са съюзници с Драко, по никакъв начин. Те са имали споразумения с тях, но в миналото те са държали Рептилиите под контрол.

И след този последен потоп или глобална катастрофа, заради която Антарктика е променила мястото си на земното кълбо и след това е била покрита с лед, те са загубили достъп до техните технологии и следователно не са били в състояние да държат послушни Рептилиите, както са правили в миналото.

Така че е наистина трудно. Аннунаки е термин, който може да означава, знаете, „от небесата“, или това е вид общ термин.

Дейвид: Правилно.

Кори: Така че Рептилите често са наричани Аннунаки и така също тези Пре-Адамити.

Дейвид: Добре. Имаме въпрос от Джон 1111:

„Здравейте, Кори и Дейвид. Аз съм скитник, и като резултат, приветлива и ненасилствена личност. Но се чудех дали няма да си навлека някакъв кармичен дълг, ако искам да унищожа Рептилиите? Има ли нещо нередно в това, че искаш да убиваш лошите момчета или просто трябва да ги оставим?“

Кори: Трябва да вървим... и това ще прозвучи наистина странно, но трябва да стигнем до точка в нашето пътуване - и вероятно ще бъде добре след разкриването - до там, където ще трябва да прощаваме на тези същества или това ще ни задържа назад духовно и кармично.

Всъщност ще трябва да прощаваме на съществата, които са ни измъчвали, убивали и поробвали в течение на хилядолетия.

Дейвид: Изглежда, ако погледнете историята на Атлантида, тези привидно доброжелателни същества, тези Елохим, решават Атлантида да бъде унищожена и че много от тези животи са били загубени. Така изглежда, че може би на по-голямо ниво от индивидуалната свободна воля на човека, че самата природа понякога прави неща, които решават някои от тези въпроси или драматично намаляват населението на негативна цивилизация.

Кори: Правилно. Тези негативни същества, те биват неутрализирани и за тях са взети грижи в момента, не само от същества с по-висока плътност, а от самата вселена, от цикъла, през който преминава нашата галактика.

Все още трябва да водим тази битка срещу тях. Трябва да се борим за суверенитет, но след като спечелим битката, трябва да преминем към момент, в който можем да им простим, което е... Аз не съм стигнал този момент.

Дейвид: Аз също често гледах какво прави Кабал, които мислят, че населението на Земята е враг и населението трябва да бъде атакувано.

И моят отговор на това е, ако природата вижда нещо извън равновесие, природата ще се погрижи за него. Не е задължително наше право или наша привилегия, ако искат да мислят за това по такъв тъмен начин, като това да се опитваме да правим тези неща, когато природата ще се погрижи сама. Има цикли на попълване и очистване.

Ако има проблем, не е наша работа да отидем там и да се опитаме да направим това.

Кори: Правилно. И социопатите са тези, които обикновено се издигат на власт в тези организации.

Дейвид: Ето. И така, сега ние имаме още един (въпрос). Този е от ARW 575:

„Ако всички сме едно, предполагам, че сме едно с Рептилиите и всички други същества. Как можем да еволюираме, ако се надпреварваме в галактиката борейки се с други същества? Не воюваме ли тогава просто със себе си? Става объркващо.“

Кори: Имате масово съзнание. Имате масовото съзнание на човечеството и аз описах, когато ми беше показано това масово съзнание, че това беше основно травматизиран шизофреник.

Дейвид: Да.

Кори: Има някаква битка, но също така и процес, в който влечугите растат и се учат от тези преживявания точно като нас. Това е йерархична ситуация.

На самия връх ние всички сме едно.

Дейвид: Ами, какво би казал и за идеята в Закона за Единия, в която обясняват, че живеем в илюзия и че илюзията се поставя в полза на развитието на съзнанието?

Кори: Всичко е до съзнанието, развитието на съзнанието. Това е за което ги е грижа, тези същества с по-висока плътност. Това наистина е . . . Всеки търси каква е причината за живота? Каква е целта на живота?

It's all about the continual development of consciousness, not only on an individual basis but as a mass consciousness being that we're a part of.

Дейвид: Добре, сега имаме Селена 2:

„Какво, ако изобщо има нещо, какво общо има ЦЕРН с манипулирането на магнитното поле на Земята? Всичко, което можете да предложите, би било полезно. Много неща за прекрасното ви разкриване.“

Кори: От това, което аз разбирам, ЦЕРН е една от тези технологии многофункционален тип. Има различни групи учени, които се опитват да постигнат различни цели.

Те го използват като някакъв вид . . . Те се опитват да взаимодействат с магнитното поле на Земята. Те го използват, като се опитват да създадат портали. Те го използват, за да развиват и технологии за торсионни полета.

Това е лаборатория, която има многобройни цели. Това не е просто там, за да създаде червеева дупка. Това не е просто там, за да взаимодейства с лей линиите. Това е многофункционална технология.

Дейвид: Аз просто ще подхвърля тук, че в разговор с Хенри Дийкън [стана ясно], [че] той всъщност работи за ЦЕРН за известно време като работа. И той каза, че е толкова трудно да се накарат частиците да се ударят една друга, че това изисква хора, които са интуитивни.

И той е бил един от хората, които имат достатъчно психически заложби, за да може интуитивно да работи с контролите, така че всъщност да получите сблъсъци с частици.

Чудя се дали това се връзва на всичко, което си чувал?

Кори: Не се вмества в това, което съм чувал, но има тотално смисъл.

Кори Гуд и Дейвид Уилкок

Дейвид: Правилно. Имаме следващ [въпрос] DJ Miss Mixit (Диджей Мис Миксит):

„Кори, може ли да попиташ някои от съществата от по-високи вибрации за най-добрите и най-ефективните инструменти за изчистване на епифизната жлеза.

„Има ли Херц честота, която мога да правя [ползвам]? Медитацията достатъчна ли е, да мога просто да си представя, че е изчистена?“

Кори: Медитацията и диетата са начинът да вървите [напред]. Искате да сте сигурни, че можете да премахнете калциранията в епифизната жлеза, но също така искате епифизната жлеза да взаимодейства с по-висшето ви Аз по подходящ начин.

Така че, трябва да достигнете правилното вибрационно ниво чрез медитация.

Дейвид: Също така бих посочил, че едно от нещата, които Питърсън каза е, че халогените, които са като хлор, флуорид и др., преминават през кръвната мозъчна бариера и се прикрепят към малките кристали в епифизната жлеза и това е едно от основните неща, които причиняват калциране.

Кори: Това е вярно.

Дейвид: Така че съществата казвали ли са ти да се избягват чешмяната вода и подобни неща?

Кори: Да, аз пия само изворна вода в къщи.

Дейвид: Добре.

Кори: Да.

Дейвид: Следващ [въпрос] имаме от Иншизор:

„Моите въпроси са за плътностите. В каква плътност са преминали Исус и Буда, след като са били тук?

„Какво ще кажете за межинното живо състояние, преди човек да се превъплъти? Как това се вписва в идеята за плътност на съзнанието?“

„Дали рая се смята за следващото, да кажем четвъртото или по-високото ниво на съзнание, или е нещо съвсем различно?“

Кори: Начинът, по който ми бяха обяснени плътностите, че всичко е свързано със съзнанието. Това са различни вибрационни състояния на съзнанието.

И след като стигнете до определено вибрационно състояние на съзнанието, както вече казахме, можете да контролирате материята със съзнание.

Така че започвате да променяте средата си, докато съзнателно изкачвате октавите.

Дейвид: Добре. Имаме [въпрос от] Л. Менса 732:

„Може ли масово съзнание, за определена цел, чрез Интернет да бъде толкова ефективно, колкото ако да бъдете физически заедно на едно място?

„Например, предполагам това е епизод с Хедър Сартейн, тя спомена, ако хората са на един континент, как това би повлияло на въртенето на Земята.“

Така че мисля, че това, което те търсят тук, е например дали с масова медитация може да се намали тероризма, без да се налага всеки да е в една и съща стая, както са били в оригиналната трансцендентална медитация?

Кори: Да, това определено работи. Не е нужно да сте в близост до други хора. Но когато имаш много хора, които са . . . те са практикували дисциплини, поради което могат да медитират дълбоко и имате много от тези хора в близост, има сила в това, със сигурност.

Дейвид: Съгласен съм. И така, тук има още един [въпрос] от Сасафрас 7:

„Как се размножават Рептилиите? Имат ли гестационен период и след това се раждат подобно на земните бозайници?

„Но ако те са четвърто измерение същества, трябва ли да се раждат въобще или просто създават телата си с мисъл? Разбирам, че се хранят. За съжаление те се наслаждават на яденето на хора.

„Мислех, че същество от четвърто измерение няма нужда да яде. Това означава ли, че го правят само за спорт или нещо подобно?“

Кори: Да, добре, всичко това ни връща към различните ни системи на вярвания за това какво са измеренията, плътностите. Мнозина смятат, че същество от четвърто измерение може да стои до нас и ние няма да го видим. Бихме преминали един през друг. Знаете, че не бихме могли да си държим ръцете с тях.

Това изобщо не е така. Просто те имат различна вибрация на съзнанието.

Онова, което обикновено бих казал, е какво смятате за куче или бактерия? Знаете, живот от втора, първа плътност, можеш да общуваш с тях, без проблем.

Дейвид: Правилно. Разбира се!. Що се отнася до размножителния цикъл и родилния цикъл на Рептилиите, има ли сексуално възпроизводство, което води до бременност и раждане?

Кори: Точно. Да. И те също използват клониране.

Дейвид: Добре. Последно имаме [въпрос от] 23 Уиндоу:

„I wanted to put something forward. Имената „Скитници“ и „Звездни семена“ вървят редом с позитивно значение, но сега аз чувам, че Кабал или МИЛАБ (от сливането на military +‎ abduction/военни отвличания) идентифицират тези деца отрано, взимат ги и фракционират мозъците им в работа за Кабала.

„Не бяха ли изпратени тук тези хора на първо място да правят добро за човечеството? И все пак Драко е проникнал в Кабала и е разбрал как да им промива мозъка и да ги контролира за собствените си цели.“

Кори: Да, те основно са ги отклонили от мисията им. Това е цялата работа. Те са ги отклонили от мисията им. Те [Звездните семена] идват тук с определени способности, а след това те [Кабала] използват тези способности.

И като правят това, те вербуват врага с неговите способности. Те причиняват . . . Тези звездни същества идват тук, за да направят положителна промяна на планетата.

Рептилиите, например, не искат положителна промяна на планетата, така че те корумпират тези „войници“ да се бият за тях.

Дейвид: Е, очевидно това не е непроницаема система, в която всички хора, които са скитници, са напълно компрометирани.

Така че може ли да поговориш малко по въпроса как би успял някой да се ориентира успешно, ако е извънземна душа и все пак да може да прави това, което трябва да прави на планетата?

Кори: Ами, стойте далеч от всяка правителствена организация, която ви казва, че сте специални. Ха. Това е номер едно.

И практикувайте смирение, концентрирайте се върху личното си пътуване и размишлявайте за това, каква е вашата мисия. И щом се събудите за мисията си, следвайте я.

Ако го направите, тогава ще направите положителна промяна и ще се преборите с групите, които вербуват звездните семена.

Дейвид: Времето за този епизод приключи. Аз съм вашият домакин, Дейвид Уилкок тук с Кори Гуд. Това е „Космическо Разкриване“ по Гая. И ние ви благодарим, че ни гледате.

Превод от английски език: Кирилина Минчева

За контакти:

astroshine7.com

facebook/Astroscine7