Мирната революция на човечеството, е неизбежна!

Победните барабани от „Болеро“ на Морис Равел сега започват с кресчендо и звучат по целия свят, докато пишем тази статия. Продължаваме да виждаме ускореното пробуждане на човечеството и виждаме масови митинги срещу корупцията и митинги за разпространение на мира по света. Тираничните владетели, прикритията и фалшивите флагове се изобличават все по-бързо пред обществото. По-важното е, че ние наблюдаваме сближаване на движенията, които предлагат решения на всички проблеми, пред които е изправен нашият свят.

stuarthampton / Pixabay

След протестите на „Окупирай Уолстрийт“ в края на 2011 г. светът продължава да призовава за справедливост и мир. През последните няколко години видяхме продължителни протести срещу Монсанто (Monsanto Company е многоотраслова транснационална компания, световен лидер в биотехнологията на растенията. Основната ѝ продукция със селскостопанско предназначение са генетично модифицирани семена на царевица, соя, памук, инсектициди от типа ДДТ, а също най-разпространеният в света хербицид „Раундъп“. - бел.ред.), както и митингите на анонимните хакерски групи за справедливост и мир. През 2012 г. протестираха в цяла Европа. През 2013 г. Протестите обединиха милиони хора, излезли заедно на улиците в Бразилия. През 2013 г. също така видяхме, че над 8 милиона души заляха улиците на Кайро, Египет, като военните подкрепиха рожденото право на хората на свобода, чрез свалянето на корупционния режим.

През 2014 г. в Каталуния, Испания, видяхме най-голямото мирно шествие в Европа, когато над 2 милиона каталунци излязоха на улиците с призив за независимост от Испания. Най-голямата стачка на служители на WalMart в историята бе отбелязана по време на „Черния петък“. Хората стачкуваха, заради ниските заплати, както и неофициалната политика на собствениците, синдикатите да потушават в зародиш стачките и да не допускат служителите да организират протести. След това в началото на 2015 г., след предполагаемо терористично нападение в Париж, се обединиха повече от 3 милиона души в призив за мир. През 2016 г. видяхме, че Великобритания гласува за напускане на ЕС, което в очите на много хора е било гласуване срещу институцията, чиято официална цел е „обединена Европа“. Въпреки че това предстои да се анализира, все пак събитието бе най-голямото в историята на нашия свят с много последици за всички държави членки на ЕС.

geralt / Pixabay

Докато повечето масови медии отчаяно се опитват да запазят „водата спокойна“ и да поддържат фасадата, която е добър медиен чадър за политическия и банковия елит, реалността ни показа, че се случва една много по-различна история. Това, на което сега сме свидетели, е раждането на един красив нов свят.

Хората отдавна подлагат на съмнение начина, по който се движат нещата. Сърцата и умовете на много хора се изчистват от програмираното мислене и започват да действат срещу пропагандата поемайки пътя на свобода и изобилие. Разбивайки оковите на вътрешния си свят, на сърцето и ума си, срещу насадените представи, те сами осъзнават, че това има пряко и положително въздействие в нашия външен свят. Този вътрешен стремеж на всеки един от нас да се чувства и да бъде свободен по всякакъв начин, е предпоставка за окончателно сбогуване с миналото и създава едно своеобразно сближаване на сърцата, умовете, проектите, идеите и вижданията, които сега се проявяват за най-доброто бъдеще на всички нас.

За щастие, ние не сме сами в това начинание за създаване на един красив нов свят.

Нещо много голямо и много положително се случва точно сега!

skeeze / Pixabay

През последните 5 години се наблюдава завишена слънчева активност с увеличаване на броя на коронарните масови изригвания (CME), които стигат до магнитното поле на Земята. Според НАСА CME представляват избухвания на електричество и енергия под формата на електрони и протони. На тази самоорганизираща се и съгласувана плазма обикновено ѝ отнема няколко дни, за да стигне до магнитосферата на Земята, и, ако е достатъчно силна, може да доведе до смущения в радиосигналите и навигационните системи. Интересното е, че тези CME въздействат също така и върху човешкото ДНК. Възможно ли е на тази повишена слънчева активност да се дължат критични явления като световната икономическа криза, или като грипната епидемия, в която навлезе и нашата страна преди няколко години?
Интересен факт е, че всички големи въстания, революции, народни вълнения са в периоди на висока слънчева активност – Великата Френска революция, Октомврийската революция, Априлското въстание...

През периода 1984-1985 Д-р Петър Гаряев и екипът му от руски лингвисти провели изследвания върху ДНК и как светлината, звукът и честотите си взаимодействат с ДНК. Това изследване довело до много разтърсващи открития, като едно от тях показало, че ДНК е способна да поглъща и излъчва светлина (фотони), която се придвижва по двойната спирала във форма, близка до свещената геометрия.

geralt / Pixabay

Те открили, че ДНК притежава качества на скаларно/торсионно поле, което представлява „самоподдържащ се вихър в етера/време-пространството, който не е електромагнитен по природа… Чрез въртежа си вихърът може да стимулира фотоните или да придърпва фотони от структурата на Пространството/етера – а статичните торсионни/скаларни полета могат да усвояват и складират светлина в себе си.”

ДНК буквално създава магнетизирани червейни дупки в структурата на време-пространството. Тя действа като „тунелни връзки между различни области на вселената, по които може да бъде предавана информация извън времето и пространството. ДНК привлича тези късчета информация и ги прехвърля в нашето съзнание.”

Те открили, че при наличието на светлина (фотони) можело да настъпи активирането на ДНК и оттам на еволюцията. Могат да бъдат създадени нови нервни пътища. Моделите ни на мислене могат да бъдат преустроени така, че да ни служат по-добре. Можем да променим начините, по които се справяме с дадена ситуация, да променим себе си. При постоянното наличие на фотони около нас, благодарение на слънцето, ДНК-то ни непрекъснато привлича тази светлина и продължава да се променя и еволюира. Можем да разгледаме слънчевото изригване като допълнителен тласък от страна на слънцето. Тази допълнителна светлина се равнява на скок в еволюцията на нашата ДНК и следователно на нас самите.

Теорията за холофрактографската вселена на физика Насим Харамейн гласи, че „изначалните структура и динамики на време-пространството са тези на черната дупка”. Според този възглед всяка една промяна в частта води в действителност до промени и в цялото. Това е налице при всяка холограма.

Цялото се съдържа във всяка отделна част и когато настъпи някаква промяна в част от обекта, тогава целият обект също се променя.

Така че всеки път, когато някой човек по света мисли, прави или казва нещо, за да подобри себе си, дадена ситуация или друг човек, това оказва положително въздействие над цялото човечество. Ние се подобряваме. Ние се изменяме. Ние еволюираме. Ние също така виждаме, че благодарение на нашето слънце ДНК-то и съзнанието ни продължават да се изменят към по-висши октави. Неспирното изменяне на ДНК-то ни влияе върху целия човешки род.

С други думи, човечеството ще продължава да израства и да се променя по начини, които са в служба на цялото. Мирната революция в системите, които потискат и вече не са в служба на човечеството, е неизбежна.

Топ Фейсбук обсег

Превод и редакция: Sonic - Николай Ненков
Инфо: educateinspirechange.org