Мистериозни символи открити в Китайските планини

Преди повече от десет години, местен жител на име Гао Шуксиан на Ченгду, от провинция Съчуан се изкачвал на новопостроена кула на върха на планина в Matou, докато се наслаждавал на красивата природа пред него, той забелязал нещо странно в северната част на гората, но не могъл да разбере какво е.
Десет години след като той отново решил да посети този район, но използвайки сателитни карти, Гао Шуксиан за пореден път забелязал, тайнствените и странни фигури в гората.
"Когато бях на сигналната кула преди 10 години, видях, че някои дървета в кедровата гората бяха малко по-различни от другите. Те образуваха редица от радиални фигури. Мислех, че е невероятно, но не бях в състояние да огледам цялата картина, защото сигналната кула не е достатъчно висока, " разказва Гао пред репортер на Tencent News.

mysterious-pattern-forest-China-3-600x470

Докато разглеждал сателитните изображения, Гао идентифицирал три модела, формирани от дърветата, които приличали на китайския йероглиф "犇," използван за израза "тръгвай бързо". Тайнствените знаци в гората се разпростират от север на югозапад, обхващащи над 1200 акра красиви гори.
Интересното е, че тайнственото образувание ясно се откроява от останалите дървета, които имат отличителен цвят и форма. Целият модел е дълъг около 1км и широк над 600 метра.

Включително и до днес, не се е намерил учен, който би могъл да разшифрова или обясни, този странен, смея да кажа феномен.
Задавам си въпроса, дали не е създаден по предназначение или е някакво послание от нашите космически предци? Или пък Майката Природа си прави шеги с нас и се опитва да тества нашият ум и разум?

Според анализите и откритията, тези горски образувания са разположени на ширина от 30 градуса: местоположение свързано с множество загадки.

Знам и всеки би достигнал до извода, че ни предстоят много открития, не само в областта на технологията и бъдещето, а открития свързани с нашето минало и предци, нови планети и истини, които са били известни на определен кръг от политически елит, но строго пазен от нас... Остава ни да се интересуваме и да не спираме с копнежа към знанието.

Автор: Ива Черногорска

В статията са използвани изображения от Интернет с илюстративна цел.

(Visited 1 times, 1 visits today)

Свързани статии