Космическо Разкриване: Завръщането на Гонзалес

Сезон 6, Епизод 2

14 Септември 2016

Дейвид Уилкок: Добре, добре дошли в "Космическо разкриване". Аз съм вашият домакин, Дейвид Уилкок. При мен е Кори Гуд и ние продължаваме да внасяме актуализации, които той трябва да сподели с нас. Това са едни от най-невероятните неща. И така, Кори, добре дошъл в програмата.

Кори Гуд: Благодаря ти.

Дейвид: Нека да преминем сега на какво се случва по-нататък.

Кори: Бях заведен в Синя Сфера по време на една от онези срещи и Гонзалес беше там. Той бе отсъствал, заради лечение при отцепилата се група на Маите и той беше съвсем различен човек.

Дейвид: И така, нека разгледаме това малко. Какво се случи с теб, когато този контакт започна?

Кори: Когато контактът започна, аз бях видял, както споменах, Тиър-Еър и силует до него. И се оказва, че този човек, който стоеше до него, беше Гонзалес, когото не бях виждал от известно време.

Дейвид: Е, това трябва да е интересно, защото той беше антагонистичен спрямо теб преди.

Кори: Да. И за да бъда честен, аз чувствах малко безпокойство, когато го видях отначало, но изражението на лицето му беше съвсем различно. Той нямаше намръщено изражение. Той нямаше набръчканото чело, напрегнатите сухожилия в челюстите му.

И погледът в очите му беше съвсем различен. Той изглеждаше приятно.

Дейвид: Хм. Какво беше да видиш Гонзалес в това ново, преобразено състояние? Имаше ли нещо да каже за начина, по който е бил преди?

Кори: Да. В разговора, когато той говореше на мен, той се вгледа сериозно в лицето ми и се извини за предишното си поведение.

Той заяви, че е бил пълен с гняв. Той е бил на наистина лошо място. И бих могъл да кажа - той показваше, че наистина иска да чуе от мен, че съм му простил.

Така че аз му казах, точно както мъжете разговарят помежду си, не се притеснявай за това. Това е в миналото. Нека да продължим напред. И той беше видимо доволен, че не се държах с никаква враждебност към него.

Дейвид: Добре. Кои бяха някои от другите неща, които той имаше да каже към онзи момент?

Кори: Ами, той каза, че когато е преминавал процеса с групата на Маите, че са го попитали дали иска да знае кой е той, кой е и кой би бил. И той отговорил "Да" на въпроса и получил информация, която му позволила да види всичко с различни очи. Той не виждаше нещата същите вече.

Дейвид: Имаше ли усещането, че това е свързано с минали животи, прераждане, такива неща - съдба на душата, душевна мисия?

Кори: Да, мисля, че е свързано с всичко това.

Дейвид: Добре. Изглеждаше ли също, че той има и визия за бъдещето си - какво би се случило в бъдещето?

Кори: Ами, той посочи, че, говорейки за миналото му малко, че винаги е бил ориентиран към мисии, винаги е искал да работи за по-голямото благо. И той се бе присъединил към военните, за да направи това.

И си дал сметка, че като е при военните и изпълнявайки мисията по всякакъв възможен начин, той е бил в служба на другите. И той заяви, че заради ранга, който е имал и начина, по който работи чрез военните, той в крайна сметка попада в капана от по-ниска плътност на егото.

Дейвид: Хм. Така че този въпрос за идентичността е този, за който беше казал преди, че ти е бил представен.

Кори: Да.

Дейвид: И така, имаше ли Гонзалес какво да ти каже за това?

Кори: Да. Той ми каза ... Беше ми представен два пъти ... Тиър-Еър ме попита и Ка‘Ари ме попита и аз казах: "Не" и на двамата. И по онова време Ка'Ари поклати глава и каза, че упоритостта ме следва през всичките ми въплъщения.

Дейвид: Ха, ха, ха.

Кори: И след като ми каза, че е казал: "Да" на същия въпрос, той ме насърчи да направя същото в бъдеще. И той продължи малко да говори за това как ще остане в групата на Маите, че няма да може да се върне в старата роля, нито пък го иска.

Той щеше да живее с тях и да бъде нещо като делегат с тях, с други групи в Слънчевата система.

Дейвид: Мислиш ли, че е изпитал някакъв вид преживяване на Възнесение? Или това е по-скоро като емоционална детоксикация?

Кори: Емоционално, психологическо изцеление.

Дейвид: Спомена в актуализацията си, че имало нещо, което той казал за битката над Антарктида понастоящем. Той направи преговор само на това, което ти вече знаеше или ...?

Кори: Да, той ми даде своего рода обобщен преглед на информацията, за която вече доста знаех.

Дейвид: Добре.

Кори: Той заяви, че може да има още една възможност да има операция, с която са искали да започнат, когато те искаха от нас да разпространим информацията.

Дейвид: Хм.

Кори: Така че, знаеш, много от същата информация с няколко нови уточнения.

Дейвид: Тогава спомена в обновлението, че той е започнал да вниква в много информация относно тази идея за това, което Уилям Томпкинс нарече "слънчевото кихане" и какви различни групи на Кабала и други групи мислят, че ще се случи.

Кори: Да. Да. Този разговор ме накара да настръхна малко, да се разтревожа. Той започна да ми казва, че всички тези групи, които се спускат до Антарктида, всички искат да се скрият от това слънчево събитие.

Дейвид: Хм.

Кори: Но сред обитателите долу под леда в Антарктида, всички те имали различна представа за това какво ще се случи, когато се случи това "слънчево кихане".

Всички те горе-долу очаквали коронално изхвърляне на маса, което би било масово изхвърляне на цялата слънчева корона.

Дейвид: Уау!

Кори: И те казвали, че повечето от по-научните и прагматични хора очаквали, че голяма взривна вълна ще дойде от слънцето, която би ударила електрониката ни, електричеството, а след това щяло да настъпи масовото изхвърляне, което щяло да удари Земята.

Той каза, че има доста голяма разлика в това, което мислят различните групи, кога този взрив би ударил Земята.

Някои от тях очаквали да загубим всичките си електрически мрежи, цялата ни електроника щяла да бъде унищожена и щяло да отнеме няколко десетилетия, за да се превъзмогне това.

Той също така вмъкна, че това събитие се очаква да извади от строя всеки изкуствен интелект от нашата слънчева система и да ни даде възможност да разпространим всички тези нови технологии на цялото човечество, в същото време.

Дейвид: Има ли други видове мнения за това слънчево събитие, които са различни от това?

Кори: Да. Някои от тях очаквали да дойде, да изгори атмосферата, да причини всякакви земетресения, вулкани да изригнат, да причинят един вид ядрена зимна ситуация. Те също така очаквали слънцето да потъмнее в продължение на няколко дни, след тази експлозия.

Дейвид: Сякаш цялата повърхност, генерираща светлина, е изчезнала сега и трябва да се възстанови или нещо подобно?

Кори: Ако просто погледнеш тъмните петна на слънцето, представи си, че цялото слънце е тъмно петно.

Дейвид: Уау! Всички повсеместно, изглежда, че чуваме за нещо, което гърците наричат "ekpyrosis" (експироси). Думата означава "гигантски огън" и това е огромен огън от слънцето. И всички тези древни гръцки и римски философи са вярвали, че слънцето ще направи това. Считано е било като обичайно знание в предхристиянската ера, че това ще ни се случи.

Кори: Да. И това вероятно е ... Той каза, че най-езотеричните групи в тези синдикати вярват много подобно на нашата общност, че това ще бъде нещо като духовен тип събитие или вид Възнесение. И това е събитие, което хората в нашата общност очакват, но такова, от което тези синдикати искат да се скрият или да се опитат да се скрият.

Дейвид: Ако навлезеш в Зороастрийската традиция, думата, която използват за това, е "Frashokereti" [1], която всъщност се превежда като "правещ чудесно". И казват, че нечестивите са изгорени от това, но че праведните изпитват някакъв вид Възнесение. Това е много интересна връзка по този въпрос.

Кори: Да.

Дейвид: Какво стана после?

Кори: Бяхме в средата на разговор и видях, че една Синя Сфера влиза в... ами, всъщност това не е наистина стая, но влиза в мястото, където бяхме.

Дейвид: И къде сте били? Къде се случваше това?

Кори: Аз стоях ... Когато пристигнах, видях Тиър-Еър и Гонзалес да стоят един до друг. И когато погледнах към тази космическа сцена, те се приближиха. А когато го сториха, забелязах, че зад тях стоят другите два Сини Авиана и съществото с Златна Триъгълна Глава.

Дейвид: И така ти си бил в една от Сферите, с този под на кръстосани геометрични линии и виждаш балдахинът на звездите и т.н.

Кори: Да.

Дейвид: И така, Гонзалес е взет от синьото кълбо в този момент или нещо подобно?

Кори: Да. Просто ... В средата на разговора влезе синьо кълбо и точно преди то да покаже, че е готово да тръгва, той погледна Тиър-Еър и каза: "Мисля, че Тиър-Еър иска да извие ухото ти докато се върна".

И после "фют", той беше изчезнал.

Дейвид: И ти и той току-що сте имали много затрогващ разговор, който, доколкото аз съм замесен, наистина е в основата на цялата причина, поради която съм в тази мрежа. Ако този вид събитие, което той току-що е описал, ще се случи, няма да има нищо по-важно от това да знаем за него, да се подготвим за това и да разберем какво означава това за нас и как можем да се хармонизираме с тази промяна.

И какво е трябвало да ти каже Тиър-Еър, след като току-що сте имали тази голяма, тежка дискусия?

Кори: Доста, всъщност - доста. Той ме поздрави и започнахме да обсъждаме малко това което обсъдихме Гонзалес и аз, за слънчевото събитие.

Той ми показа Слънцето, че пулсира, а после огромните вълни, които идват от него - енергийни взривни вълни.

Дейвид: Слънцето пулсираше? Това означава ли, че повърхността действително се е променяла по размер?

Кори: Пулсираше с енергия. Енергията пулсираше навън от него.

Дейвид: Така че може би повече енергия излиза, не толкова големината, нито диаметърът на слънцето се променят.

Кори: Да. И короната ... Имаше подобно на втора корона около слънцето от електрически мълнии, всички излизащи навън.

Дейвид: О, наистина ли? Какъв цвят имаше?

Кори: Беше бяла.

Дейвид: Добре. И какви бяха цветовете на пулсациите?

Кори: Бял.

Дейвид: Интересно.

Кори: Да. И аз също видях образ ... Той ми показа образ на една от тези вълни, удрящи Земята, и не беше това, което очаквах. Очаквах вълна, просто да мине "пуф" през Земята.

Тази вълна дойде и удари магнитното поле на Земята, след което тя се огъна около нея, а след това се върна към себе си в Северния и Южния полюс и след това влезе в сърцевината на Земята.

И тогава енергията се излъчи от сърцевината на Земята навън.

Дейвид: Навън във всички посоки?

Кори: Във всички посоки през повърхността.

Дейвид: Уау! Как всъщност изглеждаше това? Беше като бели цветове, бяла енергия?

Кори: Да. Енергията беше бяла, но имаше взаимодействие около магнитното поле, което приличаше на северното сияние, но по целия път около Земята.

Дейвид: О, значи това трябва да е, дето хиндуистите казват, че това е дъгоцветната енергия, която идва от слънцето, защото те много ясно описват това, което наричат "огън Самавартака", и казват, че когато се случи, има цветовете на дъгата в небето.

Така че това би било аурора бореалис, която описваш.

Кори: Би могло. И си мислех ...

Дейвид: Беше по цялата Земя, ти каза?

Кори: Да, цялата Земя.

Дейвид: Уау!

Кори: И си мислех: "Как биха могли тези синдикални групи да вярват, че могат да се скрият под земята?"

Дейвид: Да, звучи, че цялата Земя е като лека гъба. Току-що е била напоена и изцедена с цялата нова енергия. Така че няма значение къде си.

Кори: Правилно.

Дейвид: Така че това видение трябва да е било много изненадващо за теб. Искам да кажа, виждаш нещо, което вероятно ще предизвика някои хора просто да избухнат в сълзи, защото е толкова дълбоко. И това е нашето бъдеще. Какво беше преживяването ти, докато виждаше всичко това?

Кори: Сърцето ми бие бързо. Дишам бързо.

Дейвид: Уау!

Кори: Да.

Дейвид: И така, какво става след като наблюдаваш как енергията минава през Земята?

Кори: Тиър-Еър ми казва, че точно сега е изключително важно време за съвместно творческо съзнание, че всеки на Земята, нашето съвместно творческо съзнание, решава какъв тип преживяване ще бъде това, в какъв тип времева реалност ще се насочим от това събитие.

И не бях наистина изненадан, че масовото съзнание ще работи в тандем с това събитие. Бях изненадан колко много, колко невероятно важно е масовото съзнание.

И по-нататък той заяви, че всеки един човек на тази планета е също толкова важен, колкото и другият. Няма никой, който да е по-специален в този процес, ние всички участваме в него.

И дори някои от извънземните групи, които са в капан тук, оказват влияние върху него. Тяхното масово съзнание ... Тяхното съзнание оказва влияние върху това, което се случва.

Дейвид: В Закона за Единството говорят за тройно разделяне. Те обясняват, че има позитивен резултат за определени хора, има негативен резултат за негативния път и след това много хора, които не са в състояние да се възнесат, ще повторят цикъла по същество - ще бъдат отведени на друга планета, където да продължат. [2]

Смяташ ли, че тази оптимална времева реалност означава, че различните хора действително ще изпитат една от тези времеви линии, в зависимост от избора, който са направили и какво са направили?

Кори: Това изглежда беше показано.

Дейвид: Добре.

Кори: И всичко това ме накара да помисля за ефекта "Мандела", за който толкова много слушах. И последния път бяхме тук ...

Дейвид: Би ли го определил отново за тези, които не знаят какво е то?

Кори: Това е свързано с хора, които изпитват различни времеви линии, като имат различни спомени от миналото. Някои хора имат спомен, че Мандела е починал в затвора. Някои хора нямат този спомен. И тогава, когато беше освободен от затвора, имаше много объркване сред хората, които имаха различни спомени.

Дейвид: Правилно. Има и редица специфични неща като "Интервю с вампир", "Интервю с вампира", "Беренщейн мечки" или "Беренщайн мечки", такива неща (различни хора си спомнят по различен начин имена, публикувани в медиите, бел. прев.).

Кори: Да.

Дейвид: Добре. И така, ти го попита за Ефекта Мандела?

Кори: Ами, не ми се наложи. Мислех си за това и той ми каза, че това е много реално преживяване и че то ще се увеличи, ...

Дейвид: Наистина ли?

Кори: ... че ние преживяваме сливане на времеви реалности точно сега.

Дейвид: Значи, звучи така... Не мога да си представя какво трябва да е било в тази стая, ако искаме да назовем някак това, тази Сфера, защото никога не съм бил в състояние да преживея някое от нещата, които са ти се случили.

Аз съм в основата си точно като аудиторията. Трябва да се опитам да интерпретирам това, което си видял, да имам картини в ума ми, без да съм бил там.

Вероятно би трябвало да съм в сълзи. Този образ на слънцето излъчващо светкавици, навлизащи в Земята, трансформиращи Земята. Това Е Възнесението. Това е нещо, което сме чакали. Това е велико събитие. Какво чувстваше, докато виждаше всичко това?

Кори: Напрегнатост.

Дейвид: Наистина ли? Защо?

Кори: Ами, има доста да се види. Сърцето ми биеше по-бързо. Дишах по-бързо. И това не ми помогна за безпокойството - следващото нещо, което Тиър-Еър съобщи.

Той съобщи, че ако в този момент се случи това събитие, по-малко от 300 000 души от планетата ще минат жътва или ще се възнесат.

Дейвид: И думата "минали жътва" е термин от Закона за Единството.

Кори: Да.

Дейвид: И използваше ли този термин?

Кори: Да, той използва този термин.

Дейвид: Наистина ли? Така че това е много, много малко. И кажи ни отново, какви са критериите за Възнесение в Закона за Единството? Много е просто, нали?

Кори: Да, да бъдеш 51% в служба на другите.

Дейвид: И повечето хора естествено биха предположили, че са такива.

Кори: Ами, разбира се. Всички мислят, че са най-малкото близо.

Дейвид: И така, къде е големият препъни камък? Как може толкова много хора да не са готови, когато изглежда, че всичко, което трябва да направиш, е просто да бъдеш мил?

Кори: Е, много от това води началото си от контролната система, която е в ход на Земята, контролът на ума, поведенческият контрол.

Дейвид: Но, това не е наша вина.

Кори: Не.

Дейвид: Добре. Но го има и ни влияе.

Кори: Точно така.

Дейвид: Какво точно прави тази мрежа за контрол, което влошава толкова нещата?

Кори: Това влияе на нашата вибрация доколкото не достигаме пълния ни потенциал и сме по-лесни за контрол. Ние сме по-апатични.

И беше съобщено, че тази контролна мрежа е била засегната от тези слънчеви промени до точката, до която или извънземните, или групите от тип "Кабал" трябвало да я пуснат на нейния максимум, за да има желания ефект.

Но това също причинява симптоми, предизвикани от тази технология.

Дейвид: Така, изчакай минута. Ти казваш, че точно сега, тази система за контрол на ума на Драко, която вече обсъждахме, че е трябвало да я пуснат толкова силно, колкото е възможно, за да не изгуби контрол над "робите".

Кори: Правилно.

Дейвид: Така че няма нищо по-велико, което може да се случи, отколкото това сега.

Кори: Това ми беше съобщено.

Дейвид: И какви са последствията, когато правят това? Какво се случва в резултат на това, че увеличават до 10 от 10?

Кори: Има симптоми от тази технология - хората, действат много непредвидимо и странно, и са абсолютно апатични, неефективни.

Дейвид: Така че ти казваш, че това всъщност е енергиен ефект, причинен от тази технология.

Кори: Заради технологията и това е кумулативен ефект заедно с енергията, идваща от слънцето, а тя пречи на използването на тази технология срещу нас.

Дейвид: Така че това изглежда наистина трудно за вярване. Искам да кажа, че си спомням, очевидно, когато говорят в Закона за Единството за втората фаза на нашия цикъл на Земята, че само 150 души на Земята са били готови да се възнесат. Предполагам, че в този смисъл близо 300 000 е по-добре, но все пак това е голяма, голяма изненада за мен. Не очаквах броят да е толкова нисък.

Каква точно е тази "оптимална времева реалност", за която той говори?

Кори: Най-добрият сценарий ...

Дейвид: Добре.

Кори: ... предполагам, че минаваме през ... всeки на планетата или мнозинството от хората на планетата, които са в служба на другите, минават през това събитие, предполагам, това Възнесение.

Дейвид: Така че има вероятност този брой все още да се увеличава.

Кори: Точно така, защото точно сега времевите реалности не са установени. Ние сме решаващият фактор. Как реагираме на онова, което се случва в момента, нашето масово съзнание е главен фактор, в чиято времева реалност накрая ще се озовем.

Дейвид: И така, как да разберем в каква временна реалност ще продължим да вървим напред?

Кори: Попитах Тиър-Еър това. Казах: как ще разберем дали сме избрали оптималната времева реалност? И той отговори, че Дейвид и аз ... ако светът се е разтърсил около нас, щяхме да знаем, че сме избрали друга, вместо оптимална реалност.

И си помислих: "Бре, какви са шансовете Дейвид в Калифорния и аз в Тексас, да усетим същото земетресение? Защото предположих, че става дума за земетресение.

Така че не бях съвсем сигурен за какво се отнася това.

Дейвид: Изместване на полюсите би било световно земетресение и световна вулканична дейност, и цунами, и супер бури, всички случващи се наведнъж. Така че това очевидно е една реалност. Но той казва, че ако това се случи с теб и мен, че в този момент ще знаем това ... кое това?

Кори: Избрали сме друга, вместо оптимална времева реалност.

Дейвид: Човечеството като цяло?

Кори: Да.

Дейвид: Но тогава ти и аз всъщност бихме преживели катаклизъм.

Кори: Трудно е да се знае напълно какво казва той. Той просто каза, че светът ще се разтърси около нас, и тогава бихме разбрали какво се е случило, че нямаше да се радваме за това.

Дейвид: Нека просто да сме ясни за хората, които гледат това, защото това са много сериозни неща, за които говорим сега и ние не искаме хората да имат кошмари и ние не искаме те да пишат, казвайки, че са загубили вярата си в нас и всички тези неща.

Казвали са, поне на мен ми беше казано, че дори тази времева линия да се случеше, щяхме да се измъкнем и не би преживял физическа смърт, освен ако твоята карма не е привлякла това. Би ли се съгласил с това?

Кори: Да. Като цяло смятам, че това е някакъв космически призив за събуждане за планетата ...

Дейвид: Да.

Кори: ... че трябва да работим точно сега, докато работим по нашата карма, и трябва да положим толкова усилия, колкото можем, да бъдем в служба на другите.

Дейвид: Уф! Ако числата са толкова ниски, тогава нека се надяваме, че има неща, които могат да бъдат направени, които биха променили това..

Кори: О, очевидно има.

Дейвид: Добре.

Кори: Той казваше, че ако се случи точно сега, това би се случило. Но ние все още правим избор като масово съзнание-същество, коя от тези времеви реалности ще изберем да преживеем.

Дейвид: Ами, когато мисля за Гая, мисля за нея като за Мрежа за Разкриване. Ако разкриването е целта на тази мрежа и това, което правим тук, причината да правим тази мрежа е да разпространяваме новината, има ли това ефект върху резултата?

Кори: Абсолютно. Разкриването, което е световно Разкриване, ще промени съзнанието на всички на планетата. И това ще ни даде тласък в правилната посока.

Дейвид: Смяташ ли, че може би много от хората, които са толкова объркани точно сега, че винаги пишат негативни коментари в интернет, а икономиката е толкова лоша и те имат чувство на безнадеждност за бъдещето, мислиш ли, че ако имаше този вид нещо "ако повърнеш, ще се почувстваш по-добре", че мнението на тези хора може да започне да се променя? Може да не са толкова ядосани вече? Това разновидност ли е на това, за което говорим?

Кори: Да. Ако всички получат истината, те могат да напредват и да започнат да работят по тези аспекти на самоусъвършенстването.

Дейвид: Имаше ли усещането, че ти и аз сме били насочени към тази мрежа и сме част от тази инициатива за разкриване тук по някаква причина, че сме част от това, което може да обърне тенденцията?

Кори: Очевидно, да.

Дейвид: Добре. Така че по някакъв начин, когато хората научават истината, тяхното отношение и тяхното съзнание се променя и това на свой ред засяга цялата планета.

Кори: Наистина. И имах още няколко въпроса в тази насока, когато видях Синята Сфера да се връща и да оставя Гонзалес до трите същества, които споменах преди – двата Авиана и съществото със Златна Триъгълна Глава.

Дейвид: Добре.

Кори: Това се случи, докато довършвахме нашата комуникация, Тиър-Еър и аз. Тогава те се плъзнаха по-близо.

Дейвид: И така, какво се случва в този момент, когато те се плъзват към вас?

Кори: Гонзалес прекосява и прави умна забележка, както обикновено. И той казва: "Надявам се, че не ти липсвах много."

Дейвид: Ха, ха, ха.

Кори: И беше приятно да видя, че все още има своето, знаеш, същото чувство за хумор.

Дейвид: Да. Така че маите не са отнели личността му.

Кори: Правилно. И той сложи ръка на рамото ми и ме отведе от групата и започна да довършва нашата дискусия.

Дейвид: И какво ти каза в този момент?

Кори: Искаше да довърши да говори за случилото се в Антарктида. И той повтори същите неща. Нямаше нищо ново.

Дейвид: Добре.

Кори: Но после изстреля нещо, което никога преди не беше казвал. Той каза: "В тази област, където сте извършили разузнаването и сте видели всички древни структури, просто разпръснати наоколо, ..." недалеч оттам са намерили древна гробница.

А в тази древна гробница те намерили останките на същества с удължени черепи ...

Дейвид: О, човече!

Кори: ... и широки бедра, по-малки гръдни кошове. А това очевидно беше нещо, което бях чувал преди.

Освен това той ми каза че...

Дейвид: Това е лудост.

Кори: Да. Той ми каза, че са намерили запазени останки от тези същества, които изглеждат сякаш са били светкавично замразени в леда.

Дейвид: Сега, някои от тези хора изглежда са гиганти с удължени черепи. Имат ли тези хора нормален човешки ръст?

Кори: Те са с нормален човешки ръст.

Дейвид: И какъв е бил диапазонът от данни за това колко стари са били?

Кори: 18 до 60 000 години. Това е било в гробовете.

Дейвид: Уау!

Кори: Те открили останки от праисторически животни и някои от тези същества, които са замръзнали светкавично под леда...

Дейвид: В Антарктида.

Кори: В Антарктида. И някои от големите блокове висели повдигнати на няколко крачки във въздуха и били светкавично замръзнали. Било като гигантско цунами, което по някакъв начин се е превърнало в лед по средата на...

Дейвид: Блоковете от пирамиди ли са били или мегалитни структури?

Кори: От мегалитни структури.

Дейвид: И замръзнали толкова бързо, че буквално левитирали в леда?

Кори: Ами, звучи ми, сякаш ги удря някаква вода или нещо ги удря и ги унищожава, а докато са били още във въздуха, някак си са замръзнали в леда там. Каквото и да се е случило, се е случило много бързо,

Дейвид: Колко от тези тела са открити при тези изкопни работи?

Кори: Не ми беше казано.

Дейвид: Но това е било достатъчно голямо, за да видят това като голяма нова находка?

Кори: Да. Това е била цивилизация, която е застигната от някакво катастрофално събитие, настъпило много бързо и са нямали време да реагират.

Дейвид: И какво още Гонзалес имаше да ти каже, когато беше на тази втора среща с него?

Кори: Той спомена също така, че по време на времето, което е прекарал с Аншар, е видял някои особени неща. Било е преди да изчерпи гостоприемството им там. Те така да се каже се оплаквали, защото винаги се разхождал наоколо, правейки инспекция на всичко там долу.

Дейвид: Така.

Кори: И по време на една от тези негови инспекционни мисии или на няколко от тях, видял двама жреци, които се разхождали по коридора и после минали през нещо като пещерна стена. И той ги последвал и не могъл да мине през стената.

И било на третия път, когато ги видял, когато той ... Всеки път той търсел начин да види вътре. И след като се оглеждал доста наоколо, имало някаква цепнатина или пукнатина в стената, през която можел да погледне. И видял тези двама свещеници, свещеници от Аншар, които разговаряли с няколко гиганта с различни височини.

Дейвид: Гигантски хора?

Кори: Гигантски хора. И един от тях седял на един голям заоблен камък, държал ръка на челото си и стенел, докато общувал с тях. И не получих никаква друга информация освен тази.

Скоро след това той бил помолен да си тръгне.

Дейвид: Гигантът изглеждал пострадал. Имаш ли някакви предположения защо гигантът е бил пострадал?

Кори: Той каза, че той смятал, че или са били затворници, или че са били бегълци и те просто са били много нещастни. Той наистина не знаеше. И аз не знам.

Дейвид: Добре, имаше ли нещо друго важно, което Гонзалес да ти е казал в този момент?

Кори: Да. След това спомена само няколко неща мимоходом. Той спомена няколко неща за това, което се случва на повърхността на Земята.

Той каза, че синдикалните групи и групите на Земния Алианс не са стигнали доникъде в преговорите си. Той заяви, че тези синдикални групи настояват всеки от тях да бъде помилван или никой от тях да не бъде помилван.

Не искали никой от низшестоящите хора или хората, които работят за тях неволно, да бъдат опрощавани, освен ако и те самите не бъдат опростени.

Дейвид: Да, но ако един човек стъпи на буболечка, а някой друг е масов убиец, как може да се опиташ да държиш всички еднакво отговорни?

Кори: Ами, ето докъде са те в преговорите.

Дейвид: Уау!

Кори: Той също така обсъди няколко дребни неща, като това, че военните разузнавателни групи проследявали МВ - Министерството на Вътрешната Сигурност - кадри, които тихо били пускани в действие в САЩ и ги подготвяли за социални размирици.

Военното разузнаване чуло, че МВС е склонно да потуши всеки народен бунт с насилие - всеки бунт с насилие.

Дейвид: И така, да не би да казваш, че тези кадри са налице поради очакваното движение на Алианса срещу Кабала в Америка или нещо подобно?

Кори: Не било конкретно. Те се подготвяли за нещо като публичен бунт и военните разузнавателни групи започнали да поставят военни активи, като действащи лица от специалните сили, които да засенчат тези групи, да получат работа в определена област и да се опитват да се смесят, като наблюдават какво става и да предотвратят онези да изпълнят каквото и да се канят да правят.

Дейвид: Хм.

Кори: Той също така спомена, че това било загриженост, която те не били... Той не мислеше, че синдикатите ще позволят на Тръмп да стане президент, дори ако "трябва да го намушкат в Деня на встъпването в длъжност", е това, което той каза.

Дейвид: Наистина ли? Е, много хора, които са в медии с най-малко лява наклонност, смятат, че Тръмп е расист и женомразец и това и онова, и друго. Но казваш ли, че те продължават да вярват, че той всъщност не е член на Кабала и че всъщност ще направи нещо положително за нас, ако бъде избран?

Кори: Ами, те вярват, че той не е подставено лице на Кабала и не е много контролируем.

Дейвид: Аха.

Кори: И ако има такава позиция, ако получи тази позиция, ще бъде много лошо за тези синдикати.

Дейвид: Защото те харесват президент, който в основата си е марионетка за тях.

Кори: Това е последният им бастион на контрол. Гонзалес също така заяви, че по време на тези преговори те настоявали да няма Пълно Разкриване, че те искали контролирано разкриване за период от 100 години, че както ти казах в миналото, те смятат, че е безотговорно, че то ще причини социално-икономически колапс, че страните, жертвани от Кабала, щели да искат да си отмъстят, че нямало да е добре за човечеството, когато няма да бъде добре за Кабала.

Дейвид: Така че те все още настояват за това частично разкриване.

Кори: Да. И много от Алианса се съгласяват с това.

Дейвид: Но аз мислех, че ми каза по-рано тази година, в разговор с Гонзалес, че са стигнали до заключението, че частичното разкриване е невъзможно.

Кори: Ами Алиансът на ТКП (Алианс на отцепници от Тайните Космически Програми, бел. прев.) да.

Дейвид: О. Но може би групата на Земния Алианс все още мисли, че могат да се измъкнат.

Кори: Правилно. Те също така се противопоставят на всякакви изтичания на документи. Те смятат, че това ще бъде безотговорно, също така. Вече са си дали сметка, че всякакъв вид изтичане на данни, ще бъдe направено на малки порции, защото Кабалът има ... Те са готови за това.

Те (Кабал, бел. прев.) са готови да врътнат ключа за убиване в интернет и да направят всичко, което е необходимо, за да смекчат вредите от информацията, която се освобождава. Така че те (Земният Алианс, бел. прев.) ще трябва да пускат малка част на един път.

Дейвид: Имаше ли нещо друго, което Гонзалес трябваше да ти каже на тази среща?

Кори: Той също така спомена, че тези синдикални групи са доволни от факта, че са били в състояние да причинят расова дисхармония и бунтове в определени области. Те (Алиансът) очакваха от тях (Кабала), че ще го използват като допълнителен клин в нашето общество в бъдеще.

Дейвид: Това има смисъл.

Кори: И след това те засегнаха някои от старите заплахи, които преди това имахме, за супер вулканите под океана, за които те заплашват да взривят и да предизвикат събитие на ниво масово изтребление.

Те заплашват, както казах, да спрат интернет. Има много заплахи, много груба игра, които правят синдикалните групи.

Дейвид: Е, но както вече говорихме, определено се оказва, че няма да им бъде разрешено да правят такива неща, защото колективната свободна воля на човечеството не активира това да се случи. Би ли се съгласил с това?

Кори: Да. Всички опити на синдикалните групи да започнат Трета Световна Война или да причинят големи проблеми като този, са били неуспешни.

Дейвид: Е, това е първият път, когато наистина си имал достъп до Алианса на ТКП, откакто всичко това с Wrangler (Измислено от Дейвид и Кори прозвище, с което назовават агент на Алианса, заплашвал Кори, бел.прев.) се случи. Въпреки че Гонзалес вече не е в него, той каза, че е в контакт с тях. Също така Алиансът имаше ли нещо, което да ти каже чрез Гонзалес?

Кори: Ами, те искаха да ми предложат един вид маслинена клонка и също така казали, че ще накарат този Wrangler, да ми се извинява публично.

Дейвид: Публично къде?

Кори: Пред всички негови колеги.

Дейвид: О, уау!

Кори: Не бях особено заинтересован да видя този човек отново, така че точно това наистина не успя да предизвика интереса ми изобщо. Но исках да знам повече за маслиновата клонка, за която Гонзалес ми даде информация. А това беше основно същата оферта, която бяхa направили преди чрез Wrangler, но по негативен начин.

Дейвид: Добре, ти си споменавал преди, че те имат доста напреднала лечебна технология, там горе. Питал ли си ги някога дали биха ти помогнали с някое от онези неща?

Кори: Ами, да. Няколко пъти това ми беше развявано пред очите. И той заяви, че ако все още имали достъп до Лунното Оперативно Командване преди да изхвърлят техните хора, щели да ми осигурят това, но щели да ми осигурят това, което имали, което били някои лечебни технологии.

Дейвид: Сега, Wrangler ти е предложил някаква служба за разузнаване, работеща за Алианса, където изглежда, че вече няма да можеш да говориш с мен или с някого от това шоу за голяма част от това, което се случва, но че си щял да поемеш това, което е правил Гонзалес, което звучи, сякаш той не е много доволен от това, че е бил наистина излекуван.

Кори: Това беше точно същото предложение, което ми направи Wrangler.

Дейвид: Те го подновиха.

Кори: Те го подновиха, но го направиха да звучи по-позитивно. Беше точно същото положение. И учтиво отказах.

Дейвид: Добре, изглежда, че твоята роля е да споделяш информация. И очевидно, ако го беше приел, тогава цялата тази информация щеше да бъде прекъсната.

Кори: Не искам да бъда под контрола на група социопати, освен това.

Дейвид: И как завърши тази конкретна среща с Гонзалес?

Кори: Завърши някак рязко отново. Този път Сферите дойдоха и за двама ни. И двамата бяхме отведени. И аз се озовах у дома. И малко след това Ка'Ари се свърза с мен и ми каза да се подготвя за едно пътуване до Венера - онова, от което бях върнат миналия път.

Дейвид: О, уау!

Кори: Затова започнах да медитирам и да се уверя, че имам правилната енергия, когато отида, за да не бъда върнат както Гонзалес.

Дейвид: Да. И с това ще се заемем в следващия епизод тук, в "Космическо Разкриване". Това е наистина невероятно пътешествие, а ние ще се видим следващия път. Благодаря за гледането.[1] Фрашокерети (frašō.kərəti) е термин на Авестийски език (древен ирански език, съответстващ на Средноперсийския frašagird <plškrt>) за Зороастрийската доктрина за окончателно обновяване на Вселената, когато злото ще бъде унищожено и всичко останало ще бъде в съвършено единство с Бог (Ахура Мазда). Името подсказва, че "правиш прекрасно, отлично".

Доктриналните положения са (1) доброто в крайна сметка ще надделее над злото; (2) първоначално творението е било перфектно добро, но впоследствие е било покварено от злото; (3) светът в крайна сметка ще бъде възстановен до съвършенството, което е имал по времето на сътворението; (4) "спасението на човека зависи от сбора на мислите [на този човек], думите и делата и не може да има намеса, независимо дали е състрадателна или капризна, от каквото и да е божествено същество, за да промени това". По този начин всеки човек носи отговорност за съдбата на собствената си душа и същевременно споделя отговорността за съдбата на света. Източник: Уикипедия

[2] Ра съобщава на групата L/L Research, че след смъртта на физическото тяло, в метафизичния план, ум/тяло/дух комплекса (така Ра наричат нашата същност, чрез която еволюира ум/тяло/дух целостта, друг термин на Ра за душата или искрата от Безкрайния Творец, каквато сме в действителност) върви по стъпала от светлина, която става все по-гъста и същността спира там, където не може повече да върви по тази пътека от светлина, много прецизно разделена по яркост и инетнзитет на съответстващите плътности от нашата октава. Скитниците, минали успешно жътва, както Ра наричат този процес, се завръщат в родната си плътност. Скитниците, навлекли си кармична обвързаност, се връщат в трета плътност, за да изчистят кармата си в ново прераждане.

Коренните същности от трета плътност, вървят по същите стъпала и спират в точката, от която не могат да продължат нататък. Ако същността е негативно ориентирана и се окаже минала успешно в четвърта плътност (трябва за целта да е в служба на себе си поне на 95%), тя продължава своя нов еволюционен цикъл на планета от четвърта негативна плътност. Ако същността е с позитивна ориентация  и се окаже успешно преминала в четвърта плътност (трябва за целта да е в служба на другите поне на 51%), тя продължава своя еволюционен цикъл от четвърта плътност на Земята, след като тук приключи жътва и последната същност в трета плътност, което може да отнеме между 100 и 700 години (според Ра, това зависи от постоянно менящото се масово съзнание на Земята). Някои успешно минали жътва от позитивния път (в служба на другите) избират да се върнат като Скитници в трета плътност на Земята, за да спомогнат за ускоряване процеса на приключване на жътвата и увеличаване броя на успешно миналите жътва (в служба на другите).

Третата, най-голяма група са тези, които няма да минат успешно жътва и след като вървят по стъпалата от светлина, ще се окажат отново в трета плътност. Тъй като на Земята вече няма да за голям период от време общество от трета плътност, тези същности ще изберат друга подходяща планета от трета плътност, за да повторят цикъла колкото пъти е нужно, за успешно преминаване в четвърта плътност.

Според Ра, успешно миналите жътва с негативна полярност ще бъдат стотици – най-малката част от трите групи.

Успешно миналите в позитивна четвърта плътност, по време на сесиите с Ра (1981-84 г.) не са уточнени като брой, тъй като според Ра е много рано да се правят прогнози. Все пак, те смятат, че броят ще е много малък, но достатъчно голям, за да се знае със сигурност, че заради тях планетата Земя ще бъде планета от позитивна четвърта плътност.

Повтарящите трета плътност ще са преобладаващата част от населението на Земята.

Превод от английски език: Кирилина Минчева

За контакти:

astroshine7.com

facebook/Astroscine7