Най-висшата истина

От създателите на Материалът Ра.

ЗА СЪДЪРЖАНИЕТО НА ТОЗИ ПРЕПИС: Това телепатично канализиране е взето от записите на седмичните учебни и медитационни срещи на Rock Creek Research & Development Laboratories и L/L Research. Предлага се с надеждата, че може да ви бъде полезно. Както същностите от Конфедерацията винаги подчертават, моля, използвайте вашия здрав разум и преценка, при възприемането на този материал. Ако нещо ви звучи истинско, чудесно. Ако нещо не е в съзвучие с вас, моля, загърбете го, защото нито ние, нито Конфедерацията, бихме искали да бъдем препъни камък за някого.

Понеделнична Медитация

4 септември, 1978

(Карла канализира)

Аз съм Лейтос и ви поздравявам в любовта и в светлината на безкрайния Създател. Моя голяма привилегия е да говоря с вас и аз идвам при вас преди моя брат Хатон, за да балансирам значителната енергия на тази група.

По това време, ние молим всеки от вас, да визуализира вашия кръг като напълно затворен в красиво, бяло кълбо от светлина. Визуализирайте това кълбо като създадено от любовта във всяко сърце и от единството на групата. По този начин, вашите енергии ще бъдат балансирани и нашият контакт ще бъде по-гладък и по-полезен, надяваме се, за всеки от вас. Ще направя пауза по това време. Аз съм ви известен като Лейтос.

(Пауза)

Аз съм с инструмента. Аз съм Хатон и ви поздравявам в любовта и светлината на безкрайния Създател. Поздравявам особено всеки от онези, който е нов в тази група, и изпращам на всеки също така нашата любов, както и тази на Твореца, в която идваме при вас. Много от вас са разпитали откъде идваме и още веднъж ние ви казваме, че това е без значение. Защото не е нашият произход или нашите добродетели, които би трябвало да ни направят скъпи за вас, но само едно нещо, приятели мои и това е нашата информация.

Кои сме ние? Ние сме глас, който ви говори. Да, от други измерения, от други пространства, от други вселени а не от тази, която вие познавате. Защото ние се движим в такава вселена, че времето и пространството, както ги познавате, ги няма повече. Ние се движим във вселена, където емоциите на тъга и разделение са за нас като маяци, които ни зоват. Разстоянията нямат значение. А само зова, който чуваме от онези, които биха искали да знаят това, което имаме да дадем. Информацията, която може да сложи край на разделението и скръбта ви.

Нашата информация е проста, приятели мои. Много, много проста истина, която ви носим, най-висшата истина, която знаем, въпреки че ние знаем, че има по-висша истина, защото ние не сме съвършени. И тази най-висша истина, приятели мои, е, че ние всички сме едно. Вселената е била направена от едно вещество и това, приятели мои, е любов. Как мога да ви казвам, всяко красиво същество, което седи в тази обител по това време в медитация, че вие сте едно същество, едно с нас, едно помежду ви и едно с вашата красива планета. Трудно е, не е ли така, приятели мои, да се види истината. Защото вие живеете в плътна физическа илюзия, както бихме я нарекли, в която ви се струва, че енергията е маса. В която емоциите, каквито са, обикновено са маскирани от хората ви, за да говорят фалшиво. И тази фалшивост е смятана за истина. А разделението продължава все така, приятели мои, сред вашите хора.

Тези, които избирате да ви водят, не водят. А като избирате лидери, вие някак си, приятели мои, сте се отказали от чувството за отговорност към вас самите, усещането за увереност, че можете да носите една красива и съвършена душа върху собствените ви два крака, образно казано, и да сте способни да правите най-доброто, което можете, в чиста съвест и в щастие, независимо от резултата. Да избирате лидери, които не водят, и да оттстъпвате вашите собствени избори на лидерите, които не водят, е оставило хората ви измамени в надеждите им и объркани.

Приятели мои, отговорите не се крият във външните реформи, а първо във вътрешната реформа на всеки човек, която възстановява самоуважението и разчитането на себе си, знанието за братството и сестринството, и способността да действате според това, в което вярвате. Тогава и само тогава, приятели мои, можете да пристъпите в света, в който сега живеете и учите, и да действате правилно или погрешно, но в увереност, че вашата преценка в този момент е най-добрата, която може да бъде. И приятели мои, как намирате увереността, която липсва толкова на вашите хора? Как можете да откриете любовта, която е била изгубена в безкрайни разделения? Народ към народ, хора към хора?

Ние сме дошли да ви кажем истината за любовта и мощта на единството. Но ние не можем да направим повече, отколкото да ви вдъхновим да откриете за себе си тези истини. Защото всяка душа, приятели мои, всяко същество, както много пъти сме казвали през този инструмент, е царство за себе си, царска и имперска същност. Да, ние всички сме едно, но парадоксът е, приятели мои, че всички сме уникални и всички напълно необходими за творението. И зависи от всяка имперска същност да вземе решение да търси за себе си истината за съществуването на съзнанието. Има много истини, приятели мои. Има много, много нива на реалност и всеки от вашите братя, които срещате, може да ви говори от различно ниво. Но в себе си, приятели мои, вие сте на уникално място във вашето пътуване към истината. За да търсите истината, е важно да направите контакт с онова място у вас, което има воля за цел и когато се свържете с най-дълбоката си цел, ще откриете, че най-дълбоката ви цел е да търсите истината.

Защо сте тук, приятели мои? До каква степен сте съзнателни в този момент? До каква степен чувствате и усещате, и отговаряте на многото, много неща, които ви се случват всеки ден. Потърси отговора на този въпрос, приятелю мой. Най-препоръчителната ни процедура за това търсене е това, което мнозина наричат медитация. Тази дума, приятели мои, има много, сериозно неуместни подзначения и тези, които вероятно най-много биха се наслаждавали на практикуването на медитация, понякога не се чувстват комфортно с фразата, защото смятат, че това може да включва сложна практика. Ние не препоръчваме никаква практика, а само решимостта да търсим и повтарящия се опит да успокоим външния аз, така че онзи спокоен, тих глас, както казват вашите свети писания, да може да бъде чут.

Бих се опитал понастоящем да се прехвърля на този, познат като Дон. Аз съм Хатон.

(Пауза)

Аз съм Лейтос. Съжалявам за забавянето. По това време бих искал да работя с всеки един от онези в групата, за да укрепим собствените им духовни вибрации, така да кажем, и да оставим всеки да почувства нашия контакт. Ако желаете да преживеете това, което наричаме подобряваща вълна, ви молим наум да поискате да бъдем с вас по това време. Аз съм Лейтос.

(Пауза)

Аз съм с инструмента. Отново искаме, за да укрепим единството на енергията на групата, всеки от вас да визуализира красива бяла топка от светлина, която заобикаля цялото ви жилище и в която вие сте напълно окъпани в любов.

(Пауза)

Ние ви благодарим. Това е много по-добър поток от енергия и ние можем да използваме този инструмент по-добре. По това време бихме искали да се опитаме да кажем няколко думи през по-нов инструмент и следователно бихме се прехвърлили към тази, известна като M. Аз съм Лейтос.

(Пауза)

Аз съм отново с инструмента. Имаме добър контакт с тази, известна като M. И в този момент просто бихме се опитали да работим с нейна подобряваща вълна, ако имате търпение с нас. Аз съм Лейтос.

(Пауза)

Аз съм отново с този инструмент. Тази, известна като М, има много добър контакт и ѝ липсва само увереност в момента. Това е изключително благоприятно за нас, че тя толкова желае да ни помогне и ние често подчертаваме, приятели мои, че да бъдеш словесен канал...

Линк към пълния превод на сесията в сайта на L/L Research

Превод от английски език: Кирилина Минчева

За контакти:

astroshine7.com

facebook/Astroscine7