Кой стои зад „Скрижалите на Джорджия“

Често съм срещала разни истории за тайнствените "Скрижали на Джорджия" - Американския "Стоунхендж", че има много мистериозен и тайнствен фон. Но наяве излизат нови доказателства, за идентичност на човек с името RC Christian - мистериозният човек зад камъните, който изглежда, че говори за масивна депопулация на човечеството...

630_GGuidestones-StarsВ част първа и втора на интервюто по-долу, Пинто описва как разкриват самоличността на RC Christian; неговите познанства към Евгениката - псевдонаука, чиито привърженици твърдят, че тя цели подобряването на човешките наследствени белези, чрез различни форми на вмешателство в човешката популация и обезлюдяването на човечеството; как всичко това се вписва в библейските пророчества; план на световния елит за "световно правителство ", и други.

Пинто също обяснява, защо Скрижалите на Джорджия са посочени като 10-те заповеди на антихриста, както и свързването им със събития и изявления, които чуваме, натрапени ни от "елита" в наши дни.

Пинто казва - "За мен най-тревожната част на паметника е, че той изглежда призовава за премахването на християнството и ние виждаме тази голяма, голяма война на християнството в света днес. "

All Time Top Post
Вечна Топ Публикация

Автор: Ива Черногорска

Видео 1

Видео 2

В статията са използвани изображения от Интернет с илюстративна цел.